11368
  • akyyy
    ez amúgy azért fasság feladat, mert ha az 5literes kannába van már 3 liter, és azt tele kell tölteni akko rnem kannából önötk hog ymellé menjen, hanem a csapból :SAD:ASDAS
  • gyuri12
    htx(természetesen,miután leírtam rögtön sikerült,no mind1...)
  • lerboy
    Bocs. Ez 'Gyuri12'-nek ment
  • lerboy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1.) Telitöltöd a 3 milliós tartályt. 2.) Áttöltöd az 5 milliósba. 3.) Újra telitöltöd a 3 millióst. 4.) Ismét áttöltöd az 5 milliósba. De mivel ott már van 3 milliós, ezért csak 2 milliós megy át. Így a 3 milliósban marad 1 millió. 5.) Üríted az 5 milliós tartályt. 6.)Áttöltöd a 3 milliós tartályból az ott maradt 1 millió litert. 7.) Telitöltöd a 3 millióst. 8.) Áttöltöd az 5 milliósba. Így lesz ott 4 milliód.

• uv
    Die Hard 3 - szökőkutas jelenet (baszakodás a kannákkal)
  • gyuri12
    bazz.ott tartok,hogy a tartályokkal kell szarakodni a manaan-on(vagy maanan?:S) ott hogy kell elírni,hogy 4 millió izén legyen a cucc?:D
  • gyuri12
    ehh... akkor már kezdem érteni:)
  • SaGa Jr
    Persze hogy nincs ott midnegyik. Véletlenszerűen kapsz néhányat és azokkal kell győznöd. Csak egy plusz eséylt biztosítanak arra, hogy elérd a megfelelő értéket. Nem ezekből kell kirakni a 20-at.
  • gyuri12
    de,amikor kiválasztom a kártyáimat,és elkezdődik a játék,akkor nincs ott minden kártya a kártyáim között...hol vannak azok?:D
  • Muki100
    meg kellett volna kerdezned valakit hogy how to play :)
    olyan mint a 21 csak itt 20-at kell elerned, vagy kozelebb lenned hozza mint az ellenfeled. persze ha 20 fole mesz itt is vesztesz akar a 21-ben. a kartyakat amiket az elejen kivalasztasz barmikor behuzhatod a jatekba hogy konnyits magadon.
  • gyuri12
    működött:)
    pazaakozni hogy kell?
  • gyuri12
    neked is köszönöm:)
    (most mindkettőt kipróbálom:))
  • gyuri12
    köszönöm szépen
  • HiPPoNaX
    swkotor.ini filet nyisd meg, talalni fogsz benne elvileg egy [Graphics options] sort, az alá írd be a következőt:
    Disable Vertex Buffer Objects=1
  • uv
    az nekem is volt (nemrég nyomtam újra) megoldani nem tudtam, az segített ha a szaggatásnál átálítottam a felbontás, tök mindegy, hogy fel vagy le, csak más legyen, olyankor beindult - fene érti....

de máshol nincs ilyen gond kizárólag ezen e bolygón, itt is asszem két helyen: a liget, meg a matale földek (vagy sandral?)
  • gyuri12
    váááá tök ideg vagyok! eddig tök jól ment az elejétől a végéig,szinte mindig kb 50-60FPS volt.mostmeg a 2. bolygón(elfelejtettem a nevét...) kint a réteken,kibaszottul szaggat.de nagyon.játszhatatlan
    nincs meg még az 1 fps-se,kb 2-3 mp alatt lesz egy-egy képkocka...mit tegyek?(természetesen minden full lowon)
  • gyuri12
    nekem eléggé úgy tűnik:)
    de,meg volt a szándék,szal nem haragszom
  • Kindred Blades
    Miért, a privátot nem kaptad meg?
    Vagy félrenyomtam volna?
  • gyuri12
    köszönöm szépen a segítségeteket,közben megoldottam...
  • gyuri12
    ehh...leszedtem másik cracket, a 2. működött(nincs több féle) de ezzel is kilép pár perc játék után...megoldás?
  • gyuri12
    hi! most szereztem be a játékot,de amikor elindítom,betölti az első pályát,és semmi.feketeség,aztán meg hibaüzenet.crackeltem már rendesen.
    heeeellp!!
  • lord nihilus
    ha bejön a panel ahogy cucc felvételnél, van olyan h switch to give items ha jól emlékszem
  • kopo
    Megtudná mondani nekem valaki, hogy hogyan tudok repeszgránátot a vsonthalomba rakni? Gondolom az illatkapszulát ugyaqnúgy kell.
  • SiZo91
    szerintem ez tök könnyű rész, csak logika, meg figyelmesség kell hozzá
  • Rage47
    másik végigjátszás
  • Oehler1985
    hali !!!

Nézd meg az oldalam itt van a végigjátszás

STAR WARS KOTOR végigjátszás

Remélem tudtam segíteni pá
  • sadi57
    valaki értelmes segítséget nemtud nyújtani ahhoz a részhez amikor 3 "rúd" van és azon kell valami energiát pakolgatni mert emberfeletti hogy mennyire nem úgy van ahogy Hmuda mondta :P
  • akyyy
    kicsit késő már válasozlni nkei, nem?:D
  • lac111
    Hello!

Esetleg próbálj meg egy drivert frissíteni, mert az elején ATI kártyákkal volt gond.. Tedd fel a legújabbat, ha az nem megy, akkor a 6.3-sat ajánlom, én úgy emlékszem azzal hibátlanul ment, pont ugyanilyen konfiggal..
  • SiZo91
    állítólag van hozzá egy multi mod, de nem tudom, hogyan lehetne ezt multiban jáccani, úgyhogy zerintem vaklárma az egész...
  • HiPPoNaX
    nem lehet
  • 0Georg0
    hali
    Ebben a játékban lehet neten játszani ?
  • SiZo91
    nekem juhanit sötét oldalon úgy is sikerült átcsábítani a jó oldalra hogy nem kaptam világos oldal pontot xD
  • Wanax
    upsz, tévedtem, az Taris, Telos az a második részben van :)
  • Wanax
    Az nem Dantooine hanem Telos, ott asszem ez e probléma nincs, szal nem ez lesz a gond. Milyen beállításokkal tolod a játékot? Patch-et felraktad a játékra?
  • Adler
    a nevét nem tudom, a legelején, amikor elemenkülnek az űrhajóról, s egy városban tér magához a szereplő, ha mindenkinek bugos, akkor np.
    csak eléggé játszhatatlan ugy:)
  • akyyy
    én maxxal vittem kté magos procival, a játék végén mikor a sithek dobáltak ezerfée gránátot, meg támadot vagy 10 sötét jedi, már kicsit beakadt:D:DD

de miylen könyű őket kinyirni, egyedüli mód be, hátra menekülni, akik követnek fénykard dobálással legyengülnek, egykét suhintás jöhet a következő ugyanígy:D
  • Wanax
    Melyik város, Dantooine? Mert az a rész egy kicsit bugos. Ha valami mások város, akkor ott túl magasra raktad a grafikát és attól lehet (majdnem hasonló konfiggal jáccottam először énis a játékkal és nem túl magas beállításokkal simán futott szal a játéknak mennie kell jól a gépeden).
  • Adler
    üdv
    van egy problémám, az űrhajón tökéletes fut a játék, de amikor a városban lévő rész következik akkor behal az egész, ti. belassul és irányithatatlanná válik, mitől lehet ez?
    p4 1.7. 512ddr, ati 9600 probálkozom, unofficial változat, megvenném az eredetit, de igy nem merem, mert pénzkidobásnak tünik.
  • akyyy
    nálam is az utobbi volt:D