11368
  • Kandurex
    Csavarozod összefelé szorgalmasan a leírást? Már várom tovább, nagyon :))
  • Hmuda
    Azért a zenéhez van egy rakat plusz. (amúgy nekem is minden max, kivéve az árnyékokat és a A is csak 2-esen van).
  • Kandurex
    1024 minden max, 8aniso -n jáccom (az AA nem engedi, valami ATI driverről hablattyol):( :), de néhol sterilnek tűnik.

[NTS]Cifu, a zenével sztem nincs gond, a jö öreg SW, se több - se kevesebb, a beszéd hangokról így 7h játék után mondtam, hogy 10/10, viszont lehet, hogy később unalamas lesz (azért nem hiszem). A 85hz -d re tippem sincs, nekem korrektül megy 100hz -n (bár a menüjében ragaszkodik a 60hz -hoz, fene se érti).
  • Bandew
    Összetettség alatt azt értem, hogy többféleképpen lehet végigvinni, ami függ a kaszttól, fajtól, beállítotságtól, a küldetések megoldásának sikerességétől, és, hogy mennyire vagy udvarias az emberekkel. Ergo sokkal több a lefordítandó anyag.
    Tehát ez több mint 3 Esmeralda. :D
  • Hmuda
    Rakd maxra a grafixot és meglátod.
  • Smuggler
    Hello! Tudnál küldeni nekem egy mentést, amin megtudom nézni milyen is a "szép grafika"?! :) Lehetőleg olyan ahol van fénykard! Köszi! [email protected]
  • Hmuda
    Az enyém pedig:

Grafika: 10/9 (gyönyörű is tud lenni, ha mindent maxra rax)
    Zene/hangok: 10/9.5 (azért csak SW :-))) )
    Irányítás: 10/9.5 (Ugyan tényleg gyors és könnyen kezelhető, de vannak benne bakik)
    Hangulat: 10/9.5 (átérződik rajta az SW feeling, plusz a sok apró dolog tényleg élővé teszi az egész galaxist)
    Szavatosság: 10/11 ( :-))) )
    Össz.: 10/9 (alapvetően egy majdnem-tökéletes játékkal állunk szemben)
  • Hmuda
    Az utolsó tippet adtam hozzá pluszba,
  • [NST]Cifu
    Hát azért én kissé másképpen látom ;)

Az én értékelésem:

Grafika: 10/9 (jelenleg azért tényleg a legszebb RPG-vel van dolgunk)
    Zene/Hangok: 10/8 (a Zene szvsz nem kellően rugalmasan követi a történést, nincs egyálltalán, az idegen fajok nyelve 5-6 változatban felvett bla-bla, amelyek rövid idő alatt feltünőek...)
    Irányítás: 10/10
    Hangulat: 10/9 (apróbb gondok azért vannak, de nem olyan vészes - pl. zavaró, hogy az összes NPC történetéhez ügyeskedni kell, nehéz elsőre tökéletesre kihozni a játékot)
    Szavatosság: 10/10 (kellemes)
    Összesen: 10/8 (nem tudom megbocsátani a 85Hz-ben maximált képfrissitést, és azt az átkozott képfrissités-lock érzékenységet, és persze a multi is hiányzik...)
  • Kandurex
    Amúgy meg, nálam a játék elérte a :"számomraazévjátéka" titulust..sőt...nem is emlékszem volt -e a Half-Life és az FF7 óta olyan játék ami ilyen szinten lekötött volna:)

Házi értékelésem:

Grafika: 10/8,5 (Itt-ott lehetett volna rajtam még javítani)

Zene, hangok: 10/10 (Kitünő)

Irányítás: 10/10 (Nem is emlészem olyan játékra amiben CSAK az egérrel és ilen jól el lehetett volna irányítani)

Hangulat: 10/10 (SW univerzum verhetetlen)

Szavatosság: 10/9 (az 50 óra, az 50 óra)

Összesen: 10/8,5 (a grafika kisebb-nagyobb hiányosságai és a multiplayer teljes kihagyása miatt, továbbá a "csak" 50 óra végiggyűrés miatt (lehetne vagy 100-120) nem 10/10!
  • Kandurex
    Oprendszer csere, DX 9.0B felrakása, eggyel régebbi videókari driver, alt-control-del az összes futó task lelövése kis kivétellel (pl: az explorer-t nem ésszerű :DD)), AA ki-be kapcsolása, effektek ki-be kapcsolása, felbontás és frekvencia változtatás,...stb.stb. légy egy kicsit leleményes :)
  • magus
    xp-m van, gef2 mx 400 legujabb driverrel, 9-es directx, 1.1es patch deviance fele leguccso proper toressel. proci tuti nincs tulhatjva mert massal nem csinal ilyesmit, refreeshlock es norton kilove. otlet?
  • Kandurex
    oprendszer, videó kari, dx ver, hangkártya, patch hiány, proci túlhajtás, más programok lelövése,??? ...nem vagy túl informatív
  • Sanca
    Eszmeletlenul jo ez a jatek. Kar hogy a vizsgaidoszakom rovasara fog menni:))
  • Sanca
    Kosz megfogadom a tanacsod.
  • Kandurex
    Nem látok rajta frissítést...
  • harczos
    csak futólag ismerem, de az alapja ott is a tlk fájl, és vannak még egyéb fájlok. itt is adott egy 5 megás (cirka 50000 soros) fájl. ezt kell lefordítani
  • magus
    hat most 2 dolog kerult a gepbe:

egy cd olvaso/iro dvd olvaso kombo, meg egy samsung magichbright syncmaster 765. a moncsihoz adtak egy usb kabelt, hogy azzal lehet vezerelni csak a geprol, de most az nincs bedugva es tok jol mukodik az egesz, csak a kotor csinalja ezt. lehet az abaj hogy usb nincs bedugva? nincs hely hova bedugni:( de megint csak ez a franya jatek csinalja
  • Bandew
    Hááát, azért a BG1-2 kicsit összetettebb.
  • harczos
    már volt ajánlat a magyarítás topikban, nem is egy :)
  • harczos
    mit vártál? bg1-2 kész van már? kb egy kaliberű játékok
    szal mongyuk nem a legjobb esetben full magyarítás egy év múlva, biza...
  • Sephi
    Ha' de akkor oda kerulok valami bazis bejaratahoz ahol csomo aram vagyon es nem tudok atmenni..
  • Hmuda
    Hát gondoltam a templom zónáján lévő másik kijárat elég nyilvánvalóan mutatja az utat.
  • Sephi
    hol kell meg oket keresni? Es megint ugy kell hogy ne legyen a kezemben fegyver?
  • Sephi
    De hova tovabb?
  • Sephi
    Egyebkent en mar mindgyart a vegen vagyok de egyetlen egy robotot sem hasznalatam meg :) Olyat amio le van robanva ugyertem mert az en robotjaim nagy rakat xszarok :)
  • Hmuda
    Ha ott nincsenek, akkor menj tovább. :-P
  • Sephi
    Szal ott vagyok hogy azon az utso bolygon leszaltunk azaz lezuhantunk :)) Es ha' gyonyoru meg minden voltam azoknal a idegeneknel akik azt akarjak ojek meg valami Elder-eket de amikor a templohoz elerek ott nem tudom mit kell csinalni. Szal en elkaptam egy csapan Madalorian (vagy miket) de aztan nem tortent semmi...
  • Hmuda
    De vedd figyelmbe, hogy ha eddig jó volt és most az író miatt lett rossz, akkor nem hiszem, hogy a törést kellene szidni, hanem a gépedet.
  • magus
    jo, persze oke, de akkoris nemigaz hogy nem tudjak rendesen megcsinalni,
  • Hmuda
    Kevered a Repair kitekkel. A repair parts csak a lerobban tobotok szerelésére jó.
  • [NST]Cifu
    Azért a Repair Parts-okat eladni nem olyan célszerű, mivel a robot karik (HK-47 és T3-M4) csak ezzel "gyógythatóak". Repair Parts nélkül a sérüléseiket nem lehet megjavítani, csak ha el tudod játszani a karaktercserét, ami nem mindenhol lehetséges...
  • Rage47
    Kinyílt az ajtó!!Végree!De béna vagyok:)Csak mellé kellett klikkelni:))
  • Rage47
    Nah köszi, megyek folytatom a gamét:))
  • Marcus_
    Hmuda:Köszi a leirást most fejeztem be a Tarris-t.

Hát nem hittem volna,h ennyire le fog kötni,persze csak azért mert nektek köszönhetően, értem is a story-t.
    Na, szóval várom a folytatást!!
  • Hmuda
    Végigjátszás frissítve. :PPP
  • Hmuda
    De. De Impossibel-t csak akkor ír ki, ha unlockolni akarod. De az már nyitva van!

Asszem megvan a következő tipp a leírásba:

-Mindig nézd meg, hogy egy ajtó nyitva van-e! Előfordulhat, hogy egy zártnak tűnő ajtóhoz időközben megszerezted a kulcsot és már egy egyszerű ajtónyitással kinyitható.
  • Hmuda
    De szvsz fölösleges ezzel szenvedni. Jobban jársz, ha szépen eladogatod a Repair PArts-okat és inkább a Computer Spike-okat használod, sokkal hasznosabbak.
  • Rage47
    Nem úgy kell kinyitni, hogy simán rákattintok az ajtóra?:-)Eddig úgy csináltam...
  • Hmuda
    Nem. Anynit tudsz csinálni, hogy megszereled őket, optimalozálod a rendszereit és járőrözteted. Ezután szépen megtisztítja a környéket. Az egészu játékban csak két robotod lesz.