11368
-
koj #10648 Néztem, de az sem jó! Semmi exrtát nem ír csak hogy amikor kijössz a liftből, a szemben lévő helységben lesz a hangfelvevő! azt hogy utána mit kell csinálni azt nem! -
#10647 akkor nézzél végigjátszást -
koj #10646 de a beszélgetésben nincs olyan választási lehetőség! -
#10645 nem a kezedbe kell azt rakni szerintem hanem simán a beszélgetésben van olyan választásod hogy felvegye
végigjátszás meg google.... -
koj #10644 MEGVAN a hangfelvevő!!!!! De most hová kell menni? ja és nem lehet a kezembe belerakni azt írja ki! nálad se lehetett? De ha nem rakom a kezembe hogy játssza le a hapsi hangján a kódot??? -
koj #10643 Nem találtam végigjátszást arról a bolygóról! Te nem tudst valamilyen
oldalt amin rajta van? -
#10642 rossz topik
emlékeim szerint valahol találsz egy cuccot ami erre jó...de meddig tartana keresned egy végigjátszást. -
koj #10641 e-mail címem:[email protected] -
koj #10640 Sziaszok!Valaki tudna segíteni? A második pályán a (Kotor 2: Sith Lords-ban) mit kell csinálni? Ott tartok amikor már kikéne jutni arról az üzemanyag bányatelepről a nemtom milyen 2 ről! És már azt kéne hogy a hapsi mondja nekem hogy valamilyen hangmintát kell felvennem a biztonsági szobában! De akármikor odamegyek megnézem a felvételt amit kell de nem veszi fel! és amikor visszamegyek a hapsihoz ugyanazt mondja! Hogy kell felvenni a hangot?? Légyszi segítsetek!!
-
campy #10639 nekem rohadtul tetszett az 1.része az igazi Star Wars történelem volt! a második része valahogy nagyon gonosz sötétebb korszak és hosszú és unalmas! 1. részt 2x végigvittem mind 2x Lightosan mármint igazi Jedi voltam:D... 2. részt Sith Lordsot 1x vittem végig és mégegyszer elkezdtem de ott a Dxunnál abbahagytam! -
campy #10638 Hello! nekem az lenne a problémám én 2 szer végig vittem a játékot megint feltettem de már a Videokártya csere után! minden rendben feltettem és erre amikor elinditom kiirja a Hibaüzenetet( hibajelentés) vagy mi! Na ez mért lehet? én a Videokártyára gyanakszom! PLZ Help for campy -
Adler #10637 köszi
épitettem egy másik gépet, nvidia kártyával normálisan megy:) -
gyuri12 #10636 gtfo-.-
-
toarpad #10635 Jó csak az is a baj hogy én mindent megakarok keresni de mindig zsákutca . Meg jha mondják hová kell meni akkor oda éppen nem lehet menni . Na mind1 letörlöm és kész . Ez nem nekem való nekem First Person Shooter kell az az igazi élet :) -
#10634 Azért a Role Playing Game-t nehéz lehet First Person Shooter-nek olvasni
Amúgy szerintem itt az emberek többsége nem akadt el benne mivel elég egyértelmű mindenütt, hogy hogyan tovább. Csak össze kell olvasni a betűket amik kijönnek a képernyőn. -
toarpad #10633 Nyugi tudtam meg olvastam is róla de nem gonsdoltam hogy ien gyorsan el lehet akadni . -
#10632 Meglepo azert, hogy mielott beszerzel egy jatekot, nem olvasol utana legalabb annak, hogy milyen tipusu jatek. Akkor nem esnel abba a hibaba, hogy first person shooternek gondolsz egy szerepjatekot... -
toarpad #10631 Mér nem mindegy ? Mér nem nekem való ? Mer elakadtam ? Ez mien játék ? Minden embert megkell kérdezni hogy ez mi és mit kell ot keresni ? Hát akkor ez nem nekem való . AZt hittem hogy ez egy jó FPS játék lesz nem ien kérdezek-felelnek játék . -
gyuri12 #10630 loálé-.- -
#10629 Ha már itt ilyen problémákba ütközöl talán nem neked való ez a játék. -
#10628 1. A szoftverboltba, hogy megvedd eredetiben a játékot.
2. A könyvesbolta, hogy megvedd a Magyar Helyesírás Szabályait-t. -
toarpad #10627 JA bocs . A crack hiányzot azt a netről letölötttem és már jó . Már a felhővársoban vok voltam már az alkatrész boltban és a kcosmában . Uátna hová kell menni ? :) -
#10626 Vélhetőleg valami ázsiai (japán, kínai, korei...) karakterkészlet maradványa. Azért négyzetek jönnek, mert nincs fent a gépeden ilyen karakterlap. A játékra is van jó esély, hogy ilyen nyelvű lenne... -
toarpad #10625 JA és az a négyzetes írás valami féle Nihongo-i írás . -
toarpad #10624 JA és ezt a netről szedtem le . -
toarpad #10623 Csástzok . Ma raktam fel a Kotor 1-et minden jól ment és amikor elakarom indítaní akkor egy h@lye négyzetekből álló üzenetet ír ki . Valami külföldi-t de nincsenek betük csak kicsti négyzetek . Az valami hiba de nem tom mi . Crack nem volt hozzá . Kérlek tudjátok a megoldást ? szerintem a Crack hiánya a gond . És nem tudtok egy linket avgy gy progit amivel cracket tudok csinláni ? Köszönöm a segittéget . -
gyuri12 #10622 megint köszönöm szépen a segítségeteket,véletlenül egy rossz(!!!!!) cracket töltöttem le(nem azta verziót,ami nekem volt...) és azzal működött...és még mindig működik.
csak a főmenü szar,csak a Kilépés látszik -
gyuri12 #10621 bazz. letöröltem,mert szarakodott(folyton lefagyott) meg kellett a hely a 2-nek. a 2-höz még nagyon nincs kész a magyarítás,úgyhogy gondoltam azzal én most nem játszok.felraktam az 1-et, és megint nem működik.
annyira boldog vagyok...és még boldogabb lennék,ha nem privátban jönne a válasz -
Lyan Kyj #10620 a teszkóban le lehet szedni -
#10619 miért KELL? pff -
gyuri12 #10618 ehh... miért baj az,ha torrent? én kb 400kb-al töltöttem le... -
raimundo #10617 helo valaki meg mondja hol kell le tölteni a játékot csak ne torrentes oldalt mondjatok -
gyuri12 #10616 lol team-gizka -
#10615 The Sith Lords Restoration Project
remélhetőleg bugmentesen jön ki :\ -
gyuri12 #10614 tslrp??azmaiz?:O -
#10613 Jöhet a második rész? :)
Én úgy javasolnám hogy játszd ki azt is 1x-2x (gyorsabban ki lehet végezni mint az első részt), hamarosan elvileg kijön hozzá a TSLRP aztán azzal is lehet majd nyomulni. -
gyuri12 #10612 kijátszottam.tetszett.10-ből 9,5:) -
gyuri12 #10611 megcsináltam,thx -
SaGa Jr #10610 Egyszerűen. A jobb oldali oszlopról át kell pakolni mindent ugyanabban a sorrendben a bal oldalira. Azaz a legkisebb karika legyen felül, a legynagyobb meg alul.
Ennyi az egész, kis rakosgatás. Annyi hogy az adott karika minden oszlopon ugyanazt a helyet foglalja el. Az alatta lévőkre nem tudsz már pakolni. Szóval ha átteszed a legfelsőt a jobbról a bal oszlopra, akkor nem tudsz semmilyen másikat tenni a bal oszlopra, mert az összes többi karika alatta foglalna helyet, de az utat már blokkolja a legkisebb.
Szóval ügyesen rakosgatva a középsőre meg a bal oldalira össze lehet hozni pár lépésből, hogy minden a megfelelő helyen legyen a bal oldalin. -
gyuri12 #10609 és a naga sadow sírjában az oszlopoknál hogy kell megcsinálni?:)