11368
  • gaborGURU
    Nincs terminál!
  • gaborGURU
    Köszi a linket csak én németes vok és így nem naon tudom mit jelent.
    "14 - Door to the Training Annex

If you didn't receive the missing selkath quest from Shaelas at Ahto West (#5), you won't be able to enter the Training Annex or any further in the Sith Base. When you exit at area #1 and are sent to trial, say that you were here on a diplomatic mission for the Republic and were double-crossed by the Sith, who then attacked you. You'll be set free and find yourself outside of High Court."

Ha valaki letudná fordítani az jó lenne!
    köszi
  • Zóanagyvarázsló
    Valószínűleg nem vettél fel egy mellékküldetést, így nem tudsz oda bemenni.

Itt elolvashatod, mi maradt ki, ha érdekel, én most inkább nem spoilerezem le.
  • Muki100
    itt van minden
    amúgy meg szerintem keress egy terminált és nyomd meg hogy kinyisson minden ajtót.
  • gaborGURU
    Vagyis nem edzőterem hanem gyakorlóterem!!!!És csak egy bejárata van...
  • gaborGURU
    Valaki tud segíteni a Manaan bolygón tartok és itt bejutottam a sith bázisra lekaszaboltam mindenkit, és van egy olyan ajtó hogy edzőterem ami zárva van és körbejártam az egészet de nemtom kinyitni. Van 1 végigjátszásom de nem valami részletes. Valaki tud segíteni vagy egy linket megadni ahol jó a végigjátszás?
    Előre kössz!!!!!!!!
  • campy
    mind1 nem érdekel feladom! nem fogok tudni KOTOROZNI! ATI miatt van az egész sztem!
  • campy
    NA JO ehhez a gamecopyworlddos oldalhoz analfabéta vagyok légyszives vmi más linket plz!
  • HiPPoNaX
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    gamecopyworld.com
  • Zóanagyvarázsló
    Márpedig ott van (FairLight).
  • campy
    hiába minden 1.03 cracket nem találtam!
  • campy
    thx:)
  • Zóanagyvarázsló
    GCW

Ha nem ismered, beírod a Google-be, és meglátod (ott a keresőbe még be kell írni a játék nevét). Amúgy sem szívesen linkelek félig-meddig warez dolgokat.
  • campy
    akkor kéne egy link!
  • Zóanagyvarázsló
    Annyiban számít, hogy az 1.03-ra patchelt játékhoz, a megfelelő no-CD crkack kell (1.03), nem az, ami a simához.
  • campy
    marad a driver frissités! megint a hibajelentésnél tartok:S:S legalább elindult!
  • campy
    á ez nem fog menni itt nálam a patchel van a hiba!!! nem szabad patchet tenni a gépre! FIFA 07-hez fel se ment a patch! megprobáltam crack nélkül feltenni elsőzör a patchel kezdtem de uaz a hiba!
  • campy
    oké akkor először a patchet! aztán crack aztán békénhagylak titeket!:D nagyoon kössz a segitséget! persze ha bejön:D így is kössz!
  • Muki100
    a lényeg hogy mind felülírja az eredeti exét ami neked a hiba
  • campy
    No-CD Crack? számit az hogy milyen crack?
  • Zóanagyvarázsló
    Mint a másik topikban is írják, patchelés után kell rárakni a no-CD cracket. Tehát minden más működik rendesen? Lehet, hogy ráférne egy tisztogatás a gépedre.
  • campy
    áá hallod megpróbáltam a patchet de a KOTOR 2 tpoikban ott egy kép hogy miért nem jo! ha nem patchelem akkor meg hibajelentés de akkor legalább a Malak pofáig elindul aztán lép ki a hibajelentéssel! mondom a Videókártya csere óta! a driver frissités meg nem jo szarabb lassabb a gépem tőle, mondjuk lehet hogy szart töltöttem le! nincs valami megoldás? nem ért valaki ehhez?
  • campy
    lehet hogy az a baj kössz! igen lehet hogy a verzio változott!
  • Zóanagyvarázsló
    Játékot patchelted? Hátha segít, meg különben is ajánlott - tudtommal 1.03 a legfrissebb.

A gépeden minden más (főleg játékokra gondolok) működik rendben?
  • campy
    mind1 már inkább nem a daemon tools nem akarta bemountolni mert lefagyott! ezelőtt nem volt ilyen gond se!
  • campy
    áá nem jo a driver frissitéssel se! vissza is álltam a régi rendszerre! it valami más gond van megmutatom képekben mire gondolok!
  • campy
    remélem jót szedtem le a Radeon 9800 seriest vállasztottam azok között is a Catalystot! 34.1 MB 2 dolgot is frissit még egyszer kössz roblee remélem nem lesz gond!
  • campy
    nagyon köszi! megcsinálom! de amit mondtál muki pl. egy Top Spin 2 nekem szaggat ez fura! és ha most frissitem akkor nem fog szaggatni?
  • Muki100
    Így van, és nem kizárt hogy egy 2005-ös játék már megkövetel egy frissített drivert (9000 széria 2004-es vagy 2003-as ugyebár?)
  • roblee
    ATI Driverek

Itt logikusan kiválasztod az op rendszered, a termékcsaládot és magát a terméket, majd GO. Aztán a szükséges összetevőket leszeded, majd telepíted. Elég gyakran adnak ki új drivert, ez mindig egy kicsit gyorsítja a kártyámat. :)
  • campy
    jo megprobálom!
  • campy
    ALL-IN-WONDER 9800 (128 MB)
    3D gyorsító: ATi RADEON 9800 SE (R350)

ehhez mi kéne? szted? látom eléggé jol értesz ilyen dolgokhoz!
  • Muki100
    attól függ, hogy milyen az új kártyád. ati (amd) vagy nvidia, rámész a gyártó honlapjára (google mielőtt kérdezel), ott kiválasztod a te kártyádhoz megfelelő drivert és felrakod.
  • campy
    ok várom a válaszodat Muki!
  • campy
    csak az a röhej hogy a 2. részénél is ezt csinálta! ->#10638
  • campy
    nem tudtam honnan is tudnám mivel most cseréltük ki először a Videokártyámat ill. az a most az vagy 1 éve volt! azóta a hiba óta meg se probáltam feltenni a gamet! szoval akkor driver? mit csináljak?
  • campy
    azt meg hogyan kell?
  • Muki100
    ha videókártyát cseréltél, drivert is frissítettél?
  • campy
    valaki tudna segiteni? legalább valami választ adhatna nekem valaki erre-> #10638 hozzászólás!
  • Calver
    gamefaqs.com, megtalálod amit keresel. pofázni kell a droiddal, és amikor elismétli a szöveget, felvenni.