11368
-
#3745 Hmmm....
Végülis ez is egy megoldás, bár igen érdekes ;) -
#3744 Ez hülyeség,nem így kell!
2-es szinten igen-igen eccerüen úgy hagyod el Tarist,hogy nem léped meg a szintet. Ennyi. Attól még kapsz Xp-t. Én Dantooinig nem léptem meg,s ott jediként ecerre léptem vagy 6 szintet. -
#3743 Hát igen, nem vagyok hozzászokva, hogy egy CRPG ilyen részletes legyen. -
#3742 Hát igen érdemes. Egy szerepjáték arrol szól, hogy figyelj a részletekre (nem csak PnP-ben). -
#3741 Amúgy feészedtem mindent a kézből, de meg sem néztem mi volt benne. De ezentúl sokkal körültekintőbb leszek. -
#3740 Csatlakozom. Ne cask talán. Mindenképpen! -
#3739 Mivel csak Mision tud (vagy még esetleg a főkari, ha olyan), de se zalbaar, se Carth nem tud. Ketten meg a Vulkar bázis öngyilkosság. -
#3738 Hát te se vagy valami nagy megfigyelő. :D
A levágott kézröl lehet szagampullákat felszedni és egy gránátot a hullakupacba rakva az eszencia mellett csodákat tud művelni egy rancor beleivel. :D -
#3737 Mindegy, a rankor nagyon hülye, gránátokkal ki lehet nyírni hamar. -
#3736 Plusz vegyük hozzá, hogy a Soldier minden szinten növelheti egyel (kivéve 17 és 19 de odáig senki nem fejlődik el). szóval FEAT szempontból abszolút 8. Soldier 12 Guardian a nyerő. -
#3735 Hát azért ha megnézed, akkor a Guardian a 20 szint alatt összesen 9 Featet kap, míg a Consular csak 7-et. -
#3734 Én probáltam...rá is basztam -
#3733 Fórum főoldal majd beállítások.
Amúgy próbált valaki elsompolyogni (álcázóval) a rancor mellett? -
#3732 "A levágott kézből szedd ki az illatanyagot, és rakj a hullahallomba
először egy gránátot, majd az egyik ampullát. A rancor gyorsan kiszenved." Erröl beszéltem. Amugy hogy lehet itt a név helyére képet berakni, meg alulra olyan láblécet:)? (pl mint neked az intel) -
#3731 Ne csak talán ember! Én még nem találkoztam olyan RPG-vel, ami ekkora élményt nyújtana! Morrowind, Baldur's Gate nuku ehhez képest... -
#3730 Háá, mi ez az illatozó cucc? Én simán addig dobáltam gránátokkal a Rancort, amíg meg nem pusztult. -
Braveheart #3729 Nekem megvan a game, de még nem raktam föl. Jó játék? Hallottam hogy az éve RPG-je lett. Talán megnézem. -
#3728 Amikor rámész egy ilyen dologra (holtest, láda, stb.) akkor az eljövő menü alján van három gomb. A középsővel válthatsz a lerakás/átadás lehetőségére... -
#3726 Nah. Ha küld valaki a játékkönyvátrban lévő erf-ek közül egyet a carajoesp.freemail.hu-ra No SPAM. Akkor mondok biztos eredmény. Sajna a gém nincs most fent ezért kéne. Lehetőleg valami kicsi legyen.
Multi ,meg Elm.-ben megoldható lenne ,de csak az egész Graf feltörésével, ami több hónapos munka.:((( -
#3725 Hali! Segitsetek Valószinü még nemszoktam meg az irányitást! Most azon a részen vagyok, amikor kiszabadítottam Zalbaart. Mentem mentem elértem ahoz a részhez amikor a rancort kellene kinyirnom. Leirásba azt irja hogy azt az illatozó üveget egy gránát társaságába rakjam le a hullák közé! Hogy kell tárgyakat lerakni/eldobni? sehol nemtaláltam erre utalást..pedig tuti van -
#3724 No problemo... ;)
Jah a Jedi egy külön kaszt, pontosabban 3, mivel 3 féle Jedi is van, egy harcorientált (Guardian), egy aféle "varázsló", aki inkább az erő alkalmazásokban erős (Consular), és van egy átmenet a kettő között (aminek nemtudom mi a neve :D).
Majd a Dantooine-on választhatsz, de az még odébb van (én több, mint 10 óra játékidőt töltöttem a Taris-on...). -
#3723 Ja, értem. a Jedi nem specializálódás, hanem egy külön kaszt. Még csak tegnap kezdtem a játékot, szóval ezért vagyok ilyen tudatlan :) -
#3722 Eh, kicsit jobban kifejtenéd? "Picit" nehezen érthető, hogy mit is akarsz igazából ;)
A "csúcs-rodian" a Yavin-on található, de páran már írták, hogy csak akkor lesznek nála igazán brutkó cuccok, ha már mind az 5 StarMap megvan. -
#3720 Ha kihagysz pár küldit, és nem mész a bárba harcolni, akkor viszonylag alacsony szinten kijuthatsz Taris-ról. Ebben az a ráció, hogy a játékban a max. elérhető szint 20. és mivel nem Jedi-ként indulsz, ebből pár szint mindenképpen Soldier/Scout/Scoundrel lesz. Én a jelenlegi karimmal a 20. szinten vagyok, mégpedig úgy, hogy 8. szintű Soldier és 12. szintű Jedi Guardian vagyok... (lásd: #3662-es hozzászólásnál a kép) -
#3719 Khmm...
A Jedi Consular igen kellemesen kapdossa a FEAT-okat szvsz, a gond ott van, hogy mindenki a Jedi Guardian-t erölteti ;)
Bennem már ki is alakult, milyen lesz a következő (full evil ) karakterem - Scout-ként induló, majd Cunsular-ként továbbfejlődő emberke lesz magas INT, WIS és CHR tulajdonságokkal... -
#3718 mi ez a szintes dolog, nem értem. arra gondolsz, hogy szintlépés nélkül jáCCani Taris végéig? -
#3717 SPOILER!!!
Az egész játékban egyetlen egyszer csaltam, mikor meg akatam nézni, hogy hogyan néz ki a karakteremen Darh Revan köpenye, aztán mikor megnéztem, töröltem a sort az iniböl és a szennyezett savet. -
#3716 Mellesleg arra is rájöttem, hogy hülyeség megtartani a 2. szintet Taris végéig, mert csak FEAT-eket lehet vele veszíteni, mert a jedik lasabban kapják őket mint a nem-jedi osztályok. -
#3715 Pedig szerintem elég egyértelmű, még szótárazás se kell hozzá. :PPP
Rakd be az "enablecheats=1" sort az SWKOTOR.INI fileba a Game options utolsó sorába. Ezután a tilde billentyűvel (az angol billentyűzeten lehet csak előhozni ( ~ )), megjelenik a kis konzol a bal felső sarokban és már oszthatos is a játékrohasztó csiteket. Soha nem fogom megérteni az embereket, hogy minek jó csitelni, csak a játékélményt bassza szét (főleg ennél a játéknál). -
#3714 A Cantinában van egy fazon, akitől tudsz venni egy kezdő pakli Paazak-ot. Ugyanbban e helyiségben van, ahova előszőr belépsz és van egy paazakasztal. -
#3713 a,úgy van sokkal több kód is ilyen hosszú szövegűek is vannak de azt inkább nem írom le: ) -
#3712 ti tudtok kódokat a jatekhoz??? Én igen csak nem tom alkalmazni őket:
Locate the file called swkotor.ini in your games folder. Edit with a program like notepad and add the line below under the (Game options) line
EnableCheats=1
Now during gameplay press (hullámjel) bring down the console then type any of the following cheat codes:
heal
setcomputeruse #
setdemolitions #
turbo
setrepair #
addlevel #
dancedancemalak (ez vicces lehet)
bright
setstealth #
Note= # any number from 10 to 999
nemtom hova kell beírni ezt a enablecheats=1 et. Már próbáltam pár helyre de nem jött be a jatekba lebegő menü na mind1 -
#3711 na jó hagyjuk aképeket a végigjátszást stb. DE HOGY KELL PAAZAKOZNI????? Vmi kártyákat kell venni hozzá -
#3710 Persze, az egyértelmű ;) -
#3709 Jo, Selven egy kivételes eset, de pl ha Martikot, Largot, Diat, vagy bárki ártatlan adóst gyilkolsz le, akkor kemények kapod a dark pontokat. -
#3708 Hmmm...
Ezek szerint nem is rossz ötlet Jediként magas ügyességre játszani? Na majd a következő karimnál kipróbálom azt is ;) -
#3707 De én megöltem Selvent és nem kaptam dark pontot. Pont az volt az indoklás, hogy mivel rossz ember, sok embernek ártott, ill. ölt meg, ezért megérdemli a halált. -
#3706 Ott azért kapsz dark ponot mert elfogadod, hogy meg kell ölnöd egy embert (bármennyire is gonosz volt), és a másiknál azért nem (gondolom Selven), mert nem tartottad tiszteletben, hogy nyugiba kell hagyni és nekedtámadt. Ha te szítod a harcot, akkor dark pont, ha nem, akkor semmi. -
#3705 számítoTTam -
#3704 Hmmm, én sokkal többre számítotam. Azért köszi!