11368
  • Hmuda
    Üss. Más taktika nincs.
  • Hmuda
    Utolsó: igen meglehet tenni. Ha Jedi vagy, akkor szépen megsütöd őket ERŐvel, vagy visszacsapod a lézeteiket, hameg távolsági harcosokkal, akkor meg gondolom egyértelmű.
  • Hmuda
    Nyisd ki a hosszú hídon lévőt és rakj bele egy gránátot (ismét csak két szó: NÉZZ SZÉT).
  • Smuggler
    Hali megint elakadtam. "A
    garázsban keresd meg a Vulkarok főnökének hadnagyát, és testőrgárdájával együtt
    végezz velük" ennél a résznél. Egyszerüen nembirok velük. Hogy érdemes betámadni őket? valaki egy kis taktikát mondjon már..
  • Hmuda
    Rakd el a főkarid fegyvereit és nézz körül a két vuki hullákkal teleszórt területen. Azután nézz el a swoop bikeokhoz.
  • AndrewCB

Kül. másodikra végignyomni sokkal élvezetesebb. Vagy csak azért, mert full gonosz vagyok és mindenkit kinyírok?
  • [NST]Cifu
    Ahogy Hmuda mondta:

Egy szó:

SuxxBox...

Aligha hiszem, hogy ilyesmi várható...
  • PiszkosFred
    Node az nwn csak egy motor, amelyhez van egy gyari modulod (single) es van egy rakas keszitett modul. Itt meg sajna csak egy modul van, maga a jatek, meg szep hogy ezzel kell lenyugozni a nepet. Ambar nagyon remelem hogy lesz ebbol meg valami multi vagy modolasi lehetoseg, nem hiszem el hogy csak ennyi az egesz. Ahhoz tul jo, meg ugy is hogy nem vagyok SW fan, sot.... ;]
  • PiszkosFred
    Eleg ha a E.Hawk fedelzetén elvonulsz a barkácssarokba...
  • [NST]Cifu
    Amúgy most nyomtam végig a játékot, de nekem kissé elkapkodottnak tűnik a végkifejlet, valahogy hiányérzetem van...

De tény, hogy nagyon ütős kis játék, késztetést érzek, hogy végignyomjam még 1x (ez az, ami az NWN-nek nem sikerült...)...
  • [NST]Cifu
    A fénykardokat a legyilkolt Sith-ektől lehet szerezni...
  • gerger
    ja és vissza kell menni a dantoinra, hogy új fénykardot csinálj? mert kristályokat már szereztem 3at is
  • gerger
    öhm. kódot éniscsak szükség eseten használok. úgyis van olyan erőm amivel fel tudom tölteni a mások energiáját és mivel van még több olyan karakterem aki jedi ő velük is feltom az enyém tehát. Amúgy inkább csak pénz kód kellene. és a sírkamrák nem egy sivatagos résznél vannak mert azt a dilis mestert már kinyírtam és adott érte light side pontokat: )
  • [NST]Cifu
    Andrew + Hixer:

Rakjatok egy gránátot a középen, a hidat elálló obeliskbe. Utána a robotok is fel fognak éledni...
  • [NST]Cifu
    1.: Olvasd el, pontosan mit is mondott az a Wookie? No hát nem azt, hogy csak FEGYVERTELENEKRE támadnak? Hát akkor vedd ki az összes karaktered kezéből a fegyvereket, és így indulj el a Wookie-tól a Swoop Bike-okig, és akkor nem 1x meg fognak támadni...

2.: Ez a kérdés alig pár oldalal elöbb már elhangzott, ha egy kicsit visszaolvasnál néha...
  • Hixer
    + amikor Ajunta Pall sírjánál turkálok, ugye van két obeliszk. Az egyik robotokat őriz a másik a hidat zárja le. Van ott egy Datapad ami azt mondja próbálkozzak valami robbanóanyaggal az obeliszkek ellen. Nos tehát melyik obelszkbe és mit kell rakni???? Gránátot vagy aknát(mine)??? És ha esetleg XP-ért le szeretném győzni a robotokat azt meg lehet tenni???
  • Hixer
    Hi a problémám a következő:

A Kashyyyk bolygón lent Shadowlands-ben az erőtér és Jolee befogadása után vagyok, asszem Deeper Shadowlands a neve...
    Nos rögtön az elején van 1 Wuki aki harcol 3 Mandaloriaival. Ha segítek neki, megkér hogy találjam meg a maradék Mandaloriait és öljem meg. Meg is van a 3 Swoop járgány, de az egyikből (ki is írja) hiányzik valami modul. Világos hogy azt kell megszerezni, de az hol van????

Előre is kösz.
  • AndrewCB
    Hi!

Kellene egy kis help:

A Sötét jedik völgyében vagyok A jobb oldali első bejárat végén van egy híd aminek a közepén van egy tömb. Mellette van egy másik "fél" híd, amin van 4db robot, ami gugol. Ahogy sorra nyirtam ki a sötét jedi tanítvényokat, mindig egy felállt. de a 4. nem akar felállni. És már Én lettem az első a versenyben. Valaki segítsen!

Lehet, h rosszul csinálom. :)

• s.0liver
    én is így gondoltam, majd sith lesz 2kezes. De mit fejlesszek neki ami fontos ?
  • Hmuda
    Nehogy elölröl kezd a legvégén! Először vidd évgig ezzel, aztán ha nagyon késztetést érzel, akkor kezd el megint.
  • s.0liver
    Rendben akkor előröl kezdem ! Ha duplakezes stílusnál mit fejlesszek hogy brutal legyen ?
  • Hmuda
    Hát én elég nehezen tudnám a vöröses narancssárgát barnának nézni, de tudod, izlések és pofonok. Azért jó a dupla kezes jedi, mert több a boostolási lehetőség, stílusosabb és veszettül jol néz ki. :D
  • s.0liver
    Tiszta szégyen, megvettem a kristályt és (Blue) kardom volt most meg valami barna féleség. :( De az is lehet ,hogy színvak vagyok. Amúgy nem tudom de a képeket +néztem mivan mindenki kétkardos jedit nevelt? Ennyire jó ? nekem 1 kardos van ,de critikal+masterspeed 3-on----ütésenként 110 damage garantált.
  • Hmuda
    np
  • mukika
    Thx.
  • Hmuda
    igen
  • Hmuda
    Hát, ha csak a befejezés érdekel, akkor csak töltsd vissza a legutóbbi állást, mielőt beszélnél Bastilával a templom tetején, és ott válaszolj gonosznak megfelelően. Nem kell újra végigvinni.
  • Hmuda
    Szerintem az a lila erőtér elég hivogató mindenki számára a konzollal. :PPP
  • Hmuda
    Minkét esetben a 3. a jó válasz.
  • nienor
    Írd le a kérdéseket, mert fejből nem tom.
  • Rage47
    Nah, végigjátszottam:)Ez az év egyik legjobb játéka számomra:)-de ha nincs végigjátszás hozzá, el se kezdtem volna:))-Érdemes végigjátszani Darks Side-on?:-)
  • mukika
    Manaanon van egy kicsi gond. Hogy tudom feltörni a sith kártyát? Mi az utolsó kettő megfejtés? A másik, hogy a fogoly se akarja elmondani a kódot. Mit tegyek?
  • Shep
    Srácok, a csatornában, megmentettem a wukit, így mostmár elvileg Mission megmutatja az utat a bázisra, hogy el tudjam orozni a bringához a cuccot, nade az merre van? A csatornában van egy ajtó ami kicsit kinyílik aztán bezáródik, de ezen nem tudok bemenni. Hova kellene menni? Előre is kösz a segítséget.
  • Hmuda
    Nekem még ő se volt probléma, mert egyszerűen csak felvettem Brejik specko cuccait (tuti védelmet adnak fizikai támadások ellen) és lazán legyűrtem. :-)
  • Shaman
    Hát én mikor másodjára játszottam,simán így csináltam.
    Egyébként nagyon könnyü 2-es szinten is Taris,igazán 1 nehéz van benne az pedig asszem a 4. duel meccs,mert az a manusz kardos,s nem tudod legránátozni,mert egyböl rádrohan. Na az szar csata volt,de egyébként a többit simán meg lehet csinálni.
    De mégeccer hangsúlyozom,hogy ennek akkor van csak értelme,ha consular akarsz lenni,s sok-sok jedieröt használni!
  • ollie
    hihi :))
  • [NST]Cifu
    Akkor én vagyok nem normális, mert eszembe sem jutott, hogy ne lépjek egyből szintet egy RPG-ben, amikor lehet...
  • Shaman
    Simán és könnyen végig lehet. Én megcsináltam,s mások is (pl Hmuda)
    Lényege a sok gránátozás,illetve nem karddal hanem lőfegyverrel haladás,s akkor a karid nem szalad oda mindenkihez közel. Carth és Mission simán szétlönek mindenkit,míg te háttérben maradsz.
  • Shaman
    Bár most,hogy Hmuda szerint nem jó ez így.....
    Szerintem akkor jó,ha consular akarsz lenni,mert így sokkal több jedi eöd lesz illetve több force pontod is.
    természetesen Guardianként nincs értelme
  • [NST]Cifu
    Azért 1. vagy 2. szinten végignyomni Taris-t elég durva...