Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
Igen kell negatív-pozitív értékü kártya. Azt hogy a kiválasztott 10 lapból melyik lesz a kezedben véletlenszerüen generálja a gamma,de az elején cserélhetsz is.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Ne legyetek már lámák!! Le tudsz lépni 2-es szinten is Tarisról,csak ne lépd meg a szintedet. Attól még kapod az Xp-t meg lehet nyugodni. Eccerüen NE LÉPD MEG a szintet. Ennyi.
A háttérben maradsá azért hülyeség,mert a csapat minden tagja megkapja az xp-t. Még az is aki a hajón van,tehát ilyen szinten tök mind1,hogy kivel vagy partyban,illetve háttérben maradsz-e vagy sem.

Jah akkor azokat nem lehet negativá tenni! Kell venni negativ kártyákat, ill ilyen "pozitiv-negativ" értékû kártyákat. A kétértékû kártyákat lehet csak forgatni a nyíllal. Bocs ha az éjjel nem voltam egyértelmû csak már álmos voltam.

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Negatív értékû lapokat illetve két-értékû (piros-kék) lapokat kell venned...

Hmuda
Vagy csak a térképen nyomd meg a party selection gombot és akkor még a hajóig se kell visszamenni. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
Egyedül kell odamenned. Szal visszamész a hajóra, és nem veszel fel senkit, és odamész a rituálésokhoz.
Methylisocloro
Muszáj szintet lépni? Mi van ha nem nyomsz a Level up gombra?

A kezedben levö kártyák alatt van egy kis nyíl arra kell kattintani.

Bendakot a legegyszerûbb úgy megoldölni, hogy alávágsz pár bolondító gránátot, majd mivel nem moccan, odamész és karddal vagy szétkaszabolod, vagy távolról agyongránátozod.

Yavinon erõs lények? Nekem ott csak egy gülüszemû "sietsz valahová" rodian vagy ki volt, bár csak benéztem egy pár dark side pontért Yavinra, tény, hogy nem idõztem ott sokat. 8-)))

Amikor felcsapsz jedinek, onnantól kezdve párhuzamosan fejlõdik a scout meg a jedi rankod, én legalábbis tudtam a scoutomnak lvl3-as implantot betenni miután jedi lettem, bár én Tarisról eleve elég fejletten léptem le, megöltem mindenkit akit csak lehetett, dark side power volt keményen. 8-))

Csak most kicsit idegileg felhúzott a Star Forge, élvezetes volt nagyon, hogy egyszerre vagy 10 dark jedi aprentice rohangált nekem és nem igazán hatotta meg õket az insanity, de sebaj, majd holnap újra próbálkozom. 8-)))

A lényeg hogy saját karakteredet háttérben kell tartani és a többiekkel harcolni.

Szvsz ki lehet(bár még nem próbáltam),de akkor ki kell hagyni pár küldetést. Pl.: Bendakot nem lehet ilyen alacsony szinten megölni.(szerintem). Én 6-os szintü scoutként jutottam ki Tarisról és így sem volt egyszerü.

Knox
na! vannak neked lapjaid, ezek vannak lent! ezek olyan lapok, amikbõl ha jol emléxem körönkét egyet használhatsz fel! Nos a lényeg a 20 elérése, ha túlléped besokallsz, vagy lehet minuszos lapod!
az ellenfélnek ugyanugy csak 4 lapja van! Ugy kell elklépzelni hogy van egy oszto, aki rakosgatja az ellenfélnek is meg neked is a lapokat! Pl.:mondjuk kapsz egy 3 ast(hivsz) aztán kapsz egy mégegyet(hivsz), igy már hatod van, most kapsz egy 10 est és nem hivsz hanem alulrol beraksz egy négyest (ha van), és elérted a huszat! Nem muszály saját lapbol rakni, elérheted a 20-at annélkül is csak mákod kell hogy legyen! Mindeközben az ellenfél ugyanezt csinálja, kap, hiv, rak a saját lapjaibol és utazik a 20-ra!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Knox
Nem bizony!

Az volt a gond, hogy a wuki volt a 3. karakter (kicsi volt neki az "L"-es buckaöltöny)! és én aszittem hogy egyedül is be lehet menni! nade lecseréltem Candibátyóra, mindenkire ruci, aztán...
Kösz a segítséget mindenkinek, megvan már a starmap is!
irány a következõ bolygo!

Mekkora egy rohadt csaló állat a gép!!! Pazaakban mindig olyan kártyát húz amilyen kell neki, vagy pedig olyan van a kezében! Annyira felbaszta az agyam hogy nem igaz. Ti nem vettétek észre ezt?

Hixer
kösz! akkor az volt a problem, hogy csak 1 ruhám volt...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Az inventory közös az egész partynak, szal ami nálad van, az van mindenkinél, az "öltöztetõ" menüben tudod alul választani, hogy melyik karakterre akarod tenni.

Hixer
Hogy lehet a másik karaktert beöltöztetni??? Nins nála ruha, és ha venni akarok, akkor én veszek s nem õ. Akkor hogy??

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Szerintem tök felesleges a pazaak-al szenvedni, a nélkül is lesz elég pénzed, én pl el se tudom költeni ami van mert csak a jedikkel rohangálok és ott nem nagyon kell se pánzél se lõfegyver, se energiadoboz. 8-)))

Hmuda
Azt a kis continue gombot a leckénél akkor kell megnyomni, ha elolvastad az üzenetet. Ha olvasol okosodsz és nem teszel fel fölös kérdéseket. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hixer
Hé, ti értitek azt a kártyás játékot?? Az elején, a bárban, lehet venni kártyát, és leckét venni... Úgyhogy?? Érti valaki?? Mondja már el!!!

Hát ha dark jedi akarsz lenni, akkor jobb ha nem is beszélsz vele, hanem már a fogadó emberkébe belekötsz és lekaszabolod mindet. 8-)))

Apropó, azt el tudná nekem mondani valaki, hogy lehet kimaxolni a dark oldalt? Megjelent ott egy pici piros jelecske amikor a karakterem nézem, de a jelzõ nem akar lentébb menni és egy nagyon pici kellene még az aljához.
De ha leszedem a ruhát az emberemrõl akkor szintén a piros jelecskével ellátott ruhában szaladgál az emberem.

sand emberkék táborába ruhában természetesen onét meg dara, igaz a fõmuki küldijei kimaradnak igy mert sajnos az illetõ elhalálozot szivelégtelenségben (kill power rulz 😛) 😛P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Shaman

Shaman
oks bocsesz,csak nem tudom,akkor dark jediként hogy csinálod meg a fõnök által adott questeket (gyanítom sehogy,hanem kinyírod:-)),illetve hogy jutsz be a snad people-ök táborába?

AndrewCB
Épp akartam szólni, hogy a matekot vedd elõ újra! 😊

pontosan, csak ne hitegesük embereket mer tigy ugy hangzott mintha csak ez az egy megodlás lenne 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Shaman
ööö sorry szal 120 vackom volt,nem took számolni...:-)))

Shaman
De akkor nem érted meg a sand people-ök beszédét! Jah mondjuk ha a sötét utat járod.....:-)))

Shaman
Egyébként meg rájöttem valamire.

Említettétek itt régebben,hogy 99 cuccod lehet max 1 típusból. Ez nem igaz! Lehet több is csak a programm nem írja ki csak késöbb.
Megmagyarázom. A Tatooinon mikor megnyertem az összes swoop race-t akkor a Hutt adott nekem 122 mittoménmit (amit be lehet pénzre váltani),az inventory csak 99-et jelölt,de mikor eladtam a 99-et,akkor hirtelen lett még az inventorymban 21!! Szal megkaptam azt is,csak a progi nem írta ki,vagy mi.....

nem feltélten kell hogy a 3. kari a robot legyen... 😛

Shaman
Nekem meg azt monnya mán meg valaki,hogy ha felveszem a bounty hounteres questet a Manaan-on,akkor azért rengetek dark pont jár?
Mert én jó jediként akarom befejezni,s már majdnem fullos a csíkom a jó oldalra,de questet sem szeretek kihagyni.....
Szal ha kapok ezért dark pontokat,azt még ellensúlyozni fogom tudni a gammában,hogy végül full jó legyek?
(Manaan vége felé járok,s még 1 bolygón Korribanon nem jártam)

Shaman
Látod ez az ára az agyatlan öldöklésnek:-)))

Egyébként mielött átmész a területükre kell felvenned a cuccot,meg még a másik karidnak is,harmadik karakter természetesen a robot kell legyen amit az árustól vettél.
Töccs vissza egy autósave-t,s próbáld úgy megcsinálni,hogy a területükön nem ölsz senkit. Az elsö homokos térképen annyit írthatsz amennyit akarsz.

nem értem, én is mindenkit lekaszaboltam, utána átöltöztem , de nem lõttek az ágyúk, próbálj még kimenni a térképrõl , majd vissza, talán az segít

Knox
PLS HELP!

Upszi! a Tatooine-onm a homoki emberek bázisánál szíjjelszednek az ágyuk! Az igazság az hogy eszembe sem jutott békésen viselkedni a homoki arcokkal! nem szimpik, mészárlás lett! következésképpen a bázisuk elõtt mindenki lefeküdt aludni! Nadekérem! hiába öltöztem be, még botot is vettem magamhoz, nem engednek be az ágyuk! Valaki esetleg tudja a megoldást! Mert nekem már nincs ötletem! THX

Már 98 százalékos?
AndrewCB
Csábít a második megoldás! 😊

De mostmár a jó Jedi szerepébe "öltöztem". Úgyhogy marad az elsõ!

THX

Shaman
Jolee (egy jedi,Jolee) akit követtél,mondja,hogy ha elzaavarod azokat az embereket,akkor segít átjutni az energiakapun.
2 módja van az elzavarásnak:
1 jó: A forgó bigyóknál mindegyiknél áll egy ember.Közülük 2-t beszéjj rá,hogy menjen haza,ekkor kapsz tölük egy kártyát,amit a bgyón használva kikapcsolhatod. Ha 2-t kikapcsolsz utána elmenekülnek az emberek,mert.....SPOILER.... na utána szépen beszélsz Jolee-val,s bevéve a csapatba át tudsz jutni az energiamezön.
2. rossz: szimplán kinyírod azokat az embereket,s utána beszélsz Jolee-val

Nem tudom mi a gondotok nálam csak egy keveset szaggatt, nagy tereknél.Gép PIII800, 9500Pro, Audigy - és minden fullon van 1024-ben,még a hang is EAX3.Simán játszok vele.

Hmuda
Nekem is az volt. Megcsináltam a megfelelõ editálásokat és már tökéletesen fut.

Hmuda
Akkor rakd fel a megfelelõ peccset (nézd meg a filenévben, hogy tényleg jó peccset másoltál-e be), aztán updateld a launchpadon és utány nézd meg. Emlékszek, hogy mielõtt rendesen fel nem pecsceltem nekem se mûködött.

RaveAir
Az nem lehet, hogy a szaggatást a hang okozza egyes embereknél? Nem kellene mindent a videokártyára fogni.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Methylisocloro
Az energiakapun Jolee segit bemenni.

AndrewCB
Hi!

Egy bolygón vagyok ahol a Wookiek élnek. Egy kicsit elakadtam. A hullát megtaláltam és a gyereket kicsit megbüntizték! 😊

Aztán újra lementem. Van egy energia kapu azon nem tudok bemenni. És van egy fószer, akinek összekell gyûjteni a char élõlényeket. Na azt hogyan kell? Vagy mit csináljak?

spatz
Végigjátszás: angol, zipben letölthetõ
http://faqs.ign.com//articles/436/436334p1.html

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Hmuda
Márpedig ezeket keresd meg és mindkettõt írd át nullára, mert különben nem lesz jó.

Knox
Nálam is ugyanez a szitu, mondjuk diavetítés nem lesz, de szaggatni kezd! Sõt, nekem 9600pro-m van és a peccs nem javította ki a "lefagyok a menüben mert nem irtak meg rendesen" hibát! csak ugy fut a kicsike, ha leveszem a videókártyánál a mouse gyorsítást!

Eye-scream
Na ez csak az én véleményem de:

1.:A közelharcnál CSAK az str számít, az attack bonust és a sebzésbónuszt is ez adja éppúgy mint a DnD rendszerben.
2.:A Jedi master robe nem +8 deyet ad, hanem a MAXIMUM dex bonus az armorhoz +8....

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Hmuda
Még sehogy. Egyetlen rendes peccs sincs kint.