11368
  • Kandurex
    crack+patch 1.1
  • ollie
    Tessék, a GeF2 csak DX7-es, jó ha ogl 1.1-et tud.
  • ollie
    Szal biztos nem kell neki ogl 1.4. Szerintem valamiért azt hiszi a játék, hogy a kareszod dx9-es (9500+).
  • ollie
    Nem tom figyelj. A haverral most vettük meg eredetiben a játékot. Neki 9100-e van és gond nélkül fut vele, egy bug nélkül. Persze hozzátenném, hogy 100%-ig legális a játék, nem törés.
  • drumlin222
    jaja. de akkor a konfig miért sír, hogy 1.4 kell neki?
  • Hmuda
    Na, akit érdekel, hogy a két megakristály hogyan szinezi be a pengét, annak itt a kép:

• cifuatwork
    Idézet a LucasArts oldaláról:

Supported Chipsets at Time of Release:
    ATI Radeon 8500/9000/9200
    ATI Radeon 9500/9600/9700/9800
    NVIDIA GeForce 2/3/4 family
    NVIDIA GeForceFX family

Azt nem vágom, hogy 9100 konkrétan miért nincs felsorolva, mert az elméletileg megegyezik a 8500-el...
  • cifuatwork
    A Rage3D fórumán említették, hogy Gef3-al és Radeon8500-el is nyomták, és ezek nem 1.4-es kártyák...
  • s.0liver
    igaz,de nem szemetelem a topicot...
  • drumlin222
    9100> szerintem 7-8-9 katalisztokkal néztem, de majd megpróbálom 6-tal is, köszi.

egyébként a játéknak TÉNYLEG kell az ogl 1.4, mint azt a konfig állítja?? csak mert a 9100 csak 1.3-kompatibilis...
  • cifuatwork
    Mert az /IMG-vel ugyan lezártad a beszúrást, de nem nyitotad meg ;)

Amúgy meg enyhén gáz a kép, nem kéne ilyenekkel szemetelni a topicot...
  • s.0liver
    miért nem működik ?
  • s.0liver
    Jaj istenem csekkolatam egy képet, így néz ki Darth Vader az ep3-ban :D http://web.interware.hu/tibur55/Christmas/Ep3/12.jpeg[/IMG]
  • MrSnake
    A Sötétből mindig figyelni fogom! :))
  • ollie
  • MrSnake
    Kik? Hol? Merre lehet figyelni???
  • Hmuda
    Igen.
    Igen.
    Nem baj, kezdj neki.
    akkor nem lesz nagy gond.
    Én is, de én kicsit vágom az angolt.

:-)
  • ollie
    ja, most látom mit írtál, nem a dx8-al, hanem dx8-as radeonokkal...
  • ollie
    Már elkezdték magyarítani és 7%-nál tartanak.
  • ollie
    A játék alapból kéri a dx9b-t, tehát nyílván gondok vannak, ha csak a dx8 ill. dx8.1 van fennt.
  • MrSnake
    Üdv mindenkinek a monitor üveg túlsó oldalán! :)

Szerintetek lesz magyarítva a játék???
    Esteleg valaki már elkezdhette???
    Állati nagy SW rajongó vagyok, de annyira nem vágom az angolt! :(
    Mondjuk a Deus Ex-et elég jól sikerült megértenem!
    De gyülölök játék közben szótárazni!!!

...
  • cifuatwork
    A Rage3D.com fórumában alaposan körüljárták a témát, a következtetések:

-Sima 8500-el + Cat 3.6-al megy a játék
    -9100-re felBIOS-ozott 8500-el gondok vannak (nem tudni, mi lett a vége)
    -Többek szerint a Dx8/Dx8.1-es Raedeonokkal a 3.10-es Cat-al vannak a bajok, 3.6/3.7/3.8-al állitólag nincs gond.
    -Állitólag a videókari túlhúzásra is érzékeny a játék...
  • ollie
    Aha, havernak is c3d 9100-e van, viszont ő win98se-t használ. még nem tudtam megkérdezni, de majd nemsokára. ja asszem 3.9-es catalyst van most fent neki, és persze dx9b.
  • s.0liver
    Tudtam láttam álmomban, azért kértelek meg :D
  • drumlin222
    9100> xp, c3d radeon 9100, driver: mindenféle
  • Hmuda
    Hát pont most megyek Yavinra megvenni őket, szóval mákod van. :D
  • s.0liver
    HMUDA---beraknál egy képet amin látszódik a két (butál cristály által) kardnak a színe?! thx.
  • Hmuda
    Hát azért nem kevés plsut cucc van ar erőre. Pl maga a páncél, az alkarvédő, stb. Asszem az alap erőm 20.
  • cifuatwork
    LoL, egy teljesen célirányosan felesztett kari :)))

De azért az én karim 30-as védelmére büszke voltam, még Malak is ütött szépen MISS-eket :)))
  • ollie
    Megkérdezem havert, hogy neki volt e valami gondja a 9100-ével és a KOTOR-al. Amúgy XP-d van?
  • Hmuda
    Hát csak azért mondtam, mert más lehetőség nagyon nincs azokank, akik nem tudnak olyan jól angolul.
  • Hmuda
    Akkor valami hatalmas programhibád van, mert azon átmenve rögtön a csatorna következő szekciójába kellett volna hjutnod. Nem néztél el vmit?
  • Shaman
    Hát ez így nem igaz,mert ha abszolút nem tud angolul,akkor össze-vissza fogja nyomkodni a billentyüt,s igaz,hogy et6töl még haladni fog,meg megoldhatja a questeket,de az már nem igaz,hogy csak light,vagy csak dark tud lenni.Ugyanis ezekhez totál nem mindegy hogy mikor kivel mit dumálunk.
  • Shaman
    Én egyébként úgy hiszem,hogy nem kell átkapcsolnod....
    Ugyanis magyar billenytün is elő tudod a menüt hozni,csak asszem CTRL,vagy ALT,vagy ALTGR gombot kell nyomva tartani,miközben az"1"-es gomb környékén matatsz.
    Egyébként meg legeccerübb,ha hozzáadsz a windózodhoz egy angol billentyüzetet,a contorl panel/keyboard menünél.
  • Shaman
    Már eccer beraktam,de örüljetek itt van megint a megoldás:
    1. Move a system from the Left pillar --> to the Middle pillar.
    2. Left --> to Right
    3. Middle --> to Right
    4. Left --> to Middle
    5. Right --> to Left
    6. Right --> to Middle
    7. Left --> to Middle
    8. Left --> to Right
    9. Middle --> to Right
    10. Middle --> to Left
    11. Right --> to Left
    12. Middle --> to Right
    13. Left --> to Middle
    14. Left --> to Right
    15. Middle --> to Right
  • Shep
    Hát az hivogató, de azt deaktiválva ugyanoda, a wuki fogvatartó helyére jutottam, a térképet megnézve nincs olyan hely ahova még menni lehetne.
  • drumlin222
    9100 problem>
    cat10 van fenn (de probaltam korabbiakkal es omegaval is), leguccso directxszel, egyszer mar az xp-t is ujraraktam.

a jatek konfigjaban hardverscan utan pirosan vilagit a videokartya, meg az opengl pottye...
  • Hmuda
    Illetve még nem raktam be Carth rejtett tehetségét szemléltető képecskét. :DDD
  • Hmuda
    Hát azért egy alap angol soha sem árt, hogy észrevedd a poénokat (HK forever :D), de a leírással meglátásom szerint ha vaktában nyomogatod a párbeszédeket, akkor boldogulni fogsz. :-)
  • Hmuda
    Az épp aktuális, jó beállítottságú karakterem a játék letöbb védelmet adó páncéljában, két darab, kasztjának megfelelő fénykarddal, Saresh Circletjével a fején, és erőnövelő alkarvédővel. Aranyos mi? :DDD