11368
-
#3913 49,1 kbyte :D -
#3912 De ha egyszer senki nem olvassa (mint alább is látható) akkor bővíteni is tökfölösleges, azzal is csak több használható területet veszítek a tárhylemen. -
#3911 Inkább bővítenéd :) -
#3910 Hát igen. Kezdek azon a véleményen lenni, hogy fogom azt a rohadt leírást és letörlöm a büdös picsába, mert így csak tökfölösen foglalja a helyet a tárhylemen. :PPP -
#3909 légy még ügyesebb
ps: estenként beleolvashatsz a leírásba is -
#3908 Esetleg valami jobb tipp? -
#3907 Legyél ügyes -
#3906 Ja azt elfelejtettem, hogy a gyakorlóterembe kéne bejutnom, ahol a Jedi van.
-
#3905 Hi!!! A sith bázison a Manaanon hogy tok bejutni?? Elfogyott a spike-om is.
Na??? -
#3904 !!!SPOILER!!!
STR: 24 (igazábol húsz, de valami nem ruhás és erő cuc megnövelte (lehet, hogy a light side bonusom?).
WIS: 10 (:D)
Növelő cuccaim és megtalálhatóságuk:
-Circlet of Saresh +5 WIS (Kashyyyk Shadowlands)
-Dominator Gauntlerts +5 STR (Korriban, Rodian báros, majd a játék vége felé)
-Star Forge Robe +5 DEF, +8DEX BONUS (csak a védelemnél számít), +5 WIS (Star Forge, Deck 2, Köpenyszoba) -
#3903 egyébként ha megnézed a térképed a bal oldalon kihagytál egy szobát.... Nem mintha sok lényeges dolog lenne ott,de érdemes mindent áttúrni. -
s.0liver #3902 Mond meg plizz, az alap STR. és Wisdom neked (cuccos nélkül) mennyi? thx -
s.0liver #3901 oda kell bemenni (2sárga kör),lift utána mehet a massacre.Akit keresel megleled :-) -
#3900 Jó helyen. Oda kell menni.
Gránátozd akkor le,vagy valami. Le tudod egyébként pajzsolstul is verni,csak tovább tart.De asszem a gránátra érzékeny hiába van pajzsa. -
#3899 Nah megint elakadtam! Nemtudom azt se hogy jó helyen járok-e?! Állitolag a bázis mélyén kell találkoznom egy jedivel akinél vannaka kódok. Itt a képen van az elevator szoba, amit egy pajzsos droid véd. Itt nemtudok bejutni. Pajzsát nemtudom már hatástalanítani, mert nincs már spikeom. Egyáltalán jo helyen járok?
-
s.0liver #3897 Kell! boltoljunk odaadom Bastilát érte ,hogy 2x legyen meg neked :) Viszont én nem találkoztam ezzel a "RONGGYAl".Merre lelhető meg ? Mi a neve? más... Mennyibe is kerül az a két brut.kristály ? Elkezdtem a Sith oldalt 3bolygó már kivégezve. :D -
#3896 Ez a szögletes szájú szmájli mit jelent? -
#3895 ...vagy a kamera elfordul 90°ot, es feltunik a parbaj masik resztvevoje, szinten rezzenestelen arccal, mikozben szol morricone vmelyik lirai dallama a hatterbol ;] -
#3894 Par napja, 4-5 talan valaki belinkelte a krekket 101hez, azt nezd meg. -
#3893 ;] -
#3892 Vagy inkább:
Mikor térsz MEG a Morrowindhez? :)) -
#3891 Hát majd ha megjön hozzá a kedvem. Azért néha én is tartok egy-két féléves szünetet. -
#3890 Mikor térsz vissza a Morrowindhez? -
#3889 Mellesleg Juhanin is ilyen köpeny van, és Joleen is csak azért nem, mert ő túl semleges. -
#3888 Hm. Időközben "kicsit" átalakult a karakterem. :D
-
#3887 Hát kezdek már felengedni. Csináltam egy hülyeséget, egész délelőtt azon dolgoztam, hát remélem megoldottam... -
#3886 mi van, nem dolgozol? :) -
#3885 Jóvanna. -
#3884 gondolom van már 1.01 crack is, gyorsak ezek a cracker fiúk -
#3883 az fordítás, nem leírás :P -
#3881 Olvastam, hogy már 7 %-os a leírás. Ok, de hétfőre legyen meg a 100 %! ;-) -
#3880 Semmi gond eddig, se fagyás, de akadozás előfordul.(Full 1024x768). 8 órát játszottam eddig. -
#3879 Ha a haver én vagyok, jól vágod. -
#3878 Nekem Radeon 9100 van és a játék hibátlan, de a Catalyst 3.9-et fel kell rakni hozzá. Amúgy nem árt a 20 megás foltocska sem.
Ollie, mi ez a gagyesz logo? :-) -
#3877 Ja, csak az a baj, hogy nem én vagyok a rendszergazda :)) -
#3876 Ha van tűzfalad, akkor ideje állítani rajta. :-) -
#3875 Kár, hogy nálam nem jön be semmi az uw-ről. -
#3874 Tisztára mint egy film. A főhős a naplementét bámulva a multján gondolkodik. :DDD
-
#3873 Rakd fel a legújabb peccset és megjavul. -
drumlin222 #3872 thx intel
akkor egyelőre passz, driverrel még játszok kicsit, xp reinstall már megvolt
a végén még meg kell vennem a játékot..