11368
  • Rollee
    köszi
  • N1ggA
    ha jól emlékszem, Dantooineon keresi egy Twi'lek. Amúgy Manaanon ha meg akarod ölni, akkor mérget kell fecskendezni bigyuszba, ha jól emlékszem, és akkor sötét Erő pontot kapsz, elüldözni lehet a robbantással.
  • Rollee
    Oké, köszi megcsináltam. És a kislánnyal a hajón mit kell csinálni?
  • vki
    Én úgy csináltam, hogy az injection tartályt kiüritítettem, a container tartályból átszivattyúztam, utána megtöltöttem a containert megint, és azt is átszivattyúztam. Nekem így sikerült. Talán...
  • Rollee
    Manaanon, a víz alatt a nagy firaxot akarom megölni. Hogy lehet a kolto gépet felrobbantani?
  • HiPPoNaX
    Amugy erdekes, mert tobbszor is felraktam ugyanarra a gepre a jatekot, mindig szuz kotor2.ini-vel es volt, hogy akadt Dantooine-on es volt, hogy nem. Szoval fura egy bug, mindenesetre a Wanax altal irt megoldas mukodik.
  • Wanax
    Itt a megoldás a próblémára:
    swkotor.ini filet nyisd meg, talalni fogsz benne elvileg egy [Graphics options] sort, az alá írd be a következőt:
    Disable Vertex Buffer Objects=1
  • SLi
    ok, köszi
  • N1ggA
    Ott szerintem szinte mindenkinek akad Dantooineon. Többször vittem végig, és mindig akadt, írták mások is. Úgyhogy szerintem ne törődj vele, túl lehet élni, mert annyira nem hosszú az a rész
  • SLi
    Hi
    Elkezdtema jétékot és teljesen simán akadás nélkül futott egészen a jedi tanács 3. próbájáig(ahol abba ligetbe kell elmenni)mert itt ki kell menni a szabadba, na itt a gond mert ahogy kiérek elképesztően elkezd akadni a karakterek irányítathatatlanok. Már mindent min.re állitottam kikapcsoltam a füvet, az árnyékokatde ez se segített.Megpróbáltam a legújabb patch-et, fel si raktam meg is crackeltem ahogy kell de még mindig ugyanaz a baj.
    Volt valakinek hasonló problémája,vagy tudja valaki a megoldást?
  • Zóanagyvarázsló
    Tudtommal nem. Az 1.03-as patch a legújabb, azt érdemes feltenni, és tartalmazza a korábbiakat is.
  • zbundy
    Hy! az lenne a kérdésem, hogy az eredeti játék (úgyértem hogy amit megveszünk a boltban) az tartalmaz már valami patch-et?
    Ja! Az első részről beszélek!
  • HIE
    Igen, ezt tapasztalatból tudom én is... egykor szintén modemes voltam :D És hát most 10 MB-ot most pillanat alatt leszedem, akkor órákat szenvedtem vele :S (volna) mer túl sokba került volna.

Mindegy elküldtem most így.
  • ollie
    És külön kiemeli a modemes letöltőket (még mindig vannak ilyenek, a látogatóik között), akiknek egyenesen csapás, ha beleteszed a csomagolt fájlba a screenshotokat.
  • HIE
    oksa. köszi. Mondjuk így már valóban logikus...
  • Calver
    a screenshotokat külön küldd, ne legyenek benne a tömörített fájlba ami a modot tartalmazza. az ok egyszerű: sok helyet esznek (ahogy az illető írta, egy 200 KB-os modból simán lehet 3-4 mega is ha benne vannak screenshotok) valamint a kétlábúak úgyis megnézik az oldalon a képeket, még mielőtt leszedik a modot, így teljesen fölösleges belepakolni a tömörített fájlba is. ennyi.
  • HIE
    Beküldtem még szombaton kotor2files-nak a módot, és mátol lépett hatáléyba egy új szabály... nos én lefordítottam, de én valahogy nem érzem logikusnak... lehet rosszul fordítottam, ezért bemásolom...

There is a minor change in mod submission policy that is now effective immediately. Not only is a screenshot required with all mod submissions, but as of now they are required not to be in the zip/rar/7zip file that has your mod in it. They must be separate from it. This saves us time as a staff to take them out of the file when reviewing and uploading your mods that will be very helpful to us. We do this because it saves bandwidth and it saves downloading time for 56K modem users (yes, we still have those out there). We do get some submissions that can be 3 or 4 megabytes in size, but the mod itself will be like 200 KB’s because of the size or the amount of screenshots are in the mod submission. If you really want the screenshots from a mod, just right click and save them when you download a mod.

Én úgy fordítotatm, hogy a képeket ne winrar fájba küldjük, hanem külön, mer az nekik sporolás, és hogy gyorsabb, de mégis mitől? Ez az ami nekem nem teljesen világos, ezért gondolom valamit nem jól fordítottam. Mi a lényege? (na persze ha tényleg ez a lényege, felőlem nem lenne akadálya, beküldeném így :D, csak nem értem, hogy miért sporolás)
  • HIE
    köszi
  • ollie
    If you defeated Raven you can find some things on his/her body, like lightsabers, darth revan's robe, etc.
  • HIE
    Talán valamelyest ide illik... Készítettem egy módot, ami ha rendben van elvileg fel is kerül a kotor2files-ra. Na most ugyan tudok angolul, de azér vannak hiányosságaim...

Description:

I made a mod. Not too big... just, You will meet Revan on Dantooine. As a vision.
    If you defeated him/her you can find his/her body some thinghs, as lightsabers, darth revan's robe, etc.

Ez rendben van nyelvtanilag? Mert ha igen, akkor beküldöm, csak azt se szeretném, hogy tele legyen hibával.

:D bocsi, hogy ilyen ügyben kérek segítséget.

(Mert végre sikerült megoldanom, hogy a dialog után támadjon meg, és ne rögtön)
  • zbundy
    Tényleg nagy munka, úgyhogy minden elismerésem akik magyarosításokkal foglalkoznak! Főleg akik ráadásul ilyen sok szöveget tartalmazó játékokat fordítanak!
  • campy
    ja nem kis munka! nem is a fordítás hanem a sok írás HTML-ben az az időigényes! nem értek hozzá úgyhogy!
  • ollie
    Szebbek lesznek a videok.
  • zbundy
    Helló! Én már korábban leszedtem a kotor 2 magyarosítását, még az okt. 1-je i frissítést, de tök jó hogy így belelendültek a fordításba, mert sokáig csak állt. De nem panaszkodom mert biztos nagy munka és időigényes, nekem meg csak a szám jár és vígan és ingyen használom a honosítást.
    Egyébként az lenne a kérdésem hogy mi az a sok patch, hogy pl Movie patch 1 2 3 4 5 6 (mi a különbség?) Meg hogy 2 karakter párbeszédének a Patch-e? Ezek mire jók? Meg Musik patch?
  • HIE
    Nem tom használ e itt valaki kotor toolt. Mindesetre hátha valaki tudja. Szóval épp egy karaktert akarok ellenségessé tenni.. és hát ez még menne is, de csináltam egy dialogot hozzá, és a beszélgetés után kellene megtámadnia. Jelen esetben Dantooinon azt a durost cseréltem ki egy másik karakterre, és hát nek írtam át a szövegét, és miután befejeztük a mondókat meg kéne támadnia. De nem tom, hogyan lehetne a szerkesztőben az end dialogot állítani, hogy megtámadjon. Tudja valaki?
  • Zóanagyvarázsló
    Nincsen még kész, de jól haladnak a végkifejlet felé.

Innen tudod letölteni a legfrissebb verziót.
  • gaborGURU
    Hello!
    Valaki tudna írni egy jó linket ahonnan lelehet tölteni a kotor2 teljes magyarítását, mer ami a magyaritasok.hu-n van annál nekem sokszor angol.
    Előre kössz!!!!!
  • campy
    hülye:D:D ok a Star Wars filmben is nekem a Sithek jobban bejöttek, de mégis mindig a jó győz vagyis a Jedaaai-ok:D:D nekem Anakin Skywalker volt a kedvencem! igaz Darth Véderként mert erős volt! de ebben a gameben valahogy jobb Jedinek lenni!
  • Calver
    szerepjáték lényege h a te stílusodban nyomod. ha nem fekszik sötét oldal, jófiúskodsz. én például már SWG-ben is gyűlöltem az ithorianokat, itt legalább ki is élhettem vérengzési kedvemet...
    viszont pl én meg jókisfiút max nagyon nehezen de inkább egyáltalán nem tudok játszani... mert gyengék, és a gyengék megérdemlik a pusztulást, wáháháhá! így maradok a örjöngő, rasszista sithnél, az már sokkal inkább az én stílusom. engedd szabadon a dühöd, ölj meg minden ithoriant, stb, stb...
  • Muki100
    Lehet nem-pszicho módon is sötétnek lenni, csak kicsit tovább tart, de a végeredmény ugyanaz.
  • campy
    gonosz vagy:D próbáltam másképp Sith lenni pl eladtam Zax-nak a Rakogul szérumot vagy a Genoharadan amikor bérgyilkost játszottam így is lett Sith pontokat gyűjteni! de amikor voltak azok a fertőzött emberek meg a tudósok akkor mindig light pontot gyűjtöttem!
  • Calver
    nem éri meg? a játék egyik legjobb pillanata volt nekem lefejezni azt a kibaszott csigát
  • campy
    ki van pörgetve harmadszor is a játék!:D mindig jo Jedi voltam nem tudok Sith lenni mert szemétség pl Tarison megölni azt az Ithoriant akit rúgdosnak a gyerekek! nem éri meg valahogy! ezúttal magyarul is végigvittem hogy kicsit többképet kapjak a történetről! 2. részt elkezdtem szintén magyarul...
  • campy
    thx
  • Zóanagyvarázsló
    Hivatalos oldal

Az 1.03 tartalmazza a korábbi verziókat is.
  • campy
    kéne a patch, nem találom:S! egy linket szeretnék plz! szóval jo a game már 2 nap alatt sikerült a Dantooinera eljutni! csak furcsa remélem a patch megoldja a gondot! uazt a szaggatást csinálja amit a Tarison! na mind1 majd jo lesz! lehet h az NVIDIA-nak jobban fekszik ez a game!
  • campy
    kössz! és igazad volt abban hogy drivert kell frissiteni!
  • Muki100
    hát sokáig tartott de akkor csak megérte akkor. Ellentétben a sok bunkó emberrel te kulturáltan kértél segítséget, és látod kaptál is
  • campy
    megoldotta a problémát a driver frissités! köszönöm nektek a segitséget! mennyit szenvedtem!:D thx->Zónaagyvarázsló, Muki
  • Zóanagyvarázsló
    Azt írja, amire én is céloztam kivonatosan. Lefordítom gyorsan, nyersen a vonatkozó részt:

"Ha nem vetted fel az eltűnt selkathok küldetést Shaelastól Nyugat-Ahtóban, akkor nem lesz lehetőséged bejutni a kiképző szárnyba vagy bárhová tovább a sith bázisban."

A többit nem fordítom le, az már kijutásról szól.
    Vagy visszatöltöd a sith bázisba való behatolás előtti entésedet, és felveszed a küldetést, vagy a mellékküldetés ugrott. Én mindig beszélek mindnekivel, amikor csak tudok, így én is csak most a végigjátszásból tudtam meg, hogy ez esetben nem lehet teljesíteni ezt a küldetést.