11368
  • Lorgem
    Valaki tudja hogyan lehet Korribanon leölni a jedievő dögöket? Az egyikkel még elbánnék de kettő már túl sok egyszerre. Akkor már inkább a sith cirkáló, ott sokkal könnyebb volt fazonra vágni Malac buksiját...
  • tomcsa4
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Itt lesz az utolsó előtti Star Map. Vágjunk neki,válasszunk egy csapatot,és irány kifelé. Itt megdöbbenhetünk,hogy nem kérnek kreditet a leszállásért,de majd csalódni fogunk. ;-) Lesz egy bejátszás. Két pasi veszekszik,aztá az egyiktől kérdezhetsz infókat. Beszéljünk kicsit vele. Majd induljunk el,és menjünk Ahto város felé. Na itt lesz egy zárt ajtó. Pénzt kell majd fizetni a kinyitásáért. Ha fizetél beléphetsz Ahto városba. Itt az utad a Köztársasági nagykövetséghez vezessen. Beszélj Ronald –dal és ad küldetést. Be kell jutnod a Sith Bézisra,mert ellopták az egyik droidjuk modulját. Vissza kell szerezned mielőtt még túl késő lenne,és elolvasnák a sithek. A bázis Ahto másik részén lesz,de nem tudsz bejutni. Választhatsz 3 lehetőség közül. Az egyik hogy vissza mész a dokkokhoz,ahol a Ebo Hawk parkol,és onnan lépsz be,kihallgatsz egy sith túszt,aki talán tud valamit,vagy elindulsz a swoop race-en. Szerintem hallgasd ki a foglyot az a legegyszerűbb. Menj oda az őrzőjéhez,és kezdd kérdezgetni. Fenyegesd meg a feleségével,mert arra nagyon érzékeny,és el fogja fecsegni a Sith Bázis kódját egy idő után. Ha nem sikerül elsőre,csak adogasd neki az igazságszérumokat és menni fog. Ha elmondta menj a sith bázishoz,szólítsd le a portást,aki beenged,mert tudod a kódot.
  • Wolfi24
    Úgy kezdeném, hogy egyszer már végigvittem egy-két éve. Most újra neki álltam és van egy gondom egy bizonyos résznél.
    Manaan-ban amikor elválalom a főküldetésben azt, hogy visszaszerzek egy adatárolót az ellopot droidból. Eddig minden rendben. Bemegyek a Sith bázisra, legyakok mindenkit. Megvan az adatároló, csak még megkell szereznem egy Database cuccot, amivel majd tudom bizonyítani az ártatlanságomat. Na igen... itt jönnek a gondok. Oda megyek az edzőteremhez és mit látok egy csukott ajtót. Nem bírom feltörni nem tudok semmit csinálni vele. Ha jól emlékszem kinyitja egy ottani faj képviselője aki bent van a teremben. De neki itt kéne kint lennie, hogy kinyissa az ajtót. Itt vagyok elakadva. Ez egy bug? Többször is újra kezdtem az egészet, de mindig ez a gond. Pedig egyszer már végigvittem, most meg nem tudom. Ha valaki tud az segítsen. Mert én már kiakadtam rajta.
  • tomcsa4
    Megnéztem, Georce GO még kiválasztható, de a 7300 már nem. De ez nem baj, jó hozzá a 7900GS is. Én legalábbis megpróbálnám (amikro 6600GTm volt, mindig a legújabb VGA-hoz szánt drivert tettem fel és jó volt, még a béta driverek is).
  • ubassassin
    Csak az NVIDIA oldalán nics ehhez a kártyához driverDe azért kosz.
  • tomcsa4
    Driver itt található. Remélem jó lesz és megoldódik a problémád. Továbbá a javításokat tedd fel, hátha van hozzá fix.
  • ubassassin
    Helotok!Az a gondom a játékkal, hogy nem megy a laptopon.Eredetiben van meg, és már a legujabb patchot is feltettem.A menu nagyon lassan bejon,de tovabb a jatek sokara jon be,akadozik, csupa grafikai hiba.Go 7300-as kartya van benne,amihez drivert sem talalnatok.Jo lenne, ha tudnáto ksegiteni.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem tudom, hogy miylen 1.1-gyel szórakozol, d etalán elolvashatnád a neked címzett hozzászólasokat.

1.03-as patch(legújabb, ezt kell telkepítenia szűz játékra)
  • Katuslove
    Csáó! Szóval: feltettem a patch-et,mostmár 1.1es verziójú a játék,meg crackeltem és mikor elindítom a játékot,az első 3 kis kép bejön,de a menü előtt fogja magát és kikapcsol úgy,hogy még a tálca is teljesen eltűnik:S:S:S
    PLS HELP!!! MIT CSINÁLTAM ROSSZUL??? ÉS HOGY TEGYEM JÓL???
  • Zóanagyvarázsló
    A Vistát eddig elkerültem, de van néhány tippem:

1. XP SP2 compatibilty állítása.
    2. Affinity állítása, hogy csak processzormagot használjon.
    3. Húzott CPU, RAM vagy VGA órajelének csökkentése.
    (4. A Windows Vista 64 még mindig nem játékra való, netszerte rengetegen panaszkodnak miatta pár éves játékok esetében. Ez van.)
  • takysoft
    Sziasztok gondom van a játékkal(na nem nagy, mert már végigvittem, csak jó lett volna megint, gonoszal is:D)

Játszom a játékot, és kiakad a suhanóversenyzős résznél Taris-on.
    Azt mondjuk át tudtam lépni(kis savegame editálás után), de később dantuinon a matale földeket se tölti be(pedig azt már nem lehet átlépni)
    betöltés közben meghal.

(vista64 ulti van a gépen... előzőleg 32 bitessel játszottam, bár nem hinném, h számítana.)

volt már valakinek ilyen gondja?
  • takysoft
    nincs 1.1 csak 1.03
  • fsgh
    www.gamecopyworld.com
  • Katuslove
    Helo mindenkinek!:) Légyszives valaki tudna adni egy linket ahonnan letudom tölteni az 1.1-es patch-et?:)
    Illetve egy linket ahonnan CRACK-et tudok tölteni 1.1-es verzióhoz:)
    LÉGYSZI LÉGYSZI LÉGYSZI!!!
  • gibson9
    csáó! a yavin-i űrállomáson igazából nem lehet csinálni semmit. Vásárolhatsz meg eladhatsz, illetve paazak. Plusz megtudhatsz érdekes dolgokat, történeteket.
    Meg ha időről időre visszatérsz, akkor indig történik valami és ha jól emlékszem, akkor miután 3. alkalommal térsz vissza, akkor majd megmentheted a Rodian-t a fejvadászoktól. Utánna majd vehetsz 2 különleges fénykard kristályt (elég drága, de addigra már biztos lesz annyi pénzed)
  • nyirog
    hy gyerekek, azt szeretném kérdezni h a yavinon mit lehet csinálni azon kívűl h beszélgetni és vásárólni lehet a csávótól, azon az űrállomáson egyáltalán tovább lehet jutni???
  • Muki100
    Vagy 90< vagy 10> influence kell, handmaidennél könnyen megszered a 90 felettit ha nem bunkózol vele de az Ebon Hawkon megcsinálod vele a bunyós részeket.
  • artanis
    Hello, sziasztok.

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a KOTOR 2-ben hogyan lehet Attonból és a Handmaidenből jedit képezni?
    A Dantooin után vagyok, de eddig csak Bao-Durból tudtam jedit képezni.
  • Eiderin
    énis beakarok lépni, fekete háttér, és utána hibát észlel ezért leáll a kotor...ezenkivül ir valami olyat ha csinálok egy hardware scan-t hogy non-windows opengl 1.3.0 driver és ez piros pontal azaz nem megfelelö.mit tegyek?
  • SiZo91
    próbáld újra megcrackelni
  • gyuri12
    Na,megint szarozik.
    "Az exe hibát észlelt,ezért leállt" problémával jön. Eddig tökéletesen működött,aztán levittem a tálcára,akkor kilépett exe hibával,és azóta folyton ez megy.
    Mi lehet a baj?
  • gibson9
    http://www.rpgvault.hu/?id=88
  • Plata
    Sziaztok,tud valaki magya KOTOR oldalt ahol végigjátszás meg ilyenek vannak?Hogy kell elhuzni arról a bolygóról ahol a kezdésnél lezúgunk?
  • gibson9
    Köszi már megoldódott!... de fogalmam sincs mi volt a baja :S
    Tök jó modokat találtam hozzá! :D Az egyik hogy twilek karival is mehetsz, a másikban meg kölönféle fajokkal (rodian, wooki, stb.), a harmadikban pedig jediként kezdheted az egészet :D
    Érdekesek XD
  • rotator
    Vista?
  • gibson9
    Emberek segítsen valaki, mert mindjárt felkötöm magam [#rinMost akartam feltelepíteni a játékot (eredeti) eddig sohasem volt probléma, de most ezt írja ki amikor telepíteni akarom:

The Installshield Engine (iKernel.exe) coved not be installed.
    Ikernel. exe could not be copied to 'C:/programm files/common files/install shiel/engine/6/Intel 32'.
    Make sure that you have the appropriate privileges to copy files to this folder (0x20)

Valaki segítsen, hogy ez miért van és mit csináljak pls
  • gibson9
    hú! lehet van benne valami csak nálam mindig ezeken a helyeken jöttek és azért gondoltam. NA de köszi szépen :D
  • rotator
    Szerintem nem ettől függ, hanem hogy minden lehetséges beszélgetést le kell tudnod velük, utána ha ez megvan, akkor bárhol megkaphatod a küldetéseket leszállás után, ha veled vannak.
  • gibson9
    Helló! Ejnye, de kihalt ez az oldal! :D
    Azt akarom kérdezni, hogy ahoz hogy találkozzak a Korriban-on Carth fiával? Tehát hol kell hogy velem legyen Carth? Mert ugye pl ahoz, hogy Bastila anyjával találkozzunk a Tatooine-on, ahoz a Kashyyyk-on velem kellett lenni, vagy pl Missionnak a Dantooine-on kellett velem utaznia, hogy megkapjam a küldetést a bátyjával kapcsolatban. Előrre is köszi :D
  • Kaszi46
    Szisztok, eddig nem szerettem az efajta játékokat, de a Witcher mindent megváltoztatott, és úgy döntöttem a kotor-t is kipróbálom.

A kérésem az lenne, hogy ajánljatok nekem pár kiegészítést. Elsősorban grafikai módosítások érdekelnének, de játékmenetet optimalizáló, befolyásoló modok is jöhetnek.

Köszi előre is!
  • Zóanagyvarázsló
    Itt van például egy magyar és egy angol nyelvű.
  • Mhosah Myth
    Sziasztok!

Tudnátok mondani nekem Kotorral foglalkozó honlapokat? Mert google nem nagyon dob semmit és régebben tök jó oldalakat találtam...
  • zbundy
    BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK! Ez a kedvenc játékom!!!
  • JetiRulez
    Helló!
    Szükségem lenne a játékra XBox-hoz. Kinek van eladó?
  • DariusHUN
    Sziasztok!
    Nekem az lenne a gondom, h a menüben az összes betű olvashatatlan. Magyarosítést is felraktam, nem változott semmi. Tipp, h mi lehet a gond? Előre is köszi!
  • Rollee
    Vittem, csak amikor bementem csak úgy tudtam megcsinálni, hogy mikoözben beszéltem a törzsfőnökkel, közben már harcoltak, és utána mikor kiléptem meg kellett mindenkit ölnöm valamért...
  • Muki100
    Biztos vitted magaddal HK-t?
  • Rollee
    Hogy lehet megcsinálni a Tatuinon a buckalakós részt? Amikor visszamegyek a párologtatókkal, és bemegyek a törzsfőnökhöz letámadnak és nem tudok velük beszélni, pedig amikor bementem rajtam volt a buckalakó öltözet...
  • Rollee
    Már megvan
  • Rollee
    És Korribanon mit kell csinálni a tűz meg jég oszlopával a sírban?