11368
  • Hmuda
    Huh, azt majd később külön a kristályoknál, épp elég herce hurca nekem egyelőre a fegyverek megcsinálása (amúgy egy kivételével megvan az összes közelharci feygver!)
  • Mr_no_NaMe
    Csak legalább egy demo lenne már hozzá!
  • Mr_no_NaMe
    Ok:)
    Beismerem überláma vagyok:)
  • Valen
    simán megy a gépeden Mr. no Name

Hmuda, a fénykardoknál kikéne írni, hogy melyik kristály mit tud hozzá
  • yal
    elmegy ok?;)
  • Mr_no_NaMe
    Mi?
  • yal
    szerintem olyan 20-25 fpsel
  • Mr_no_NaMe
    Hát van egy AMD athlon 1600+os proci,
    Egy GF MX440-videókari,
    és 256DDR

Egy ijen gépen elindulna eggyáltalán?
  • yal
    azert egy monitor sem art
  • yal
    es persze cd olvaso mert gondolom eredeti a jatekod
  • yal
    haz deszka proci vga hangkartya (hasznos) eger billenyuzet vinyo
  • Mr_no_NaMe
    Akkor már csak egy utolsó kérdés MR.HMUDA.
    Mi a rendszerigénye???
  • yal
    Ferro_TWL nyeheh a warcraftbol^^ en meg sW-YaL emlexel?
  • Ferro_TwL
    Az SW nem dnd3. OGL alapjan fejlesztettek, d20-as rendszer. Olyan mint az uj MAGUS lesz. Mostanaban ez a divat: a regi rendszereket pl: SW, Cthulu stb. d20-as rendszerekre cserelik le.
  • Hmuda
    Szerinted egy RPG nem erröl szól? Ne legyél már ennyire értetlen, inkább vedd meg és játszál vele, mert megéri!
    Pont.
  • yal
    ja
  • Mr_no_NaMe
    Ittis tapasztalati pntakkal fejlődsz,és szintet lépsz ha elértél egy bizonyos tapasztalat mennyiséget?
  • PiszkosFred
    Ez termeszetes. NWN kapcsan is csak a masodik kiegeszito kapcsan jottek elo olyan dolgok, lehetosegek amelyek a phb-ban bennevannak amiota megjelent a rendszer, eloben is hasznalod regota, de szgepi vilagban meg nem csinaltak meg. Ez valahol sajnos a pc es egyeb platformok korlatozottsaganak a hibaja, de azert szeretjuk oket eheh ;]
  • Hmuda
    (még nagyon régen belenéztem az SW PnP szabálykönyvbe és nagyon más dolgokat láttam benne mint itt).
  • PiszkosFred
    Maradjunk annyiban szerintem, hogy vannak kozos pontok mindket szabalyrendszerben, de a kettonek semmi koze egymashoz. SW rendszer mar akkor volt, amikor dnd3 meg tervben sem, csak a jo oreg regi alapja. Az meg termeszetes, hogy egyes rendszerek nagyjabol hasonloan szamolnak dolgokat, harcok, kepessegek, stb, de egyik sem egyezik meg a masikkal, csak vannak kozos dolgai. Szerintem..
  • Hmuda
    A szabájrendszer az ugyanaz, az egy dolog, hogy az SW univerzum miatt kénytelenek voltak megtoldani kicsit, de attól még DnD3rd marad.
  • Hmuda
    A leírások maradnak ezek, de próbálkoztam SW betűkkel a menüben de az explorerben még nekem se fogadta el.
  • PiszkosFred
    Mint a gothic, egyszer vegigjaccod, minden mellekkuldetessel, mindket lehetseges befejezessel es vege. Se multi, se mod, semmi, kisse behataroltak a lehetosegek, ennek ellenere nagyon jo.
  • Hmuda
    Akkro pótold. Mindegyik tagja CRPG alapmű!
  • Mr_no_NaMe
    De csak azért kérdezem mert akkor megvenném,mivel sehol sincs fent...
  • Mr_no_NaMe
    Hát azta Baldur's Gate sorozatot nem ismerem...
  • PiszkosFred
    Betutipusok ezek maradnak vegig? Erre ertettem tobbek kozott.
  • PiszkosFred
    dnd3ban miota van fenykard es hozza kapcsolodo featek? ;]
  • Hmuda
    pl?
  • Hmuda
    Szerinted az előző mondatomból mit lehet leszűrni?
  • PiszkosFred
    Sztem jo lesz igy, de majd a tobbiek is elmondjak. Viszont lassan valami stylet adhatnal a dolgoknak ;]
  • Hmuda
    Nem érted. A KOTOR is DnD3.
  • Mr_no_NaMe
    Ez a game netes,vagyis fizetni kell hogy játsz vele,vagy ojan mint egy sima RPG mint például a Gothic?
  • Hmuda
    (mielőtt valaki jönne, hogy nem vagyok normális, hogy külön lopkodom a képeket a játékból hozzá, annak mondom, hogy csak közelharci fegyverekből mindössze 11 darab van amit be fogok rakni :-) )
  • yal
    emleketek meg a darkstonera?
  • PiszkosFred
    Marmint a kotor es a nwn-nek mas a szabalyrendszere(SW kontra dnd3e). BG viszont dnd2 volt csak, dnd3 elso izben a pool of radiance kapcsan jott be a jatekvilagba(fanatikusokon kivul az a jatek nagyon megbukott anno eheh), majd onnan tovabb, kozte a nwn is.
  • Hmuda
    Ja és megcsináltam az első két fegyvert az oldalon. Tárgyak->Közelharci fegyverek. Ha így megfelelel mindnkinek,a kkor folytatom.
  • Hmuda
    Hopp télleg. Viszont mind a kettő DnD 3rd alapján hasít. :D
  • PiszkosFred
    Akkor mar inkabb NWN-t is mondhattal volna (ha mar valahol kozos a motorjuk egy bizonyos szinten) csak mas szabalyrendszeren. ;]
  • Hmuda
    Hát azért egy MMORPG-t egy síma RPGvel ahsonlítani nem éppen ésszerű dolog. Inkább hasonlítanám a Baldur's Gate sorozathoz, csak mérföldekkel feltuningolva.