11368
-
#4651 Fene se hinné, hogy manapság van még a világon olyan ember, aki másolt játékra nem rak fel törést. :P -
#4650 Hát tulajdonképpen ha belegondoltok akkor ez még az én orvoslásomnál is egyértelműbb dolog. -
#4649 Longstreet: Nem ez a problema. Rakd fel a cracket, ennyi. Valszleg a 4-es cd-n van, de ha nincs akkor -->www.gamecopyworld.com -
#4648 Driverfrisítés, DX frissítés, Pacth.
(azt hinné az ember, hogy ez ma már alapvető és evidens) -
#4646 Fred: én pont fordítva csinálom :)
Kirabolom, de életben hagyom :)
Akkor most melyikünk a rosszabb :)) -
mochee #4645 -
#4644 Egy ponton lesz majd, de az számodra is egyertelmu lesz. Egyebkent nem lepnek le, csak szovegelnek meltatlankodva vagy helyeselve, beallitottsagtol fuggoen. -
#4643 Nincs, pedig poén lenne. -
#4642 ...azt Mission csinalta ;] -
#4641 En ugy kivegeztem oket hogy orom volt nezni. De annyi emberseg szorult belem hogy nem raboltam ki a lakohelyuket... -
yal #4640 bugyijaba rondit -
#4639 Amúgy remélem nem fognak lelépni a Jedi társak, jobbára már csak a fejüket fogják rajtam (Bastilla a Dantoinnen félóráként a bugyijába rondított olyan geci voltam néha (fő-főgenyó)), egyszer félek, hogy összepakolnak és lelépnek. Szal a kérdés adott. Van olyan lehetőség a gammába, hogy lelépnek tőlem? -
yal #4638 -
mochee #4637
Ok, beszoptam. -
yal #4636 te hulye vagy;) enis netrol szettem le^^ -
#4635 mochee: mi ezt nem érthetjük, mivel nekünk ez a lehetőség nem adatott meg, vagy mivel nem élünk vele, ezért nem is érthetjük :) -
mochee #4634 Húha! Megvetted 3-szor? Büszke vagy? Mennyit adtál érte? Én olyan 40 e környékére saccolom. Mi értelme van 3x megvenni? Ebbe avassál be lécci, mert hosszas filózás után sem kaptam kielégítő választ. -
#4633 Jó jó. Értettem mester. :-) -
#4632 -a
-
harczos #4631 :DD -
#4630 Hát én megpróbáltam gonosz karit csinálni, de már Dia-nál csődöt mondtam.
Viszont cserébe Taris végére über jó lettem (lsd hamuda képét) :)
Úgylátszik született Jedi vagyok :)) -
#4629 Ja és addig pofáztam Juhani -nak míg megusztam light pont nélkül a megszerzését...! A Jedi tanács 4X jutalmazott Dark ponttal:) Na ki geci? :DDD -
#4628 Na befejezve a Taris és a Dantoinne is. Sötét oldal majdnem hogy kimaxolva (2 bolygó alatt LOL, ÜBER genyó vagyok).....néha még magamtól is félek ;) -
harczos #4627 és a kotor az swd20 szabályrencerét használja -
harczos #4626 dnd3e is d20, meg a swd20 is d20, vili? :)
a d20 az egy átfogó szabályrencer, és ezt ültetik be a szerepjátékokba, mint dnd, sw, stb, mint ahogy azt ferro lentebb leírta -
#4625 Nah. Valaki itt 20-30 oldallal ezelott leszota a Swoop Racet. Namost nekem tetszett és meg voltam elégedve vele. Aztán kiprübáltam a Beyond Good & Evilt. Namost abban a minijátékok megaláznak mindent. Abban is van ilyen verseny szerű cucc az is üt mindent. Tudom ,hogy ez a off volt ,de ha valakinek csak ezért nem tetszett a game akkor ez a játék neki való.
On Énis most fogom elkezdeni újra. -
#4624 Ahha. Aszittem a DnD 3rd is D20. -
harczos #4623 a kotor nem dnd3e, hanem mind2 d20 :P -
#4622 Hibák javítva +VISSZA gomb beiktatva -
#4621 Na, mostmár a rövid fénykard is a fegyverek között van. -
#4620 jó csicsikálást :) -
yal #4619 offolok joejt -
#4618 Akkor viszem a prímet,mert nekem a 120-as vinyóm csak ezzel van tele :) -
#4617 Köszi Hmuda!
És oké,nem nevez miszertek a miszter:) -
yal #4616 te csoro! nekem 3 peldanyom is van kotorban kepzeld 12 cd!! ;) -
#4615 mail ment -
mochee #4614 Na ne mondd! Szerinted ebbe a fórumba hányan vesznek eredeti játékot? Vagy csak én vagyok az egyetlen aki letölti, és nem burzsuj kiadni érte 15 rugót? -
#4613 strono, megvan :) -
#4612 Hmuda priv-ben tudsz adni egy e-mail cimet
-
#4611 Csakohgy tudd kivel beszélsz (és ne nevezz miszternek miszter):
Computer: 100% DirectX 9.0b compatible computer
Operating Systems: Windows 98/98SE/ME/2000/XP
CPU: Intel PIII 1 GHz or AMD Athlon 1 GHz required
Memory: 128 MB RAM required for Windows 98, 256 MB RAM required for Windows ME/2000/XP
Graphics Card: 32 MB OpenGL 1.4 compatible PCI or AGP 3D Hardware Accelerator with Hardware Transform and Lighting (T&L) Capability required
Sound Card: 100% DirectX 9.0b compatible Audio Device required
CD-ROM: Quad Speed CD-ROM drive required
Input Device: Keyboard and mouse required
DirectX: Microsoft DirectX 9.0b is included on this CD. NOTE: DirectX may require the "latest" drivers for your particular hardware.
Installation: 4.0 GB of free hard drive space required
Supported Chipsets at the time of release:
ATI Radeon 8500/9000/9200
ATI Radeon 9500/9600/9700/9800
NVIDIA GeForce 2/3/4 family
NVIDIA GeForceFX family
Additional Chipsets supported. For a complete list of supported 3D cards, please consult the Troubleshooting guide, or visit the Technical Support section of the LucasArts Website at www.lucasarts.com.
Recommended Specifications:
CPU: 1.6 GHZ AMD or Intel processor
Video Chipset: ATI Radeon 9200 or better, NVidia GeForce4 Ti or better
RAM: 512 MB RAM