11368
-
#4691 Köszi, mindkettő javítve. :-) -
#4690 Hibajavítás:
Dantooine bolygóismertető:
Import: Technológia ls luxus cikkek
Tatooine bolygóismertető:
Népesség: 5000-1000 telepes, ismeretlen életformák
Egyébként szépen fejlődik az oldal, gratula! -
#4689 Na, minden átrakva verdanába, csekkoljátok, hogy jobb-e -
#4688 Egy 10-es verdana? -
#4687 Jaja. Szomorú kötelességem, de nekem is a mai naptól befejezettnek van nyilvánítva a bagolytechnika :(. -
#4686 Jo egyetem sem volt rossz persze, eheh, csak ott mar hatalmas volt a kaosz neha ;]
Egyebkent az oldal betutipusa nembaj ha nem SW tipus, csak ne ez a mostani legyen, mert ez a tnr nagyon nem illik hozza. Akkor inkabb mar valami egyszeru arial vagy verdana... -
#4685 Pedig azok a legszebb evek, jobbak mint az egyetem. Sokszor nosztalgiazunk regi oszttarsakkal, es mindig csodalkozunk mennyi minden tortent azalatt a 4 ev alatt ;] -
#4684 Pedig én is szivesebben foglalkoznék az oldallal minthogy a padot koptassam. :P
(csak lenne már meg az a kurva érettségi) -
#4683 En sem. Igaz dolgozgatok, de jo lenne aludni, mert hetfotol megint galya van, es nem kellene visszaallni erre a vampireletmodra ;] -
yal #4682 nem birok aludni -
#4681 Valen: mail ment -
#4680 Majd meglátod. -
#4679 Ez igaz. De a swg miatt kiegek talan meg csakcsak lesznek, de multipeccset vagy szerkesztot tutit nem adnak ki. De ne legyen igazam ;] -
#4678 Na by all. megyek lefekudni -
#4677 Es az mwbol at lehetne venni a jol kitalalt parbeszedrendszert is. az tenyleg jol sikerult dolog. -
#4676 Egyebkent ez a Bastilla egy kis csitri szerintem. Nem lehet majd a jatek folyaman jol elkenni a szajat a fokarimmal? :) -
#4675 Csak sajnos a harc nem lenne az igazi (márpedig szentségtörés egy fénykardpárbajt ilyen módon végignézni). -
#4674 Hat az eleg komoly lenne. Jo sok skill, mondjuk Pazaak playing, vagy swoop racing :)). -
#4673 HKt a poénjai miatt abszolút jó vásárnak ítélem (a gonoszsága miatt meg fölösleges aggódni, nincs kihatással senkire és semmire, mintahogy Canderous is gonosz, de mindenki szarik rá magasról).
A gizkákat Manaanon tudod eladni a kikötőben lévő kisállatkereskedőnél. :-) -
#4672 A vicc az, hogy a morrohoz keszul(t) SW mod, illetve vhol regen volt egy ilyen hir. Utana kell nezni, hatha... Kotorral ellentetben a MW teljesen modularis, csak kitartas, szaktudas(3ds+prog) es kreativitas kerdese ;] -
#4671 Hat csak o tud tolmacsolni, szal erdemes... -
#4670 Amúgy tudjátok mi lenne az abszolút etalon játék most számomra?
Egy SW RPG minimum 7-8 egyedi, Morrowind méretű bolygóval, Morrowind szabájrendszerrel, KOTOR szintű grafikával.
Bár a game a MW szabájrendszerét használná, mégis KOTOR módjára folyna a harc. Szóval nem az, hogy odamész az ellenhez aszt ütödmígmegdöglik, hanem kijelölöd és szép animációk közepettevezetné le a harcot, de a MW szabájainak megfelelően.
Fú de király lenne. -
#4669 A vicc az hogy legtobb esetben nocd krekkek. 101 eseteben az, az isokat nemlattam az install ota ;] -
#4668 Mert amikor a ficko odaadta, akkor azt hittem, hogy valami ertekes rakomany, vagy ilyesmi, azert mondtam hogy odaadhatja. -
#4667 ja igen elírtam. harmadik ez.
Egyebkent meg kellett hogy vegyem azt a droidot (hk-xx)? csakmert a gonoszsaga miatt ugyse hasznalom. egyebkent is inkabb embereket.
Es a gizkakkal mit csinaljak :)? -
#4666 Máskor meg nekem szokott 20-akad kiadogatni, szóval nem csal. -
#4665 egyebkent szerintem a gep csal pazaakban. bar nem biztos. De van hogy utso 3 menetben kidob neki 20-at ugy, hogy o nem hasznal fel kartyat. -
#4664 A 22.51 már a harmadik menet (utolsó) és nekem szinte mindig sikerül 22.20 környékén beérnem, minden további nélkül. Összvissz cask tudni kell a módját. -
#4663 igen arra rajottem, hogy inkabb ki kell hagyni egy gyorsitot, minthogy nekimenjek egy akadajnak, 22.51-et kene megvernem, es ketszer egymas utan 22.76-ot csinaltam :( -
#4662 ff8-on felbasztam az agyam. rohadt portás állandóan megver kártyában.
Amugy egy olyan kártyajáték, mint az ff8-é (remélem ismeri valaki), jobb lett volna itt is, mint a pazaak. Ott tényleg kell gondókodni. -
#4661 Nem lehet fejleszteni a swoopot és igazából nem is kell. A poén az, hogy Tatooine még a könyebbik pálya, mert Manaanon még én is szívok az utolsóval rendesen. Az egészenek a trükkje, hogy ha egyszer nekimentél egy akadájnak akkor akár kezdheted is előlről. -
#4660 jóvanna -
harczos #4659 new-geee ;) -
#4658 biztos hogy az 1-es cd van berakva? -
#4657 Ja Tatooineon nem tudtam megnyerni a swoop racer 2-es tierjet. (2 tizedsec hianyzik mindig). Hol lehet fejleszteseket venni a swoop racerre? Mert valaki azt mondja hogy a czerka office, de ott nincs semmi, a droid shopban meg van ilyen párbeszéd, de ott meg csak a sima vásárlást adja be. Vagy nem lehet fejleszteni a gépen? -
#4656 Akkor viszont marad az én verzióm. DX és DRIVER frissítés plusz a peccs. -
#4655 NEKEM TELJESEN UGYANEZ VOLT UGYHOGY NEM LEHET HOGY NEM AZ A PROBLEMA! -
harczos #4654 kipróbáltam, most is, kiírja h wrong disk inserted azt kész. ok/mégse...ennyi.. -
#4653 De pont ilyen az amikor nem rakod fel a törést. Behozza a képernyő közepére az Ebony Hawkot és utána eltünik és annyi. Tipikus. -
harczos #4652 jó, de ha nincs törés, akkor általában semennyire nem indul el, szal sztem más a gond