11368
-
#4731 Ok, akkor egyrol beszelunk. Csak nalam a cikk az a fooldalt jelent, az ismerteto leiras pedig a teljes leirast ;] -
#4730 Ugy kellene, hogy a cikkben legyen szo az elindult oldalrol, es egy kis reszlet a vegigjatszas legjobbnak itelt reszebol. Aztan ha erdeklik, katt hozzatok. De ez csak tippelgetes reszemrol, ebben a nagy csendes havas vasarnap delutanban. -
#4729 Ez csak egy hír. :PPP
A cikk az iyen:
http://www.hardwired.hu/maxpayne2.hw -
#4728 http://www.hardwired.hu/forum/forum.hw?t=9170&s=ed3ab4898c56d6647cc0480a61ff8f2f
Irtak par cikket rola - meg is lettem volna lepve ha nem - igaz egyik sem teljes ismerteto. Ennek ellenere ne legyen igazam, de igy a megjelenes utan lassan 1-2 honappal nembiztos hogy egy bemutatasrol szolo cikket kiraknak. Ellentetben viszont a vegigjatszasarol, amelyet szerintem azonnal, ha elkuldod nekik. Csak akkor meg az oldalatok valik egy picit feleslegesse. Szal nemtom ;] -
#4727 Én még nem láttam kotor vikket a HW-n. -
#4726 Es korabban nem volt mar egy hasonlo cikk naluk? Mert mintha olvastam volna. Azt hittem a vegigjatszast kuldted el, vagy egy szallagcimet a keszulo magyar oldalrol. -
#4725 A középső. Nagyon nagy vonalakban felvázoltam a játék szépségeit és mellékesen a hibáit. Bár Kandurex szerint túlságosan szűkszavú voltam, szóval most várom a választ a visszahívó levelemre. -
#4724 Egyebkent maga a cikk mirol szol? az oldalatokrol vagy a jatek bemutatasarol? esetleg a vegigjatszasrol? -
#4723 Nem. Úgytűnik valami készül ott, mert tegnapelőtt óta egy szem hír se jelent meg az oldalon (vagy sztrájkolnak, vagy vagy jön a HW3, esetleg ünnepi fogadtatást készítenek elő a cikkemnek :DDD). -
#4722 az biztos, hogy a HW-n én nem láttam cikket -
#4721 Szep. ;]
Hmuda: HW-rol jott valami visszajelzes? -
#4720 Punker most vagyunk 9,2 %-nál -
#4719 Nakérem, lehet a távolsági fegyvereket nézegetni. -
#4718 Épp arról beszéltünk az előbb. Lesz de csak sokára. -
#4717 mikor lesz hozzá magyarítás? lesz egyáltalán? -
#4716 okés -
#4715 jó, egyébként is annál maradunk, csak kiváncsi voltam a véleményedre -
#4714 Hologram egy M és mind már mondtam a HOLOCRON az magyarul is HOLOCRON. Egy ősi adatrögzítő ezköz, főleg Jedik használták. Az ilyen alapvetően SW dolgokkal kapcsolatban maradjunk az eredeti magyar fordításnál. -
#4713 komolyan, mert pont Tatooin-nál járok és nem akarom hülyeségnek.
pl. hologramm üzenet / hologramm emlék ? -
#4712 De milyen szó az már, hogy íjvető. Nem íjakar lövöldöz ki. Meg különben is már mondtam. Nem a szó szerinti fordítás hanem a stílus a lényeg. -
#4711 HOLOKRON-nak -
#4710 Nyílpuskának kicsit modern nem???
na mind1
akkor minek fordítanád a HOLOCRON-t -
#4709 Azért maradjunk a realitás szintjén (mint ahogy a levelemben is írtam). Nem szó szerinti fordítás kell ide, hanem jól hangzó, mégis praktikus magyar megfelelő. -
#4708 Legzen íjvető -
#4707 Márcsak két fegyver és kész a távolsági fegyverek is. -
#4706 okés akkor marad :D -
#4705 m=n -
#4704 Nyilpuska tokeletes szerimtem ;] -
#4703 *marad -
#4702 Tudom, hogy számszerj (igazábol crossbow lenne, de megteszi). Nembaj, amíg meg nem találom, addig nyílpuska marak. -
#4701 szamszerij, de SW vilagban ez azert mar gepiesitett dolog, igy vsz mas a neve. Nezd meg a JK sorozatban, hogy neveztek a wookie bowcaster-t a magyar leirasokban -
#4700 Mi a Bowcaster magyar megfelelője? -
#4699 okés, akkor marad egyelőre, aztán ha valahogy megoldom a karakterkészlet problémát, akkor majd átváltok valami normálisabbra. -
#4698 Sztem mindenkeppen jobb mint a korabbi. -
#4697 A Hutt-nál tudsz versenyezni, ehez egy százas a beugró, a Rodián csaposnál csak gyakorolni tudsz (Recreational...) egy huszasért. -
#4696 A Tatooine-i swoop versenyt nem igazán értem.. a huttnál leet versdenyezni egy százasért, a másiknál ingyen (legalábbis nem mondja hogy vmennyit be kell fizetni) Akkor most melyik mire való? -
#4695 ok.akkor nem töltöm le. -
#4694 Az elképzelhető, hogy elindul, de ennél többet ne várj tőle, biztos, hogy játszhatattlan lesz.
Itt a minimum/ajánlott konfig:
CPU: 1Ghz PIII. / 1,6Ghz PIV.
Ram: 128Mb (Win98,SE,Me) 256Mb (Win2k,WinXP) / 512Mb (Win98/SE/Me/2k/XP)
Merevlemez: 4 Gbyte-nyi szabad terület
Videókártya: Gef2 v. Radeon8500 / Gef4 v. Radeon 9500 -
#4693 ?Kérdőjelet akartam a végére tenni! -
#4692 elindul a game 1 ilyen gépen:AMD Duron 650,32MB-os VGA,128MB!