11368
  • PiszkosFred
    Ok, akkor egyrol beszelunk. Csak nalam a cikk az a fooldalt jelent, az ismerteto leiras pedig a teljes leirast ;]
  • PiszkosFred
    Ugy kellene, hogy a cikkben legyen szo az elindult oldalrol, es egy kis reszlet a vegigjatszas legjobbnak itelt reszebol. Aztan ha erdeklik, katt hozzatok. De ez csak tippelgetes reszemrol, ebben a nagy csendes havas vasarnap delutanban.
  • Hmuda
    Ez csak egy hír. :PPP
    A cikk az iyen:

http://www.hardwired.hu/maxpayne2.hw
  • PiszkosFred
    http://www.hardwired.hu/forum/forum.hw?t=9170&s=ed3ab4898c56d6647cc0480a61ff8f2f

Irtak par cikket rola - meg is lettem volna lepve ha nem - igaz egyik sem teljes ismerteto. Ennek ellenere ne legyen igazam, de igy a megjelenes utan lassan 1-2 honappal nembiztos hogy egy bemutatasrol szolo cikket kiraknak. Ellentetben viszont a vegigjatszasarol, amelyet szerintem azonnal, ha elkuldod nekik. Csak akkor meg az oldalatok valik egy picit feleslegesse. Szal nemtom ;]
  • Hmuda
    Én még nem láttam kotor vikket a HW-n.
  • PiszkosFred
    Es korabban nem volt mar egy hasonlo cikk naluk? Mert mintha olvastam volna. Azt hittem a vegigjatszast kuldted el, vagy egy szallagcimet a keszulo magyar oldalrol.
  • Hmuda
    A középső. Nagyon nagy vonalakban felvázoltam a játék szépségeit és mellékesen a hibáit. Bár Kandurex szerint túlságosan szűkszavú voltam, szóval most várom a választ a visszahívó levelemre.
  • PiszkosFred
    Egyebkent maga a cikk mirol szol? az oldalatokrol vagy a jatek bemutatasarol? esetleg a vegigjatszasrol?
  • Hmuda
    Nem. Úgytűnik valami készül ott, mert tegnapelőtt óta egy szem hír se jelent meg az oldalon (vagy sztrájkolnak, vagy vagy jön a HW3, esetleg ünnepi fogadtatást készítenek elő a cikkemnek :DDD).
  • Valen
    az biztos, hogy a HW-n én nem láttam cikket
  • PiszkosFred
    Szep. ;]

Hmuda: HW-rol jott valami visszajelzes?
  • Valen
    Punker most vagyunk 9,2 %-nál
  • Hmuda
    Nakérem, lehet a távolsági fegyvereket nézegetni.
  • Hmuda
    Épp arról beszéltünk az előbb. Lesz de csak sokára.
  • Punker
    mikor lesz hozzá magyarítás? lesz egyáltalán?
  • Hmuda
    okés
  • Valen
    jó, egyébként is annál maradunk, csak kiváncsi voltam a véleményedre
  • Hmuda
    Hologram egy M és mind már mondtam a HOLOCRON az magyarul is HOLOCRON. Egy ősi adatrögzítő ezköz, főleg Jedik használták. Az ilyen alapvetően SW dolgokkal kapcsolatban maradjunk az eredeti magyar fordításnál.
  • Valen
    komolyan, mert pont Tatooin-nál járok és nem akarom hülyeségnek.

pl. hologramm üzenet / hologramm emlék ?
  • Hmuda
    De milyen szó az már, hogy íjvető. Nem íjakar lövöldöz ki. Meg különben is már mondtam. Nem a szó szerinti fordítás hanem a stílus a lényeg.
  • Hmuda
    HOLOKRON-nak
  • Valen
    Nyílpuskának kicsit modern nem???
    na mind1

akkor minek fordítanád a HOLOCRON-t
  • Hmuda
    Azért maradjunk a realitás szintjén (mint ahogy a levelemben is írtam). Nem szó szerinti fordítás kell ide, hanem jól hangzó, mégis praktikus magyar megfelelő.
  • Valen
    Legzen íjvető
  • Hmuda
    Márcsak két fegyver és kész a távolsági fegyverek is.
  • Hmuda
    okés akkor marad :D
  • PiszkosFred
    m=n
  • PiszkosFred
    Nyilpuska tokeletes szerimtem ;]
  • Hmuda
    *marad
  • Hmuda
    Tudom, hogy számszerj (igazábol crossbow lenne, de megteszi). Nembaj, amíg meg nem találom, addig nyílpuska marak.
  • PiszkosFred
    szamszerij, de SW vilagban ez azert mar gepiesitett dolog, igy vsz mas a neve. Nezd meg a JK sorozatban, hogy neveztek a wookie bowcaster-t a magyar leirasokban
  • Hmuda
    Mi a Bowcaster magyar megfelelője?
  • Hmuda
    okés, akkor marad egyelőre, aztán ha valahogy megoldom a karakterkészlet problémát, akkor majd átváltok valami normálisabbra.
  • PiszkosFred
    Sztem mindenkeppen jobb mint a korabbi.
  • [NST]Cifu
    A Hutt-nál tudsz versenyezni, ehez egy százas a beugró, a Rodián csaposnál csak gyakorolni tudsz (Recreational...) egy huszasért.
  • Ron Ragm
    A Tatooine-i swoop versenyt nem igazán értem.. a huttnál leet versdenyezni egy százasért, a másiknál ingyen (legalábbis nem mondja hogy vmennyit be kell fizetni) Akkor most melyik mire való?
  • Matthewpamer
    ok.akkor nem töltöm le.
  • [NST]Cifu
    Az elképzelhető, hogy elindul, de ennél többet ne várj tőle, biztos, hogy játszhatattlan lesz.
    Itt a minimum/ajánlott konfig:

CPU: 1Ghz PIII. / 1,6Ghz PIV.
    Ram: 128Mb (Win98,SE,Me) 256Mb (Win2k,WinXP) / 512Mb (Win98/SE/Me/2k/XP)
    Merevlemez: 4 Gbyte-nyi szabad terület
    Videókártya: Gef2 v. Radeon8500 / Gef4 v. Radeon 9500
  • Matthewpamer
    ?Kérdőjelet akartam a végére tenni!
  • Matthewpamer
    elindul a game 1 ilyen gépen:AMD Duron 650,32MB-os VGA,128MB!