11368
-
Inquisitor #4772 Tudtommal nem, a brancs neve *******, ami ugye titkos, de a kapcsolatom azt állítja, hogy ők segytenek a 15.000 éves köztársaságnak talpon maradni vagy 10.000 éve.
A háttérből igazgatnak ... -
#4771 Kik azok? a Mandalorian fele csoportosulas? -
Inquisitor #4770 Jó de van lehetőség, hogy Jedi Tanács/Köztársaság vagy Sötét Jedi/Sith oldalon nyomd végig.
Viszont van a harmadik banda is :) -
#4769 Van a jó, és van a rossz, mint ahogy a mesékben mar evezredek óta ;] Aranyközépút is van a játékban, egészen addig a pontig amikor valasztanod kell 2! lehetoseg kozul. Igy harmadik oldal nincs. Illetve lehet ferfi nagyon gonosz, noi nagyon gonosz, ferfi nagyonjo, noi nagyonjo, de ez csak azt befolyasolja, hogy a vegen ki kit csokol meg, a jatekot nem ;] -
Inquisitor #4768 Hmmm. Én még új vagyok itt és biztos nem olvastam el mindent, de nekem a "harmadik" oldalon való játszás újdonság.
Vagy nincs is harmadik oldal és átvertek???
Amúgy a Tatooin olyan lett mint egy elhagyott Parkoló :)
Hülye Dart Brando-t ledaráltuk, még én lepődtem meg legjobban. Nagyon durva magas fokozaton a Force Push, vagy minek hívják :) -
#4767 Jah, akkor kipróbálom úgy, meg ezt a "nem-lépek-szintet-akkor-sem" módot ;)
Ha az elején meg gondom lesz a harcal, akkor majd úgy fogok eljárni, mint Neo...
-
#4766 Mod es multi hianyaban, es mivel amcsiban vezette a dobozos eladasi listakat es a pc-seknel is a simsek kore befurakodott, vszinu lesz kiegeszito, sztem nem is egy. Peccsek meg biztosabb hogy lesznek, habar nemtom milyen hamar a kovetkezo, de mivel van benne hiba boven, nemsokara az is aktualis lesz.
Jaccd vegig ultragonoszkent, megeri. Ne varj a peccsre, mert 2-3 nap alatt siman vegig lehet jaccani, es 101el mar azert jacchato. -
#4765 Még nem, bár készülök egy ideje (*átkozott influenza, halni volna kedvem...*). Viszont pár dolog érdekelne, talán valaki tud rá választ:
-Lesz 1.02-es patch (Feat- és Küldetésbugokra)?
-Várható bármiféle hivatalos kiegészítés v. küldetésszerkesztő?
-Stb. (*ultramagas szellemi és fizikai szinvonalon vagyok így betegen...*)
Csak azért kérdem, mert végig akarom nyomni teljesen gonoszként, de ha várható patch, akkor halasztok... -
#4764 1024ben birja siman egy komolyabb procival, csak az mx szeriak miatt hianyzo tech. dolgokat nem fogod tudni hasznalni. De jaccani tokeletes. -
#4763 Na mivan? Mindenki félretette magát holnapra? Asszem nekem is azt kéne. Jócakát! -
#4762 Egész pontosan 5 darab hozzászólást kellene visszaolvasni, hogy megtudd hol van már leírva a minimum követelmény. -
Roll #4761 Mit szól a game egy gef4mx-hez? -
FroZen #4760 Ki próbálom, csak tudnom kell mire számítsak. Nem akarok Star Wars diafilmet nézni. -
#4759 nekem ezzel indult el es zelle nyomtam vegig -
#4758 Gondolom grafikailag minimumon jól, maximumon szarul. Ha nem próbálod ki, akkor nem is fogod megtudni (meg különben is egy RPG-nél nem a sebesség a lényeg). -
FroZen #4757 Azt tudom, arra vagyok kiváncsi mijen sebességgel menne. -
#4756 #4694 hozzászólás -
FroZen #4755 1,2GHz, GeF2 Mx 400 64 Mb, 256 SD Ram. Játszható? -
#4754 komolyan?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#4753 Nem mondod eheh... -
#4752 ha hasonló gamet akartok akkor ott a sw galaxies csak online és fizetős de annyira jó! (dögöljenek meg tök drága!) -
harczos #4751 lézervetőnek fordították a régi sw rpg-ben -
#4750 okés, szóval a fordummies fönyvet nem uszom meg. :D -
#4749 Igen, az oldal gerince az, nuke69, aztan nekiesel es addig gyurmazol amig jo nem lesz. Van ott az oldalon leiras rola, aztan egy php kezikonyvvel mar csak probalgatni kell a dolgokat. -
#4748 Én most igazából a morroHQ féle oldal elékszítésére lennék kíváncsi. Hallottam valami PHPNuke szer dologról (az oldalán nem sokkal lettem okosabb). -
#4747 Azt nem ismerem ;] Ez a konyv az alapoknak jo - ha mar rendelkezik html es adatbazis ismeretekkel az ember - aztan ugyis magatol jon ra midnenki a trukkokre, megoldasokra, es jobb is ugy sztem ;] -
#4746 Ha ugy gondolod hogy beleraksz, akkor koszonom, es a cimemet asszem mar tudod. Ha nem, akkor szolj, es megy msgben. -
#4745 akkor ez olyaan mint a Linux egyszerűen, gyorsan könyv :)) -
#4744 Hat az nem ket perc lenne, ha en magyaraznam ;] es meg unokaink is itt ulnenek a forum elott folytatva a nagyapa altal elkezdett magyarazatot eheh. Javaslom inkabb a php 24 ora alatt cimu konyvet, ami a nevevel ellentetben nem 24 ora alatt, de segit megismerni a nyelvet. Asszem valahonnan letoltheto pdf formatumban is, ra kell keresni. Egyebkent tele a net jo kis tutorialokkal, segitsegekkel, peldakkal. -
#4743 nem annyira :) -
#4742 Pluisz valaki bevezethetne a PHP rejtelmeibe (Fred pl :-) ). Mit, merre, hogyan, miért, mikor, stb, stb. -
#4741 Nincs.
Link fent (szerintem elég szembetűnő :P).
RPG. -
#4739 Carajo ESP
Haribo
Kandurex
Smuggler
Piszkos Fred
(akit kihagytam az nyugodtan szóljon) -
#4738 Namost. Kellene a következő emberek e-mail címe, hogy kirakjam az impresszumba. -
#4737 mi volt a kérdés ??? :) -
#4736 ill., hogy mit válaszoltak az irasomra -
#4735 hat ide mar nem is lehet mit irni: ) 1 napot nem irtam es vissza kellet mennem a 4. oldalra, hogy megnezzem mit irtam -
#4734 Rövidítve : LSZDKESZT -
#4733 bowcaster fordítása: "lövedék szerű dolgokat kilövő eszkösz szerű tárgy".
Ez megfelelne szerintem -
#4732 De egyebkent teljesen jogos, en hasznalom maskent, jo lesz leszokni rola mert felreertesekhez vezethet eheh ;]