11368
  • [NST]Cifu
    Hmm...
    Biztos mindent így csináltál? Mert nekem erre a változatra ártatlannak itélték Sunry...
  • Police88
    oké! kösz!
  • [NST]Cifu
    Én a Paint Shop Pro 8-at használom, abban van egy külön progi, az Animation Shop 3, ami kifejezetten a Gif-animációra ugrik rá.
  • [NST]Cifu
    Természetesen bele, már amennyiben ki akarod használni (Dual-nál ugye két fénykard, stb.).
  • [NST]Cifu
    SPOILER!!!

1.: A tágyaláson Ignus-t simán kezeld le, itt nincs gond (pláne ha persuade-oltad)
    2.: Firith Me jön, itt először kérdezz rá a Sötét Jedi-re, majd arra, hogy látta-e a gyilkost elmenni. Ezek után "no more question".
    3.: Gluupor jön, itt simán kérdezd először a medálról, majd arról, látta-e a gyilkosságot. Után "no more question"
    4.: Elora jön, őt csak a Sunry afférjáról kérdezd, majd "no more question"
    5.: Végül Sunry jön, őnála azt a lehetőséget kell elkapni, hogy befejezte volna-e az affért, ha tud a Sith dologról (went there to end the affair...)
    6.: A védőbeszédnél az első a "No one actually witnessed the murder", a második pedig "Sunry went to end the affair so the sith killed her", és ezek után befejezted a védőbeszédet.

Voilá...

A lényeg az, hogy kerüld azokat a témákat, amelyek árthatnak Sunry-nak.

Amúgy még 2 kimenetele lehet, az egyik az, hogy bűnös (legegyszerűbb: nem kérdezel semmit). A másik pedig az, hogy ha bemutatod a datapad-ot (ezt a Republic Embassies-nél, a komjuterből lehet kiszedni) - "He's guilty! I have this data recording as evidence", ekkor egyből bünösnek nyilvánítják, és nem is kérdezik ki a tanukat.
  • Police88
    hogy kell gif.-et csinálni kell hozzá valami progi? (pl sheep logoja)
  • MrSnake
    Mert a támadás típusa biztosan. Ugye?
    Critical hit, Power attak, ....
  • MrSnake
    Egy kérdés: A Feats-oknál a "TWO-WEAPON" és a "DUELING"
    beleszámít a fénykard használatába???
  • Police88
    BÓÓÓÓÓÓÓÓÓDOG szülinapóóóót!!!
  • Lacika 79
    Nekem nem sikerült, de állítólag ha a persuade-t erősítő skill 2-es talán megy.
  • Hmuda
    Botond, Piszkos Fred, Cifu, PLaci:

KÖSZI! :D
  • [NST]Cifu
    Mazohista
  • Lacika 79
    4 és fél óra. :-))
  • ollie
    Nem úgy értettem. Mennyi ideig tartott? :)
  • Lacika 79
    Kb 1 órája fejeztem be. Azért a sok flémes, és felesleges szövegelést kihagytam.
  • ollie
    És meddig olvasgattál? :)
  • Lacika 79
    De már elkészültem vele, most már írogatok is, nemcsak olvasok. :-)
  • harczos
    te jóég :DD
  • Lacika 79
    Ez így van. Pedig én nem sok topicot látogatok, de így is összesen mintegy 8000 hozzászólást kellett megnéznem. :-))
    De legalább mostmár képben vagyok az új dolgokat illetően. :-)
  • ollie
    ehem
  • harczos
    fórumosok közt :P
  • [NST]Cifu
    Viszont vannak szép Game Secrets-ek...
    X-Box Easter Eggs & Secrets @ Bioware.com (regisztrálni kell a Bioware oldalán, de ennyit megér).

PC-n pl. hogy a rákba hozom elő Bastila "Angry Underwear"-jét, vagy hogy lehet végtelen jó/gonosz pontokat szerezni?
  • ollie
    Fagyi a bázison??? Nem semmi...
  • ollie
    Ott egy terminál, néd meg
  • harczos
    manaanon mennyi a rekord swoopban?
  • PLaci #4787
    Gec Xbox...

1.) NINCS Yavin...
    2.) Fagy a víz alatti bázison, konzolon hogy orvosolom?

Király a játék...

1. Gizka, gizka, gizka...
    2. "Error in executing srcipt: "Die Slimeball!""
  • [NST]Cifu
    Hát aki a két hetet pihent, annak most egésznapos elfoglaltság elolvasni az azóta született hozzászólásokat ;)
  • Lacika 79
    Hm. Úgy látom, ez a kis szünet megzavart sok embert. Már nekem is káprázik a szemem az üzenetek olvasása után. Reggel 7 óta olvasok. .-))
  • PLaci #4784
    Jaja!

BOLDOG SZÜLINAPOT Hmunda!
  • [NST]Cifu
    Boldog szülinapot Hmuda!

• harczos
    basszus, erre adjon vki magyarázatot:
    megvan már az összes csillagtérkép, és harmadjára járok a yavini állomáson. erre amikor belépnék, elvileg ugye jönniük kéne a mostmár harcolni kényszerülő trandoshanoknak. ehelyett, tökre besötétül a képernyő, és egy olyan dialógusba csöppenek a rodiannal, mintha épp most vert volna meg pazaakban. szal most én vagyok a hülye, vagy a játék hülyült meg?
  • PLaci #4781
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

"2113 új üzenet"...
    Nincs időm végigiolvasni...
  • ollie
    Jóllátom?

Készül fordítás hozzá? Nem semmi, jó sok szöveg lehet benne... Tényleg, mennyi?
  • ollie
    700 új üzenet! ehh...

Na azért végignyomtam a gámát és király volt! :))) Nagy élmény volt az is, hogy 1 csepp segítséget sem kellett kérnem senkitől, minden magától ment.

SPOILER!

De azért a végén nem jöttem rá arra, hogy ki lehet nyírni a félig halott jediket (utólag hallottam), akiktol Malak kapja az energiát, és 8-10-szer le kellett gyoznom (normál fokozatban), ami eléggé megizzasztott. :)))
  • PiszkosFred
    Ja, isten eltessen Hmuda! ;]
  • Botond #4777
    boldog szülinapot főnök úr!
  • PiszkosFred
    Ertem. Szoval arnyvadaszat. ;]
  • PiszkosFred
    Ja, telleg jo. Szeretem az ilyen szabadszellemu ismertetoket, a regi covos idoket idezi, es az jo. Ha mar a jatekban ujat nem is tud mondani, de legalabb megmosolyogtat... ;]

Igy viszont ha eddig gondolkodtam is, mostmar tuti nem csinalok a ghq berkein belul kotor oldalt, 3at nem bir el ez a jatek, es amugy is lusta vagyok ;]
  • Inquisitor
    Hehehe. Ha így lesz időd és ideged befejezni, és még több bezsélgetést ferdítesz le, akkor tetszeni fog :)
  • KH
    tudom, hogy itt senkit nem érdekel, de egy kis
    friss