11368
-
#4814 Hmm...
Biztos mindent így csináltál? Mert nekem erre a változatra ártatlannak itélték Sunry... -
#4812 oké! kösz! -
#4811 Én a Paint Shop Pro 8-at használom, abban van egy külön progi, az Animation Shop 3, ami kifejezetten a Gif-animációra ugrik rá. -
#4810 Természetesen bele, már amennyiben ki akarod használni (Dual-nál ugye két fénykard, stb.). -
#4809 SPOILER!!!
1.: A tágyaláson Ignus-t simán kezeld le, itt nincs gond (pláne ha persuade-oltad)
2.: Firith Me jön, itt először kérdezz rá a Sötét Jedi-re, majd arra, hogy látta-e a gyilkost elmenni. Ezek után "no more question".
3.: Gluupor jön, itt simán kérdezd először a medálról, majd arról, látta-e a gyilkosságot. Után "no more question"
4.: Elora jön, őt csak a Sunry afférjáról kérdezd, majd "no more question"
5.: Végül Sunry jön, őnála azt a lehetőséget kell elkapni, hogy befejezte volna-e az affért, ha tud a Sith dologról (went there to end the affair...)
6.: A védőbeszédnél az első a "No one actually witnessed the murder", a második pedig "Sunry went to end the affair so the sith killed her", és ezek után befejezted a védőbeszédet.
Voilá...
A lényeg az, hogy kerüld azokat a témákat, amelyek árthatnak Sunry-nak.
Amúgy még 2 kimenetele lehet, az egyik az, hogy bűnös (legegyszerűbb: nem kérdezel semmit). A másik pedig az, hogy ha bemutatod a datapad-ot (ezt a Republic Embassies-nél, a komjuterből lehet kiszedni) - "He's guilty! I have this data recording as evidence", ekkor egyből bünösnek nyilvánítják, és nem is kérdezik ki a tanukat. -
#4808 hogy kell gif.-et csinálni kell hozzá valami progi? (pl sheep logoja) -
MrSnake #4807 Mert a támadás típusa biztosan. Ugye?
Critical hit, Power attak, .... -
MrSnake #4806 Egy kérdés: A Feats-oknál a "TWO-WEAPON" és a "DUELING"
beleszámít a fénykard használatába??? -
#4805 BÓÓÓÓÓÓÓÓÓDOG szülinapóóóót!!! -
Lacika 79 #4804 Nekem nem sikerült, de állítólag ha a persuade-t erősítő skill 2-es talán megy. -
#4802 Botond, Piszkos Fred, Cifu, PLaci:
KÖSZI! :D -
#4801 Mazohista -
Lacika 79 #4800 4 és fél óra. :-)) -
#4799 Nem úgy értettem. Mennyi ideig tartott? :) -
Lacika 79 #4798 Kb 1 órája fejeztem be. Azért a sok flémes, és felesleges szövegelést kihagytam. -
#4797 És meddig olvasgattál? :) -
Lacika 79 #4796 De már elkészültem vele, most már írogatok is, nemcsak olvasok. :-) -
harczos #4795 te jóég :DD -
Lacika 79 #4794 Ez így van. Pedig én nem sok topicot látogatok, de így is összesen mintegy 8000 hozzászólást kellett megnéznem. :-))
De legalább mostmár képben vagyok az új dolgokat illetően. :-) -
#4793 ehem -
harczos #4792 fórumosok közt :P -
#4791 Viszont vannak szép Game Secrets-ek...
X-Box Easter Eggs & Secrets @ Bioware.com (regisztrálni kell a Bioware oldalán, de ennyit megér).
PC-n pl. hogy a rákba hozom elő Bastila "Angry Underwear"-jét, vagy hogy lehet végtelen jó/gonosz pontokat szerezni? -
#4790 Fagyi a bázison??? Nem semmi... -
#4789 Ott egy terminál, néd meg -
harczos #4788 manaanon mennyi a rekord swoopban? -
#4787 Gec Xbox...
1.) NINCS Yavin...
2.) Fagy a víz alatti bázison, konzolon hogy orvosolom?
Király a játék...
1. Gizka, gizka, gizka...
2. "Error in executing srcipt: "Die Slimeball!"" -
#4786 Hát aki a két hetet pihent, annak most egésznapos elfoglaltság elolvasni az azóta született hozzászólásokat ;) -
Lacika 79 #4785 Hm. Úgy látom, ez a kis szünet megzavart sok embert. Már nekem is káprázik a szemem az üzenetek olvasása után. Reggel 7 óta olvasok. .-)) -
#4784 Jaja!
BOLDOG SZÜLINAPOT Hmunda! -
-
harczos #4782 basszus, erre adjon vki magyarázatot:
megvan már az összes csillagtérkép, és harmadjára járok a yavini állomáson. erre amikor belépnék, elvileg ugye jönniük kéne a mostmár harcolni kényszerülő trandoshanoknak. ehelyett, tökre besötétül a képernyő, és egy olyan dialógusba csöppenek a rodiannal, mintha épp most vert volna meg pazaakban. szal most én vagyok a hülye, vagy a játék hülyült meg? -
#4781 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
"2113 új üzenet"...
Nincs időm végigiolvasni... -
#4780 Jóllátom?
Készül fordítás hozzá? Nem semmi, jó sok szöveg lehet benne... Tényleg, mennyi? -
#4779 700 új üzenet! ehh...
Na azért végignyomtam a gámát és király volt! :))) Nagy élmény volt az is, hogy 1 csepp segítséget sem kellett kérnem senkitől, minden magától ment.
SPOILER!
De azért a végén nem jöttem rá arra, hogy ki lehet nyírni a félig halott jediket (utólag hallottam), akiktol Malak kapja az energiát, és 8-10-szer le kellett gyoznom (normál fokozatban), ami eléggé megizzasztott. :))) -
#4778 Ja, isten eltessen Hmuda! ;] -
#4777 boldog szülinapot főnök úr! -
#4776 Ertem. Szoval arnyvadaszat. ;] -
#4775 Ja, telleg jo. Szeretem az ilyen szabadszellemu ismertetoket, a regi covos idoket idezi, es az jo. Ha mar a jatekban ujat nem is tud mondani, de legalabb megmosolyogtat... ;]
Igy viszont ha eddig gondolkodtam is, mostmar tuti nem csinalok a ghq berkein belul kotor oldalt, 3at nem bir el ez a jatek, es amugy is lusta vagyok ;] -
Inquisitor #4774 Hehehe. Ha így lesz időd és ideged befejezni, és még több bezsélgetést ferdítesz le, akkor tetszeni fog :) -
KH #4773 tudom, hogy itt senkit nem érdekel, de egy kis
friss