11368
  • HiPPoNaX
    Sose probaltam a jatekot nVidia kartyan es dual core procival, szoval tapasztalatom nincs ezugyben, csak leforditom nagyjabol, amit irnak a forumban. Amit hozzafuznek: egyreszt ha nem ertesz hozza, ne abajgasd a registryt! Masreszt ez a leiras 2006-os, azota boven lehet, hogy az ujabb driverekben mar a beallitasok kozott is megtalalhatod a dual core optimalizaciot, amennyiben igy van, celszerubb ott allitani a dolgot!
    Szukseged lesz a videokartyad driverenek legalabb 81.98-as verziojara, persze ha ujabb van, az elvileg nem jelenthet gondot (2006-ban jelent meg, jo esellyel frissebb van a gepeden). A dologhoz a windows registryt kell buheralni, amivel ha elrontod, karosithatod a windowst, szoval ovatosan!
    Start/Futtatasba beirod: regedit. Ekkor el kell induljon a regisztracios adatbazis szerkeszto, ahol oldalt latsz egy csomo mappat. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Video mappat. Itt talalni fogsz egy vagy tobb {CLSID} bejegyzest. Nezd oket vegig, amig nem talalsz egy 0000 almappat egy csomo bejegyzessel benne. Ide kell letrehoznod uj, DWORD tipusu ertek(ek)et. OpenGL eseten a bejegyzes neve legyen OGL_ThreadControl, erteke pedig 2. Direct3D eseten a bejegyzes neve legyen WTD_ExecModel erteke pedig 0.
  • patrik77
    nemtudnád elmondani hogy mitkell?

(de már igyis sokat segitetél)
  • patrik77
    csak nemtom hogy mitir mert 12 éves vok és nemtok nagyon angolul
  • patrik77
    ok kösszi nagyon
  • HiPPoNaX
    Na akkor lehet, hogy a proci a problema, a jatek ugyanis nincs normalisan optimalizalva a 2 magra. A fejlesztok forumaban irnak egy megoldast, elvileg ezutan normalisan kene fusson.
  • Calver
    második részhez kell Hardware T&L is szerintem.

btw én legszebb emlékeim szerint Gef 2 MX 440-al toltam annakidején első részt és úgy is ment. vagy sem, fene se tudja már.
  • patrik77
    hát 2 magos 3.2GB os a videokártya nem lett frissítve.
    De sztem ez azért vicces a régi gépen elmegy az ujjon nem XD
    De ugyan az a videokártya szoval nemtom.
  • HiPPoNaX
    1 vagy 2 magos a processzor? Ha a videokartyat is csereltetek, akkor feltehetoleg azzal van a gond, esetleg frissebb driver? A geped tobbi alkatresze eleg kell, hogy legyen, nekem egy 2,6 GHz-s P4-esen is futott 512 mega rammal.
  • patrik77
    Jah és azt nem értem hogy mielőtt frissítettük a gépet azelőtt joo volt azt azóta szar de nem értem hogy miért mert csak jobb lett a gépemde videokártyát nem cseréltünk.
  • patrik77
    ok kösszi a segitséget remélem hogy hamar cserélünk videokártyát és a többi jo hozzá?? De ugye ha jobb lesz a Geforce videokártyám akkor jo lesz.
    Mert azt nemtom hogy támogatja e.
  • HiPPoNaX
    Ha az a kerdesed, hogy a KoTOR 2-t elviszi-e, akkor nem valoszinu. A jatek mindket resze ugyanazt a grafikus motort hasznalja, igy aztan a rendszerkovetelmenyeik azonosak. Jobb videokartyaval persze elfutna, nekem egy Radeon 9600-assal nagyon szepen megy.
  • patrik77
    ohhh kössz de a 2 elviszi??

és ha jobb videokártyám lesz akkor menni fog az 1?
  • ollie
    GeF 6200? Azért akad, ez a kártya nem játékra való. Egyébként próbálkozz meg a helyesírás gyakorlásával (nem rosszindulatból mondom).
  • patrik77
    Sziasztok
    ez nagyon fontos remélem tudtok segiteni!
    Képzeljétek el hogy letöltötem a játékot belépek mitörténik az egész ugy akad hogy az .... de ez ojan akadás ami nem viselhetö el.
    Mindent a leg lowabra állitotam de ugyan az.
    A gépem:
    3.2 GB-os Processzor
    1 GB RAM
    Geforce 6200 videokártya
    Szerintem ez ek tök jok hozzá de aklad akad akad és akad semmi nemsegit lécci segitsetek mert ez a világ legjobb játéka számomra. Segitsetek köszi.
  • Calver
    van egy bolygó ahol Bastilla nem használható karakter... nézd meg melyik az, és azt hagyd utoljára, majd meglátod miért. ezen kívül gamefaqs.com-on nézz körbe.
  • Zotya123
    Sziasztok, nem először játszom a játékot, de lenne egy kérdésem, próbáltam keresni itt a fórumban, hátha rábukkanok, de nem találtam meg. Azt szeretném megtudni, melyik bolygón melyik karakternek van mellék-küldetése, mint kasyyk-on Zalbarnak, és a másik, melyik az ideális sorrendje a bolygóknak, ahol sorban kijönnek ezek a küldetések, köszönöm a választ, kamuka
  • Ronnie17
    sikerült megoldani savegame editor 2.0.7-es verzióval... köszi a segítséget
  • Ronnie17
    nah a konzolt elő tudtam hívni a de a kódra azt írja, hogy not found:S:S
  • Ronnie17
    jah és a konzolt a Alt+Ctrl+7 gombokkal sem tudom előhozni... lehetséges hogy újra kellene telepíteni a játékot?
  • Ronnie17
    letöltöttem a savegame editor 1.3.3-as verzióját. Ezzel hogyan tudom bele tenni azt a modot???
  • HIE
    Szövegszerkesztővel nyisd meg a swkotor.ini fájlt és keresd meg ezt a részt:
    [Game Options]
    ide írd be:
    EnableCheats=1

Utána játékban Alt+Ctrl+7 lenyomásával megjelenik a konzol. Az 1-ben, a kettőben láthatatlan.

De tárgyak berakasáhához javaslom a savegame editort is, ezen kívül is elég sok mindent lehet benen állítani.
  • Ronnie17
    megcsináltam ahhogy mondtad... angol is lett a billzet. de a konzolt sehogy sem tudom előhívni... pedig nagyon fontos lenne!!

http://knightsoftheoldrepublic.filefront.com/file/TFU_Styled_Backhand_Sabers;96162

Ehhez kellene, szeretném kipróbálni, jónak néz ki, és ahhogy a readme-jét olvastam, a konzolba kell beleírni a kódot h elő tudjam hozni...
    Sikerült már valakinek aktiválni ezt a kieget?? ha igen leírhatná hogy csinálta..
  • Calver
    ne a nyelvi eszköztárban keresgélj, vezérlőpulton belül valahol (nem tudom milyen Windows-t használsz, de kétlem h angol Vistával ennél pontosabban be tudnám lőni) megtalálod a nyelvi beállításokat, ott hozzá tudod adni angol billentyűzetet, aztán baloldali shift+alt-al tudsz váltani.
  • Ronnie17
    hali. hogyan tudom előhozni a konzolt ahová a kódot írom be??? mert sehogy sem sikerül, a billzetet nem tudom átállítani angolra mert csak magyar nyelvű van a nyelvi ezköztárban... vki tudnak segíteni?
  • Fasiszta
    Mikor voltak Mandalóriák az ismeretlen bolygón?
  • Ryder62
    Vissza kell menni ahhoz a Rakatához aki a küldetést adta.
  • HIE
    SPOILER

Nem nagyon van már kotorba olyan amit ne tudnék, de most mégis lenne egy kérdésem:

Ismeretlen világba megtámad pár Mandalóriai az ősök templomához közel, legyőztem őket, na de ezután még nem rakja az elvégzett küldetések közé, hogyan tovább? Máshol eddig sose sikerült Mandalóriakat találnom, mi vna még ezzel kapcsoaltban?

Köszi a választ.
  • Gando
    menni kéne, nálam ment
  • Bucsek
    had kérdezzem már meg hogy windows pistán müködik e a játék, laptopon kiprobáltam de alapverzio meg semmi patch, szóval nemment :(
  • ollie
    Akkor tegyél fel egy régebbi vga drivert.
  • Zach Elf
    Sziasztok.
    Nekem az a problémám, hogy a KotOR-t most újra felraktam, és 2-3 percig enged játszani, utána kilép. (De nem mindig ugyanott lép ki). Hiába raktam fel 1.03 patchet, hozzá magyarítást, ugyanezt csinálta. Próbáltam többféle grafikai beállítást is, más felbontást is de semmi nem változott.
    Nem tudom, hogy mi a baj, mert régen többször is végigvittem, és sose volt ilyen gond vele.
  • Bucsek
    nekem is hasonló problémák vannak :( kifagy a játék, de nekem akkor ha alt tabolok, és utána visszalépek, akkor hibaüzivel kilép hogy szabálytalan művelet blabla. nameg ha pl steam-en v msn en rámirnak. akkor is kifagy :( új gépem van, a réginél nemvolt ezzel gond ott ment rendesen és ugyanazokvannak fent, ugyanaz a kodek pack meg ijenek.
  • Calver
    még egy dolog: ha van ffdshow-d, állítsd be hogy ne legyen aktív KotOR alatt.
  • Calver
    emlékeim szerint a KotOR átvezető videó bink video-val vannak kódolva, valószínűleg valami codec annak kavar be. takarítsd le a gépedről a fölösleges codeceket és menni fognak az átvezető videók.
  • Toyo
    Codec pack ha van esetleg a gépen, le kéne szedni.. tökértelmetlen és be is zavarhat ilyen esetekben. Nekem egy sima KMPlayer lejátszó van fent és visz mindent. Más ötletem sajna nincs.
  • gavor
    Sziasztok!

Keresgéltem itt a fórumban megoldást, de nem nagyon találtam. Nekem összekötö videóknál fagy ki a game. Vannak helyek ahol konstans. Csak ugy tudtam tovább menni, hogy havernak odaadtam a save-ket és továbbvitt a videokon. Original game, de ez sztem mind1, vista SP1-t használok. HD2600pro karim van,legujabb driverrel.A játék fut fullon gond nélkül,csak ezek a videók örjítenek meg.
    Volt valakinek hasonló baja? Sikerült orvosolni?

G
  • Gando
    Hali
    Lower cityben, a vulkar bázis felé haladva a csatornában hogyan nyírjam ki azokat a bengákat? Egyszerüen mindenki elfogy körülöttem és egyedül meg nem sokra megyek :D
  • Lorgem
    Kösz a segítséget, de csak ki kellett aludnom magamat a megoldáshoz. Egy kis erőgyorsítással odarohantam az ajtónyitó karhoz, és bementem a terembe, onnan meg fénykarddal hajigáltam a két nyomorultat, mert nem tudtak bejönni utánam :P
  • Muki100
    Nyilván érdemes az összes itt hasznosítható stimulánst meg pajzsot bevetni, de asszem ha nagyon messze álltál és gránátot dobtál a bejárathoz közelebb állóra, akkor csak az az egy kezdett el futni feléd. Azt leölöd aztán jött a következő, így ki lehetett kerülni hogy mindkettőt aggrózd.
  • Lorgem
    Az a titok h nem kell bemenni oda. Én csak akkor tudtam mikor másodszor is visszamentem a bázisra a tárgyalás után. Ott meg elég volt azt mondani h becsaltak a bázisukra és munkát ajánlottak, de te visszautasítottad.