11368
-
#4859 A legújabb, de attól még a peccset érdemes megpróbálni. -
#4858 ATi-s vagyok :) -
#4857 Sajnos a lehetőség tárháza végtelen, de pár lehetőség még:
-Túlhúzott hardware elem (proc/ram/VGA)
-Instabil rendszer (hardware/szoftware okból)
-Videócodec gond (ugye a töltés után a bevezető anim jönne) -
Roll #4856 Hé srácok, melyik nvidia-s drivert használjátok? -
Roll #4855 45.23 nvidia driver.
-
#4854 Akkor viszont video driver és peccs. Nincs jobb ötlet (bár az iylesmi manapság alapvető dolog lenne). -
#4853 Jaj bocs, kihagytam olvasás közben a "nélkül" szócskát. :D -
harczos #4852 na igen, én is ki voltam akadva ilyenkor. talán egy móccer lehet ienkor a solo mód... -
Roll #4851 Nincs. -
#4850 De mi a hibaüzenet?! -
Roll #4849 Bejön a menü is. Beállítom a karakterem és utánna play.
Még a loading csík végig megy, aztán újra xp tálca nélkül. -
#4848 Semmi és senki sem tökéletes (de ez a game közel van hozzá :D). -
#4847 Töltés, de mikor? Az első három logo bejön még (lucasarts, bioware majd a Malak-képes Kotor címképernyő)? Vagy már az sem? -
#4846 Hát ezzel nem sokra megyünk, míg a hibaüzenetet be nem másolod. :PPP -
#4845 Elméletileg igen ;)
A Scout viszont onnan jött, hogy jó feat-okat kap meg alapból (pl. uncanny dodge) és jó sok skill-t lehet vele összeszedni.
Ellenben kezd kihullani a hajam az irtó hülye AI miatt. Az egy dolog, hogy miközben hatástalanítom az aknát, és elkezdenek lőni, a társaim simán átgyalogolnak a gázaknán. Még azt is elnézem, ha nem fér hozzá az először meglátott ellenhez (pl. mert egyszeriben 4-en vannak elötte), átvág rajtuk, még azon az áron is, hogy közben fasírtá aprítják. Node azért a Vulkar bázison az a fránya robot lefagyaszt, erre nézek hátra, miért nem támadnak a társaim, és mit látok? Zaalbar a nyakát vakargatja, Carth meg a pisztolyát igazgatja - én meg elöttük állok fél tonnás jégtömbként... -
Roll #4844 Sziasztok!Végre megszereztem a game-t.De van valami gond.
Feltelepítettem a directx-el együtt.
Töltés után hibaüzenet nélkül kilép a játék.
Ez mitől lehet?
A gépem: p4 1.8, 512ddr, gef4mx -
#4843 Hm. Azt nem vágom. Inkább nézd át a PFD kézikönyvet a karik adataiért, hátha mégis érdemesebb meglépni azokat a szinteket. :D
-
#4842 Jedikent is ut sneaket a korabbi scroundel? -
harczos #4841 Star Wars: Knights of the Old Republic
Angol nyelven, magyar kézikönyvvel – 10 990 Ft -
#4840 Én viszont Scout-ként kezdtem, és a terveim szerint Jedi Consular leszek ;) -
Ben C #4839 Na akó thx menne a gépemen, de valaki télleg nemtud 1 db jó letöltQ helyet??
vagy originalba mennyi? -
#4838 Húha, nagyon sokan kívánnak már bszn-ot. :D
Cifu: mellesleg én szerintem kimondottan hülyeség hátráltatni a karaktert Tarison szintlépés ügyileg, mert ha Soldierből lesz Guardian akkor semmit nem veszít az értékeiből, csak Featet kapsz kevesebbet. -
#4837 Boldog Születésnapot! -
#4836 Meg az amazon.com-on az év játéka lett! -
#4835 Hát banyek, újra nekikezdtem mint pincesötét, és az általatok ajánlott "ne-lépj-szintet-ha-nem-muszály" elvel, és hát, izé...
Az útszélén támolygó merevrészed Vulkar-ok is laposra vernek, a Cantin-béli Duel-en pedig már Ice-t is csak gránátozással sikerült lenyomnom...
Na a másik: a Gamespot.com-on kiosztották a 2003-as játékdijakat, ime:
-A Knights of the Old Republic nyerte el a TV-műsor vagy film alapján készült legjobb játék címét.
-A KotOR egyik legütősebb szereplője, HK-47 döntős volt a "Legvagányabb új karakter" kategóriában.
-A Star Wars: Knights of the Old Republic döntős volt a "Legjobb történet" kategóriájában.
-A Knights of the Old Republic lett az év legjobb játéka Xboxra.
-És a KotOR döntőben volt "Az év legjobb játéka" kategóriában is...
Azért szép eredmény nem mondom - várjuk a magas szinvonalú küldetéslemezt vagy folytatást! ;) -
#4834 Hát ha ma van akkor minden jókat :) Hanyas vagy? -
#4833 -
#4832 Boldog születésnapot Hmuda!!! -
#4831 Link:fent Hmuda oldalja és a lucasarts.com-on is van... (ha ilyen linkre gondoltál letölteni nem tom honnan lehet nekem eredeti) -
#4830 kevessebb proci is jó szerintem bár beállítástól függ mert ha minden maxon van a jó gépen is szaggat! -
#4829 az én gépemen is elmegy proci: 1.6 GHz RAM:256 vagy még 128 is "elég" neki videókártya : geforce 2 (ez kb a leg leg alapabb konfig!) -
Ben C #4828 2 dolog a kotorról:
1 milyen gép ajánlott hozzá.
2 Tudnátok hozzá lécci linket adni ??
Elore is plíz és thanx. -
Ben C #4827 Beáállítások-személyes beállításokv.valami ilyesmi- aláírás módosítása.
Ez még ott van ahol ki kell választani hogy játékosok fóruma, blabla. -
#4826 hogy csinálod azt az apró kicsi feliratot az üzeneted alá?? -
#4825 Köcc. :-) -
#4824 ja hogy úgy +kétszáz! -
#4822 nekem elítélték és több xp-t kaptam! -
#4821 Boldog Szülinapot Kedves Hmuda!!!
Kaplan -
#4820 Gyilkold le oket, apritsd veres kis maszatta az egesz bandat, hrrrrrrr-rrrrrr... Lathatod, ez a nagy szentelet nem jo taktika ehehe ;]] -
#4816 Annak, bár Hmuda írt valami olyat, hogy azzal van valami bug...