11368
-
#4899 Jah, hopp, hogy videótömörítő progi... Bocsesz. ;)
Ebben tényleg a Virtual Dub, vagy a Virtual DubMOD a legjobb, én is ezt használom (ha esetleg venni szoktad a PCMagazin-t (vagy régebben a Chip Magazint) akkor azon szinte mindig rajta van a legújabb változat. -
#4898 1.: Annyira ne örülj, ugyanis a FRAPS csak bizoyos kompromisszumokkal képes videofelvételre. Tudnillik ő egyből ír is a wincsire, szóval elég durván igénybe veszi a hardware-t, ami komoly FPS esést jelent. Ez annyit tesz, hogy ha amúgy lenne mondjuk 40 FPS-ed, videófelvevésnél leesik olyan 20-25 körülre, ha pedig a program még a wincsihez is nyúlna (pl. virtuális memória), akkor meg pillanatokra "befagy". (amúgy miért nem kérdezted, hogy meg van-e valakinek, simán átküldtem volna ;))
2.: Az XviD-et sok okból lehet szídni, de én tömörítésre főleg ezt használom, mivel a DivX-re mérges vagyok (annyit mondok: Gator.com...). -
#4897 Írd be google-be és töltsd le...egyik legjobb video-buhera program. Ja és free! -
#4896 virtual dub -
#4895 VÉGRE! Megvan a Fraps 2000 ful változata! Végre hangot is lehet Video alá nyomatni! Ha valaki ad jó videotömörítő progit, akkor asszem felkerül pár homemade múvi is az oldalra. :D -
#4894 Akkor tuti, hogy a moziknál van valami elqrva. Mivel szerencsétlen módon a Bioware úgy döntött, hogy jobb, ha ő dönti el, milyen képfrissitési frekin megy a játék, illetve a videók, van rá egy tippem, hogy a videofelbontásváltásánál ugrik ki a program. Ha van valami refreshlock programod (amelyel a képfrissitési frekvenciát állítod be), akkor próbáld leszedni, hátha az segít. -
#4893 ehhez nem kell codec, be van építve a programba -
#4892 jaj, ne is mondd! -
#4891 dx9b fennt van? -
#4890 Nálam egyáltalán nem szaggat. -
KH #4889 ez még a hivatalos oldalról lett lefordítva.. -
#4888 Szep munka, olyan sokat nem vesztettel, de a feelingje miatt kellett az a par renderelt anim. Szedd le amit irtam a radtoolsrol es azzal nezd meg kulon a filmeket, hatha ugy sikerul. -
#4887 Kell a peccshez krekk, mint ahogy altalaban ahany peccs, annyi krekk ;] Szerezz be egyet 101hez, majd azzal probald. -
Roll #4886 Megy!! Beikszeltem a DISABLE MOVIES-t a Configure-ban. -
#4885 Na most szedem le holnap este 12-re vagy holnapután reggelre letölti.
remélem nem árt a gépnek ha ennyit megy
tudtok adni egy hivatalos weblapot ahol fent van a rendszer követelmény? -
harczos #4884 nem, sajnos nem. csak az egészhez képest a 10%, de ez a játékban szétszórva tapasztalható, ámbár a következőkben már igyexünk - sőt már elkezdtünk - helyszínenként fordítani, és az eleje már nagy valószínűséggel kész lesz. -
#4883 A 10% os verzio azt jelenti, hogy a játék első 10 %-ig magyar lesz? Már az is nagyon jó lenne! Ha a párbeszédek nem is, de a menü és az ottani szövegek nagyon jók lennének! -
#4882 RPG
Sokban (lehetetlen mindet felsorolni)
Nemtom. Nézd meg és kiderül (mindenképpen megéri) -
Roll #4881 Az Ace-el se megy. Tele a tököm vele. Uninstall és már meg is van oldva. -
Roll #4880 a radtools-al külön le tudom játszani a filmeket. :-) -
harczos #4879 a napokban tervezzük a 10%-os verzió kiadását, de előtte még átfésüljük hibák szemopntjából, bár attól még valszeg marad benne nem kevés, ami azért idővel persze javítva lesz...ööö.....huhh....de magyarázkodom :)) -
Roll #4878 a patch-hez nem, de ezzel is indul cd nélkül -
#4877 Ez milyen game?
mennyiben különbözik a Jedi Knight tól pontosabban mi a különleges benne?
és hogy fut ilyen gépen:
1700mhz
geeforce2 mmx400 64mb
256mb ram
? -
#4876 Sziasztok!
Mikorra várható kb a magyaritás, mert nekem ez igy nem teljesen kerek, midőn nem tudok jol angolul.!!
Berczy -
#4875 Hat ez orok vita a kollegak kozott is. Nalam sosem volt gond vele, amiota hasznalnom. Az mar mas kerdes, hogy bekavarhat par dologba, foleg hang teren, es foleg MS jatekoknal (FL, HALO, stb). Ennek ellenere Roll-nal nem megy az istennek sem a dolog, egy probat meger. Ha nem jo, uninstall, es ujrarakja a kedvenc kodekjeit.
Roll: .bik-et a radtools.com-rol leszedheto radplay vagymi jacca le hivatalosan standalone valtozatban, viszont ez rajtad nem segit, mivel elvileg a game tartalmazza a lejatszashoz szukseges dll-eket. Viszont egy nocd krekkel probaltad mar? Illetve ugy kerdem, hogy a peccshez szedtel le krekket? ;] -
Roll #4874 Mi játsza a bik-fájlokat a csomagból? -
Inquisitor #4873 "Viszont egy ujabb acecmp telleg nem arthat."
Fogadjunk? -
Roll #4872 leszedtem az xvidet és az ffdshow-t de így se jó.
A kodekcsomagokkal nálam csak a gond van. -
#4871 Bik-ek a moviek, mar idotlen idok ota mindket cegnel (lucas+bware) Viszont egy ujabb acecmp telleg nem arthat. -
Roll #4870 próbálom -
#4869 xvid szokott bekavarni (nem is tudom, hogy minek eröltetik a filmrippelők, mikor egy nagy szar :PPP) -
Roll #4868 Patch-el se megy.
De megnéztem a főmenüjébe a movies menüt és amikor az introra kattintok ua. a hiba.
Milyen kodeketek van gépen?
Nekem(divx,xvid,mpeg2,ffdshow,divxg400,meg egy pár audio) -
#4867 Detonatorbol 3x.xx-as szeria gef3, 4es a gef4, es 5x.xx szeriat meg fx-hez erdemes hasznalni. Mindegyik megy mindegyikkel, de ez az optimalis (egy le nem irt szabaly/legenda szerint;]). -
#4866 Hm. Ez pech (de ha már peccs nélkül se megy akkor nem sok veszíteni valója van). -
#4865 Ezt mar a neverwinterben is szerettem, amikor egy sarkannyal a nyomomban futok amerrol jottem, hpm valahol 0 es 2 kozott, erre a kedves es nagyrabeszult henchman (persze hogy closera allitva) attrappol egy csapdan, leamortizalva engem is ;] De hat eccer majd csak erre is odafigyel valaki a fejlesztoknel.. -
harczos #4864 volt akiknek amiatt nem ment pár játék, és a visszapeccselés megoldotta -
Roll #4863 Töltöm a patch-et. -
#4862 Hát nemtom. Lehet, hogy a régebbiekhez a régebbi driver kell, de én a legújabbal semmiféle változást nem érzékeltem, szóval tőlem maradhat. :D -
harczos #4861 állítólag a legújabb nvidiadrivereket (5x.xx) csak fx-hez érdemes használni, korábbi kareszokhoz korábbi verzió kell -
Roll #4860 Már nemskára én is. :-)