11368
  • PiszkosFred
    Hagyd. Ha a fejére szakadna se venné észre a linket, van pár ilyen ember, szerencsére hamar odébbállnak ;]
  • PiszkosFred
    ALAP dolog, hogy ha felraksz egy jatekot, az exe-t azonnal bekkapolni kell ;] Pont emiatt a peccsek miatt, es pont azert hogy ne jarjon ugy az ember ahogy te.
  • Hmuda
    Odafent a banner alatt elég szembeötlően virít egy nagy pirosbetűs link. Próbálkoztál már hasonlókkal?
  • Hmuda
    Fent van, csak legyél gonosz. :PPP

(mintha ki nem szúrná a szemed)
  • Hmuda
    Okés. :D
  • Csacsi
    Ja és majd jövök, ha elakadtam :)
  • Csacsi
    Köszi, de egyik haveromnak megvan, és átküldi ICQ-n.

Most már fent a patch...legújabb detonator...remélem már nem lesz gond.

Köszi az eddigi helpet.
  • Hmuda
    Na megnéztem és a gamecopyn sincs eredeti exe. sajnos többet én se tudok, max annyit, hogy szerezd vissza a CD-ket és rakd újra (anno én is ezt csináltam).
  • Hmuda
    Nézz szét a neten, valahol biztos találsz egy eredeti exe filet+töréseket. Sajna pontos címet nem tudok, de érdemes a www.gamecopyworld.com címen nézelődni (bár nemtom, hogy működik-e már, de próba cseresznye).
  • Csacsi
    Hmuda.....akadt egy kis gond.....nem tudok patchelni, mert a patch rinyál az eredeti exe-ért, és az nekem már nincs meg, mert az imageket letöröltem a cd-met meg kölcsönadtam, és nem hiszem, hogy viszontlátom :(
  • Hmuda
    Hát úgynézki, hogy a harwiredes cikkemből semmi nem lesz (szokás szerint szarik a fejemre a "mélyentisztelt" hw team).

Legalább annyi fáradtságot vettek volna, hogy visszaszólnak, hogy:

"Bocsi, de ez szar, nem kérjük."

Vagy valami, de még ez se.

• Hmuda
    Amúgy a hang miatt van az egész. Amint felrakod a peccset megjavúl (és semmi köze a szabad helyhez és a töredezettséghez).
  • Hmuda
    Rakd már fel azt a kib***** peccset.
  • [NST]Cifu
    Végülis jogos... :))

Egyébként felmerült bennem egy kérdés: lehetséges-e, hogy teljesen setétként jó befejezést vigyünk végbe, avagy hogy teljesen jóként gonosz befejezést érjünk el?
  • Csacsi
    4 giga kevés neki?
  • PiszkosFred
    Hat ne hasznalj ...gain verziot, csak a fullt. Aztan minja nincs gator ;]
  • Csacsi
    A gépem egy PIV-1,8 , 512 DDR, GF3TI200 128MB

A crack fent van.
  • Police88
    Milyen a konfigod????
  • Kandurex
    patch+crack szokásos mizéria..
  • Csacsi
    Sziasztok. Kéne egy kis help. Most szereztem meg a játékot, és iszonyatosan szaggat bizonyos helyeken. Már nagyon minimumon van a grafika, de még így is csinálja. Sőt ez már nem is szaggatás, hanem szinte teljesen megáll a játék. Mindenhova tudok kattintani, de a kép nem mozog, de akár beszélgetni is tudok. Ez mitől van?

Ha valakinek van ötlete pls ne tartsa magában.
  • Hmuda
    Bizony. Azon kívül, hogy a bizonyos oldal erői erősebbek vagy gyengébbek, még a szükséges erő mennyisége is növekszik vagy csökken, szóval télleg érdemes egyik irányba eltolni a karaktert.
  • [NST]Cifu
    Nézőpont kérdése, a 100%-osan Light vagy Dark besorolásnak komoly előnyei vannak, tehát célszerű az egyik oldal fele húzni. Ez az amit én sem tudtam első végigjátszásomnál, és bár szinte mindenhol jóként viselkedtem, azért sok sötét pontot begyűjtöttem a Sith akadémián, amit nem kellett volna...
  • ollie
    kis bitang :P
  • [NST]Cifu
    Közben szépen nyomom le setét karakteremmel Taris-t, még Starkiller-t is sikerült megölnöm, egy kis csalásgyanus megoldással - tudnillik rájöttem, hogy a tárgyak menüben való tárgyhasználat (USE ITEM) esetén azzonall lehet gyógyítani illetve stimulást beadni, nem vesz igénybe komplett köröket ezek használata! Szvsz ez egy újabb bug, de így legalább szépen legránátozhattam a bitangot úgy, hogy közben ezzel a csalásos-gyógyítással sikerült életben maradnom (mondjuk így sem sokon múlott).

Ráadásul igazatt kell adjak Yodának: a sötét oldal simább, könyebben járható, sokkal több pénzem és tárgyam van, mint a jó oldal követőjeként ugyanitt. Csak Bastila meg Carth nyüszitenek folyton a fülembe...
  • Hmuda
    Na, mivel követtem az utasításaid, mostmár igen. Ezer hála. :DDD
  • Hmuda
    SW fotntn leszedtem netről és photoshoppal.
  • Adam5
    Hmuda mivel csináltad a logod?
    tull képpen nem is a kép, hanem mivel irtad rá hogy Hmuda?
  • [NST]Cifu
    Az SMS-letöltőhelyek átka... ;)
  • [NST]Cifu
    Tessék, ma jó napom van, mindenkinek teljesítem egy kivánságát (najó, majdnem ).

Fraps.2.0.0-Registered.zip
  • Adam5
    Nagy gázba vagyok!
    4napra kuldtem sms-t és ma a 3adik és még csak most keztem el nem tegnap este nem fog a végére érni :(((((
    de szarok rá majd kuldok még 1-et
  • [NST]Cifu
    Ja, közben rájöttem, hogy nem is biztos, hogy ez a baj. Nézd meg, így van-e meállítva, és ez van-e kiírva a FRAPS-nál:

• [NST]Cifu
    Vezérlőpult -> Hangok és Audioeszközök Tulajdonságai -> Audió -> Hangrögzítés rész -> Hangerő

itt Beállítások -> Tulajdonságok

A lényeg, hogy a Stereo Mix be legyen pipálva

Utána pedig válaszd ki felvevő eszköznek azt:

Persze ezt egyszerűbben is el lehet végezni, nekem Nforce2-es alaplapom van SoundStorm alaplapi hangkártyával, ha neked is ilyen van, akkor itt arról egy kép, hol lehet átállítani: Nforce2 (SoundStorm) vezérlőpult

Remélem tudtam segíteni
  • Hmuda
    Hogy raktad be, hogy közvetlen hangkártyáról szedje a hangot? Nekm csak mikrofont hajlandó ahsználni.
  • ollie
    ezzel nincs is bajom, csak épp megjegyeztem hoyg mennyire SUX a magazin manapság :))
  • [NST]Cifu
    A gond utána csak a hang és a kép szinkronizlása lenne ;)

A Fraps hangrecordere nálam ment rendesen.
  • [NST]Cifu
    Na, de én épen azt írtam, hogy ha a régebben vette a Chip magazint, annak CD-in is fent van a Virtual Dub ;)
  • ollie
    Na, pont erről beszéltem, ezért süllyedt le a színvonala.
  • Hmuda
    1: kipróbáltam, csináltam is vagy 5-6 filmet így hirtelen (csak kipróbálás szintjén és egész tűrhetően ment, bár majd megpróbálom mikrofon nélkül, hátha úgy jobb lesz a hangminőség (vagy akarjátok, hogy egy-két múvi alá szövegheljek valami magyarázatot?).
  • [NST]Cifu
    Khmm...
    Talán nem tudsz róla, hogy a jelenlegi Chip magazin nem egyenlő a régi Chip magazinnal. Ugyebár még 2003 első felében összevesztek az újság készítői és a kiadó azon, hogy a kiadó szerette volna, hogy ha a cikkek nagyobb része a német újságokból lefordított lett volna, költségkimélésként. Erre aztán az újságírók, szerkesztők fellázadtak, és kiléptek, a Chip gárdájából lett a PCMagazin, a PCGuru gárdájából azthiszem meg a GamerMagazin. A PCMagazin a régi Chip stilusát és minőségét követi, ez az egyetlen papír számtech újság, amit venni szoktam. A jelenlegi Chip-et nem ismerem, nem tudom milyen szinvonalon van...
  • ollie
    áááááá, Chip Magazon SUX!!! annyira lesüllyedt a színvonala, hogy ihaj!!!