11368
-
#4996 Ja, közben elolvastam a többi hozzászólást és rájöttem, hogy a lánynevű férfi jedivel kell ott kérdezősködni. Mondjuk kér, hogy én előbb mentem Manaan-ra, mint Khaassksdsdðdsdsmittudoménmire... -
#4995 Először meg kell szerezni Kashyyykon Joleet, aztán beszélni Elorával Manaanon, és után jön be a küldi. -
#4994 Hát én sem kaptam meg ezt a küldetést, pedig minden bíróval 3x is beszéltem a biztonság kedvéért. -
#4993 SPOILER folytaás ( :D ).
Jó de olvastam a e3 kezdetleges forgatókönyvét és abban van a cucc. A mostani trilógiáról meg a 4971-edik üziben olvashatod mélyenszántó véleménynyilvánításomat. :DDD -
#4992 Juhani-t én jóként megmentettem, de be se vettem 1x sem a csapatban, mert olyan ronda szegény :)))
Gonoszként meg alapból kinyirtam :))) -
#4991 SPOILER!!!
Tévedés, nem fémkohóba, hanem Vulkánba fog esni Anakin (legalábbis az SW.hu szerint) :) -
#4990 Igen, halott npck nem beszelnek...sokat ;]
ui: nem varom meg - megyek zizegni mert holnap is melovan - de elore is gratula az 5000ik elcsipojenek ;] -
#4988 Nem feltetlen. Lehet barkivel beszelgetni sokaig, de csak az utolso mondatnal kell elovenni es bekapcsolni a szablyat... -
#4986 De ha nincs a csapatodban Jolee akkor nem is kaphatnád meg ezt a küldit. :PPP
(meg az is hülye aki kinyírja Juhanit, mert az egyik legjobb Jedi harcos a játékban (a fő karakter mellett) és még Jó pont se feltétlenül szükséges a megtérítéséhez :PPP) -
Inquisitor #4985 Na akkor megszívtam. Még utalás SE volt rá, a hoteles fazont kivéve. A bírótól aztán kérdezhetem, bőrtön elött meg senki, csak az őr. Említett csapattag meg vagy nincs még bent, vagy őt nyírtam ki a Dantooinon. -
#4984 Na meg +16 -
#4982 Menj el a bíróságra, beszélj a bíróval, ő rádbízza Sunry ügyét, aztán a hotelban kérdezz ki mindenkit, stb, szóval nyomozgass, aztán ha készen állsz, akkor beszélj a börtön őrével, aki beenged a rabhoz és miután ővele is beszéltél, akkor a börtön béli Selkathal beszélve elkezdheted a tárgyalást. De ismét csak egyetlen dologra hívnám fel a figyelmed:
"OLVASD EL A PÁRBESZÉDEKET!!!"
Amúgy sincs benne a leírásba, mert az csak a fő szállal foglalkozik egyelőre. -
#4980 Igen.
Erre szoktam mondani en is, hogy ha nem jo a dolog, akkor is mondja ki valaki a telefon tuloldalan (ha mas nem) hogy "szevasz b.meg ez nemkell huzza a picsbe". Legalabb akkor le van zarva a dolog, nem a levegoben hagyva ;] -
Inquisitor #4979 Keresztkérdés:
Nem merek beleolvasni a leírásba a spoiler veszély miatt, de kéne segítség. A Manaan bólygón volt ugye gyilkosság, amire nem nagy dolog rájönni, és valaki ül is a börtönben azt hiszem.
Tudom, hogy meg kéne oldanom, de kitől kaphatom küldetésbe?
Mindenkivel beszéltem már 3x (még sima járókelőkkel is) és tudtommal csak a Swoop bike megnyerés hiányzik az itteni küldetésekből. Mi lehet a gond? -
Inquisitor #4978 Azt megértem, hogy még nem rakták ki ... lásd HW3 motor késése. De ez nem mentség arra, hogy nem válaszoltak még. -
Inquisitor #4977 Hmmm. Most ugrott be valami ... :)
Valamelyik SW képregényben volt egy muksó, aki pont úgy nézett ki, mint Malak ... csak éppen se keze, se lába nem volt vagy mi. Nem lehet, hogy malak megússzta? -
#4976 :-)))
De akkor is idegesítő tud lenni, hogy nagynehezen összehozok egy rövidke cikket (eleinte a főszerkesztő még örült is), aztán az utóbbi jópár napban hatalmas kuss van a másik oldalon. -
#4975 Csak símán szedd le a pecset a hiv. oldalról aztán telepítés után rakd rá a peccset.
A fegyvert meg nézted már a ládában? Tökmindegy milyen karival vagy, a ládák tartalma mindig változatlan. -
#4973 ;] Az a valaki, akit mindenki senkinek nez, az mar valaki ;] -
#4972 Na jó. Várok holnap estig, aztán írok egy levelet a "mélyentisztelt" hw szerkesztőségnek, hogy vagy mondják azt, hogy szar a cikkem, vagy küldjék visszam, hogy javítsak rajta vagy rakják már ki, mert nem szivesen látom, ha órák munkája így kárbavész. Csak basszanak valamit mert rohadtul unom, hogy én vagyok az egyetlen regisztrált tag a hw-n akire még unregeseknél is magasabb ívben szarnak. -
#4971 Nekem az e1-2 sokmindent jelent, csak mérvadó SW történelmet nem. Tőlem aztán akármennyi hülyeséget belepakolhatnak, attól még hulladék marad mind a kettő. -
#4970 nem pont erre gondoltam, de ez is igaz :)) -
#4969 SPOILER!
Mert beleesett egy fémkohóba, mikor Obi-Vannal harcolt. :-) -
#4968 miért, darth véder miért nézett ki úgy ahogy ? :)) -
#4967 Nekem is csak akkor tünt fel, amikor a Dantoonion a párbeszédeknél nézem a karimat - hajdan szép fiatal, erőtől és észtől duzzadó férfiember. Erre meg úgy néz ki, mintha a most ásták volna ki a földből :)
Most hogy mondod, már biztos, hogy sose fogok gonosz női karit indítani - a maradék illuzuiómnak is annyi lenne :)
Amúgy az SW világában a nagyon gonoszak nem esnek szét, és nem zombik - kivéve ugye Vader-t. Ott van Darth Maul vagy Dooku. A legtartósabban uralkodó gonosz meg ugye az Uralkodó, aki már az Ep2-ben is vagy 60-70 évesnek néz ki, az Ep6-ban meg van 'tán 100 éves is, ezért néz ki úgy, ahogy.
Csak itt érdekes oldották meg. Pláne a teljes történet tudatában érdekes, hogy egy egészséges kinézetű karival kezdünk :)))
Azért fúrja az oldalam, hogy mi a rákért néz ki Malak úgy-ahogy... -
#4966 SW vilagaban minden nagyongonoszember aki tartosan tud "uralkodni" az szetesik es a vegen felig gepkent hal meg? ;]
Egyebkent en is eszrevettem, hogy az amugy igencsak szemrevalo jedi nenim egyszercsak furcsan nezett ki, mint akit jol agyonvertek, miutan atvagtatott rajta egy bivalycsorda... Most mar akkor tudom miert ;] -
#4965 Hát még mindig jobb mint a tar.hu (ahhol magasról szarnak a kérdéseidre és hibabejelentéseidre, nem lehet FTP-vel feltölteni semmit (mert szar) és a webFTP is beszarik az 50K-nál nagyobb fileoktól, szóval n/c). -
#4964 Sajna nem derül ki (de én is birom, hogy a kopasz körszakállas karim mindig szép sárga szemeket és falfehér, repedezett bőrt kap az arcára, ha gonosz :D). -
#4963 Hehe, úgytünik a Bioware-nél kicsit nagyon szeretik a közhelyeket - ha valaki gonosz, akkor az csúnyán néz ki (nyilván nem nézték az SW Ep2-őt, Dooku nem éppen egy zombi).
Hogy ez honnan jött most elő? Nos lehet, hogy már volt téma (az elmúlt kb. két hétben én nem láttam a topicban) de a karaktered kinézete függő a beállitottságától!
Lásd még jelenlegi ultrasetét karim:
És a vicc az, hogy ennek a fejnek mondják a végtelenül bölcs Jedi Nagymesterek, hogy keresd meg a StarForge-t és állísd meg Lord Malak-ot! Hogy szemészhez kéne menniük, az 1x hétszentség, mert inkább ettől ilyednék meg ha szembe jönne egy sötét utcán, mint a pléhpofától...
Apropó, kiderül valahonnan, hogy miért pléhpofa a mi kedves Malakunk? Csakmert ugye látjuk "simán" is, fiatalkorában és akkor még egészen emberszerűen néz ki (megjegyzem, muszály legalább 2x végigjátszani, mert elsőre fel sem tüntek az ilyen dolgok... ) -
#4962 UW-t ha szeretnem jellemezni, akkor azt irhatnam a leheto legjobb indulattal hogy egy kalapszar ;] De azert szeretjuk persze eheh. En is szivok vele sokat. A lenyeg, hogy amiota atalltak az uj serverekre, meg nem az igaziak. Igy ha hibauzenetet kapsz, akkor varj egy picit, es probald ujra par perc mulva. -
#4961 okés, majd megoldom -
#4960 Javítva. Az ehhez hasonló dolgoknál léci szóljatok. -
#4959 De egyébként tök jó az oldal! eddig még nem nézegettem. -
#4958 Höh. Köcc. :-))) -
#4957 es van tobbszor is hogy keveredik a tobbesszám-egyesszám. -
#4956 Akkor (valószínűleg) a hiba az ön készülékében van. Nekem minden rendesen bejön, ha van tűzfalad akkor engedd át az UW-s cuccokat. -
#4955 kivancsisagbol beneztem az oldalra, es talaltam egy ilyet:
Egy átlagos fegyver, és bár minimális sebzést okoznak, képesek az áldozatot mozgásképtelenné tenni. A nagy sűrűségű energiacellák, amelyek a folyamatos használathoz szükséges elveszi a fegyver egyensúlyát és ezért a rosszabbik kézben használhatatlan.
Persze nem ez a lényeg, csak szolok, hogy eszrevettem.
-
#4954 Hmuda lehet hogy balfasz vagyok, de az oldaladrol nem erheto el a vegigjatszas, legalabbis most nalam uw hibauzenet jon. -
#4953 Indexhtmlben irhatnal ezekrol az apro kis updatekrol egy-egy sor, amilyen hir jelleggel. Mert nem mindig van ideje az embernek minden kommentet vegigolvasni, igy legalabb latna hogy van e uj vagy nem. -
#4952 Na, kicsit kibővítettem a végigjátszás bevezetőjét a félreértések elkerülése végett.