11368
-
#5044 Mert még csak Deamonon van -
#5043 Szerinted akkor tovább fogjacsinálni ha felírom CD-re? -
#5042 Ha eredeti, jogtiszta a progi, akkor megsérült a CD, ha nem akkor meg megszakadt a letöltés. De szándékosan is csinálhatta valaki a rossz törést (pl Lucasarts, Bioware), hogy szívjanak azok, akik nem veszik meg a gémt. -
#5041 ehe, akkor ezt sasoljátok:
Én semmi speckó kristályt nem vettem a Yavin-on. A végére csak olyan jedi erőm volt, amivel stun-olni tudtam (amivel másokra tudtam hatni), ami egyáltalán nem hat Malakra. Ezen felűl nem jöttem rá, hogy el lehet pusztítani a halott jedik erejét tároló gépeket, ezért 8-10x alkalommal kellett legyőznöm Malakot (anyisszor amennyi halott jedi volt +1). Hát vért izzadtam és persze sokat anyáztam (meg mentettem és töltöttem :). -
#5040 Amikor elkezdem telepíteni és kéri a mésodik CD-t,akkor megy egy 16 másodpercet és kiír egy CRC-hibát:(
Nemtudjátok mitől lehet? -
#5038 Ja látom. Hát nem is tudom. Talán bezavart, hogy nem sorrendben néztél el oda. Csináld úgy, hogy egyszer menj el közvetelnül mint első uticélt (rögtön Dantooine után), aztán egyszer miután befogott a Leviathan (akár a 4. térkép után odafelé útközben is befogathatod magad), és végül az ötödik után rögtön, mielőtt elmennél az utolsó boylgóra. Én mindig így csinálom és működik. -
#5036 Csak két képet fűznék a kristályos beszélgetésbe. :DDD
-
harczos #5035 #4782 -
#5033 Milyen bug? Ha arra gondolsz, hogy miután leszálltál az utolsó bolygóra, akkor onnan már nem lehet elmenni és az nem bug. -
harczos #5032 ja meg persze vmi bug miatt nem mehettem 3adjára yavinra, így spec kristályaim se voltak :/ -
harczos #5031 én meg jól elbasztam a karakterfejlesztést. két fénykarddal el se találtam malakot, át kellett váltanom 1-re, meg stimulánsokat használni, a végén már csak futás+erőlökést használtam ellene. legközelebb jobban figyelek :) -
#5029 Jolee azért nem, mert nincs semleges ruha, csak jó és rossz. (Jolee meg eléggé semleges, csak minimálisan tolódik el a jó felé). -
#5028 Ja és sikerült megtartanom a Sith páncélt. Kipróbáltam, hogy mi van akkor, ha ráadom Carthra és visszaküldöm a búvóhelyre és úgy megyek Gadon Thek elé a cserére. Hát ott maradt Carthon és a papírt is megkaptam. :DDD -
#5026 Mind jó (fehér), mind sötét (fekete) oldalonlehet Star Forge köpenyt replikálni a géppel. -
#5024 Hát akkor csak súgásképpen beteszek eyg képet. :PPP
-
harczos #5023 gondolom a star forge köpeny -
#5022 Milyen köpeny? -
harczos #5020 na, végigvittem. 68 óra 25 perc az sok? :)) -
#5019 o=ok -
#5018 o thx megvan -
#5017 Crack van a gamecopyworld.com-o, én is onnan szedtem tegnap. -
#5016 ja, ja jó az. Itt a crack.
Kotor_proper_deviance crack 101.zip -
#5015 hmmm, én mintha láttam volna az europarki MediaMarktban... -
#5014 ok mostszedem le a pachet igaz nem a hivatalosról hanem
a gamershell-ről gondolom ez is jó -
#5013 o thx megyek a pachert -
#5012 Üvölts ha meg van 1.01 patch, osz linkelek
csak most megyek kajázni :) -
#5011 Semmit, de ha szépen megkérsz belinkelem neked a carck-et saját FTP-mről, a patch -et meg kapd le a hivatalos oldalról. -
#5010 tudom hogy most le fogtok baszni de tudtok adni egy oldalt ahol van pach és annak a crack-je? -
#5009 Doku közel nem annyira vér-gecó, mint pl. az uralkodó vagy, mint Malak boy -
Piccolo #5008 Bocs, hogy ide írom, de nem tud valaki segíteni, hol lehet SW Galaxiest kapni? Sok helyen néztem, de sehol sem... Előre is köszi :) -
#5007 Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ez a topic be fogja hozni a Morrowind topicot hamarosan :) -
#5006 ! :) ja...baz -
#5005 ? ;) -
#5004 Hááá, #5000!!! :))) jeeeee!!!!
Persze nincs semmi jelentőssége :))
Akkor ezek szerint nem kérdezgettem eleget, bár a végén amikor harcoltam vele (utána) volt nagy szerelmi vallomás, de csók nem. Sebaj, majd legközelebb ha esetleg férfit indítok :) -
#5003 Még 8 file és lent van yehaaa!:DDDDDDDDD -
#5002 Sokáig kell kérdezgetni (szerintem neki van a játékban a leghosszabb háttere. -
#5000 Amúgy nálam nem volt a sokat emlegetett csók a végén Bastilla-val (férfi voltam mielőtt megpendítené valaki), pedig szövödtettem a románcot rendesen... -
#4999 :-))) -
#4998 ehehe, már befejeztem a játékot, majd ha újra elkezdem ezt is megcsinálom :)) -
#4997 Ha nem zártak ki a városból, akkor nincs gond, visszamehetsz (mivel ez csak mellékküldi és azoknak a legnagyobb részét bármikor el lehet kezdeni, de nem mindet).