11368
  • Hmuda
    Ja okés. Akkor nem szóltam. :DDD
  • rezsofiz
    egyébként csak akkor realizál olyat, ha már találkozott annak a verziónak az eredeti verziójával.de ezen ne vitatkozzunk. :)
  • rezsofiz
    én tegnap kaptam a netet.és most jönnek le az 1. játékok.
    Egyébként kösz!:)
  • Hmuda
    Én se vagyok krekker, de azért egy átlagos warezos már az első letöltött CD-nél realizál ilyesmiket. De a lényeg, hogy nyugodtan szedd le, mert a dobozon kívül semmit nem veszítesz (még a manualt is felrakja PDF-ben).
  • Hmuda
    Az utolsó bekezdés első felével értek egyet.

Bendak 3 gránátot dob el, elég neki 5-6 plazma gránát is hogy kifeküdjön, és ha rajtad van Brejik speckó felszerelése, akkor még Marl és Twitch se lehet probléma.
  • rezsofiz
    pontosan ez az amit nem tudok.de persze valószínűleg egy eredeti cd-t.de mivel nem vagyok krekker,ezért nem vagyok benne 100százalékig bisztos.
  • Hmuda
    De ha belegondolsz logikusan akkor az extrák is mindig a CD-ken vannak és szerinted mit törnek fel és raknak ki a netre a cracker teamek?
  • rezsofiz
  • ollie
    Ezt csak akkor hisszük el, ha van nálad Media Markt-os zacsi ;))))))
  • ollie
    Bepisilt a főszereplő állandóan, szellemek kísértettek, valami háziállat is állandóan a szőnyegre pisilt, stb. Állítólag nagyon nagy szivatások voltak :)))
  • rezsofiz
    nem a gémre kérdeztem, hanem pl.:az extrákra...
    Azért hüje nem vagyok.
  • Hmuda
    Abban a kovács fegyverek helyett disznókat rakott a ház elé -> háborúnak lőttek. :DDD

amúgy a SIMS-be mit tettek?
  • ollie
    vagy SIMS :)))

amúgy a settlers 4-be mit tettek?
  • Hmuda
    Max akkor ha a készítők genyók és játéktechnikai másolásvédelmet raknak belel (á la Settlers 4 :D).
  • ollie
    az iso-hoz gaqrantáltan nem kapsz cd tokot meg kézikönyvet :))

ja meg mintha hallottam valami jogtiszta dologról (mi is lehet ez?) :))
  • Hmuda
    nem

(ez aztán a kérdés :P)
  • rezsofiz
    én inkább letöltöm... szoktak lenni eltérések egy iso, és egy eredeti game között?
  • Hmuda
    Nagyon beszart a fórum. Az előbb még kiírta a horoszkópom a fórum főoldalának tetejére plain textben, mostmeg tiszta lassú. Abbahagyhatná a szarakodást, bárki is csinálja.
  • Hmuda
    Ha ütnek akkor üss vissza. :P
  • ollie
    Előbb öld meg őket, mint hogy ők téged :))
  • harczos
    kicsit belassult a fórum, biztos most küzdenek vhol az x-ezredik hozzászólásért :DD
  • harczos
    látom nektek is gond van a fórummal :DD
  • ollie
    megéri megvenni, én azt tettem
  • harczos
    Gyorscsapás, thx, remélem nincs más hasonló képesség :)
  • Adam5
    cool!!!! game csak az a baj hogy nálam szaggat :(
    én a gonosz oldlal felé tolom a karim majd a masodik leszz a jó.
    most tartok ott hogy valami mento izében le mentunk a bolygora és most ott vagyok hogy felvettem a sith ruhat és be engettek valahova és ott animacio ahogy néhány emberke meg ol nehany emberket és utána engem is mit kell csinálni?
  • Hmuda
    Hát szó szerint semmi köze hozzá. Legyen Gyorscsapás, Keresztvágás, vagy valami hasonló dolog (ami passzol a mozdulathoz és a kapott extrákhoz).
  • Hmuda
    ALAP! :D
  • harczos
    flurry-re kéne értelmes magyar szó, jelenleg lökés, de asszem ennek nem sok köze van hozzá :/
  • Hmuda
    Az első karimmal voltam hasonló helyzetben. Semmiféle erő nem hatott a jedikre, és malak meg folyton gyógyította magát. Még jó hogy bespájzoltam a katonák Life Support Packjaiból útközben. :D
  • Hmuda
    Azt akkor kapod ha eléred vagy a maximális jó vagy a maximális gonosz értéket. Akkor kapsz valami pluszt (de senki nem tudja, hogy mit :D).
  • Hmuda
    A sebzés átlag 40-50 körül mozog. :DD
  • harczos
    símán
  • rezsofiz
    Megéri letölteni a gémet?
  • ollie
    attól még lehet rossz. de ha cd-re írod az image-t sem lesz jobb. töltsd le újra, és ha akkor sem lesz jobb, akkor eleve rossz a törés vagy "véletlenűl" vagy szándékosan.
  • rezsofiz
    ezt már láttam.szerintem itt nem mindig a legfrissebbeket teszik fel.azért a warezcenter és a 0day oldalak nagyon gyorsak, -mármint úgy,hogy nem kell várni 1 7-et míg felrakják-,viszont azok pénzesek... majd lehet kipróbálom
  • s.0liver
    Hmuda---Két fénykard+Master Flurry+Master Speed=1kör alatt 5-db ütés :D_De szerintem lehet még 6 is. Vagy nem ?!
  • Mr_no_NaMe
    Mert a méretek megeggyeztek!
  • Mr_no_NaMe
    Ok már énis gondoltam rá csak mikor összehasonlítottam a méreeket gondolom nem ez a baj!
  • Mr_no_NaMe
    De ezt!
  • rezsofiz
    Nem ide illik a kérdés,de szerintem itt elég sokan vannak warezosok. Nem tudtok valami ingyenes,gyors,jó warez oldalt?