11368
  • Adam5
    tehát akkor mindenképpen meg kell ölni azokat a bandatagokat?
  • Hmuda
    Jó olvasgatást, addig befejezem a zsírgonosz karimmal Tarist.
  • Hmuda
    Ha elakadsz, akkor ajánlom a fenti linket és ott a végigjátszást.
  • Hmuda
    És ami a legfontosabb, mindig olvasgasd a Journalt, ha elakadsz, mert ott általában vannak utalások a következő teendőre vonatkozóan.
  • Adam5
    de mit kell csinálnom?
  • Adam5
    kabinba=kabinokban

• Hmuda
    Akkor még nagyon a bolygó elején vagy. Ahogy elnézem a haladási sebességed, kb 6-7 óra múlva el is éred a Dantooinet és ott leszel Jedi (ha belehúzol, akkor már 5 óra alatt is ott lehetsz, de ha csak a fő szálra koncentrálsz (!!!és elolvasod a dialógusokat!!!), akkor pár óra alatt megvan.
  • Adam5
    ja!
    és ha be megyek a gyogyito helyre ott kinyitok egy ajtot
    és katonákat látok valami vizzel teli kabinban
  • Adam5
    Már meg van a sith eggyenruha
    le irom kb hogy hol vagyok
    az utcán sith katonák
    bent van egy hosszú folyoso
    és be lehet menni a szobákba ha feltöröm a zárakat
    az utcán részegekkel is találkoztam és el láttam a bajukat
    most keresek valami jedi nőt
    naggyából ennyit tudok le irni
  • Hmuda
    Meg mondjuk nem is nagyon kell szórakozni a nevek fordítgatásával, mert van ami alapból jó (bolygónevek) és van ami egyértelmű:

Shadowlands=Árnyékfölde (kicsit talán túl fantsy-s, de az nem gond :D)
    Sewers=csatorna
    Sith Base=Sith bázis (minő meglepetés ;-) )
    Meg ilyesmik. Ha esetleg valamire nem találtok megfelelőt, akkot tudjátok, hogy itt eddig mindenre találtunk megfelelőt. :-)))
  • RaveAir
    Jó-jó! Csak egy kicsit nyűgös lesz majd kikeresgetni ezt is a vizsgaidőszak közepén. Mindegy, egyelőre még van fordítani valóm... :)
  • Hmuda
    Őőő... szivesen. :-)))

(de miért írjy mindenki nagybetűkkel a nevem? Csak az első a nagy)
  • Ron Ragm
    Atom játék... A Manaan-i feladvány a végén poén volt :)
  • rezsofiz
    Köszi! :)
  • Csacsi
    szvsz=szerény véleményem szerint
  • rezsofiz
    ez az szvsz mit jelent?
  • s.0liver
    HMUDA--- ISTEN vagy !!! :D
    Megcsináltam :Dantooine,Tatooine,Khasyyyk most megyek Korribanra és Full lightos vagyok. Lightside bonusz +4 STR!
    Így a STR-em 32 lett. LOL !! (sikerült kicsikarni) :PPPP
    De a bebzésem kicsi még,nincs ugye a krisály meg!(18-40)+16-36 Lessz ez még több is :DDD)
  • Hmuda
    Adam5: egyáltalán meg van már a Sith egyenruha? Azon túl vagy? Még meg sincs? Valami konkrétumot plz.
  • Hmuda
    Ott Racing Bondokat kapsz. Az elsőért asszem 10-et, aztán 30-at majd 100-at. Mindegyik Bond 60 creditet ér és mindenhol egyforma áron veszik meg.
  • s.0liver
    Tatooine. Miért nem kapok pénzt ha megnyerem a versenyt ? :(
  • s.0liver
    Biztos keresi a szérumot :D
  • Hmuda
    Hát ezzel se jutottam többre. Miket csináltál eddig a bolygón? Mondtam, hogy az aréna csak mellékküldetés és csak azzal, hogy melyik bolygón vagy semmit nem tudok kezdeni.
  • Hmuda
    Flurryre nem éppen illő a szélroham, mert egy kardos FEAT-röl van szó, és nem szó szerinti fordításról. :PPP

Nemtom pontosan mennyi a kristály, de az tuti, hogy ennyiből csak az egyikre futja.
  • s.0liver
    A flurry = szélroham. Rodiannál mennyibe is kerül a 2 db kristály ? eddig van 30000 creditem :P
  • Adam5
    innen mennyi idő még kb a jedi academya? meg mit kell csinálnom itt?
  • Adam5
    most vagyok azon a bolygon ahol az elején az űrhajóból ki löttek és velem van ez a szakállas ürge is.
  • Hmuda
    Na, megnézem a postaládámat és ha nincs hw-s levél, akkor nekiállok egy "szép kis" levelet rittyenteni nekik.
  • Hmuda
    Attól függ hol tartasz (mivel az aréna mellékküldetés nem sokat segítettél, a főszálban hol tartasz?).
  • Hmuda
    Azért az egy kicsit sokáig tartana. Meg amúgyis h@rczossal értek egyet, ha valahol vannak ezek a nevek, akkor egy helyen lesznek.
  • harczos
    sztem az egy helyen van, utána kéne nézni...
  • Adam5
    és hova kell mennem?
    mert most még mindég a emberkék legyőzésénél tartok messze van még?
  • RaveAir
    Lenne egy nagy kérésem. Mivel te úgy is olyan sokat foglalkozol a játékkal esetleg nem lenne kedved összegyűjtened az összes helyszín nevét? A fordításban nagy segítség lenne.
  • Hmuda
    Ahogy Ollie mondja. Jedivé csak a 2. bolygón válsz (addig hiába szerzed meg Bastila fénykardját, csak ő tudja használni), a Sith akadémia pedig majd Korribanon lesz, és Dantooine utána kár rögtön mehetsz is ha jónak látod.
  • ollie
    Az első bolygó után lehet majd fénykardod. Amúgy a Sith Academy meg lehet akár a 3. bolygó is.
  • Adam5
    és mikor lehet fénykardot szerezni?
  • Adam5
    mikor jön a sith akadémia?
  • Hmuda
    Ja és még vedd hozzá a sebzésemhez, hogy nemcsak a kristályok, hanem a 29-es erőm is ad egy-két plszt a sebzéshez. :DDDD
  • Hmuda
    Én se akarok vitatkozni. :-)))

Kösz. :-)))))
  • rezsofiz
    Yo az oldalad! :)
  • rezsofiz
    nem úgy értettem, hogy nekem van igazam,csak nem akarok vitatkozni. :DDDD