11368
-
#5131 tehát akkor mindenképpen meg kell ölni azokat a bandatagokat? -
#5130 Jó olvasgatást, addig befejezem a zsírgonosz karimmal Tarist. -
#5129 Ha elakadsz, akkor ajánlom a fenti linket és ott a végigjátszást. -
#5128 És ami a legfontosabb, mindig olvasgasd a Journalt, ha elakadsz, mert ott általában vannak utalások a következő teendőre vonatkozóan. -
#5127 de mit kell csinálnom? -
#5126 kabinba=kabinokban
-
#5125 Akkor még nagyon a bolygó elején vagy. Ahogy elnézem a haladási sebességed, kb 6-7 óra múlva el is éred a Dantooinet és ott leszel Jedi (ha belehúzol, akkor már 5 óra alatt is ott lehetsz, de ha csak a fő szálra koncentrálsz (!!!és elolvasod a dialógusokat!!!), akkor pár óra alatt megvan. -
#5124 ja!
és ha be megyek a gyogyito helyre ott kinyitok egy ajtot
és katonákat látok valami vizzel teli kabinban -
#5123 Már meg van a sith eggyenruha
le irom kb hogy hol vagyok
az utcán sith katonák
bent van egy hosszú folyoso
és be lehet menni a szobákba ha feltöröm a zárakat
az utcán részegekkel is találkoztam és el láttam a bajukat
most keresek valami jedi nőt
naggyából ennyit tudok le irni
-
#5122 Meg mondjuk nem is nagyon kell szórakozni a nevek fordítgatásával, mert van ami alapból jó (bolygónevek) és van ami egyértelmű:
Shadowlands=Árnyékfölde (kicsit talán túl fantsy-s, de az nem gond :D)
Sewers=csatorna
Sith Base=Sith bázis (minő meglepetés ;-) )
Meg ilyesmik. Ha esetleg valamire nem találtok megfelelőt, akkot tudjátok, hogy itt eddig mindenre találtunk megfelelőt. :-))) -
#5121 Jó-jó! Csak egy kicsit nyűgös lesz majd kikeresgetni ezt is a vizsgaidőszak közepén. Mindegy, egyelőre még van fordítani valóm... :) -
#5120 Őőő... szivesen. :-)))
(de miért írjy mindenki nagybetűkkel a nevem? Csak az első a nagy) -
#5119 Atom játék... A Manaan-i feladvány a végén poén volt :) -
#5118 Köszi! :) -
#5117 szvsz=szerény véleményem szerint -
#5116 ez az szvsz mit jelent? -
s.0liver #5115 HMUDA--- ISTEN vagy !!! :D
Megcsináltam :Dantooine,Tatooine,Khasyyyk most megyek Korribanra és Full lightos vagyok. Lightside bonusz +4 STR!
Így a STR-em 32 lett. LOL !! (sikerült kicsikarni) :PPPP
De a bebzésem kicsi még,nincs ugye a krisály meg!(18-40)+16-36 Lessz ez még több is :DDD) -
#5114 Adam5: egyáltalán meg van már a Sith egyenruha? Azon túl vagy? Még meg sincs? Valami konkrétumot plz. -
#5113 Ott Racing Bondokat kapsz. Az elsőért asszem 10-et, aztán 30-at majd 100-at. Mindegyik Bond 60 creditet ér és mindenhol egyforma áron veszik meg. -
s.0liver #5112 Tatooine. Miért nem kapok pénzt ha megnyerem a versenyt ? :( -
s.0liver #5111 Biztos keresi a szérumot :D -
#5110 Hát ezzel se jutottam többre. Miket csináltál eddig a bolygón? Mondtam, hogy az aréna csak mellékküldetés és csak azzal, hogy melyik bolygón vagy semmit nem tudok kezdeni. -
#5109 Flurryre nem éppen illő a szélroham, mert egy kardos FEAT-röl van szó, és nem szó szerinti fordításról. :PPP
Nemtom pontosan mennyi a kristály, de az tuti, hogy ennyiből csak az egyikre futja. -
s.0liver #5108 A flurry = szélroham. Rodiannál mennyibe is kerül a 2 db kristály ? eddig van 30000 creditem :P -
#5107 innen mennyi idő még kb a jedi academya? meg mit kell csinálnom itt? -
#5106 most vagyok azon a bolygon ahol az elején az űrhajóból ki löttek és velem van ez a szakállas ürge is. -
#5105 Na, megnézem a postaládámat és ha nincs hw-s levél, akkor nekiállok egy "szép kis" levelet rittyenteni nekik. -
#5104 Attól függ hol tartasz (mivel az aréna mellékküldetés nem sokat segítettél, a főszálban hol tartasz?). -
#5103 Azért az egy kicsit sokáig tartana. Meg amúgyis h@rczossal értek egyet, ha valahol vannak ezek a nevek, akkor egy helyen lesznek. -
harczos #5102 sztem az egy helyen van, utána kéne nézni... -
#5101 és hova kell mennem?
mert most még mindég a emberkék legyőzésénél tartok messze van még? -
#5100 Lenne egy nagy kérésem. Mivel te úgy is olyan sokat foglalkozol a játékkal esetleg nem lenne kedved összegyűjtened az összes helyszín nevét? A fordításban nagy segítség lenne. -
#5099 Ahogy Ollie mondja. Jedivé csak a 2. bolygón válsz (addig hiába szerzed meg Bastila fénykardját, csak ő tudja használni), a Sith akadémia pedig majd Korribanon lesz, és Dantooine utána kár rögtön mehetsz is ha jónak látod. -
#5098 Az első bolygó után lehet majd fénykardod. Amúgy a Sith Academy meg lehet akár a 3. bolygó is. -
#5097 és mikor lehet fénykardot szerezni? -
#5096 mikor jön a sith akadémia? -
#5095 Ja és még vedd hozzá a sebzésemhez, hogy nemcsak a kristályok, hanem a 29-es erőm is ad egy-két plszt a sebzéshez. :DDDD -
#5093 Én se akarok vitatkozni. :-)))
Kösz. :-))))) -
#5092 Yo az oldalad! :) -
#5091 nem úgy értettem, hogy nekem van igazam,csak nem akarok vitatkozni. :DDDD