11368
  • ollie
    szörnyek, majd sokkal találkozol
  • Adam5
    na vagyok nyomtam egy kicsit és cool!
    továb mentem a bandán tök könnyüek voltak csak chris vagy ki is segitett
    most vagyok egy kapu elött ami mögött valami fertőzőtt emberek vannak meg rakhghouj vagy mi
    most fosok pont a kapu elött mentettem el mikezek a rakhghoujdok?
  • ollie
    mennyé
  • Adam5
    na megyek game :D
  • ollie
    fel persze csak meg kell jáccanod, hogy jó vagy (sokat kell hazudnod)
  • Adam5
    és ha sok gonoszság pontom van és inkább gonosz a karakterem mint jó akkor is felvesznek jedinek?
  • ollie
    Tehát a lényeg, hogy addigra már jedi leszel mire odakerülsz. És ne legyél türelmetlen, ahogy végzel ezzel a bolygóval, jön a jedi academy.
  • ollie
    NEm, de a Sith Academy-ra csak a Jedi Academy kijárása után kerülhetsz amúgy is. Előbb jedivé válsz mielőtt odakerülnél.
  • Adam5
    ok
    please még egy utolsó
    akkor ha a sith academyan vagyok nem tudom ki járni és sith fénykardot szerezni?
  • Hmuda
    Majd megtudod, haladj a történettel, mert ha itt kérdezgetsz, akkor aoha nem jutsz el oda. :DDD
  • Adam5
    akkor mi ertelme van a sith acamedyanak?
  • rezsofiz
    Az... :DDD
  • ollie
    háhá rohadt jó :))))
  • ollie
    ez az! ROHAM szvsz
  • ollie
    FLURRY: széllökés, léglökés; szélroham, hirtelen támadt heves szél

tehát hírtelen támadás, váratlan támadás, ROHAM vagy hasonló

• Hmuda
    SPOILER!

Hát egész tűrhetőnek látszik így leírás alapján, bár az előző két rész minőségét tekintve én már semmiben sem bízom. Bár Kashyyyk nagyon érdekelni fog.
  • PiszkosFred
    Hat vegigolvastam. Nem vagyok SW fan mint mar irtam, de erre most kifejezetten kivancsi leszek. Sztori szempontjabol kezd felnoni a csapat a elodokhoz. Mindenesetre olvasva jol hangzottak a dolgok, es igy mar azert bezarult a kor par dolog kapcsan ;]
  • [NST]Cifu
    1.: Hogy sőtétedik, az relative, a legtöbb esetben inkább kivilágosodik a "bőr", a legtöbb esetben úgy néz ki a gonosz kari, mint egy vámpír, aki már egy évszázada nem látott vért...
    2.: Sith nem lehetsz. Illetve igen, ha gonoszként fejezed be a játékot...
  • Adam5
    2őt szeretnék kérezni:
    1.hogy kezd el sötétedni a bőrünk? csak simán kapjuk a gonoszság pontokat és folyamatosan?
    2. a sith akarok lenni akkor hogy kell? mert a taris után azt mondtátok röktön menni kell a Dantooine ra ahol jedivé avatnak akkor hogy lehetek sith?
  • Adam5
    elegem van a jedik ből!
    holnap elkezdem ujra a gamet de ezuttal a sötétoldalon
  • [NST]Cifu
    Ja, és Hmuda:

Ep3 Spoiler!!!! @ StarWars.hu

Ebből kiderül mi miatt is lesz Anakinből Vaderer (lelövöm a poént: láva) :)
    A TFN-en volt egy olyan hír is, hogy állítólag át lesz szabva a klasszikus triológia pár része az "SE-SE" editionban. Az egyik ez bizonyos kohós dolog...

Az új triológiáról nekem is vegyesek az érzéseim, az Ep1 abszolute nem tetszett, az Ep2 már jobb volt. A legjobb klasszikus meg ofkoz az Ep5 - A Birodalom Visszavág. Azt a mai napig nem sikerült überelni SW téren...
  • Adam5
    remélem nem baj ha beirok 1 rosszul irt szot amit találtam a weblapon
    Végigjátszás-Ismeretlen Világ-a lap alján "Itt ágazik ketté a történek" gondolom a történek történet lenne nem?
  • [NST]Cifu
    Nem, fehér és fekete :)))
  • RaveAir
    Mondjuk ilyeneket úgy is kitaláltam volna és találtam is ki. Csak ami nagyon nem egyértelmű vagy más miatt nem igazán tetszik azt fogom megkérdezni. De utólag minden módosítható, ha igény van rá... :)
  • Adam5
    és ha már nagyon jó vagy rossz akkor kék és piros a háttér?
  • Hmuda
    Fejlődhet. Még kb 20% hiányzik.
  • Valen
    És ez mennyire gonosz állapotban néz ki így ?
  • Hmuda
    Kicsit unatkoztam. :DDD
  • Hmuda
    Ez köszönd a makrofo$nak és a drágalátos suxbokszának. :PPP
  • Adam5
    kár hogy nincs benne multi :(
  • Hmuda
    Én maximálisan követem a játék adatiait. Meg különben is. Az a vacak amit darth maul (csupa kisbetűvel) is forgat az nem fénybot, hanem duplapengéjű fénykard.
  • Hmuda
    Igen. De olvasd a leírást és haladj vele. Így soha nem érsz a végére. (mellesleg ha neked már a Lower City első bandaájával gondjaid vannak, akkor mi lesz veled az Undercity rakhghoujaival?).
  • Hmuda
    Majd azután lesz, hogy beszéltél egy bizonyos Twi'lekkel, a Leviathan után.
  • Hmuda
    Nagyon gyorsan szokjatok le ezekröl a webes szarokról, mert annyira fos fordítók, hogy azt még nézni is rossz. Kb két napja használtam ezt poénból, hogy megnéttem, van-e olyan szar mint a többi. Eredmény:

"The stateside űrügynökség bookman through commune-kációs connections set up- actions the Spirillum marsjáróval. THE earthly direction succeeded beüzemelnie the insectivore nagykapacitású aerials, with which coloured képeket can visszasugározni the Spirillum stearin his camcorder. Amplest >>"

SG főoldal egyik hír eleje. N/C. Inkáb szótárazzatok, de az ilyen hulaldékot felejtsétek el nagyon gyorsan.
  • Adam5
    ja oops most latom hogy azt nem te irtad hanem a képen van akkor bocsi
  • Adam5
    Hmuda: A weblapodon észre vettem valamit
    amit te dubla fénykardnak hivsz az fénybot(lightstaff) legalábbis a Jedi Knight: Jedy Academyaban az
    a dupla fénykard az a 2fénykard 2kézben
    vagy hülyeséget mondok?
  • cifuatwork
    Dooku nem "vérgeci"?

Te alaposan félrenéztél valamit.

1.: Ő volt az, aki végülis kirobbantotta a polgárháborút, még akkor is, ha Darth Sidious tervei alapján (a'la Darth Malak és Revan)!
    2.: Gátlástalanul kihasználta a népeket a polgárháborújához, majd simán dobta őket, ha úgy alakult a helyzet.

Attól, hogy nem folytogat admirálisokat szórakozásból, máris gyengének nézed?!
  • Aquli
    de a gyorscsapás persze jó
  • Aquli
    flurry: szélroham, széllökés, izgalom, izgatottság, felizgat, felidegesít

http://www.tranexp.com:2000/InterTran
  • s.0liver
    Azért ítam nagybetűvel,mert kiemeltem a neved!
    A +5 STR kézvédőt nem tudom megvenni a Korribanon! Nincs az árusnál :D