Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Csak egyetlen szó:

suxbox

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kandurex
Ez is jó megoldás 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Huh..az fantasztikus lett volna

PiszkosFred
Nem az nwnre, csak az nwn atdolgozott motorjara, de gondolom te is erre gondoltal. Anyagilag nembiztos hogy megerne nekik kiadni ilyen hamar egy szerkesztot, lenyomnak 1-2 kieget, aztan johet az editor. Ez persze csak okos skodás, de meglátjuk. Én sem bánnám ha lenne hozzá.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

[NST]Cifu
Egy kérdés: ha 1x az NWN-re épül a game, akkor miért nincs beépített küldetés, NPC és tárgyszerkesztõ, mint abban? Szvsz sokat dobna a dolgon, bár gondolom pályát összeállítani itt nem lehetne.
Valami MOD készül hozzá, vagy legalábbis várható?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

PiszkosFred
Oké, akkor ez masszivan kozelharci fegyver. Na koszonom a helpet megyek kiprobalom.

Kandurex
"Al Bundy gyozelmi póz" tiszta hülye vagy 😊))))

Kandurex
Csak várd meg míg közeledbe ér egy cápali.-...

Kandurex
AZAZ!

Kandurex
Ja és ha jót akarsz....egy szó: balra

PiszkosFred
Mert olyanom van, hasznalni is lehet, de ilyenkor a karakter beall egy "Al Bundy gyozelmi póz"-ba, a hal vegignezi, majd megrag....

Kandurex
asszem...a belõhetõ drogok helyett fog szerepelni az ikonja

PiszkosFred
Ezt a sonic akarmit?

Kandurex
Egy kis eszköz kellett volna felvenned ami elég jól írtja a cápa pajtikat. A leírásba nyugodttan olvass bele, hellyel-közzel nem lövi le a poénokat (mármint az óceán bolygó részt) és meglepiket. !!!CSAK HELLYEL ÉS KÖZZEL!!! többségében azért keményen spoilerez.

PiszkosFred
Ebben a ruhaban nemhogy lopakodni, de meg mozogni sem lehet. Kis tulzassal, ha jofele megy az aramlat, akkor szerencsed van... ;]

PiszkosFred
Ettõl féltem, hogy valamit hatrahagytam a komplexumban. No akkor seta vissza.

Leiras hasznalata szep es okos dolog, vilagos, de korabban is irtam hogy nem akarok mindaddig beleolvasni, amig a hajom fel nem szallt az adott bolygorol. Akkor esetleg amit kihagytam visszamegyek es megcsinalom, de addig mindent magamtol probalok megoldani. Ha nem megy, segitsegert sikitok, mert mindig van egyket rendes ember, aki segit (koszonet neked is ezert). Leiras meg olyan, hoyg egyszer gorgetem tul picit a dolgokat, es tizedmasodperc alatt elolvasok olyan sort, ami esetleg lelovi nekem a sztori/helyszin/stb csattanojat, es maris nincs sok kedvem, oda a varazs...

Na akkor keresek valamit amivel nyaklancot csinalhat a halacska fogaibol...

Aquli
Stealth?
vagy a ruha milyatt az sem megy? ja bocs ha hulyeseget mondok, de most kezdtem a kotort.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Kandurex
Leírás!

Kandurex
Ott lent a jobb alul, ahol az erõk és medic pack ikonok vannak, a többire rájössz, ha nincs ott semmi akkor go elõzõ mentés és kutasd át alaposabban a ládákat...

PiszkosFred
Az a bohom nagy buvarruha lekorlatoz teljesen, nomeg amiket en hasznalok powerek azok altalaban agybuheralo es egyeb haszonszerzo funkciok, elvegre gatlastalan egy penzehes gazember vagyok ;] Sz'al egy darab power sem muxik lenn...

Aquli
varazslattal?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
Es melyik jobb: Ket kard, vagy fenybot?

Aquli
Melyik a jobb? prototype vibroblade, amit upgradeltem, sima vibroblade, vagy long sword?

PiszkosFred
No valaki adjon egy gyors tanacsot, anelkul hogy lelone barmilyen poent is. A vizesbolygon boklaszom, kiirtottam a sith bazist, rip, majd leosontam valami hajonak latszo targgyal a jofiuk kiteremelo bazisaba. Ott elbeszelgettem par orult halfejuvel, majd gondoltam setalok egyet a tengerfeneken. Igen am, de az idegenvezetomet elkapta egy nagyobbacska halacska, ami persze meg bele is ferne a dolgokba, de aztan a hal szinten ehesnek latszo kollegaja engem harapott kette. Probaltam reload utan kerulgetni oket, de nem megy, ezek folyton megesznek, grrrr. Ugy erzem harcolni kellene ellenuk, de mozgasom mint egy paralizises lajhare ebben a hacukaban, nembeszelve a teljes fegyverkeszlet hianyarol. Szoval valaki HEEEEEEEEELP, mert ezek a halak nem koszonnek, csak jonnek es jonnek.......

Kandurex
Valaki tudja, hogy lesz -e küldetés lemez???

Kandurex
Alap.

Aquli
Na elindult a game, es NAGYON szuper, a grafika is, most csereltem epp en is at a sith ruhat papirokra, csak meg nfs u-ztam is. Miket javit a patch? erdemes letolteni?

PiszkosFred
Általánosságban mondtam mint jótanács, a fene tudja hol van konkrétan konzol és milyen adatokkal.. Ezek szerint ott nincs, pech eheh.

Hmuda
Hát ha te most itt helyben tudsz mondani egy módot csaláson kívül, hogy letöltsd bárhonnan a Lower City full térképét akkor hatalmas gratulációt kapsz tõlem.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PiszkosFred
Egyébként marhajó gátlástalan gonoszként játszani. Nagyon jók a provokációk szövegei, és ha magaddal viszed HK-t, aki szintén nem egy szent, akkor neha ki lehet nyulni a szituhoz hozzáfuzott szövegein. Ha jedi a harmadik tars, azok meg folyamatosan fogjak a fejuket, hogy ojaj ezt nem kellene eheh. Mindig felek, hogy eccer megunjak, es elmennek a francba, otthagyva a bandamat... ;]

PiszkosFred
Sokat segit, ha egy-egy konzolbol letoltod az adott bolygo/varosresz/stb terkepet. Onnantol konnyebb celiranyosan kozlekedni. (En mondjuk bejarok mindent, addig nem megyek el amig minden ajtot ki nem nyitok valahogy;])

Király vagy, ezt kerestem fél órát hiába!

azon a szinten nézz körül 😊

Smuggler
Hello! Van egy kérdésem! Még eléggé a játék elején vagyok. Pontosabban a Tarison. Most mentem le a lower citybe, a Hidden Bekben elcseréltem a sith ruhát a papirokra. Irtátok hogy ezután keressek meg egy lejáratot amit egy sith õriz. merre van ez? mondjuk ha a hidden bek bejarata elött állok..ugyanitt lent? vagy máshol?

Hmuda
Hát az X-BTF-ben is csak egy kocka belsõ fele volt az ûr és mégis egész pofásan nézett ki.

gerger
szntem jól festene ebbe a magyarosításhoz ha képeket raknátok bele nyilakkal, hogy megmutatódjon, hogy merre kell menni meg ilyenek

Kandurex

CarajoEsp
De sajna az NWN motor ERRE kifogás. Ha játszol Hotuval kiderül ,hogy az ég egy bizonyos pontnél ketzdõdik és ha elnézel valamennyire fel vagy le egybõl kiszúrod. Ugyanis itt egyfajta SkyboXba járkálsz😄 Ez van😄D Nem a legjobb megoldás

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Kandurex

nem kell hülyének nézni nem vagyok az csak egy kicsit gyakran váltogatom a nickjeimet!
Kandurex

mostmár teljes és igaz valómban írok nektek mint Yskam!
én vóttam Palikaaz1etlen de vhogy nem teccet!
Kandurex
to'om mi a crakfix cak eccer ebassztam a belinkelést azsóta fix , fix? 😊

Hmuda
Ezeket nem crackfixnek nevezik, csak símán cracknek. A crackfix a hibás töréseket javítja (mint pl a XIII esetében).

Kandurex

Hmuda
Ott a hiba. Ne várd egyetlen másolt játéktol se, hogy törés nékül elinduljon. 😛PP

PiszkosFred
Egyebkent egyuttal szedd le a 101es peccset hozza, krekket pedig 2-3 nappal ezelott belinkelte valaki, onnan kapd le.

PiszkosFred
De, van az a 4.-en.. ;]

Aquli
Na most elkezdtem tolteni a cracket

Aquli
Cracket nem tettem fel, de nem is volt a cd-n.