11368
-
#5172 szörnyek, majd sokkal találkozol -
#5171 na vagyok nyomtam egy kicsit és cool!
továb mentem a bandán tök könnyüek voltak csak chris vagy ki is segitett
most vagyok egy kapu elött ami mögött valami fertőzőtt emberek vannak meg rakhghouj vagy mi
most fosok pont a kapu elött mentettem el mikezek a rakhghoujdok? -
#5169 mennyé -
#5168 na megyek game :D -
#5167 fel persze csak meg kell jáccanod, hogy jó vagy (sokat kell hazudnod) -
#5166 és ha sok gonoszság pontom van és inkább gonosz a karakterem mint jó akkor is felvesznek jedinek? -
#5165 Tehát a lényeg, hogy addigra már jedi leszel mire odakerülsz. És ne legyél türelmetlen, ahogy végzel ezzel a bolygóval, jön a jedi academy. -
#5164 NEm, de a Sith Academy-ra csak a Jedi Academy kijárása után kerülhetsz amúgy is. Előbb jedivé válsz mielőtt odakerülnél. -
#5163 ok
please még egy utolsó
akkor ha a sith academyan vagyok nem tudom ki járni és sith fénykardot szerezni? -
#5162 Majd megtudod, haladj a történettel, mert ha itt kérdezgetsz, akkor aoha nem jutsz el oda. :DDD -
#5161 akkor mi ertelme van a sith acamedyanak? -
#5160 Az... :DDD -
#5159 háhá rohadt jó :)))) -
#5158 ez az! ROHAM szvsz -
#5157 FLURRY: széllökés, léglökés; szélroham, hirtelen támadt heves szél
tehát hírtelen támadás, váratlan támadás, ROHAM vagy hasonló
-
#5156 SPOILER!
Hát egész tűrhetőnek látszik így leírás alapján, bár az előző két rész minőségét tekintve én már semmiben sem bízom. Bár Kashyyyk nagyon érdekelni fog. -
#5155 Hat vegigolvastam. Nem vagyok SW fan mint mar irtam, de erre most kifejezetten kivancsi leszek. Sztori szempontjabol kezd felnoni a csapat a elodokhoz. Mindenesetre olvasva jol hangzottak a dolgok, es igy mar azert bezarult a kor par dolog kapcsan ;] -
#5154 1.: Hogy sőtétedik, az relative, a legtöbb esetben inkább kivilágosodik a "bőr", a legtöbb esetben úgy néz ki a gonosz kari, mint egy vámpír, aki már egy évszázada nem látott vért...
2.: Sith nem lehetsz. Illetve igen, ha gonoszként fejezed be a játékot... -
#5153 2őt szeretnék kérezni:
1.hogy kezd el sötétedni a bőrünk? csak simán kapjuk a gonoszság pontokat és folyamatosan?
2. a sith akarok lenni akkor hogy kell? mert a taris után azt mondtátok röktön menni kell a Dantooine ra ahol jedivé avatnak akkor hogy lehetek sith? -
#5152 elegem van a jedik ből!
holnap elkezdem ujra a gamet de ezuttal a sötétoldalon -
#5151 Ja, és Hmuda:
Ep3 Spoiler!!!! @ StarWars.hu
Ebből kiderül mi miatt is lesz Anakinből Vaderer (lelövöm a poént: láva) :)
A TFN-en volt egy olyan hír is, hogy állítólag át lesz szabva a klasszikus triológia pár része az "SE-SE" editionban. Az egyik ez bizonyos kohós dolog...
Az új triológiáról nekem is vegyesek az érzéseim, az Ep1 abszolute nem tetszett, az Ep2 már jobb volt. A legjobb klasszikus meg ofkoz az Ep5 - A Birodalom Visszavág. Azt a mai napig nem sikerült überelni SW téren... -
#5150 remélem nem baj ha beirok 1 rosszul irt szot amit találtam a weblapon
Végigjátszás-Ismeretlen Világ-a lap alján "Itt ágazik ketté a történek" gondolom a történek történet lenne nem? -
#5149 Nem, fehér és fekete :))) -
#5148 Mondjuk ilyeneket úgy is kitaláltam volna és találtam is ki. Csak ami nagyon nem egyértelmű vagy más miatt nem igazán tetszik azt fogom megkérdezni. De utólag minden módosítható, ha igény van rá... :) -
#5147 és ha már nagyon jó vagy rossz akkor kék és piros a háttér? -
#5146 Fejlődhet. Még kb 20% hiányzik. -
#5145 És ez mennyire gonosz állapotban néz ki így ? -
#5144 Kicsit unatkoztam. :DDD
-
#5143 Ez köszönd a makrofo$nak és a drágalátos suxbokszának. :PPP -
#5142 kár hogy nincs benne multi :( -
#5141 Én maximálisan követem a játék adatiait. Meg különben is. Az a vacak amit darth maul (csupa kisbetűvel) is forgat az nem fénybot, hanem duplapengéjű fénykard. -
#5140 Igen. De olvasd a leírást és haladj vele. Így soha nem érsz a végére. (mellesleg ha neked már a Lower City első bandaájával gondjaid vannak, akkor mi lesz veled az Undercity rakhghoujaival?). -
#5139 Majd azután lesz, hogy beszéltél egy bizonyos Twi'lekkel, a Leviathan után. -
#5138 Nagyon gyorsan szokjatok le ezekröl a webes szarokról, mert annyira fos fordítók, hogy azt még nézni is rossz. Kb két napja használtam ezt poénból, hogy megnéttem, van-e olyan szar mint a többi. Eredmény:
"The stateside űrügynökség bookman through commune-kációs connections set up- actions the Spirillum marsjáróval. THE earthly direction succeeded beüzemelnie the insectivore nagykapacitású aerials, with which coloured képeket can visszasugározni the Spirillum stearin his camcorder. Amplest >>"
SG főoldal egyik hír eleje. N/C. Inkáb szótárazzatok, de az ilyen hulaldékot felejtsétek el nagyon gyorsan. -
#5137 ja oops most latom hogy azt nem te irtad hanem a képen van akkor bocsi -
#5136 Hmuda: A weblapodon észre vettem valamit
amit te dubla fénykardnak hivsz az fénybot(lightstaff) legalábbis a Jedi Knight: Jedy Academyaban az
a dupla fénykard az a 2fénykard 2kézben
vagy hülyeséget mondok? -
#5135 Dooku nem "vérgeci"?
Te alaposan félrenéztél valamit.
1.: Ő volt az, aki végülis kirobbantotta a polgárháborút, még akkor is, ha Darth Sidious tervei alapján (a'la Darth Malak és Revan)!
2.: Gátlástalanul kihasználta a népeket a polgárháborújához, majd simán dobta őket, ha úgy alakult a helyzet.
Attól, hogy nem folytogat admirálisokat szórakozásból, máris gyengének nézed?! -
#5134 de a gyorscsapás persze jó -
#5133 flurry: szélroham, széllökés, izgalom, izgatottság, felizgat, felidegesít
http://www.tranexp.com:2000/InterTran -
s.0liver #5132 Azért ítam nagybetűvel,mert kiemeltem a neved!
A +5 STR kézvédőt nem tudom megvenni a Korribanon! Nincs az árusnál :D