11368
-
#5212 Az ilyesmiért nem is kapsz. -
harczos #5211 nyilván ha azt teszed amit kérnek, akkor mér lenne az gonosz dolog. vagyis pont az ellenkezőjét csináld mint amit kérnek (mészárold le őket, egytől-egyig) -
#5210 kinél?
anál a jabba szerüségnél?
mert tőle kaptam bérgyilkos küldetéseket
és hol találom meg azokat akiket ki kell hivnom? -
#5209 jól gondolod de pl azert ha betörtem valami és modta a férfi aki ott volt hogy vigyek amit akarok de haggyam a családját meg a többi helyre is betörtem azert nem kaptam gonoszság pontot -
#5208 Válald el a bérgyilkosságokat, Hívd ki Bendart életre-halálra a Cantinban (ehez az kell, hogy előtte lenyomd a többi Duel-t is). -
#5207 hát szerintem elég logikusan akkor kapsz gonosz pontot, ha gonoszságot művelsz. vagy én gondolom rosszul? -
#5206 én eddi igy szereztem gonoszságot:
1.ha valakit megmentettem utána meg fenyegettem hogy megölöm ha nem ad pénz.
2.zsaroltam
3.öltem
természetesen chrim vagy chris nem tom mindig pofázott hogy minek a pénz? meg miert csinálom?
ismertek még modot hogy lehet gonoszság pontot szerezni? -
#5205 lol -
harczos #5204 pontosan -
#5203 de akkor most hogy van nem lehetünk sith-ek csak jedik de lehetünk gonosz jedik vagy mi? -
#5202 gonosz vagy :)) -
#5201 nem olyan félelmetes -
harczos #5200 most megijesztetted :D -
#5199 Amire te gondolsz, az egyfelől a Birodalom Visszavágban (a.: The Empire Strikes Back) volt, másfelől azt a szörnyet úgy hivják, hogy Wampa...
Ő a rancor:
-
#5198 olyan is van benne? -
#5197 jaaa -
#5196 nemtom hogy egyre gondolunk e, de az a nagy szörny, ami meg akarta enni Luke-t a film elején -
#5195 ja nem az a birodalom vissza vag asszem.
akkor az ahova be akartak lökni? -
#5194 Nézd meg a Jedi Visszatért c. filmet (angolul: Return of the Jedi).
Az a szörny, amelynek vermébe beleesik Luke Jabba palotájában. -
#5193 ehehe, akkor nagyon rossz lesz neked -
#5192 igen láttam.
az a rancor ami a barlanga lakik?
és luke le vágta a kezét? -
#5191 nem halottam róla -
#5190 szerinted? :)
ugye láttad a jedi visszatért-et? -
harczos #5189 nem mondod h nem hallottál róla :) -
#5188 mi az a rancor?
:DD -
harczos #5187 heh' :DD -
#5186 háááá, te gyerek. mencsél egyet és majd ha megjön öcsike akkor visszatöltöd hogy megmutacsd. -
harczos #5185 egyébként akkorák mint te. szvsz nincs a játékban olyan 'szörny', ami félelmet kelthetne ;) -
#5184 csak vicceltem. továb megyek gamelni bye -
#5183 de majd a rancor... -
#5182 Mindegy amig öcsém hazanem ér nem megyek tovább. Nem azert mert félek hanem mert megakarom neki is mutatni ezeket a szörnyeket+hogy hol tartok.
:DDD -
harczos #5181 egyeteln egy belőlük nem fér el a képernyőn ha melletted van :DDD
:P -
#5180 és nagyok? :D -
#5179 Enyhe szóismétlés... :) -
#5178 Te nem semmi ember vagy..
Ha egy 5 méteres kivetítővásznon játszol, és 500W-os hangfalrendszer adja a belevalót, akkor elhiszem, hogy megremegsz, de annyira azért nem kell riadozni, a Kotor nem horrorjáték (mondjuk ha belegondolok, hogy anno az AvP első részénél hogy játszottam a Marine oldalon - na ott a hangulat egy nagyon eltalált dolog volt - az más kérdés, hogy nagyon idegesített, hogy a nagy Marine-ok rambóznak, ahelyet, hogy a csapatmunkára fektetnék a hangsúlyt...
Amúgy a Raghoul-ok amúgy egy csillogó, csontfehér bőrű kopasz majomra emlékeztetnek. -
#5177 ezert készülök fel rájuk hogy hogy néznek ki :) -
#5176 nem az hogy félek. De sötétben
ha 10darab 10méteres ronda álladék hirtelen elém ugrik akkor azert kicsit megremegek -
#5175 Sőt, bocsánat, így helyes a mondat.
Te félsz egy játéktól? Különben is, van benne mentés.
A többi ugyanaz :) -
#5174 te bazz...félsz egy játktól, amiben van mentés? Menj ki, nézd meg, ha megölnek, akkor reload, tápolj még, aztán menjél vissza később. -
#5173 de mekkorák?
nagyobbak mint én?
és rondák?