11368
-
#5339 Télleg mikor lessz magyarítás? -
#5338 LOL
:D -
#5337 Milyen skinre gondolsz? -
#5336 Statement: There is no Hungarian patch at this time. -
#5335 NA már csak a magyarosítás kell -
#5334 Hmuda!
Mivel csinálod ezeket a skineket? -
#5333 Statement: I am transferring spiritual energy to Hmuda. -
#5332 Valszeg a gránátok leírása (ha összeszedem a lelki erőt, ami bármelyik pillanatban bekövetkezhet :D).
Amúgy köszi, igyekszem. :D -
#5331 Guardian: harcos (csak ő fejlesztheti maxra a fénykard featet)
Cunselor: kevés harc, sok Erőhasználat.
Sentinel: a kető között (de nem fejlesztheti maxra a fénykard featet) -
#5330 Pazaak 1x1:
1.: hozz létre egy SideDeck-et, ebben tíz kártya lehet (minden egyes emberkénél az első játék elött elöjön a sidedeck-manager)
2.: mindkét játékos véletlenszerűen kap 4 lapot a sidedeckjéből a játék elején.
3.: Kezdődik a játék, amelyet mindig te kezdesz (ez mondjuk csúnya dolog a játék készítőitől). Minden egyes körben kapsz egy lapot, amelynek értéke 1-től 10-ig terjed. Minden körben lerakhatsz a kezedben lévő lapokból egyet az asztalra, amely lapnak az értéke hozzáadódik a már lent lévő lapok értékéhez. A játék lényege, hogy pont 20 legyen az értéke a lent lévő lapoknak. Minden egyes körben te is, és az ellenfeled is részt vesz, a te körödben a kör végét az END TURN gombal érheted el, ekkor a következő körben is sorra kerülsz. Ha a STAND gombot nyomod meg, akkor te már nem kapsz következő kört, csak az ellenfél kap lapokat. Ha a lent lévő lapjaid összege eléri a 20-at, automatikusan STAND-ol a játék neked. A játék három nyert meccsig megy, ezeket a fent lévő három-három lámpa jelzi. A szabályok röviden:
-Ha 20-nál többed van a köröd végén, akkor vesztettél.
-Ha nem akarsz több kört (pl. mert nincs a kezedben lap, és az asztalon pl. 19-es összeg van, vagyis egy új lap esetén minden bizonnyal túlszaladnál a 20-on) STAND-olhatsz, ha az ellenfelednek 20-nál többe lesz valamely köre végén, vagy a 19-nél kevesebbnél STAND-ol, nyersz.
-Ha a két játékos asztalon lévő lapjainak összege egyenlő, akkor döntetlen lesz a menet, és egyikőtök sem kap pontot.
Még egy apróság: az alappaklit a Taris-on, a Cantin-ban veheted meg, ez csak pozitiv kártyákat tartalmaz (+1,+2,+3,+4,+5). Később a boltokban/embereknél vehetsz még lapokat, amelyek között lesznek negatívak (ezek piros lapok) és lesznek kétoldalúak (piros/kék szinűek), ez utóbbiak +x/-x -el vannak jelölve (pl. +2/-2), és játék közben a lapok alatt lévő jellel változtathatod meg, hogy pozitiv vagy negatív lapok legyenek, értelemszerűen ez utóbbiak a legjobb lapok. -
#5329 Thx mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!
végre elhuztam a Tarisról!!
és a Dantooine-on vagyok! :)))))))))))
csak még nem választottam hogy Guardian vagy Consuler vagy Sentinel
mi a külömbség köztük?
nem ugy gondolom hogy pontokban meg szintlépekekben hanem
igazábol mert a Guarden inkabb harcol
és a másik ketőnek mi a feledata?
leirtak csak nem tok túl jól angolul :(( -
#5328 egyébként lehet benne gyakorló meccset is jáccani™, és még el is magyarázzák... -
#5327 ojan™ mint a 21, csak 20-ig kell húzni. és vannak plusz lapok, amik vagy hozzáadnak, vagy elvesznek az összeghez, és bármikor be tudod dobni azoka. -
#5326 tudom hogy láma kérdés de hogy kell pazaak-ozni?(röviden) -
#5325 KIRÁLY AZ OLDALAD!! Mi fog legközelebb felkerülni rá?? -
harczos #5324 én meg anélkül ;) -
#5323 Azért ezt sokmindennek nevezném de lehullott falatnak nem. Sok extra van benne, amit a suxboksz tulajok még messziröl se láthattak (Yavin, megakristályok, stb). -
#5322 Törlöm és legközelebb rakd ki, hogy SPOILER, mert nem szeretjük, ha vki elcseszi mások szórakozását. -
#5321 Hát ha már a legelején elkezdesz gonoszkodni, akkor majd csak a játék vége felé fogod elérni a light-side-bonust. Ha már a legelején elkötelezed magad valamelyik oldal mellett akkor már a Dantooine után nem sokkal kimaxolhatod. -
#5320 Monnyuk™ nekem kb 40 óra volt, az egyik picit sok lenne 2 nap alatt. :) -
#5319 Kicsit bizonytalan vagy. :DDD
Vagy legyél totál gonosz (és gondolj arra, hogy ez csk játék), vagy totál jó és békélj meg a pénztelenséggel. -
#5318 Igen két nap alatt lazán. Ha jó ütemben halad az ember akkor akár 16 óra alatt megvan (persze mellékküldik nélkül). -
#5317 Bocsi csak suliban tömték a fejem hülyeégekkel, de látom megoldódott. :D -
#5316 KOTOR esetén ilyen nicns, én is dt-val játszom. -
#5315 Na beindult a game és most ott tartok amikor ki kell nyírni a Vulkarok főnökét és a testőreit!Nem tudtok valami módszert hogy hogy csinálhatnám ki,mert mindig meghalok. -
#5314 "Az ISO nem is működik mountolva, csak írva "
ez hülyeség -
#5313 Még előfordulhat a memória hibás működése miatt is ilyen (tapasztalat). Ez főleg húzott memóriánál tipikus, de akkor is megtörténhet, ha már megy tönkre a memcsi, vagy esetleg "csak" rossz minőségű darab. -
#5311 Ekkor a lehetőségek:
-Az ISO nem működik azzal a Daemon Tools-al, ami megvan neked (nézd meg az ISO .NFO-ját, abban álltalában le van írva), tölsd le a legújabb DT-t.
-Az ISO nem is működik mountolva, csak írva (nem tudom van-e ilyen egyáltalán a Kotor esetén, de pl. az X2-The Threat-nál van olyan ISO, amely csak spéci iróprogikkal lehet felírni, DT-n vagy Alcoholal nem is működik).
Másnál próbáltad esetleg? -
#5309 Ha Daeomon Tools-al vagy Alcohollal akarja felrakni, valóban. -
#5308 vagy még lehet hogy megsérült az ISO -
#5307 Ha telepítéskor fagy ki, akkor a hiba nálad van. Lehetséges okok:
Ha TDK disztribució:
-Hibásan lett megírva a CD. -> Megoldás: azt a CD-t, amelynél a hiba fellépett, szerezd meg valahonnan jól.
-CD/DVD-olvasó hiba. -> Ezt úgy derítheted ki, ha másvalakinél felrakod a játékot, ha nála gond nélkül felment, akkor lehet, hogy a te CD/DVD-olvasód nem tud megbírkózni vele. Megoldás: vagy egy másik CD/DVD-eszközzel próbálod beolvasni (ha van), vagy az első verzió szerint egy másik CD-vel próbálod meg.
-Karcos a CD. -> Ezt könnyen ellenőrizheted. Megoldás: lásd az első eset.
Ha eredeti játék:
-Ebben kételkedem -
Árnyvadász #5305 Ezt nem is gondoltam volna. Most már tudom. Thx -
#5304 viszont egy kis vígasz az, hogy NWN nélkül ez a játék sem létezne, mert gyakorlatilag egy módosított NWN motor hajtja (x-boxon is). -
Árnyvadász #5303 Időközben megvettem a programot- Végre egy normális, izgalmas és jól kidolgozott játék. Ami újat hoz nemcsak a szokásos sémákat követi.
Kár hogy a játékok már nem a PC-s tábort erősítik. Azaz csak lehulott falatként adatnak meg nekünk. Szinte minden megjelent program előszőr konzol, aztán PC-re jelenik meg. Vagy mindkettőre, de a konzol szinte minden esetben előnyt élvez. Ettől függetlenül a KOTOR-ban van annyi plussz, hogy ne csak egy konzol átirattal legyen dolgunk. Egyedül a grafikája és az optimalizáltsága a gond. Konzolos, de még elfogadható és szép is. De ez érthető, hiszen a célplatform az X-BOX volt. Én megadnám neki az év játéka címet. Megérdemelné. Egyenlőre inkább játszom vele. -
#5302 halljuk :))
amúgy amikor előszőr megláttam, egy kicsit elbizonytalanodtam az egetverő konzolos beütéstől (a nézőpont azé gáznak tűnik), de nagyon hamar megbarátkoztam vele a feeling miatt! -
#5301 jesz™! -
#5300 Hát én megvettem (11k volt), de csak most hallom előszőr, hogy van valami plusz! Há, ma este rácuppanok a bioware oldalára!!! -
#5299 na igen, ezért én sem értem minek csalni. úgy mi benne a jó? pont az a jó a játékban, hogy magadtól jössz rá a dolgokra, és segítség nélkül nyomod végig. nem hogy még csít... eeh -
#5298 Halljátok.Ez egy jó játék :DDD -
#5297 nemvanmit ;]