11368
-
#5296 Ezuton is megköszönöm. PiszkosFrednek a logomat. -
#5295 Helyeshelyes ;] -
#5293 ugye lessz még rá lehetőségem hogy vissza álitsam a jók hoz? -
#5292 bazd meg de én vagyok a kibaszott nagy farok!
mert ha nem lenne olyan hülye a lelki ismeretem akkor már elörébb tartanák!
1.karim egy gonosz volt de a tarison ba abba hagytam a fejlesztését mert nem birtam hogy megbántsam az embereket
pl amikor volt az a emberke(nem ember volt) és a gyerekek piszkálták hogy ő igy néz ki és szépen megkért hogy zavarjam el őket nem birtam el utasitani ezert nem birtam a gonosz-t és keztem újat
2.karim jó volt de kevés volt a pénze meg a cucca és abba hagytam
3karim(amit most kezdetem reggel) most egy gonosz de nagyon sajnaltam azt a szerencsétlent :(
az a baj hogy megint ugy érzem hogy jóval kéne lenni de már nem akarom elbaszni ezt ha idáig eljutott ugy hogy asszem meg probálom vissza álitani a jók hoz. -
#5291 Ez ugye az a bolygó, amelyik a Star Forge előtt van? Ahová lezuhanunk és ki kell kapcsolni valami erőteret meg szerezni alkatrészt a hajóhoz?
Mert akkor a stabilizátor ott lesz a bolygón egy hajóroncsban, amit aknák vesznek körül. Sétálgass, fedezd fel a bolygót és megtalálod. De használni csak akkor tudod, ha már lekapcsoltad az erőteret (vagy mit) a templomban. -
#5290 ezt pl ma csináltam amivel most itt tartok (ma délelött 11körül) -
#5289 ja és még valami!!
ez a 3. karakterem 3szor ujra keztem a gamet -
#5287 ok ok lehet hogy már a sith etknel tartanék ha nem kérdezgetnék de végig vinni 2nap alat? -
#5286 végig vinni 2nap alatt????
én nem mániákus vagyok hogy éjjel nappal -
#5285 2nap alatt? khm khm
tegnap játszottam öszesen 2-3órát és ma meg kb 4órát(a kérdéseket nem szamitom bele
és már a jediknel kellen tartanom? -
#5284 Hk
Igazából ennek a feje kéne és mellé Carajo,de ezt nem lehet megcsinálni Paint-tel.
A Rancornak túl nagy a feje azt nehéz lenne összesűríteni. -
#5283 -
#5282 NTS CIFu> ezt má nem magyarázod ki, elbuktál :)) -
#5281 Akkor én fogalmaztam hülyén, nincs mese :P -
#5280 Hát úgylátszik még van hova fejlődnünk. Nekem az első bolygó mindig taris, 2. DAntooine, aztán szépen sorban. :-))) -
#5279 ;-)))))))) -
#5278 Mi a probléma? -
#5277 Adj urlt. -
#5276 Sajnos elég lassan. Egy átlagos játékos két nap alatt már régen végigvitte volna a játékot, te még mindig Tarison vagy és ott is a közepe előtt nem sokkal. Ha nem állnál le folyton, hogy olyan kérdéseket tegyél fel, amiknek te is utánajárhatsz (rakhghoulok, bendak, stb), akkor már régen jediknét kaszabolhatnád a sitheket. -
#5275 Van a Rancorrol egy rohatt jó kép amit szeretnék Képnek betenni ,de az istenit se sikerül:(( -
#5274 haladok haladok -
#5273 Ott vagyok most hogy meoltem a nagy szörnyit és megszereztem a vulkar bazison 2kartyat -
#5272 Jajj nem azt hittem véresen komolyan gondoltad.:D -
#5271 Khmm...
"első bolygó" -> Első szabadon választható bolygó (esetemben Kashyyk)
Azthittem már félszavakból is értjük egymást :) -
#5270 Azért igye a smiley a mondat végén feltünt? ;-))) -
#5269 Jaja. Ezek olyan dolgok amik az emberben mindíg megmaradnak. Amúgy én nem adnék ilyenért halált. Az viszont zavar ,hogy ezt a játékot szívesen megvenném ,de mível single így nagyon kell gondolkodnom:D -
#5268 Valahogy annyira belémrögzültek, hogy ha álmomból ráznak fel arcomba ordítva a kérdést akkor is lazán elmondom őket (ez valahogy egyetlen matekképlettel se sikerült :DDD). :D -
#5267 "még emlékeznek" ? Ezek azok a betűk, amelyeket sosem felejtesz el, akármit és akármerre is csinálsz az életben ;] -
#5266 Én inkább hülyéztem volna. Egy iylen játékot csitekekl elbaszni bűn és halálbüntetést érdemelne. :D -
#5265 Jó látni, hogy vannak akik még emlékeznek a jó öreg dúmos csitekre. :D
idkfa
iddqd
idclip
meg hasonszőrű társaik. :DDD -
#5264 Én meg fogom venni, amint lemegy az ára (és találok rendes dobozos verziót, mert a dvdtokos szar nekem semmi pénzrt nem kéne (még ha fizetnek se). -
#5263 Perzse...
8. szintű Jedi sentinellel és exoskeletonnal a karidon befejezted taris mi? Valami hihetőbbet. -
#5262 Nah ki vette meg a játékot? Érdekelne mi pluszt lehet kapni a Bioware oldalán. -
#5261 A gránátokat lazán el lehet kerüni és mikor láttál te lángoló kardot? Én még soha sem. Ha véletlenül a Power Strike FEAT lvl3-jára gondolsz, akkor az nem lángol, hanem csak jelzi, hogy miylen featet használ az ellensg. Mellesleg ha minden kis pitiáner marhasággal leállsz és kérdezgetsz mindenkit akkor a büdös életben nem jutsz a végére és jövő ilyenkor is csak Tarison fogsz bénázni. Legyél már egy kicsit kreatívabb és próbáld magadtól megoldani a problémákat (és helyesen leírni a neveket: Bendak, Carth, Rakhghoul, meg hasonlók). Meg különben is, a topic bannere alatt ott van az a kurva link. Kattints már rá, hogy megtalálhasd a végigjátszást és akkor talán még haladnál is valamerre. -
#5260 tarok=tartok -
#5259 most tarok a kis aranyosnál -
harczos #5258 de jó is lenne -
#5257 Pedig ez az a játék ami még Difficulton is könnyű. Plusz aki itt csal az nem tom megérteni ,hogy éli a rendes életét. Egy Kémia doga előtt beírja az IDKFA-t vagy mi? -
#5256 Miért, egyik haveromtól (tőle szereztem be a játékot) kérdem, hogy merre jár: 'aszondja, hogy a második bolygón. Kérdem hányadik szinten van a karija: a válasz 20.
Tapsoltam :) -
#5255 Akkor inkabb nezze vegig az ingame animokat offline, majd uninstall. Idot is sporol es legalabb nem latjuk itt tobbet ;]