Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
Nah, végigjátszottam😊Ez az év egyik legjobb játéka számomra😊-de ha nincs végigjátszás hozzá, el se kezdtem volna😊)-Érdemes végigjátszani Darks Side-on?:-)
mukika
Manaanon van egy kicsi gond. Hogy tudom feltörni a sith kártyát? Mi az utolsó kettõ megfejtés? A másik, hogy a fogoly se akarja elmondani a kódot. Mit tegyek?

Shep
Srácok, a csatornában, megmentettem a wukit, így mostmár elvileg Mission megmutatja az utat a bázisra, hogy el tudjam orozni a bringához a cuccot, nade az merre van? A csatornában van egy ajtó ami kicsit kinyílik aztán bezáródik, de ezen nem tudok bemenni. Hova kellene menni? Elõre is kösz a segítséget.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hmuda
Nekem még õ se volt probléma, mert egyszerûen csak felvettem Brejik specko cuccait (tuti védelmet adnak fizikai támadások ellen) és lazán legyûrtem. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Shaman
Hát én mikor másodjára játszottam,simán így csináltam.
Egyébként nagyon könnyü 2-es szinten is Taris,igazán 1 nehéz van benne az pedig asszem a 4. duel meccs,mert az a manusz kardos,s nem tudod legránátozni,mert egyböl rádrohan. Na az szar csata volt,de egyébként a többit simán meg lehet csinálni.
De mégeccer hangsúlyozom,hogy ennek akkor van csak értelme,ha consular akarsz lenni,s sok-sok jedieröt használni!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

ollie
hihi 😊)

[NST]Cifu
Akkor én vagyok nem normális, mert eszembe sem jutott, hogy ne lépjek egybõl szintet egy RPG-ben, amikor lehet...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Shaman
Simán és könnyen végig lehet. Én megcsináltam,s mások is (pl Hmuda)
Lényege a sok gránátozás,illetve nem karddal hanem lõfegyverrel haladás,s akkor a karid nem szalad oda mindenkihez közel. Carth és Mission simán szétlönek mindenkit,míg te háttérben maradsz.

Shaman
Bár most,hogy Hmuda szerint nem jó ez így.....
Szerintem akkor jó,ha consular akarsz lenni,mert így sokkal több jedi eöd lesz illetve több force pontod is.
természetesen Guardianként nincs értelme

[NST]Cifu
Azért 1. vagy 2. szinten végignyomni Taris-t elég durva...

[NST]Cifu
Hmmm....

Végülis ez is egy megoldás, bár igen érdekes 😉

Shaman
Ez hülyeség,nem így kell!
2-es szinten igen-igen eccerüen úgy hagyod el Tarist,hogy nem léped meg a szintet. Ennyi. Attól még kapsz Xp-t. Én Dantooinig nem léptem meg,s ott jediként ecerre léptem vagy 6 szintet.

ollie
Hát igen, nem vagyok hozzászokva, hogy egy CRPG ilyen részletes legyen.

Hmuda
Hát igen érdemes. Egy szerepjáték arrol szól, hogy figyelj a részletekre (nem csak PnP-ben).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ollie
Amúgy feészedtem mindent a kézbõl, de meg sem néztem mi volt benne. De ezentúl sokkal körültekintõbb leszek.

Hmuda
Csatlakozom. Ne cask talán. Mindenképpen!

Hmuda
Mivel csak Mision tud (vagy még esetleg a fõkari, ha olyan), de se zalbaar, se Carth nem tud. Ketten meg a Vulkar bázis öngyilkosság.

Hmuda
Hát te se vagy valami nagy megfigyelõ. 😄

A levágott kézröl lehet szagampullákat felszedni és egy gránátot a hullakupacba rakva az eszencia mellett csodákat tud mûvelni egy rancor beleivel. 😄

ollie
Mindegy, a rankor nagyon hülye, gránátokkal ki lehet nyírni hamar.

Hmuda
Plusz vegyük hozzá, hogy a Soldier minden szinten növelheti egyel (kivéve 17 és 19 de odáig senki nem fejlõdik el). szóval FEAT szempontból abszolút 8. Soldier 12 Guardian a nyerõ.

Hmuda
Hát azért ha megnézed, akkor a Guardian a 20 szint alatt összesen 9 Featet kap, míg a Consular csak 7-et.

Smuggler
Én probáltam...rá is basztam

ollie
Fórum fõoldal majd beállítások.

Amúgy próbált valaki elsompolyogni (álcázóval) a rancor mellett?

Smuggler
"A levágott kézbõl szedd ki az illatanyagot, és rakj a hullahallomba
elõször egy gránátot, majd az egyik ampullát. A rancor gyorsan kiszenved." Erröl beszéltem. Amugy hogy lehet itt a név helyére képet berakni, meg alulra olyan láblécet😊? (pl mint neked az intel)

ollie
Ne csak talán ember! Én még nem találkoztam olyan RPG-vel, ami ekkora élményt nyújtana! Morrowind, Baldur's Gate nuku ehhez képest...

ollie
Háá, mi ez az illatozó cucc? Én simán addig dobáltam gránátokkal a Rancort, amíg meg nem pusztult.

Nekem megvan a game, de még nem raktam föl. Jó játék? Hallottam hogy az éve RPG-je lett. Talán megnézem.

War. War never changes.

[NST]Cifu
Amikor rámész egy ilyen dologra (holtest, láda, stb.) akkor az eljövõ menü alján van három gomb. A középsõvel válthatsz a lerakás/átadás lehetõségére...

CarajoEsp
Nah. Ha küld valaki a játékkönyvátrban lévõ erf-ek közül egyet a carajoesp.freemail.hu-ra No SPAM. Akkor mondok biztos eredmény. Sajna a gém nincs most fent ezért kéne. Lehetõleg valami kicsi legyen.
Multi ,meg Elm.-ben megoldható lenne ,de csak az egész Graf feltörésével, ami több hónapos munka.😞((

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Smuggler
Hali! Segitsetek Valószinü még nemszoktam meg az irányitást! Most azon a részen vagyok, amikor kiszabadítottam Zalbaart. Mentem mentem elértem ahoz a részhez amikor a rancort kellene kinyirnom. Leirásba azt irja hogy azt az illatozó üveget egy gránát társaságába rakjam le a hullák közé! Hogy kell tárgyakat lerakni/eldobni? sehol nemtaláltam erre utalást..pedig tuti van

[NST]Cifu
No problemo... 😉

Jah a Jedi egy külön kaszt, pontosabban 3, mivel 3 féle Jedi is van, egy harcorientált (Guardian), egy aféle "varázsló", aki inkább az erõ alkalmazásokban erõs (Consular), és van egy átmenet a kettõ között (aminek nemtudom mi a neve 😄).

Majd a Dantooine-on választhatsz, de az még odébb van (én több, mint 10 óra játékidõt töltöttem a Taris-on...).

ollie
Ja, értem. a Jedi nem specializálódás, hanem egy külön kaszt. Még csak tegnap kezdtem a játékot, szóval ezért vagyok ilyen tudatlan 😊

[NST]Cifu
Eh, kicsit jobban kifejtenéd? "Picit" nehezen érthetõ, hogy mit is akarsz igazából 😉

A "csúcs-rodian" a Yavin-on található, de páran már írták, hogy csak akkor lesznek nála igazán brutkó cuccok, ha már mind az 5 StarMap megvan.

[NST]Cifu
Ha kihagysz pár küldit, és nem mész a bárba harcolni, akkor viszonylag alacsony szinten kijuthatsz Taris-ról. Ebben az a ráció, hogy a játékban a max. elérhetõ szint 20. és mivel nem Jedi-ként indulsz, ebbõl pár szint mindenképpen Soldier/Scout/Scoundrel lesz. Én a jelenlegi karimmal a 20. szinten vagyok, mégpedig úgy, hogy 8. szintû Soldier és 12. szintû Jedi Guardian vagyok... (lásd: #3662-es hozzászólásnál a kép)

[NST]Cifu
Khmm...
A Jedi Consular igen kellemesen kapdossa a FEAT-okat szvsz, a gond ott van, hogy mindenki a Jedi Guardian-t erölteti 😉

Bennem már ki is alakult, milyen lesz a következõ (full evil ) karakterem - Scout-ként induló, majd Cunsular-ként továbbfejlõdõ emberke lesz magas INT, WIS és CHR tulajdonságokkal...

ollie
mi ez a szintes dolog, nem értem. arra gondolsz, hogy szintlépés nélkül jáCCani Taris végéig?

Hmuda
SPOILER!!!

Az egész játékban egyetlen egyszer csaltam, mikor meg akatam nézni, hogy hogyan néz ki a karakteremen Darh Revan köpenye, aztán mikor megnéztem, töröltem a sort az iniböl és a szennyezett savet.

Hmuda
Mellesleg arra is rájöttem, hogy hülyeség megtartani a 2. szintet Taris végéig, mert csak FEAT-eket lehet vele veszíteni, mert a jedik lasabban kapják õket mint a nem-jedi osztályok.

Hmuda
Pedig szerintem elég egyértelmû, még szótárazás se kell hozzá. 😛PP

Rakd be az "enablecheats=1" sort az SWKOTOR.INI fileba a Game options utolsó sorába. Ezután a tilde billentyûvel (az angol billentyûzeten lehet csak elõhozni ( ~ )), megjelenik a kis konzol a bal felsõ sarokban és már oszthatos is a játékrohasztó csiteket. Soha nem fogom megérteni az embereket, hogy minek jó csitelni, csak a játékélményt bassza szét (fõleg ennél a játéknál).

ollie
A Cantinában van egy fazon, akitõl tudsz venni egy kezdõ pakli Paazak-ot. Ugyanbban e helyiségben van, ahova elõszõr belépsz és van egy paazakasztal.

gerger
a,úgy van sokkal több kód is ilyen hosszú szövegûek is vannak de azt inkább nem írom le: )

gerger
ti tudtok kódokat a jatekhoz??? Én igen csak nem tom alkalmazni õket:
Locate the file called swkotor.ini in your games folder. Edit with a program like notepad and add the line below under the (Game options) line

EnableCheats=1

Now during gameplay press (hullámjel) bring down the console then type any of the following cheat codes:

heal
setcomputeruse #
setdemolitions #
turbo
setrepair #
addlevel #
dancedancemalak (ez vicces lehet)
bright
setstealth #

Note= # any number from 10 to 999

nemtom hova kell beírni ezt a enablecheats=1 et. Már próbáltam pár helyre de nem jött be a jatekba lebegõ menü na mind1

gerger
na jó hagyjuk aképeket a végigjátszást stb. DE HOGY KELL PAAZAKOZNI????? Vmi kártyákat kell venni hozzá

ollie
Persze, az egyértelmû 😉

Hmuda
Jo, Selven egy kivételes eset, de pl ha Martikot, Largot, Diat, vagy bárki ártatlan adóst gyilkolsz le, akkor kemények kapod a dark pontokat.

[NST]Cifu
Hmmm...

Ezek szerint nem is rossz ötlet Jediként magas ügyességre játszani? Na majd a következõ karimnál kipróbálom azt is 😉

ollie
De én megöltem Selvent és nem kaptam dark pontot. Pont az volt az indoklás, hogy mivel rossz ember, sok embernek ártott, ill. ölt meg, ezért megérdemli a halált.

Hmuda
Ott azért kapsz dark ponot mert elfogadod, hogy meg kell ölnöd egy embert (bármennyire is gonosz volt), és a másiknál azért nem (gondolom Selven), mert nem tartottad tiszteletben, hogy nyugiba kell hagyni és nekedtámadt. Ha te szítod a harcot, akkor dark pont, ha nem, akkor semmi.

ollie
számítoTTam

ollie
Hmmm, én sokkal többre számítotam. Azért köszi!