11368
  • PiszkosFred
    OFF
    Na utolso, mert nagyon eltertunk a KOTORtol ;]

Az olyan feliratok, amelyek _TOPICS vagy _XY stilusban jelennek meg, azok nincsenek benne a lang fileban. Ezeket potold majd esetleg, es akkor eltunnek > csak szebb ugy hogy ertelmes szoveg van mindenhol. Amelyik megfogalmazas pedig nem teccik, ird at.
    ON
  • PiszkosFred
    OFF
    Ja, es sok olyan modul van, amit egeszen masra szantak mint amire hasznalod. De erre majd rajossz kesobb.

Ha a teljes html konyvtarat felmasoltad, a "szuz" adatbazissal, akkor mindennek mennie kell - talan a forumnak nem, azt nemtom. Helyet sporolhatsz a language fileok torlesevel, csak azt hagyd fenn amelyik az oldal nyelve, gondolom a magyar. De a lenyeg, probalgasd. Van egy phphome nevezetu csomag, win alapu offline apache-el, mysql, stb. Ott probalkozz offline, aztan ha jo azt toltsd fel netre. Talan egyszerubb mint mindig frissiteni.

Ja es meg annyit, hogy ha majd frissitesz - az adatbazist - akkor vigyazz hogy csinalod, mert ha torlod es ujra feltoltod akkor oda minden statisztika. Celszeru lementeni a plussz rekordokat, es csak azokat feltolteni. Vagy webes adminbol frissitesz. Ki hogy csinalja ;]
    ON
  • Hmuda
    köszi. :-)
  • PiszkosFred
    OFF
    Na. A phpnuke egy nagyon hasznos dolog, megsporol neked egy nagycsomo idot es tokolest hogy sajat motort irj. Ezek utan - most hogy mar mukodik - nezz at minden modult, hogy epulnek fel, blokkokat, egyszoval mindent. Ugyanis alapnak kivalo a nuke, de elobb utobb at kell alakitani teljesen, csak a gerincet meghagyva. Dizajnra sok variacio van a neten letoltheto formaban, de szerintem nem nagy dolog egy teljesen ujat csinalni. Van egy pdf, a nuke.hurol leszedheto, az altalanossagban elmondja neked mi mire is jo, de en azt mondom, ulj neki es probalgass mindent, ha elrontod sincs baj, ugyis van mentes - naes abbol tanul az ember. uw-n az sql max 5mb, az pedig nem sok, igy amit lehet fileokban tarolj ne adatbazisban. Amely modulokat vagy temakat nem hasznalod, irtsd ki az adatbazisbol is, ne foglalja a helyet se ott, se a tarhelyen. Meg lehetne meg irni sok tippet, de probalgasd es pillanatok alatt rajossz a dolgokra. Nem olyan bonyolult mint elsore laccik esetleg.

Ja, es lehetoleg naponta mentsd le majd a kesz oldal adatbazisat, mert ha barmi megserul, csak azt kell visszatoltened es ujra mukodik az oldal. Nomeg bekkap sosem art.
    ON
  • Hmuda
    Léci teszteljétek már, hogy milyen dolgok nem műxenek:

hmuda.uw.hu
  • Hmuda
    Na megoldódot! Bejött a portál! :DDD
  • Hmuda
    Azt olvastam, hogy a HTML könyvtár teljes tartalmát. Nos az megvan (kivéve valami .htaccess nevű fileokat, mert azt nem volt hajlandó felpakolni egyet sem). Most azt olvasom, hogy valszeg a kis-nagy betű különbség lehet a probléma.
  • PiszkosFred
    Feltoltottel minden alkonyvtarat?
  • Hmuda
    Fent van a két új kari, de sajnos most van az, hogy a php minden időmet leköti és megkérnék mindenkit, hogy ne nagyon küldjene új karit az új design beiktatásáig.

Fred: #5538
  • Hmuda
    Valen:

1: nics olyan hogy power kristály, legalábbis én még nem láttam = ezzel semmit nem tudok kezdeni.
    2: CSAK EGY ERŐT ÍRJATOK, HÁNYSZOR MONDJAM!?!?!?!?
    3: CSAK EGY TÁMADÁST ÍRJATOK, HÁNYSZOR MONDJAM!?!?!?!?
    4: az a salari kristály ismerős, de szerintem nem az a neve.
  • Hmuda
    Fred: Megnéznéd a gyakorló oldalam? Feltöltöttem az sql-t, beállítottam a config.php-t, de most ennél a négy hibaüzinél leakadtam.
  • PiszkosFred
    Ez a "karilyát" remelem csak vicc volt, de ha az, akkor hova tunt a jo oreg szmajli a sor vegerol? eheh
  • Valen
    Tedd el a fegyvert a wookis küldetésnél, s úgy menj a halott wookik közelébe (2 helyen), akkor megjelennek, azt aggy nekik, utáénna swoop bike

2. lázítás elött kell felvinii :)
  • RaveAir
    Nekem is lenne kérdésem a játékkal kapcsolatban. A Kashyyyk-on két mellékküldetést nem tudtam teljesíteni. Jobban mondva, az egyiket csak félig-meddig, mert a rabszolgák már réges-régen fellázadtak, mikor a levágott droidfejjel felmentem a legelső szinte.
    A másik pedig az lenne, amikor az egyik vuki azt a küldetést adja, hogy vágjak le valamilyen vezért, akit sehol sem találok. A Swoop bike-ok meg csak ott állnak meleg motorral, én pedig nem találok semmi megoldást.
    A leírást elolvastam, de erre utaló részt nem találtam benne. Ha valaki tud, akkor segíthetne. Kösz!
  • Valen
    Válasz az #5517 -es hozászólásra _: nem mindenki megy fighter+jedi guardiannal, mert mint látod lejjebb a karakterem Scout + jedi sentinel, s simán párbeszédekkel el lehet intézni mindent, és az erőknél sokkal több force pontot kap, mint a guardian :))
  • Valen
    HNUDA küldtem bátyám karilyát, kitennéd, köszönöm!
  • Kis Szabó
    HMUDA! MENT PRIVÁT ÜZENET!!
  • PiszkosFred
    uw-n lepj be, majd az uw admin feluleten keresd meg a phpmyadmin, ott pedig mar feltudod toltani az sqlt
  • Hmuda
    Mit mondjak? Ha nem vagy eéég erős akkor vedd le a nehézséget, vagy menjk el fejlődni. De attól még ütni kell, hogy meghaljon.
  • Ams
    Gondolod, hogy nem próbáltam 5000szer?
  • Ams
    ja, főkari,bastila,carths
  • Hixer
    Mer akkor CSATA!!!!!
  • Hixer
    ugye 3-an vagytok???
  • Ams
    segítsél már inkább...
  • Hmuda
    Fénykarddal. :P
  • Ams
    Ti hogy öltétek meg a dark jedi mestert, mananon?
    Nekem sehogy sem megy.... :(
  • Hmuda
    Ja és ész nélkül olvasom a php 24 óra alatt.
  • Hmuda
    Okés, bár még nem angyon értem, hogy hogyan pakolhatnám fel a nuke-ot az uwre, mert megvan az appserver, elolvasgattam a telepítáést, megy is, de csak localhostként. Hogyan rakhaton fel???
  • Hmuda
    Mert a többiek elvégzik a többi feladatot. :P
  • PiszkosFred
    Az alairasodbol ne felejtsd el kivenni ;] Ha kesz valami uj oldal, szolj.
  • Ron Ragm
    Most nézem a karaktereket, szinte mindenki harcossal megy... nem értem mi jó abban h csak mész előre mint egy terminátor...
  • Ron Ragm
    Én igen... őrjáratoknál, lopakodással egy frag+gas mine csodákat tud művelni:)
  • Hmuda
    Azt hinné az ember, hogy ötvenmillió válasz elég lenne enked, de úgylátszik mégse:

Majd jön ha készen van! :PPP
  • Hmuda
    Okés bár szerintem a gyakorlás után már törölni fogom a regisztrációt.
  • harczos
    légy türelemmel, és hamarosan nálad is ilyen lesz
  • harczos
    mivel valen is a fordítók közé tartozik, neki is, mint minden fordítónak, megvan a magyarítás ;)
  • Darth Makesz
    Na, ez hol van?
  • Darth Makesz
    ööö illetve ez :)
  • Johnyy
    STtem erre gondolsz:http://magyaritasok.jatekok.hu/
    Lévén kotor fórum :http://magyaritasok.jatekok.hu/kotor/
  • Darth Makesz
    Az swkotor.uw.hu oldalon a karakterekben valakinek magyar volt. Na akkor hol is van a magyarosítás?