11368
-
#5590 SPOILER!!!
ADAM5 :
Miután bezséltél a tanáccsal, kimész a courtyard-ra, majd ott egyenesen Kelet felé, és annaka legvégében van egy halom kőoszlop, na ott kell bemenni -
#5589 Elég lassan haladok mivel kb napi 1órám van hogy gameljek
a Dantooine- vissza küldtem a tanácshoz Juhanit és most kéne a lejátszás szerint valami ős régi droidhoz mennem
és hogy nem nehéz eltéveszteni mert a jedi akadémia területén van. én mégis eltévettem :D ez pontosan merre van? -
#5588 ja erre még valami
sztem az hogy egy ajtót kinyitni(amit te mondtál)
és egy ajtót feltörni (ahogy mondtam hogy security és nem tudja kinyitni)
a 2ő között van azert külömbség -
#5587 Köszi. :-) -
#5586 írtam moderátornak, hogy szedjék ki, mert úgyis a hmuda.uw-n volt, úgyhogy amíg nincs jobb, adig szedjék ki, aztán majd a swkotor.uw-röl fogok belinkelni egyet. -
#5585 Hmuda: legalabb a logot toltsd vissza, amit csinaltal a topiknak. Nem tul szep ez a X a cimsorban ;] -
#5584 hmuda.uw.hu/admin.php -
#5583 Hogy hozom vissza az admin felületet? :-) :P -
#5582 A ketto mas. De ha emlexel, az elejen ra is kerdezett hogy akarsz e felhasznalot is letrehozni az admin nevvel parhuzamosan. Neha nem art atvaltani juzerbe, mert admin alol szinte mindig mindent lathatsz, es ez zavaro lehet. Mert amit te latsz, nembiztos hogy mas is latja ;] -
#5581 Hm. télleg. Ez valahogy elkerülte a figyelmemet (először aszittem, elég a useremet kijelentkeztetni). -
#5580 Ahogy kilepsz adminbol sima juzernek, nem fogod latni oket ;] -
#5579 Fred: hoygan tüntetem el a nem használt modulokat (ki vannak kapcsolva, és elvileg a mostani beállításokkal még a főoldalon se kellene megjelenniük, mégis ott vannak, "Kikapcsolt Modulok" címszó alatt). -
maxius #5578 Ez a játék qrvaa jó!!!
Péteken szerzetem meg, és azóta onlyban nyomom! -
#5577 Hát ja. A legjobb modszer erre ha fogsz 2-3 napra eleg kajat, par liter kavet, a csaladodat elkuldod rokonokat latogatni, te pedig teljes csendben koncentralva nekiesel, es 2-3 napig csak ezzel foglalkozol. De ha nincs is ennyi ido es lehetoseg, a probalkozason van a hangsuly eleinte. Aztan majd megcsinalod sajat elgondolas alapjan a dolgokat... -
#5576 Okés, majdcsak belejövök egyszer. :-) -
#5575 Van egy themes konyvtarad, azon belul egy rakas stilus. Amelyiket at akarod dolgozni picit, azt valaszt ki, majd nezd meg a theme.php-t. Azon belül lesz majd a header, footer, jobb-bal blokk stb meghatarozasa, felepites szempontjabol, azt kell majd html parancsokkal megbuheralni. Van, hogy az adott theme kulso html fileokban kezeli az adott reszeket (blokkok, header, footer stb) akkor meg egyszerubb dolgod van, csak azt kell szerkesztgetni. -
#5574 Most dejavu erzesem van, vagy ez a kerdes mar elhangzott tegnap is....? -
#5573 Fred: akkor pontosan melyik fileban keresgéljem a theme dolgait? Gondolom lehet a blokkoknak keretet adni (grafikusat), meg hasonlók. Azokat is hova mentsem, stb, stb. -
#5572 Próbálj keresni dialog, vagy valami hasonló nevű fileokat. Mondju az, hogy mindekttő LA nem jelent semmit, tekintve, hogy a két játék teljesen más motort használ. -
#5571 bocs hogy ide irok de Nem tudja valaki, hogy az Armed and Dangerous hol tarolja a dialogus szovegeit???
Azert irok ide, egy itt sok ember megfordul,
ketto ez is lucasarts jatek.... -
#5570 Miután végigvittd a MAnaan fő szálát, megtudod mondani neki a választ, de addig nem. -
#5569 Markus > cheat témára szerintem itt nem kapsz választ, max privátban -
#5568 köszi (a választ meg a "bíztatást" is) -
#5567 Frontpage ahogy Hmuda is irta korabban, vagy dreamweaver (sokan eskusznek a macromedia cuccaira, tobbek kozott en is) -
#5566 -
#5565 De, neki van ;] -
#5564 varj most kit hívnak Rince-nrk (nem neki van a galaxies fan oldala,amúgy csak ilyen kezdő oldal lesz) Most csak jegyzettömbbel csinálom,de milyen oldal szrk. progit ajánlotok? -
#5563 Hat sok sikert az oldaladhoz, nomeg ahhoz ha esetleg Rince konkurenciaja akarsz lenni ;] -
#5562 Az swkotor iniben keresd meg a Enablescreenshots nevü részt és ott írd át az 0-át 1-es re!! (ezt már 3szor le volt írva legközelebb érdemes visszaolvasni) -
#5561 most készítem az oldalam és majd kirakom az oldal ajánló részre az oldalad (nem lesz emiatt világhírű de azért kirakom) -
#5559 Nah. Hmuda az oldaladon a vegigjatszast nem lehet elerni, ugyhogy itt kerdezem meg.
Manaanon Nilko ki akarja deríteni, hogy a Republic miért bérel fel zsoldosokat. Hogyan derítsem ki? ezt nem tudtam megcsinálni. Amugy sikerult csőrözni Bastillaval :D. -
#5557 A hullák közé kell rakni az illatanyagot, meg gránátot. De, ha akarod gránáttal is le lehet dobálni... :> -
FroZen #5556 Rancor bácsit mivel kell megmérgezni, hogy kihaljon? -
#5555 Kösz. Megcsináltam az egyik, de a másikat sikerült buknom... grr... -
#5554 Hogyan kell fényképet csinálni a játékban? -
#5553 Okés. Akkor a hajón lévő szerelőasztalon csinálj képet róla (az legyen kijelölve és legyen ott a leírása). -
#5552 Hmuda: ha kell küldök képet a Power Cristályról, de már csak holnap, mert most nem otthon vagyok. -
#5551 Hát. Inkább használtam frontpage-t mint alap szerkesztést, de azért alapvető dolgokkal tisztában vagyok.- -
#5550 Az nincs, ezert jo ha van egy php konyved, ahol megtudod nezni hogy a "theme/xy.php" forrasokban mi mit jelenthet. Html alap-parancsaival es azok szintaktikajaval meg gondolom tisztaban vagy, latva a kotor oldalt. -
#5549 OFF
Huh, na most vagyok ott, hogy valamilyen formába kellene önteni. Hol is van a dizájn készítő tutorial?