11368
  • Hmuda
    Na, a hmuda.uw.hu címen van a mostani design. Ha a többségnek megfelel, akkor felrakom a swkotor.uw.hu-ra, aztán majd folyamatosan bővítgetem, csinosítgatom, tesztelgetem.
  • Hmuda
    Van az alap támadás. Ha nincs speckó ütés berakva a sorba, akkor mindig automatán azt rakja be köv támadásnak. Ha speckó ütést (lövést) akarzs akkor külön ki kell választani.
  • Hmuda
    Ha nem fordulsz le a kereszteződésen (gondolom fel se tünt, hogy az a rész még nem volt felderítve :P), akkor nem kell megcsinálni. Mellesleg ha ötvenszer nem volt már beírva a megoldás akkor egyszer se. Olvass vissza! :PPP
  • Hmuda
    3.44
  • Hmuda
    szedd le a legújabbat.
  • Hmuda
    Szedd le a daemon tools-t (keress rá a google-en).
  • Hmuda
    Jótanács: világos hátté elé sötét betűket és sötét háttér elé világos betűket illik berakni.
  • Police88
    meg van az az elsö oldalam (ezért gagyi).Most csak a tar.hu-ra raktam fel (milyen egy tetülassú) :www.tar.hu/police88

ui.:csak jegyzettömbel csináltam majd fejlesztek rajta!
  • Hmuda
    köcc
  • Police88
    <pre>
    majd bezárni
    </pre>
  • Hmuda
    Mi is a html kódja a tördelt szöveg megtartásának?
  • Hmuda
    Köszi. Úgy néz ki ez is műxik. :D
  • Hmuda
    Hümm hümm. Nem találok megfelelő modult a leíráshoz.
  • RaveAir
    Hmuda: szavaztam... :P
  • Hmuda
    Plusz aki komolyan goldoja a segítséget akkor léci nem csak regisztráljatok, hanem próbálgassátok az oldalt (szavazás, fórum, üzenetek, stb, stb).
  • PiszkosFred
    OFF
    Jo a nuke, megsporol egy rakas idot hogy a motort megcsinald. At kell dolgozni persze ezt is ha komoly dolgokat akarsz csinalni, de lenyegesen konnyebb egy kesz motort atalakitani, mint irni egyet 0rol. Elobb utobb szukseg lesz arra is, egy sajatra, de marhalusta emberkent, es a gnu licensznek koszonhetoen maradok a nukenal ;]
    ON
  • Kandurex
    Amúgy érdekes tény, hogy a flash elkészítése 1 hétig, a PHP -s rész kivitelezését már 2 hónapja csinálom. (rengeteg újra kezdés, kidobás, motor csere, míg egy pár napja felidegesítettem magam rajta és kipróbáltam a NUKE rendszert, eddig bejön) Igazság az, hogy nem is értettem hozzá (még most is sok a homály), sokkal jobban szeretem a flash
  • PiszkosFred
    Megesik, az angol megfelelőjére gondolva gépelés közben ;]
  • Kandurex
    De..lol...[veri a fejét a falba]
  • PiszkosFred
    Nemrossz, de azert van meg mit csiszolni rajta. A flash viszont teccik, csak a merete modemeseknek picit nagy, de ez mar legyen a mi bajunk ;] (galéria nem egy L? ;])
  • Hmuda
    válasz ment :-)
  • Hmuda
    Az nem kifejezés. Vlami hasonlón ügyködök, csak valami egyszerűbb formában.
  • PiszkosFred
    Irtam msgt, remelem segit picit.
  • Kandurex
    Ahha...php...ha kell segíteni, szólj

Kandurex php ügyködése

Állat témát találtam nem?
  • Hmuda
    okés, ismét köszi :D
  • PiszkosFred
    Az esetek nagy reszeben minden CSS fileokban tarolodik, erre vonatkozoan. Azt nezdd meg!
  • Hmuda
    Tudom. Mivel a beállítások rosszak voltak és a hmuda.uw.hu helyett a swkotor.uw.hura akart regisztrálni.
  • [NST]Cifu
    Sikerült, de új regisztrációt kellett csinálnom.
  • Hmuda
    Inkább játsz. Ezt a játékot vétek hanyagolni. :D
  • Adam5
    iagazad van télleg elszaladt kicsit a ló velem :D
  • Hmuda
    Most próbáld. Kijavítottam egyet s mást.
  • Hmuda
    Sejtem mi a gond. Várj csöppet.
  • [NST]Cifu
    Ha ez segít, itt az aktivációs link...
  • Hmuda
    Hm. Gázos. Nemtom hogyan oldjam emg. Majd szétnézek hátha valami modul hiányzik (bár még a multkor Police88 tudott regelni).
  • Hmuda
    Készül.
  • [NST]Cifu
    Regisztrálnék, meg is kapom az e-mail-t a PHPNuke-tól, de az abban lévő aktivációs linkre UW 404-es üzenetet kapok...
  • Hmuda
    Megkérnék mindenkit, hogy aki csak tud és kevet érez a segítségnyujtáshoz, az legyen szives látogasson el IDE és regisztráljon, próbálgasson, ha hibát talál, akkor itt jelezze, stb. Nagy segítség lenne az swkotor.uw.hu jobbá tételéhez. Előre is köszönöm.
  • Hmuda
    Fred: már közel vagyok egy véglegesnek mondható desitgnhoz, de még kellene a betűk szine. Ez hol van (a theme.php-ban csak a háttér szinét és a blokkok címének szintét tudtam változtatni, mást nem).
  • Hmuda
    De nem arra mondja, hogy "hogy no problem", hogy "hú most akkor feltöröm", hanem arra, hogy "nem probléma, megpróbálhatom".

De különben is. Nem vagy kicsit szörszálhasongató, aki még a kákán is csomót keres?
  • Valen
    bezséltél = beszéltél