11368
  • Hmuda
    Na, feltöltöttem a portált az swkotor.uw.hura (fent a link :D). Mostmár tényleg nézegessétek, hogy hol vannak hibák, hogy mielőbb nekieshessek.
  • Hmuda
    Bármelyik rajzolóprogiban kiírja valahova.
  • Hmuda
    Ha frontpage kell, akkor DC++, ha Nuke (nem szerkesztő, hanem egy kész, könynek konfigolható PHP motor), akkor www.php-nuke.hu
  • Police88
    Ja és honnan tudnám megszerezni a "szinkódokat" (pl.:#AAFFFF) ????? vagy ,hogy kell beállítani hogy a szöveg milyen szinü legyen (manuálisan)???
  • Hmuda
    Elég ha anynit mondok, hogy a Jedi Academy a közelébe se ér ennek a tüneménynek?
  • Police88
    Akkor van valami "tippetek ,hogy honnan szerezzem meg valamejik weblap szerk. progit?
  • Hmuda
    Ugye most arról a Selkathról beszélsz, aki a bárban megállított és azt kérte, hogy derítsd ki, hogy miért bérelt fel a köztársaág annyi zsoldost? Mert miután feljöttél a vízalatti bázisról és a tárgyalásnak vége 8és nem zártak ki), akkor már meg tudod mondani neki a dolgoakt.
  • Hmuda
    Bocsi, hogy segíteni próbáltam. :P
  • PiszkosFred
    Mindenhol a starmapert megy, kiveve ha megvan az osszes. Igy aztan ahogy zsebrevagod, gyujthatod is be a hajtomuveket ha nem akarsz tovabb tokolni. Persze ez a szalados modszer, jobb ha az ember utanajar mindennek.
  • Hixer
    Szerined nem az volt az első dolgom????
  • Aquli
    Manaan fő szála a Starmap + a republicoknak való segítség? Mert azt megcsináltam, de még mindig nem tudok neki mondani neki semmit. Na majd megpróbálom mégegyszer, de most Kasshykon vagyok.
  • PiszkosFred
    Tatarozas miatt zarva ;]
  • Hmuda
    Oda van írva.
  • Mr_no_NaMe
    Miért nem elérhető az oldal?
  • Hmuda
    Amúgy még ha maximálisan rájövök dolgokra, akkor majd szépen fekete háttérrel, sötétkék menüvel meg hasnonlóval lesz felszerelve az oldal, aztán majd szépen sorban jönnek a dolgok.
  • Hmuda
    Köszi a bíztatást. :-)
  • Hmuda
    Ja és végre megoldódott a tippek trükkök körüli problem (köcc Rince). Hamarosan elkezdem feltölteni az eredeti tárhelyre.
  • Hmuda
    Köszi, igyekszem
  • CarajoEsp
    Kezd fasza lenni az oldal Hmuda. Csal így tovább:D
  • Hmuda
    Menj vissza az Outcast faluba és pakolj fel medpacket Igearnál. Ha gyógyítani kell akkor meg gyógyíts (most hadd nem rakjam be a tippek közé :P).
  • Hmuda
    Nézegettem, nézegettem, de nem nagyon akart leesni a tantusz. :DDD
  • PiszkosFred
    Dehogy. Frontpage-el vagy amit hasznlasz, formazd meg a szoveget ugy mintha szovegszerkesztovel tenned, majd nezd meg az egesznek a forraskodjat. Mindjart meglatod hogy nem olyan bonyolult...
  • Hmuda
    Pf. Most centizzem ki, hogy mindig hova kell berakni a sorkezdés parancsot? :-(((
  • PiszkosFred
    Itt jonnenek a html parancsok, uj bekezdes, uj sor, szovegigazitas, stb..
  • Hmuda
    két helyen is fent van:

A topic fejlécén lévő linet nézd meg (ott mág egyértelműnek kell lennie).

A másik a hmuda.uw.hu, de ott csak az első pár bolygó van felrakva, próbálgatásképpen (ezért ajánlom az első lehetőséget).
  • Hmuda
    Pontosan. :D
  • Hmuda
    Amúgy most már télleg kezdek dolgokra ráérezni. Pl a leírást a tartalom modulba ömlesztettem, aktiváltam, de nem jelenítem meg, és csak síma linket csinálok a cikknek a blokkban. Viszont a tördeléssel hatalmas gondban vagyok. Nem lehet valahogy a Tartalom táblázatát valahogy maximalizálni szélességben? Nagyon zavaró, hogy a tippek-trükkök ennyire szétlógnak.
  • PiszkosFred
    Jaok. Azt hittem az legalabb jo ;] Akkor kijelenthetjuk, a tarhu egy nagy rakas sz....
  • Hmuda
    Már képeknek se jó, mert kb két évig tároltam náluk a képeim, aztán a az utóbbi két-három hónapban annyira nem érdekli a tulajokat, hogy mi a gondja baja a felhasználóknak, hogy iunkább otthagytam a francba az egész szaros bagázst. Se a webftp, se a síma ftp nem működött rendesen, szóval szar volt az egész.
  • PiszkosFred
    Passz, nem hasznaltam kodot, eleg konnyure sikeredett igy is. Nem mondom, penz jol jott volna - megsporolt volna par kazaak jatekot - de nem adom fel az elveimet a csitekkel kapcsolatban. Igy aztan sorry, en nemtudok segiteni.
  • Hmuda
    Nézz el a gamefaqs.com cÍmre, és ott keress rá a játékra és ott tuti le lesz írva.
  • PiszkosFred
    Igen, habar ezt a probalgatast Hmuda-nak irtam a nukeal kapcsolatban. Tarhu meg nagyon kepeknek, de weboldal szempontjabol evek ota az egyik legrosszabb megoldas ami letezik. Habar regebben alcazott mp3aknak jo volt, de mar az is lecsengett...
  • Police88
    de honnan szerezzem meg? (azt fogom használni amelyikkel jobban boldogulok,már kicsit elegem van manuálisan bepögyögni mindent)
  • Police88
    most ez az oldal is csak "próbálgatós" oldal ,ha lesz normálisabb oldalam akkor biztos nem a tar.hu-n lesz!!!
  • PiszkosFred
    A ketto nem zarja ki egymast ;] Egyebkent latom kezdesz lassan raerezni az izere, gratula. Par aprosagot kell amjd meg kiprobalnod, aztan nincs megallas. A lenyeg meg midnig azon van, hogy probalgatni es tapasztalatot szerezni.
  • Hmuda
    Döntsd el, hogy vagy nuke, vagy frontpage.
  • Police88
    meg a frontpaget le tudom tölteni valahonnan?
  • Police88
    honnan lehet megszerezni ezt a nuke-ot?
  • Hmuda
    Hát most vártam vagy fél percet és behozta, de mostmeg a fekete szövegnek túl sötét (majd kifolyik a szemem, hogy elolvassam). Mind a linkeke, mind a szöveg vagy legyen világos vagy sötét, és a háttér ennek megfelelően ellentétes árnyalatú.
  • Police88
    Nektek megjelent a piros háttér?