11368
-
#5689 Na, feltöltöttem a portált az swkotor.uw.hura (fent a link :D). Mostmár tényleg nézegessétek, hogy hol vannak hibák, hogy mielőbb nekieshessek. -
#5688 Bármelyik rajzolóprogiban kiírja valahova. -
#5687 Ha frontpage kell, akkor DC++, ha Nuke (nem szerkesztő, hanem egy kész, könynek konfigolható PHP motor), akkor www.php-nuke.hu -
#5686 Ja és honnan tudnám megszerezni a "szinkódokat" (pl.:#AAFFFF) ????? vagy ,hogy kell beállítani hogy a szöveg milyen szinü legyen (manuálisan)??? -
#5685 Elég ha anynit mondok, hogy a Jedi Academy a közelébe se ér ennek a tüneménynek? -
#5683 Akkor van valami "tippetek ,hogy honnan szerezzem meg valamejik weblap szerk. progit? -
#5682 Ugye most arról a Selkathról beszélsz, aki a bárban megállított és azt kérte, hogy derítsd ki, hogy miért bérelt fel a köztársaág annyi zsoldost? Mert miután feljöttél a vízalatti bázisról és a tárgyalásnak vége 8és nem zártak ki), akkor már meg tudod mondani neki a dolgoakt. -
#5681 Bocsi, hogy segíteni próbáltam. :P -
#5680 Mindenhol a starmapert megy, kiveve ha megvan az osszes. Igy aztan ahogy zsebrevagod, gyujthatod is be a hajtomuveket ha nem akarsz tovabb tokolni. Persze ez a szalados modszer, jobb ha az ember utanajar mindennek. -
#5679 Szerined nem az volt az első dolgom???? -
#5678 Manaan fő szála a Starmap + a republicoknak való segítség? Mert azt megcsináltam, de még mindig nem tudok neki mondani neki semmit. Na majd megpróbálom mégegyszer, de most Kasshykon vagyok. -
#5677 Tatarozas miatt zarva ;] -
#5676 Oda van írva. -
#5675 Miért nem elérhető az oldal? -
#5674 Amúgy még ha maximálisan rájövök dolgokra, akkor majd szépen fekete háttérrel, sötétkék menüvel meg hasnonlóval lesz felszerelve az oldal, aztán majd szépen sorban jönnek a dolgok. -
#5673 Köszi a bíztatást. :-) -
#5671 Ja és végre megoldódott a tippek trükkök körüli problem (köcc Rince). Hamarosan elkezdem feltölteni az eredeti tárhelyre. -
#5670 Köszi, igyekszem -
#5669 Kezd fasza lenni az oldal Hmuda. Csal így tovább:D -
#5667 Menj vissza az Outcast faluba és pakolj fel medpacket Igearnál. Ha gyógyítani kell akkor meg gyógyíts (most hadd nem rakjam be a tippek közé :P). -
#5665 Nézegettem, nézegettem, de nem nagyon akart leesni a tantusz. :DDD -
#5664 Dehogy. Frontpage-el vagy amit hasznlasz, formazd meg a szoveget ugy mintha szovegszerkesztovel tenned, majd nezd meg az egesznek a forraskodjat. Mindjart meglatod hogy nem olyan bonyolult... -
#5663 Pf. Most centizzem ki, hogy mindig hova kell berakni a sorkezdés parancsot? :-((( -
#5662 Itt jonnenek a html parancsok, uj bekezdes, uj sor, szovegigazitas, stb.. -
#5661 két helyen is fent van:
A topic fejlécén lévő linet nézd meg (ott mág egyértelműnek kell lennie).
A másik a hmuda.uw.hu, de ott csak az első pár bolygó van felrakva, próbálgatásképpen (ezért ajánlom az első lehetőséget). -
#5659 Pontosan. :D -
#5658 Amúgy most már télleg kezdek dolgokra ráérezni. Pl a leírást a tartalom modulba ömlesztettem, aktiváltam, de nem jelenítem meg, és csak síma linket csinálok a cikknek a blokkban. Viszont a tördeléssel hatalmas gondban vagyok. Nem lehet valahogy a Tartalom táblázatát valahogy maximalizálni szélességben? Nagyon zavaró, hogy a tippek-trükkök ennyire szétlógnak. -
#5657 Jaok. Azt hittem az legalabb jo ;] Akkor kijelenthetjuk, a tarhu egy nagy rakas sz.... -
#5655 Már képeknek se jó, mert kb két évig tároltam náluk a képeim, aztán a az utóbbi két-három hónapban annyira nem érdekli a tulajokat, hogy mi a gondja baja a felhasználóknak, hogy iunkább otthagytam a francba az egész szaros bagázst. Se a webftp, se a síma ftp nem működött rendesen, szóval szar volt az egész. -
#5654 Passz, nem hasznaltam kodot, eleg konnyure sikeredett igy is. Nem mondom, penz jol jott volna - megsporolt volna par kazaak jatekot - de nem adom fel az elveimet a csitekkel kapcsolatban. Igy aztan sorry, en nemtudok segiteni. -
#5653 Nézz el a gamefaqs.com cÍmre, és ott keress rá a játékra és ott tuti le lesz írva. -
#5651 Igen, habar ezt a probalgatast Hmuda-nak irtam a nukeal kapcsolatban. Tarhu meg nagyon kepeknek, de weboldal szempontjabol evek ota az egyik legrosszabb megoldas ami letezik. Habar regebben alcazott mp3aknak jo volt, de mar az is lecsengett... -
#5649 de honnan szerezzem meg? (azt fogom használni amelyikkel jobban boldogulok,már kicsit elegem van manuálisan bepögyögni mindent) -
#5648 most ez az oldal is csak "próbálgatós" oldal ,ha lesz normálisabb oldalam akkor biztos nem a tar.hu-n lesz!!! -
#5646 A ketto nem zarja ki egymast ;] Egyebkent latom kezdesz lassan raerezni az izere, gratula. Par aprosagot kell amjd meg kiprobalnod, aztan nincs megallas. A lenyeg meg midnig azon van, hogy probalgatni es tapasztalatot szerezni. -
#5644 Döntsd el, hogy vagy nuke, vagy frontpage. -
#5643 meg a frontpaget le tudom tölteni valahonnan? -
#5642 honnan lehet megszerezni ezt a nuke-ot? -
#5641 Hát most vártam vagy fél percet és behozta, de mostmeg a fekete szövegnek túl sötét (majd kifolyik a szemem, hogy elolvassam). Mind a linkeke, mind a szöveg vagy legyen világos vagy sötét, és a háttér ennek megfelelően ellentétes árnyalatú. -
#5640 Nektek megjelent a piros háttér?