11368
  • Hmuda
    Tuti az egész linket bemásoltad (van úgy, hogy enm fér ki a teljes link és a vég új sorban van)
  • PiszkosFred
    ;]
  • Hmuda
    Höh. Az a legnagyobb poén, hogy pont msot fogalmazom a hírt, amiben visszahozom a régi design-t, amíg ezt kipofozom. :D
  • PiszkosFred
    Na kezd osszeallni az oldal Hmuda, gratulalok. Innetol kezdve gyerekjatek az egesz, majd meglatod. Viszont ha egy kritikat megengedsz, szerintem az elobbi dizajn jobb volt mint ez. Gondolom hogy egy teljesen ujat fogsz csinalni, de addig is.. a fene tudja, a masik jobbnak tunt. Ez persze csak az en velemenyem, egy a sok kozul ;]
  • Hmuda
    Csak egyet dob el. És mivel a dobás egy támadásnak minősül és egy körig tart, ugyanúgy végzi a védekeződobásokat mint ha normál támadást végeztél volna.
  • Hmuda
    Ja okés. Kijavítva.
  • Police88
    Azt akarja mondani hogy elírtad a híreknél a szöveget a star wars helyett stat wars-t írtál
  • Hmuda
    ??
  • harczos
    Stat :P
  • Hmuda
    Inkább rakjak kettőspontot?
  • harczos
    'Elindult hát a Stat Wars' :)
  • Smuggler
    Szevasztok! Rég voltam mar itt :) HMUDA kircsi az oldal! Csak igy tovabb! ;)
  • Hmuda
    Kellene KOTOR embléma. Lehetőleg eredeti, fehér alapon, nagy felbontásban.
  • Hmuda
    :-)))

Te si fejlődsz. :D
  • Hmuda
    Azt kihagytad, hogy a Soldier: gyors FEAT fejlődés
    Scout: közepes FEAT fejlődés
    Scoundrel: lassú FEAT fejlődés
  • Police88
  • Police88
    Na javítottam egy kicsit az oldalamon: http://www.tar.hu/police88 ,ha beléptek ott van egy jó banner ami jó lenne a topic tetejére.
  • [NST]Cifu
    Ha tudsz angolul, olvasd el a Manual-t. Ha nem, akkor röviden:

A kasztok különböző mennyiségű HP-t és más FEAT-okat kapnak szintlépéskor, valamint más leosztású a SKILL-ek listája (melyik Skill kerül 1. és melyik 2. pontba).

Röviden:
    Soldier: Sok HP-t és főleg harci FEAT-okat kap, ha nem vagy annyira otthon az RPG-ben, akkor ilyennel kezdj.
    Scout: Valamivel kevesebb HP-t kap, és kevésbé harcias FEAT-okat kap, valamint nagyon jó a SKILL-leosztása, de még mindig elég jó a harcban.
    Scoundrel: Aféle tolvaj, kevés HP-t kap és harcban sem olyan erős az elején, viszont sokrétű FEAT-okat kap és a SKILL-leosztása is igen kellemes.
  • [NST]Cifu
    Na ez már elég pofás :)
  • Hmuda
    Na csekkoljátok az új designt (bár a dátum kicsit zavaró, de majd megoldom :D).
  • Hmuda
    Azon vagyok :D
  • Kandurex
    vedd ki-
  • Hmuda
    Amúgy megvan a te desigod, csak zavar az angol nyelvű felső menü és emiatt nem ahsználom még.
  • Hmuda
    juj :D
  • Hmuda
    A design még nagyon messze van a késztől (ha figyelsz). Ez egyelőre egy hivatalos skin, majd keresek normálisabbat, de még csak msot lőttem fel a portált, ne várj csodákat (az eredeti oldal is cask 2%-ban volt kész induláskor, ha nem kevesebb).
  • Kandurex
    hülyének, lehet, hülyének
  • Mr_no_NaMe
    Lehet hogy hüjének fogtok tartani,de a régi oldal nekem sokkal jobban tetszett!
  • PiszkosFred
    DirectX, ne zavariccsa' mar meg eheh
  • Hmuda
    Milyen program?
  • Hmuda
    Rakj fel új drivereket, DX-et, és futtasd le a hardver ellenörzést (autorun-Configure-Scan Hardware).
  • Hmuda
    Most próbálozz. Foylamatosan keresem és javítgatom a hibákat, de ez még akár napokig is letarthat mire a legtöbbet megtalálom. Képek köszi nem kellenek, egyelőre úgyse tudom feltölteni őket sehova.
  • Hmuda
    És most (még Korribant meg kell buherálnom).
  • PiszkosFred
    Ja, valami gubanc van, a content modul nem nagyon akar mukodni. Ezert mondtam anno, hogy offline localhoston jobb gyakorolni, aztan feltolteni a mukodo verziot. Igaz, ez modemesekre inkabb igaz mint allando netkapcsolattal rendelkezoknek...
  • Kandurex
    Nyüssz,,...1 hónap boldog együtt lét után megtettem...a sötét oldal végleg magába szippantott :(...leszedtem a KOTOR -t is :(...béke poraira

(ps: A full magyarítás után ugyanitt találkozunk :))
  • Hmuda
    Ez meg mitöl van? Rendesen beállítottam mindent, erre minden visszament alapállpotba! :-(((
  • Adam5
    pontosabban az be jön csak a bolygo nem amire rá megyek
  • Adam5
    lehet hogy csak én vagyok béna de nekem nem jön be a végigjátszás a weblapodon :(
  • Hmuda
    Én is pont így voltam vele. Akkoriban annyira elragadott, hogy kétszer is végigvittem. Most hogy A KOTOR-t is végigcsináltam párszor, gondoltam, de jó lesz megint lenyomni Taviont, erre majd lepetéztem, annyire bénának találtam.
  • Kandurex
    Pedig amikor kijött nagyon tetszett :(
  • Kandurex
    Franc esne ebbe a játékba. Miután végig toltam 2x, gondoltam felrakom a Jedi Academy -t további Light saber henteléshez....hát bazz, túlzottan elkényeztett a KOTOR,... az Academy bűn rondának és szerencsétlennek tűnik ehhez...le is szedtem..:(