11368
-
#5783 A mind affect és a 2. szintű változata a mind domination -
#5782 és melyik ez a varázslat amivel ezt lehet? -
#5781 Ja és ha az iylesféle hírek, mint a magyarítás, vagy bármi, léci küldjétek már el az oldalra a hirküldéssel. -
#5780 Felmész a bioware oldalára és ott a megadott helyre beírod az eredeti játék dobozán lévő vonalkód számait. De ez minket nem érint. -
#5779 Nem. Azt csak beszélgetésekben lehet használni, hogy meggyőzd az ellenfelet az igazadról. -
#5778 Nem mindig. Ha figyelsz, akkor egy távfegyver mindig háromat lő egy körben éa abból mindig csak egy talál be (kivéve a gyorstüzelésnél, de az mellékes). Attól, hogy kettőt visszaüt, attól még a hatmadik betaláalhat. Az a plusz amit ad az csak annyi, hogy ennyivel nő a védelemed távfegyverek ellen, ha fénykardot használsz. Szóval nem fölösleges kifejleszteni, mert igenis nagyon hasznos FEAT. -
#5777 CSak ha eredetid van, tudod megtenni, amúgy meg a bioware.com-on találsz olyat, hogy sign up for special content. Ott kell. Tulajdonképpen a vonalkódot fogja kérni, ami a game dobozán van. -
#5776 hogy kell regisztralni a gamet-t? -
#5775 Van a játékban olyan erő (elme trükk) amivel át lehet álitani egy időre az ellenfeleket a mi oldalunkra? -
#5774 1. Én = Nincsneve (lusta voltam bejelentkezni :)
2. HALLELÚJAAAAAAA MAGYARÍTÁS!!! -
s.0liver #5773 Thx. Akkor mindig véd a lézerek ellen függetlenül milyen ruha van rajtad.
szvsz fölösleges kifejleszteni,mert a fénykard igy is mindig visszaüti a lézereket. :P -
#5772 Nem mindegyik. Amik működnek:
végtelen gonoszság, Sith ruha és Buckalakó kosztüm, plsz a táncolós hülyeség (és pont a nekem legfontosabb cuccot, a végtelen jóságot vették ki :-((( ). -
#5771 Ha valakinek majd lesz valami hozzászólás a fordítással kapcsolatban, akkor majd legyen szíves és közölje. Néhány részt elég rossz úgy lefordítani, hogy nem látom közben a jelenetet. Sajnos a párbeszédek úgy vannak a file-ban, hogy egymást követik az egy karakter által beszélt részek (az azonos pályarészen). Ezért lehet, hogy néhol nem igazán érthető, hogy miért van magyarul kiírva az, ami. Ezért ilyen esetekben is szívesen fogadunk minden észrevételt.
A Dantooine-on történő fordításokért pedig engem szidjatok. Persze még ez sincs teljesen készen, de ez a rész Andy szerint a legtöbb lefordított a játékon belül. -
#5770 Na igen az nekem is feltűnt... -
#5769 Ja kérem, én is regisztráltam a Bioware-nél, konkrétan a bizonyos "Secrets" miatt, ami mint kiderült, csak X-BOX-on érvényes :) -
#5768 Neverwinter Nights -
#5767 nekem meg van a bg1 és a bg2 eredetiben -
#5766 mi az a NWN ? -
#5765 Csak NWN meg KotOR regisztrációt találtam. Amúgy nekem az összes bioware motorral készült játék megvan eredetiben. -
#5764 Nekem meg van a Baldurs gate2 eredetiben azt is tudom regisztrálni? -
#5763 Na, regisztráltam az eredeti KotOR-omat a Bioware-nél, de csak háttérképeket meg képernyővédőket találtam, meg egy végigjáccást™. Ez lenne az extra content?? Amúgy NWN+XP1+XP2-vel sem volt rózsásabb a helyzet. -
#5762 BG RULEZ!! :))) -
#5761 ááááá majnem™ sírtam mikor megláttam, hogy 400 hozzászólás született egy hétvége alatt.. -
harczos #5760 így is oks lesz, danke :) -
#5759 Na kiraktam pár dolgot hírbe. Asszem megyek aludni, mert mindjárt lecsúszok a székből. :-) -
harczos #5758 ja és a fórumunk -
#5757 okés :-) -
harczos #5756 az oldalon van számláló, így tudjuk hányan szedték le, szal jobb lenne ha csak linket raknál ;) -
#5755 Ahha. -
harczos #5754 magát a fájlt? -
#5753 Kirakhatom az oldara? :-) -
harczos #5752 swkotor-hun v0.1 ;) -
#5751 bocsi az off ért
ti szoktatok baldurs gate1 vagy 2őzni most vagy régebben?
csak mert sztem a Mission hasonlit az Imoen-re Bg-ből
nem is tudom pontosan a hangja is meg minden rá emlékeztet.
ja és hogy jó a security skill-je imoen meg tolvajvolt és ő is könnyen nyitotta az ajtókat dobozokat stb..
Szerintetek? -
harczos #5750 tátáááámm... ;) -
#5749 hang v kodek? -
FroZen #5748 Miért van az, hogy peccselés után csak úgy fut a játék, hogy ha kikapcsolom a moviest? -
#5746 Egyelőre nem. -
#5745 A Jedi defense kizárólag a távolsági fegyverek ellen ad védelmet. Olvasd el a FEAT-ek leírását. :PPP -
s.0liver #5743 Megtudnátok mondani a Jedi defense(feat) az felváltja a defenset a karakternek,ha nem Jedi köppeny van rajta? -
#5740 Nem érted. Előfordul, hogy a link megtörik és mondjuk csak az egyik fele lesz linkként bejelölve. És ilyenkor hiba jelölöd ki az egészet, csak az első sort fogja bevinni a böngészőbe. Miután bemásoltad az első sort, szépen mögémásolod a másodikat és utána nyomsz entert.