11368
  • Hmuda
    A mind affect és a 2. szintű változata a mind domination
  • Adam5
    és melyik ez a varázslat amivel ezt lehet?
  • Hmuda
    Ja és ha az iylesféle hírek, mint a magyarítás, vagy bármi, léci küldjétek már el az oldalra a hirküldéssel.
  • Hmuda
    Felmész a bioware oldalára és ott a megadott helyre beírod az eredeti játék dobozán lévő vonalkód számait. De ez minket nem érint.
  • Hmuda
    Nem. Azt csak beszélgetésekben lehet használni, hogy meggyőzd az ellenfelet az igazadról.
  • Hmuda
    Nem mindig. Ha figyelsz, akkor egy távfegyver mindig háromat lő egy körben éa abból mindig csak egy talál be (kivéve a gyorstüzelésnél, de az mellékes). Attól, hogy kettőt visszaüt, attól még a hatmadik betaláalhat. Az a plusz amit ad az csak annyi, hogy ennyivel nő a védelemed távfegyverek ellen, ha fénykardot használsz. Szóval nem fölösleges kifejleszteni, mert igenis nagyon hasznos FEAT.
  • ollie
    CSak ha eredetid van, tudod megtenni, amúgy meg a bioware.com-on találsz olyat, hogy sign up for special content. Ott kell. Tulajdonképpen a vonalkódot fogja kérni, ami a game dobozán van.
  • Police88
    hogy kell regisztralni a gamet-t?
  • Adam5
    Van a játékban olyan erő (elme trükk) amivel át lehet álitani egy időre az ellenfeleket a mi oldalunkra?
  • Darth Makesz
    1. Én = Nincsneve (lusta voltam bejelentkezni :)
    2. HALLELÚJAAAAAAA MAGYARÍTÁS!!!
  • s.0liver
    Thx. Akkor mindig véd a lézerek ellen függetlenül milyen ruha van rajtad.
    szvsz fölösleges kifejleszteni,mert a fénykard igy is mindig visszaüti a lézereket. :P
  • Hmuda
    Nem mindegyik. Amik működnek:

végtelen gonoszság, Sith ruha és Buckalakó kosztüm, plsz a táncolós hülyeség (és pont a nekem legfontosabb cuccot, a végtelen jóságot vették ki :-((( ).
  • RaveAir
    Ha valakinek majd lesz valami hozzászólás a fordítással kapcsolatban, akkor majd legyen szíves és közölje. Néhány részt elég rossz úgy lefordítani, hogy nem látom közben a jelenetet. Sajnos a párbeszédek úgy vannak a file-ban, hogy egymást követik az egy karakter által beszélt részek (az azonos pályarészen). Ezért lehet, hogy néhol nem igazán érthető, hogy miért van magyarul kiírva az, ami. Ezért ilyen esetekben is szívesen fogadunk minden észrevételt.
    A Dantooine-on történő fordításokért pedig engem szidjatok. Persze még ez sincs teljesen készen, de ez a rész Andy szerint a legtöbb lefordított a játékon belül.
  • ollie
    Na igen az nekem is feltűnt...
  • [NST]Cifu
    Ja kérem, én is regisztráltam a Bioware-nél, konkrétan a bizonyos "Secrets" miatt, ami mint kiderült, csak X-BOX-on érvényes :)
  • ollie
    Neverwinter Nights
  • Adam5
    nekem meg van a bg1 és a bg2 eredetiben
  • Adam5
    mi az a NWN ?
  • ollie
    Csak NWN meg KotOR regisztrációt találtam. Amúgy nekem az összes bioware motorral készült játék megvan eredetiben.
  • Adam5
    Nekem meg van a Baldurs gate2 eredetiben azt is tudom regisztrálni?
  • ollie
    Na, regisztráltam az eredeti KotOR-omat a Bioware-nél, de csak háttérképeket meg képernyővédőket találtam, meg egy végigjáccást™. Ez lenne az extra content?? Amúgy NWN+XP1+XP2-vel sem volt rózsásabb a helyzet.
  • ollie
    BG RULEZ!! :)))
  • ollie
    ááááá majnem™ sírtam mikor megláttam, hogy 400 hozzászólás született egy hétvége alatt..
  • harczos
    így is oks lesz, danke :)
  • Hmuda
    Na kiraktam pár dolgot hírbe. Asszem megyek aludni, mert mindjárt lecsúszok a székből. :-)
  • harczos
    ja és a fórumunk
  • Hmuda
    okés :-)
  • harczos
    az oldalon van számláló, így tudjuk hányan szedték le, szal jobb lenne ha csak linket raknál ;)
  • Hmuda
    Ahha.
  • harczos
    magát a fájlt?
  • Hmuda
    Kirakhatom az oldara? :-)
  • harczos
    swkotor-hun v0.1 ;)
  • Adam5
    bocsi az off ért
    ti szoktatok baldurs gate1 vagy 2őzni most vagy régebben?
    csak mert sztem a Mission hasonlit az Imoen-re Bg-ből
    nem is tudom pontosan a hangja is meg minden rá emlékeztet.
    ja és hogy jó a security skill-je imoen meg tolvajvolt és ő is könnyen nyitotta az ajtókat dobozokat stb..
    Szerintetek?
  • harczos
    tátáááámm... ;)
  • PiszkosFred
    hang v kodek?
  • FroZen
    Miért van az, hogy peccselés után csak úgy fut a játék, hogy ha kikapcsolom a moviest?
  • Hmuda
    Egyelőre nem.
  • Hmuda
    A Jedi defense kizárólag a távolsági fegyverek ellen ad védelmet. Olvasd el a FEAT-ek leírását. :PPP
  • s.0liver
    Megtudnátok mondani a Jedi defense(feat) az felváltja a defenset a karakternek,ha nem Jedi köppeny van rajta?
  • Hmuda
    Nem érted. Előfordul, hogy a link megtörik és mondjuk csak az egyik fele lesz linkként bejelölve. És ilyenkor hiba jelölöd ki az egészet, csak az első sort fogja bevinni a böngészőbe. Miután bemásoltad az első sort, szépen mögémásolod a másodikat és utána nyomsz entert.