11368
  • Hmuda
    Mert akkoriban lucasnak még volt ihlete. Aztán a e1-el elszállt mind az utolsó cseppig.
  • Amiga
    Azért szegény Lucaséknak ha meggebednek, sem lesz több olyan karizmatikus főgonoszuk, mint Darth Vader volt.
  • Police88
    1.belépsz a paintbe
    2.osszehúzod a képet 120x20-ra (egész kilyelölése..)
    3.Elmented
    4.a SG-n ráklikkelsz a fórum főlapján BEÁLLÍTÁSOK-ra és tallózás......
  • gerger
    okééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
  • Hmuda
    Ez már halál komolyan No Comment. :PPP

A fórum főoldalán a beállításoknál.
  • gerger
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMM ezaz egész szar a paintbe nincs is beállítás és itt sincs vagy van? Végignéztem az összes fájlt lol
  • gerger
    elég béna képet csintam: ) majd csinok egy jobbat
  • gerger
    lol
  • Hmuda
    Juj, hogy lehetsz ilyen?!?!?!?!?!?!??!?!?

Csináld meg a paintbe és utána töltsd fel a beállításoknál!!!
  • gerger
    lol de én a paintbe csinalom és ott nem nagyon tom feltölteni
  • Hmuda
    Szerinted nekünk nagyobb? :-)0
  • gerger
    de ez quka kicsi kép
  • Hmuda
    Szvsz már a két pajzsos őr ledarálná őket.
  • Hmuda
    Nem lehet. Mivel akkor csak Mission tud lopakodni (és esetleg a főkari, ha olyan kasztú), de se Carth, se Zalbaar nem tud. Márpedig ha két scoundrel megy be a Vulkar bázisra, akkor szó szerint semmi esélyük nincs.
  • gerger
    lol megprobalom
  • Hmuda
    Akkor miért nem töltöd fel valahova? :DDD
  • ollie
    tényleg? az gáz
  • Hmuda
    Csinálj egy 120*20-as gifet vagy jpgt (ne haladja meg a 4K méretet) és lazán töltsd fel a beállításoknál.
  • ollie
    nem lehet
  • gerger
    BAZZ MÁR MEGBÁNTAM, HOGY JELENTKEZTEM A FORDÍTÁSRA de úgyse küldenek vissza levelet tehát mind1
  • Hmuda
    Az csak az Endar Spire és Taris leges legeleje.
  • gerger
    akkor az eggyik az ok mivel a persuade a magyaritasba meggyőzés. amúgy igazad lehet de a lopakodás akkor is szar: ). De A RANCORN ELÖL ELLEHET LOPAKODNI?
  • gerger
    Múgy ha a jatekból akarok ide képet berakni addig tom, hogy megnyomom jatek közbe a print screent de utána ha képet akarok ide berakni csak egy honlapról engedi meg!
  • Hmuda
    Szerintem hatalmas hibát követsz el, ha nem növeled a Treat Injury-t. A computer use-ra ott van a többi társ (T3M3 tökéletes erre a célra), viszont ha úgy állsz malak elé, hogy még a Life Support Pack is csak 30-at gyógyít, akkor eláshatod magad. Alapvetően a fő kari számára csak két igazán lényeges skill van, a Treat Injury és a Persuade. A többit csak pontpocsékolás növelni.
  • gerger
    Bazz már mindenkinek jó kis képes a neve csak nekem ilyen szar vhogy megkéne csinnom de nem megy
  • gerger
    Hát azér ez nem egy jk2 amit setpecc alatt lelehet fordítani! Mármint a menüjét annak nehezebb de a jatekba negyed annyi szöveg sincs mint a kotorba még a jk3omba se közelít meg a negyedét
  • ollie
    Egyébként ha már itt tartunk, akkor a bioware.com-on is van egy végigjátszás, az csak nem lehet rossz...
  • Hmuda
    Csak minek reklámozzon olyasmit aminél már van érthetőbb változat is?
  • ollie
    háj!
  • gerger
    ja! Nekem ebbe a magyarosításba az tetszik, hogy leglalább már a menüje már 90°%osan magyar és így jobban betok állítani dolgokat. Amúgy énmost csak a meggyőzésre meg a kompjúter használatra rakok skillpontokat mert pl. zaxnál már simán fölalkudtam a vérdíjárát nagyobbra 300ról 400 creditre tökjó mert mindenkit jól megtok győzni és a lopakodás az szart se ér én nem is hasznaltam egyszer se lol na mind1 remélem lesz swkotor 2 is de ha lesz is hát nem ebben az évben vagy évtizedben: )
  • Amiga
    Az én gépemen elfér mindkettő...
  • Hmuda
    Lehet hogy lejárt lemez, de a gamebanshee egy szar és a fenti linken megtalálod a főszál végigjátszását MAGYARUL! Luzer.
  • Árnyvadász
    Ha van honosítás egy programhoz, azért letöltöm, mert mégiscsak magyar vagyok és az ok, hogy tudok angolul (bár még volna mit tanulni) de szeretem ha az anyanyelvemen üdvözöl a játék. Viszont a KOTOR esetében valahogy nem éreztem ezt. Ezért a honosítást sem raktam fel. Angolul is eszméletlenül faszányos. Hiába no:)
  • Árnyvadász
    Egyetértek.
  • Amiga
    Szerintem ez a gamma minimál angollal is perfect...
  • Voltan
    Lehet, hogy lejárt lemez, de akinek gondjai vannak a végigtolással, a www.gamebanshee.com -on komplett végégjátszást talál, igaz, angolul.
  • Kandurex
    Elég idő telt már el... Van valami infó egy esetleges küldetéslemezről vagy a második részről? Valaki tud valamit?
  • harczos
    jó, annyi, most nem fogom tök pontosan leírni. kb 10%-onként tervezzük kiadni, most 11,x%...mit számít? :)
  • ollie
    A múltkor még 11% volt, nem?
  • harczos
    swkotor-hun v0.1 ->10%-os verzió
    a full az kb fél év vagy több, sztem...