11368
-
#5958 Mert akkoriban lucasnak még volt ihlete. Aztán a e1-el elszállt mind az utolsó cseppig. -
#5957 Azért szegény Lucaséknak ha meggebednek, sem lesz több olyan karizmatikus főgonoszuk, mint Darth Vader volt. -
#5956 1.belépsz a paintbe
2.osszehúzod a képet 120x20-ra (egész kilyelölése..)
3.Elmented
4.a SG-n ráklikkelsz a fórum főlapján BEÁLLÍTÁSOK-ra és tallózás...... -
#5955 okééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé -
#5954 Ez már halál komolyan No Comment. :PPP
A fórum főoldalán a beállításoknál. -
#5953 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMM ezaz egész szar a paintbe nincs is beállítás és itt sincs vagy van? Végignéztem az összes fájlt lol -
#5952 elég béna képet csintam: ) majd csinok egy jobbat -
#5951 lol -
#5950 Juj, hogy lehetsz ilyen?!?!?!?!?!?!??!?!?
Csináld meg a paintbe és utána töltsd fel a beállításoknál!!! -
#5949 lol de én a paintbe csinalom és ott nem nagyon tom feltölteni -
#5948 Szerinted nekünk nagyobb? :-)0 -
#5947 de ez quka kicsi kép -
#5946 Szvsz már a két pajzsos őr ledarálná őket. -
#5945 Nem lehet. Mivel akkor csak Mission tud lopakodni (és esetleg a főkari, ha olyan kasztú), de se Carth, se Zalbaar nem tud. Márpedig ha két scoundrel megy be a Vulkar bázisra, akkor szó szerint semmi esélyük nincs. -
#5944 lol megprobalom -
#5943 Akkor miért nem töltöd fel valahova? :DDD -
#5942 tényleg? az gáz -
#5941 Csinálj egy 120*20-as gifet vagy jpgt (ne haladja meg a 4K méretet) és lazán töltsd fel a beállításoknál. -
#5940 nem lehet -
#5939 BAZZ MÁR MEGBÁNTAM, HOGY JELENTKEZTEM A FORDÍTÁSRA de úgyse küldenek vissza levelet tehát mind1 -
#5938 Az csak az Endar Spire és Taris leges legeleje. -
#5937 akkor az eggyik az ok mivel a persuade a magyaritasba meggyőzés. amúgy igazad lehet de a lopakodás akkor is szar: ). De A RANCORN ELÖL ELLEHET LOPAKODNI? -
#5936 Múgy ha a jatekból akarok ide képet berakni addig tom, hogy megnyomom jatek közbe a print screent de utána ha képet akarok ide berakni csak egy honlapról engedi meg! -
#5935 Szerintem hatalmas hibát követsz el, ha nem növeled a Treat Injury-t. A computer use-ra ott van a többi társ (T3M3 tökéletes erre a célra), viszont ha úgy állsz malak elé, hogy még a Life Support Pack is csak 30-at gyógyít, akkor eláshatod magad. Alapvetően a fő kari számára csak két igazán lényeges skill van, a Treat Injury és a Persuade. A többit csak pontpocsékolás növelni. -
#5934 Bazz már mindenkinek jó kis képes a neve csak nekem ilyen szar vhogy megkéne csinnom de nem megy -
#5933 Hát azér ez nem egy jk2 amit setpecc alatt lelehet fordítani! Mármint a menüjét annak nehezebb de a jatekba negyed annyi szöveg sincs mint a kotorba még a jk3omba se közelít meg a negyedét -
#5932 Egyébként ha már itt tartunk, akkor a bioware.com-on is van egy végigjátszás, az csak nem lehet rossz... -
#5931 Csak minek reklámozzon olyasmit aminél már van érthetőbb változat is? -
#5930 háj! -
#5929 ja! Nekem ebbe a magyarosításba az tetszik, hogy leglalább már a menüje már 90°%osan magyar és így jobban betok állítani dolgokat. Amúgy énmost csak a meggyőzésre meg a kompjúter használatra rakok skillpontokat mert pl. zaxnál már simán fölalkudtam a vérdíjárát nagyobbra 300ról 400 creditre tökjó mert mindenkit jól megtok győzni és a lopakodás az szart se ér én nem is hasznaltam egyszer se lol na mind1 remélem lesz swkotor 2 is de ha lesz is hát nem ebben az évben vagy évtizedben: ) -
#5928 Az én gépemen elfér mindkettő... -
#5927 Lehet hogy lejárt lemez, de a gamebanshee egy szar és a fenti linken megtalálod a főszál végigjátszását MAGYARUL! Luzer. -
Árnyvadász #5926 Ha van honosítás egy programhoz, azért letöltöm, mert mégiscsak magyar vagyok és az ok, hogy tudok angolul (bár még volna mit tanulni) de szeretem ha az anyanyelvemen üdvözöl a játék. Viszont a KOTOR esetében valahogy nem éreztem ezt. Ezért a honosítást sem raktam fel. Angolul is eszméletlenül faszányos. Hiába no:) -
Árnyvadász #5925 Egyetértek. -
#5924 Szerintem ez a gamma minimál angollal is perfect... -
#5923 Lehet, hogy lejárt lemez, de akinek gondjai vannak a végigtolással, a www.gamebanshee.com -on komplett végégjátszást talál, igaz, angolul.
-
#5922 Elég idő telt már el... Van valami infó egy esetleges küldetéslemezről vagy a második részről? Valaki tud valamit? -
harczos #5921 jó, annyi, most nem fogom tök pontosan leírni. kb 10%-onként tervezzük kiadni, most 11,x%...mit számít? :) -
#5920 A múltkor még 11% volt, nem? -
harczos #5919 swkotor-hun v0.1 ->10%-os verzió
a full az kb fél év vagy több, sztem...