11368
-
harczos #6082 kredit -
harczos #6081 valószínű hogy még drágábbér :)
és ezek kedvezmény nélküli árak -
#6080 Izé... mit csináljunk a credittel? Legyen credit, vagy kredit, vagy más? -
#6079 szerintem vissza is vásárolhatod, bár kérdés, hogy mennyiért -
#6078 240???? 4x ár? -
harczos #6077 és előtte már elattam vagy 40 db-ot. ha tuttam volna.... -
harczos #6076 asszem 240-ér veszi a race bondokat -
#6075 Amiga a nagy businessman -
#6074 bármikor mehecc a Yavinra, de ha elmentél a Starforge rencerébe, már nem! -
#6073 Pár tipp:
- Eladni mindent a Yavinon kell, de csak miután 10-szer tönkreverted az árust Pazaakban. Attól kezdve ad 20 % kedvezményt, de drágábban is veszi meg a dolgokat.
- Tatooine-n a Swoop race-vel 120 stockot lehet összeszedni, az 120*60 C. (Nemtom, Yavinon erre is vonatkozik-e a magasabb felvásárlási ár).
- Manaan swoop-ja 7500 C-t hozhat.
Csak ez a két swoop már 15000 C. A Pazaak 7500 C Yavinon. (Persze save/load).
Én eddig szinte semmire nem költöttem, csak a light exoskeletonra meg egy kesztyűre, egy implantra... De az 50000 C-t kisujjból fogom kirongyolni, ha odaérek. (Most a Leviathanon vagyok).
-
#6072 Azzal valamit sikerült elcsesznem, hogy a Tatooine-t és a Kashyyyk-ok már teljesítettem, de még nem toltam be a pofámat a Yavinra? Vagy ez egyáltalán nem számít? Nem mintha a követekező napokban majd lenne időm játszani... -
#6071 Mindegy, majd akkor e-mailban megbeszéljük, hogy mik a gondjaim vagy ötleteim. Te pedig az anyagot nézegesd és a vizsgán az Erő legyen veled! -
#6070 Ha Yavinon megveritek Pazaakban az ürgét 10x, akkor árengedményt ad mindenből. -
harczos #6069 nem ld.: #6068 ;)
kicsit még beleolvasok az anyagba, ami mellesleg úgyse segít :) -
harczos #6068 hát még nekem. mingyá mék is vizsgázni. még jövő hetet kell kibírni, aztán megújult erővel ugrok bele a fordításba..... -
#6067 Tudsz most jönni ircre? :) -
#6066 Még megjegyezném, hogy lehet, hogy ebben a hónapban nálam is vissza fog esni a fordítás tempója. Egy kicsit zűrössé vált a vizsgaidőszakom... :( -
harczos #6065 pontosan -
#6064 Nekem megfelelne. Csak, mint Hmuda szerint így ismert, településként, nem hiszem, hogy lefordítjuk. A Shadowland-et azt hiszem, hogy minden további nélkül le lehet. -
#6063 Várhatna, ha még lenne olyan 10 ember, aki le tudna fordítani napi 100-200 bejegyzést. Én ezért szorgalmaznám, hogy minél többen segítsenek. -
#6062 Korriban az utolsó Star Map nálam, és ide valamivel több, mint 30.000 credittel érkeztem (a Leviathanon vagy 10.000 creditet lehet összeszedni), de most, mikor megnéztem a csapos "ajánlatát", nem tudtam megálni, hogy ne vegyem meg a +4 Con-t adó implantot... -
harczos #6060 nálam jópárszor volt a végefele h ien 5000 krediteket találtam az ellenfeleknél, bár még így is kevés volt :) -
#6059 Sajnos jó kariként igazán sok pénzt nem lehet szereni - illetve csak egy módon, ha sokat Pazaak-ozol, lehetőleg Yavin-on (ott 750 credit-es játékra is van lehetőség). Amúgy az összes tápos cuccot megvenni képtelenség, pl. most Korriban-on nézem, hogy van pár igazán ütős cucc a csaposnál (ehez az kell, hogy már meglegyen 4 Star Map), dehát olyan eszméletlen pénzért, hogy csak itt el lehetne verni 40-50.000 creditet. Ha rám halgatsz amúgy, Cassius Fett péncélját hagyod, és inkább az első adandó alkalommal elmész Yavin-ra, ahol (emlékeim szerint 9500 creditért) megveheted a Light Exoskeleton-t, majd később a Heavy Exoskeletont.
Gonosz kariként is most töröm a fejem, hogy fogom összeszedni a két brutál kristályra az összesen 50.000 creditet... :))) -
harczos #6057 oks -
harczos #6056 ja és mind3at én csinálom -
#6055 mi ez a lots of credits téma? -
#6054 majszólj ha megvan, akkor kipróbálom! köszi! -
harczos #6053 ha olyan eccerű lenne, úgy csináltuk volna :P
szét vannak szórva a részek a fájlban, így nehéz ezt megvalósítani, de igyexünk. a köv kiadásban valszeg már a kezelőfelület teljes lesz, plusz az első két helyszín. -
#6051 előadást :PP
amúgy az volt a címe hogy A Fantasztikusok, egy musical -
#6050 Mit néztél? -
#6049 az sem rossz, csak akkor szisztematikusan kellene az elejéről haladni, és akkor úgy már nem is rossz! :D -
harczos #6048 úgy durván havonta adunk ki +10%-os verziót -
#6047 köszi, köszi, akkor majd légyszi írjátok ki néha a weboldalra, hogyan halad a magyarítás, mert az angolom elég gyatra, főleg így hogy sok a duma, és nem szeretnék egész nap szótárazni, THX! -
#6046 akkor asszem ott lehet még egyet kapni
képzeld tegnap színházban voltam -
#6045 2-t kaptam a swoop race registrationban, mert adtam 500 creditet egy racernek, aztán mert még egyszer rácsekkoltam (akkor egyébként viszaadta az 500-at is). A 3.-at a kantinban adták, mert egy szörnyike gyermekét a sith bázison rábeszéltem, hogy ne legyen sötét, és nem fogadtam el érte pénzt a papától. -
harczos #6044 csá gugg, full magyarítást fél éven belül ne várj ;) -
#6042 mi volt az a 3 light? én ha jól emléxem 2-őt kaptam ott. -
#6041 Túlvagyok Manaan-on. Aminek nagyon örültem, hogy a kantinban 3 light pontot is sikerült összeszedni. A swoop-ban 22:18-as rekordot értem el, de ennek ellenére még mennem kellett egy futamot, na emiatt szívtam a fogam, végül az 5000 creditet egy 22:47-el szereztem meg, mondanom sem kell, egy órát szívtam miatta.
A jedim már nagyon light, most kapott +3 erő módosítót, de mintha lenne még egy pixelnyi a kimaxolásig... -
#6040 szerintem is,csak olyan furcsa szögből van vagy nemtom,és elbizonytalanodtam... -
#6039 Vagy ha már nagyon muszáj egy városnév miatt mindennek meghagyni az angol nevét akkor tőlem visszajöhet a shadowlands (bár az inkább szembetűnő, mint az Anchorhead).