11368
  • ollie
    Ja az lehet, de az egy az egyben D&D3E.
    Olyan különbségek vannak csak, hogy mások a skillek, a varászlás helyett erő van, stb. De az alap telejsen 100%-ig ugyanaz.
  • harczos
    ja és swd20 = star wars d20 rpg, vagy erről még nem hallottál?
  • harczos
    nem jáccottam vele, csak tom h mind2 d20-on alapszik...
  • ollie
    ha jáccottál volna D&D3E-vel, akkor rögtön feltűnne, hogy ugyanaz
  • ollie
    mi az a swd20?

azé D&D3E, mert az
  • harczos
    mér mondja mindenki h dnd3e, amikor swd20...
  • ollie
    amúgy is D&D3E a rendszer, tehát nem is a bioware találta ki
  • Amiga
    Minden képzettség nagyon fontos. Nem a Bioware lenne, ha a képzettségek kétharmada csak parasztvakítás lenne.
  • harczos
    éberség meg arra kell h észrevedd az aknákat, mer hiába jó magas az egyik társadnak, ha te mész elöl :P

....bummm..... :DD
  • ollie
    nem kéne neked egy kicsit magyarul tanulni?

amúgy meg a bölcsességtől függ az erő pontok száma
  • gerger
    Hát még szép, mert még kell elötte vmit csinákni és csak akkor enged be amúgy ha beengedne akkor teljesen feldőlne a pálya ez így van megtervezve, hogy ne engedjen be de úgyis van 1 maximum fokozat aminél tovább nemtod már fejleszteni magad
  • gerger
    én a perschuadere megyek most újból kezdtem a jatekot ottvagyok még a tarison és már majdnem 10es szinten van a számítógéphasználatot meg másik karakteremnek fejlesztem nekem nem kell és milyen hülyeség az, hogy éberség bölcsesség azok mire a francra jók?? Ja meg az egészségápolás is de az nekem nem túl magas de mégis simán kilehet nyírni malakot elég könnyű főgonosz és mondom az a tanítványa akit a 3. bolygón rád uszít az már döfi azt azt csak egy szaros jatekhiba miatt tudtam kinyírni!
  • [NST]Cifu
    Engem az dűhít, hogy a Persuade-m a bónuszokkal együtt 27 (skill: 22, +2 a Cha-ból, +3 FEAT-ből), mégis egyes esetekben egyszerűen nem lehet meggyőzni embereket - pl. Korriban-on nem tudtam meggyőzni a Sith őrt, hogy ugyan engedjen már be az ajtón, mert nekem be kell mennem :))
  • Adam5
    Bastila már beszélnekem a sötétoldalról hogy milyen rossz stb..
    én meg erre honnan tudod hogy olyan rossz?
    na ez elég 1értelmü
  • Adam5
    bocsi nem fénykardomat hanem fénykardjaimat
  • Adam5
    lehet hogy a sith maszkot is felrakom és akkor az már vitathatatlan
    azt birom hogy ha megyek a jedi tanácshoz látják a fénykardom szinét a pofámat a ruhámat a viselkedésemet és mégsem esik le nekik :)))
  • Amiga
    A Computer skillem 20-on van, legnagyobb megdöbbenésemre lehet magasabb is. Mondjuk itt már nem kell spike a loginoláshoz, és az interakciók némelyikéhez sem. Pl. több barakkot ingyen árasztottam el gázzal.

A repair képességem is 10 felett van, nagyon megéri, mert egy rendbehozott droid után már akár 1000 XP felett is kaphatok.

Persuade 10 körül, sérülésgyógyítás 14-en áll. Ezeket tápolom most. A karakter 18. szintű és még előttem van Korriban, de visszalátogatok Tatooine-ra is.
  • Adam5
    Nekem most egy Sith ruhám van+ Sith kard(piros) és a másik kezemben egy lila kard nagyon sithes a hatás :)
  • [NST]Cifu
    LoL
  • Amiga
    Engem biztos átvernek, hiszen még a két swoop összdíjazását sem tudtam kiszámolni... ;-)
  • ollie
    De mentsél előtte, mert ki tudja...
  • Amiga
    Király, megyek Tatooinra, ott azt hiszem 140 C körül vissza lehet vásárolni a race bondokat. Meg a hülye holocront is meg kéne keresni.
  • Amiga
    Az máris 200 C. :-)
  • ollie
    olvastad Amiga, 240-ért veszik Yavinon a race bondokat.
  • [NST]Cifu
    Jah, Tatooine-on és azthiszem Manaan-on is az első nevezési díjat le lehet alkudni, de ennyi...
  • Adam5
    bocsi barlangokban
  • Adam5
    de egyébként bányákban?
  • Amiga
    Feltéve, ha a persuade-t vagy a force persuadet nem használod, mert azzal a nevezési díjakat némileg meg lehet úszni. Bár FP azt hiszem Dark pontot vonhat maga után.
  • [NST]Cifu
    Hát igen, ebben az egyben jó vagyok...
  • ollie
    na, te aztán tucc szőrözni :))
  • [NST]Cifu
    Persze, csak kutasd át a Dark Jedi hullákat.
  • [NST]Cifu
    -Tatooine-n a Swoop race-vel 120 stockot lehet összeszedni, az 120*60 C.

120*60 = 7200 - 4*100 (nevezés díja) = 6800

- Manaan swoop-ja 7500 C-t hozhat.

7500 - 3*100 = 7200
  • Adam5
    és lila kristályvan?
  • ollie
    hát szerintem ezt már nem lehet megbocsátani :))
  • ollie
    persze hoyg minegyiket be kell járni. miért tették volna bele, dolgoztak volna egy csomót a kidolgozásával, ha csak dísz? egyedül Yavin kivétel, de az tulajdonképpen csak egy extra üzlet.
  • Adam5
    rossz helyre ment a smlie a "(cool kicsit lilás fehéres)"
    után akartam sorry
  • ollie
    valami baj van a fórum főoldalával
  • Adam5
    Na elhagytam a Korribant kinyirtam mindenkit és a emberem feje is kezd sithesedni (cool kicsit lilás fehéres)
    2dolgot szeretnék kérdezni
    1. mindegyik bolygót kötelező bejárni?
    2.létezik lila kristály is?mert az eggyik dark jedinek lila volt a fénykardja
  • harczos
    lehet, mer ráhagytam, és 5 perc múlva indulok...
  • RaveAir
    Ilyen erővel még jöhettél volna nyugodtan ircre is...