11368
  • bimbi10
    müködik?
  • ollie
    Tedd fel a legújabb (1.01) patch-et, meg a legújabb (4.1) catalystot.
  • bimbi10
    srácok a betölttéskor hibával kilép a progra megy ATI 9500-ös 128mb-os kártyám van a gépben segítsetek ha tudtok

• ollie
    Hát ilyen még álmomban sem jutott az eszembe. Egy részét sem láttam, azt se tudom, hogy milyen a Teletubbies...
  • Hmuda
    Ha azt mondod, hogy a Teletubbies akkor lelövöm magam.
  • ollie
    A Vízember Bosszúja c. sorozatból? :)))
  • Valen
    Nem nyert, egy sorozat egy jellegzetes szereplője van rajta (segitségnek)
  • ollie
    Anúgy ha a kép névvel a logódra célzol, akkor szerintem víz+szárazföld van rajta.
  • ollie
    De látom, hogy az írásbeli rejtvényeket is szereted :)))
  • Valen
    A kép egy rejtvény, aki kitalálja az ... az....annako jó :)
  • Valen
    emg =meg / atlán = talán / kortáámn = korán / ban = van
  • Valen
    Kösz, de éppen akkor késő volt, most emg már atlán kortáámn is ban:)
  • RaveAir
    Szerintem igyál még rá valamit... :D

Amúgy a kép mit ábrázol?
  • PiszkosFred
    Keso vagy koran van? ;]
  • Inquisitor
    rad_w2kxp_omega_2504 (ATI) (Catalyst 3.10)
    rad_w9x_omega_2629 (ATI) (Catalyst 3.10)

Patje's Mobility modding program allows you to change reference drivers configuration files to allow the use of them on your laptop chipset.
    D-Force MobileMod 4.0
  • Valen
    buiztos = biztos / legújíbb = legújabb / patrch = patch
  • Valen
    Hát nem egyszerű az biuztos, de a legújíbb Catalistot használod, és fentvan az 1,01-es partch?
  • TommyGun
    visszaolvasgattam de ilyen gondot senkinél nem láttam de hátha.........Szal Radeon 8500-öm van 2000 XP és 1 giga ram.....ezen mönnie köll.....engem az zavar hogy alapból 1600*1200 a moncsim ezt 70Hz-en nyomtaja de eddig észre sem vettem hogy a köcsög radeon ezt a felbontás hybridesen teszi ki nevezetesen hogy 1-2 centit minden irányba lehet scrollozni mintha mégeggy moncsim lenne........valami gáz van mert a Gef2mel simán kibaszta az 1600*1200-at rendesen a moncsira nem volt eza scrollos szarság szóval nem igazán értem. Van fent egy powerstrip is hesszöltem hátha van valami okosság erre de nem nagyon találtam a játék így meg nem indul el persze :) Rájöttem átírom az INI-ben a felbontást akkor faszájosan elndul de a játék ugyanúgy 1600ba bassza ki a képet ésha én 1280*1024 be írom át akkor a bal felső saroktól annyit látok amelnnyit lefed eza 1280 :) Szóval nem egyzserű a problémám remélem van valami megoldása :) Előre is köszikeeee
  • PiszkosFred
    Lehet hogy tapasztalat jatekosok, de a hwhez sikhulye nemelyik. Ott meg azert csak szakik irnak tobbnyire, akik velemenyere es tanacsara lehet alapozni. Itt meg? Hat felek neha vegigolvasni a topikot, mert nemely elem intelligenciaja a foldigilisztaeval vetekszik. Es akkor ezek neha ugy dontenek, hogy tanacsokat adnak, az olyan kerdesekre is, amelyet te feltettel... Kire hallgatnal a ket csoport kozul? ;]
  • Hmuda
    De belátod, hogy ez abszolút nem ide vágó dolog és egy kis utánanézéssel megoldanád a dolgot és nem terhelnéd a topicot.
  • Valen
    Rezsofix : Itt próbálj meg körbenézni
  • rezsofiz
    mind1.majd megoldom valahogy.
  • rezsofiz
    jó,csakhát tod,itt elvileg nagyrészt tapasztalat játékosok vannak,akik nem mindig a bill-t verik,hanem azértt otthon vannak az ilyenekben.köszönöm tanácsod,meg is fogadom.
  • PiszkosFred
    A hwsw.hu inkabb alkalmas erre a kerdesre, mint az SG jatekosok foruma...
  • rezsofiz
    ez a tesóm gépe 1ébként.
  • rezsofiz
    olyan kevesen írnának bele,vagy csak azt,hogy semmi értelmme sincs szvsz.sok ilyen megbukott topicot láttam.azért kösz
  • Hmuda
    Ha nem találod a topicot akkor nyiss neki. :PP
  • rezsofiz
    sorry,nem találtam kérdésemnek megfelelő topicot,ide meg úgyis sokan írnak: Mobility Radeon 9000-sem van Notebookban,és nem működnek hozzá a szokásos Ati driverek. Ha valakinek esetleg ilyesmi problémája van/volt,az legyen szíves kisegíteni.
    Még1ccer bocs,hogy ideírtam. :)
  • Johnyy
    Éljenek a sithek Az erőért és a birodalomért MINDÖRÖKkÉÉ K.O.T.O.R.
  • PiszkosFred
    Egyebkent igaza van, nem olyan gyors mint a kvek, nem olyan interaktiv mint mondjuk a morrowind vagy egy elo szerepjatek, es hogy akarmit is dumalsz - egy helyet leszamitva - olyan sok kihatasa nincs a foszallra, csak a mellekkuldetesekre. De ha nem tetszik ez igy neki, irjon egy jobbat, addig meg az 1% inkabb szanalmas mint realis... ;]

Ennyi erovel egy repper irhatna kritikat a tankcsapdarol, egy kveker valamelyik tycoonrol, egy neonaci az izraeli neprol, egy mszps a fideszrol)..es forditva...stb Elvakult, elfogult, semmi ertelme nem lenne ;]
  • Gandibá
    <- valami ilyesmi gyerek lehetett :)
  • PiszkosFred
    Felelmetes. Remelem az apukaja hamar visszaert a sarki kozertbol es elkuldte a gepe elol zavart fiacskajat vissza a mokuskerekbe, amin nincs pause eheh...
  • Gandibá
    Hát szerintem a #6536-os hozzászólást nem lehet komment nélkül hagyni! :)
  • PiszkosFred
    Hat nem ertem, ket napig pangas aztan megint 80 uj uzenet. Hol ebben a racio? ;]
  • Hmuda
    A védelem látszik a karakterlapon, a támadás meg nemsokmindenkit érdekel. Valami érdekesebbet kellene.
  • Valen
    Szerintem a támadás (Damage) érték és a védelem (Defense) érték
  • Gandibá
    .. elösször. :)
    Másodszor olyan 37 óra fullos light side :)
  • Hmuda
    Kellene pár tipp, hogy milyen adatokat kellene még írni a karakterekhez az oldalra. Eddig vannak:

Karakterlap
    fegyver
    fegyver kiegészítők
    kedvenc erő
    kedvenc támadás

Valami olyan ötlet kellene, ami kivitelezhető gyorsan (mert nem hisze, hogy valaki szeret várni, hogy a karaktere felkerüljön, ha már beküldte), szóval teljes FEAT, SKILL és POWER listát ne is kérjetek tőlem. Valami apróságot még.
  • Hmuda
    Nézz szét jobban, ott az a törés asszem a 4. CD-n.
  • Hmuda
    Igen lehet. Nekem már alapból nézelődött az egérrel és a WASD gombokkal járkáltam. Az egyedüli érdekes dolog az az egér előhozása (alap CTRL). Hameg változtattál rajat, akkor alapból eltünteti.