11368
  • RaveAir
    Azért abban bizok, hogy a fordításban helyesebben irsz...
  • Valen

!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!

leütöd 1x akkor feltölti a HP-ját a JEdi-kből.

Ezután kiírtod mind a 8-10 db JEdi-t Droid stunn-al, s utánna már csak 1x kell legyőzni.
  • Valen
    mire lol?
  • gerger
    hhhhhmmmmm erre csak ennyit lehet mondani: lol!
  • Valen
    övi= övé
  • Valen
    e=a
  • Valen
    Cifu At Work megnyerte e totót, övi a csont :)
  • rezsofiz
    igazad van. :)
  • rezsofiz
    már megérte feltenni a kérdést,mert inquisitor ''kielégített''. THX
  • rezsofiz
    kösz,megpróbálom.
  • rezsofiz
    ez igaz részben,csak amint mondtam, nem ismerek olyan sok oldalt,és amiket néztem már,ott seholse találtam választ.
    egyébként terhelem a topicot?azzal az 1 kérdéssel?mind1
    :)
  • ollie
    Úgy próbáltad, hogy mondjuk a desktopot 1024x768-ra állítod előtte?
  • TommyGun
    NA részben siker rájöttem mibaja volt ennek a szutyok Catalystnak rosszul detektálta a moncsim max felbontását ezért rakta ki az 1600at scrollosra :D De most se akar elindulni :( Kibassza arról az űrhajóról azt a kis képet azt annyi megáll.......1.01 peccs fent van meg megis va crackelve. Sajna tovább nem megy :(

Nem lehet ezt kisebb felbonstásra bírni ?
  • Hmuda
    Fogalmam sincs. Nekem egy CRPG alapból férfi karit jelent, mert bár nem PnP, de amennyire lehet, megpóbálom beleélni magam, szóval női kari kilőve.
  • gerger
    vki ezt az utóbbihoz hasonlót mondott
  • gerger
    Most énis darkosan játszom végig és izé hmuda most majd csajjak játszál mert tudni akarom akkor mi van a végén? Akkor lezbikus leszel vagy mi? VAgy carthal kell menni lézerkardal?
  • ollie
    persze, amúgy milyen proci?
  • Gandibá
    Persze, az én 700asomon is fut..
  • bimbi10
    nem használok semilyen tweaker progit de utána nézek!!!
  • cifuatwork
    Kétlem, hogy az nFORCE driver lenne a gond, én nemrég cseréltem le a 2.45-ös drivert a 3.13-asra, és egyiknél sem volt ilyen gond.

Viszont bimbi ha van fent valami viókártya-tweaker program (Rage3D tweaker, refreshforce, stb.), próbáld meg azokat uninstalálni, nekem a Rage3D tweakerre volt házsártos...
  • bimbi10
    megpróbálom köszönöm
  • ollie
    Ja, akkor tényleg prószálj újratelepíteni minden drivert. Esetleg megpróbálhatod más verziójú nforce driverrel is, mert hallottam, hogy vannak gondok azzal is.
  • ollie
    windows?
  • bimbi10
    xp-vel használom sp1-es
  • bimbi10
    NF7-S alaplap barton 2500+ proci 400mhz 512-es memória ati 9500 128mb kártya
    és eddig minden elment rajta az NFS:undergrand-al játszok most éppen és hálópartikon is mindig én vagyok a server!
  • ollie
    jó ötlet

bimbi amúgy milyen windows van fent, alaplap, proci, chipset, ram, hangkártya van a gépedben?
  • bimbi10
    van más is csak az ...hosszúúúúú
  • Amiga
    Esetleg tedd fel a 6.0-ás Internet Explorert is.
  • ollie
    Ennyi? Hát nem sok infot adott. Szerintem próbálj újratelepíteni minden driver-t. Dx9, alaplapi chipset, hang, stb. Bár meglepő lehet, de akár a hangkártya drivere miatt is lehet probléma.
  • bimbi10
    A hiba paraméterei.

AppName:swkotor.exe AppVer:1.0.1.0 ModName:swkotor.exe
    ModVer:1.0.1.0 Offseet:000a1203
  • bimbi10
    ok
  • ollie
    Na figyusz! Írd le pontosan, hogy milyen hibát ír ki.
  • ollie
    Kár hogy egy rész nem láttam a Babylon 5-ből.
  • cifuatwork
    Babylon 5 TV-sorozatból van, bal oldalon egy nyitot hiperűrkapu, jobb oldalon pedig egy Vorlon hajó. Amúgy nem túl bonyolult feladvány, mivel a Valen név is a sorozatból származik, ő a Minbari nép messiása.
  • bimbi10
    Na figyusz! Felraktam a 4.1-es catalist drivert de most sem müködik inditáskor a főmenü vibrál olyan csikokban
    amikor indítok új játékot az az oldal tökéletes de amikor lenyomom a play gombot kb 70%-ban betölti majd kilép "jelentés a hibáról a Microsoftnak" és enyi.A 1.01-es patch is fent van. ?????????????????
  • ollie
    Nem tudtam, hogy ezen nőttél fel, de ez most már sok mindent megmagyaráz :))))
  • PiszkosFred
    kulabácsi a parton napozik? ;]
  • bimbi10
    köszi a segitséget
  • bimbi10
    a Patch fent van töltöm a 4.1-es drivert ha müködik szolok!!
  • Amiga
    Te barbár! :-)

- Hahóóóóó Tinkivinki!
    - Szia Lala!
    - Szia Tinkivinki!
    - Szia Lala!

Ez egy jellemző és emelkedett párbeszéd a Teletábizból.