11368
-
#6707 Mondjuk igaz. Csak én már annyira megszoktam az én módszerem, hogy hirtelen azt hittem, hogy rossz megoldást olvasok. :-) -
#6706 pedig logikailag az enyém is helyes :) -
#6705 miért amit én írtam azt nem lehet megcsinálni????
Már rég játszottam, nem emlékszem rá :) -
#6704 Ha megnyersz egy Swoop futamot akkor kapsz bondokat.
Az első 10, második 20, harmadik 100 bondot ér. Miután ezek megvannak, nyomás Yavin és ott add el őket, mert csak ott érnek 165 creditet, mindenhol máshol csak 60-at. -
#6703 HK akkor csatlakozik, ha az Ithoriantól már megvetted.
Szerintem is töltsd vissza az állást és próbálkozz Juhanival, mert ha megölöd, akkor az egyik legeslegjobb Jedi társadtól fosztod meg magad. Hihetetlenül fel tud erősödni a játék közepére. -
#6702 Fordítva.
3-as tölt, átönt.
3-as tölt átönt (így marad egy liter).
5-ös ürít.
3-as átönt.
3-as tölt és átönt. így lesz 4 liter az 5-ösben és a cucc fölrobban. -
#6701 Hm.. En siman megmergeztem oket - kesobb ugy kitiltottak a bolygorol hogy a labnyom meg mindig ottvan a hatam kozepen. Ez a toltogetos modszer mar a dajhardharomban sem tetszett ;] -
#6699 ja SPOILER!!!!!!!!!!! -
#6698 megtöltöd az 5 literest, azt áttöltöd a hármasba.
A 3 literest kiüríted, az 5 literesből a maradékot átteszed a 3-asba.
az 5 literest megtöltöd, s átöntöd a hármasba.
Ha jól emlékszem :)
-
#6697 Választani az 1. és a 2. variáció között. Ja igaz, előtte nem árt a konzolt használni is, nem csak állni előtte, mert félő hogy elfogy a levegőd, vagy arrajön egy éhes nagyobbacska halacska... -
#6696 Persze. Sose hidd el amit a min.req. ír. Jópár éve már mindegy milyen géped van, akkor is elindul rajta ha csak egy képregényt produkál a gép. Ezért kell mindent kipróbálni az adott konfigon, nem pedig már előre legyinteni - kivéve a doom3at, mert ahhoz kell majd egy paks hogy még szép is legyen, de ez már egy másik történet... -
#6690 Juhanni legyilkolasa/hianya nem kritikus pont, igy is vegig tudod jatszani, de megfosztod magad az egyik legjobb allando tarstol a jatekban, aki nem utolsosorban eleg jo jedinenive valhat. Javaslom hogy reload, es probalkozz. Meg lehet gyozni, akarmennyi is a skilled, csak okosan kell beszelgetni vele... -
#6689 töltsd má le a 1,%ost a magyaritasok.jatekok.hun!!!! Amúgy nem baj ha kinyírtad a csajt és biztos szar volt a pershuade skilled legalábbis nem fejlesztetted (meggyőzés). Amúgy szntem azé nem akar csatlakozni mert nem vetted meg!! Vagy csak nincs rá pénzed és azé nemtod megvenni. Ja izé hmuda leírnád mégegyszer részletesen, hogy a tatoinoon mit ke a swoop kártyákkal vagy mikkel csinálni és egyáltalán, hogy ke szerezni? Amikor megserezted őket (nemtom, hogy) akkor egyből elkell menni a yanira? -
#6688 lol (ezt csak azért írtam, hogy lássam mit nem olvastam még el). Na végre visszanyerte a forgalmát ez a fórum is! Amúgy nem is olyan rossz gonosznak lenni csak az olyan megható volt amikor carth elmenekült brühühü lol -
#6686 :-) -
#6685 Télleg. Ezekröl az időkröl vannak külön könyvek (már a történések ilyen szintű fordulatán értem, meg a történelmi szereplők ilyen részletes megjelenítésén). Ha igen, akkor vki felsorolná a könyvek címeit? :-) -
Hmuda neked meg külön köszönet!! -
#6683 Kezemből vetted ki a szót. :D -
#6682 Igen ám, de ha jól emléxem nem mindig használhatod ezt, csak ha aránylag szabad visszafelé az út. Volt párszor hogy lecseréltem volna a bandából pár embert, és vissza kellett pár képernyőt sétálgatnom mire "ugorhattam"/cserélhettem... -
#6679 501.9 jihhááá -
#6678 Hát olyan 14-15%-os. Azért nem tudom pontosan, mert én ugyan elküldtem a saját anyagaimat Andy-nak, de a honlapján nem láttam, hogy frissitette volna. -
#6677 10 -
Davidsned #6676 Hi! Hol tart a magyarosítás? Letöltöttem de hány százalékos? -
#6675 Nincs bünti. Miért lenne?
Hülyeség Tarison 8. szint fölé menni, mert akkor kevés szint jut a Jedire (merthogy 20 a max).
A Return to Hideout arra van, hogy ha esetleg elintéznivalód van a városban (pl Tatooine), új cuccokat akarsz vásárolni, stb. Aki meg ilyenre használja az vessen magára. Végülis csak a saját játékát cseszi el. -
#6673 Hmmm. Fincsi. Neki is állok olvasgatni. :D -
#6672 esse fog működni :)
Exar-Kun -
#6671 Sorry! Hmuda pls help, ha lehet töröld ezt a sok szemetet alább. exar kun -
#6668 Topic-fellendítési célzattal: 593,5 :) -
#6667 Drizzthsz: Még nincs meg!!!!! -
Drizzthsz #6666 Nemsokára meglesz nekem is... -
Inquisitor #6665 Legalább működik???? -
nienor #6664 Ha szeretnél Exar Kunról többet tudni, ajánlom Kevin J. Anderson Jedi Akadémia trilógiáját, pont erről szól. Vagy 8-10 éve jelent meg, talán néhány antikváriumban még lehet kapni. -
#6663 H3h3. Ezt éppen ma fordítottam, mikor a Dantooine-on a Jedi csávó elmeséli főhősünk a Nagy Vadászatot... -
#6662 Exar Kun egy bukott Jedi volt, aki erősen megszorongatta a Köztársaságot úgy 40 évvel ezelőtt. Miután legyűrték, mind a Köztársaság, mind a Rend hatalmas veszteségeket szerzett a háború alatt és ezt a gyengeséget használták ki a mandloriak a támadásra. -
#6661 lol most dark sideba nyomulok másodszorra de a vége az szinte majdnem ugyanaz habár így legalább lehet bastillával is lol. De azé lightba jobb -
#6660 Üdv!
SPOILER (?)
A játék vége felé vhol emlegetik Exar Kun-t. Arról a részről tudna nekem vmit mondni hogy mit mesélnek róla? Mert nem annyira jó az nagoltudásom. THX!! -
#6657 miért?, szerintem egészen jól látszik a dolog -
#6656 Abban ügyelek a helyesírásra, itt nem -
#6655 Ha az eletem mulna rajta sem jottem volna ra... -
#6654 Nalam pont forditva. A jatekosok nagyresze ferfi, igy nekik kedvezve a noi karakterek mindig is kidolgozottabbak, szebbek es tobben is vannak. A tobben vannakra ertem azokat, akik esetleg kultfigurakka valtak. Igy ha jatszok egy gammaval, es lehet valasztani akkor noi karakterrel jaccok - beleelni igy is beletudom, olyan mintha egy konyvet olvasnek ahol a fohos egy no, csak en irom a sztorit (vagy legalabbis alakithatom). Ferfi karakterre ott az elet, az is szerepjatek, igaz save/reload nelkul... ;]