11368
-
Davidsned #6747 Jóvanna, rosszul láttam... -
#6746 Ha már itt tartunk, akkor honnan szerezhetek neten DOS oprendszert? Kellene. :-))) -
#6745 Illetve hogy elinduljon a game, igy a pontos ;] -
#6744 Hat hivatalosan nem lehet lemasolni a jatekokat, de ha mar megvetted sok pinze' es nem akarod hogy megseruljon a sok hasznalattol, csinalhatsz az eredeti megvett(hangsulyozva! ;]) jatekrol biztonsagi masoltat. Az eredeti dvd/cd megy vissza a dobozba majd a polcra a szobadba, a masolttal meg jatszol. Na ehhez kell a backupcd ;] -
#6743 Nincs. Az csak az updatered verziószáma. :PPPPP -
#6742 Ah. Okés. Már értem. -
Davidsned #6741 Nah meg most látom, van már 1.02-es update... -
#6740 Tulajdonképpen NOCD törés lehet. -
#6739 Pontosabban windows alatt letrehoz egy virtualis pct, amire barmilyen op rendszert telepithetsz, akar dost is persze. Aztan jon a pc a pcben funkcio, melynek nagy elonye hogy nem kell ujrarakni a rendszert. Kezelese sem nehez, megadott mekkora teruletet "fogjon le" es melyik vinyodrol, majd ezen letrehozza a maga kis dolgait, amelyre mar mehet is az uj rendszer. -
Davidsned #6738 Az 1.01-es cracknél láttam, hogy backup cd. Ez pontosan mit jelent? -
#6737 Köszi. :-) -
#6736 Elvileg XP alatt lehet dos-os dolgokat futtatni, de nekem eddig nem nagyon műxik. :-( -
#6735 Mi az a virtual pc? Vagy mire jó? -
#6734 Hat kabe ugy 1000-1500 kommenttel korabban voltak a linkek. ;] -
#6733 itt van -
Gandibá #6732 -
#6731 (gamecopyworld persze szar, szóval valami mást) -
#6730 Khm. Hol is van törés az 1.01-hez? :-) -
#6729 Meg ha valahogy összejön, akkor remélem ezzel az Elite2-t is be tudom izzítani. :-) -
#6728 De igen. Constructort akartam beüzemelni, de nekem sehogy se működött (folyton lemezt kért a VPc, közben sehol se találtam lehetőséget boot lemez készítésére). -
#6727 Virtual pc? Csak nem radtort a nosztalgia? ;] -
#6726 -
#6725 Juj mit találtam. :DDDDD
-
#6724 :) -
#6723 Hát valszeg a virtual pc a ludas. Azt már töröltem is, de ez a game egy reinstallt lazán megér. :-) -
#6722 kitörlődhetett a windows regisztrációjából a progi. próbáld meg a reinstallt(de elötte helyezd biztonságba a save-eket) -
#6721 mit tettél fel legutoljára (programot) a legutobbi játszásod és a szöveg kiírása közötti időben?? -
#6720 Ez mitől lehet? Az indításnál jön elő és semmiképpen nem indul. :-((((((((((((((((((((((((
"Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000005)." -
#6719 hi! nem tudjatok mitol lehet az, hogy az utolso bolygon vagyok mar (Kashyk), es ha vissza akarok menni a Tatooine-ra, akkor kifagy a jatek? pedig van 1-2 quest, amihez oda kell mennem. barmilyen mas bolygora vissza tudok menni, oda nem :( Koszi! -
#6718 Figyelsz arra amit az emberek mondanak neked itt a fórumon? :P
A két megakristályt tanulmányozd jobban, erre már fölös szt fecsérelni. :P -
#6717 nalad a lol az olyan mint masnal a b***meg? -
#6716 izé és amit eladok kijeleníti az eladási listájában haha és vagy 2szer annyiba kerül:). DE mi értelme van a jatek végén amikor megveszed azt a két legjobb kristályt! Annak mi értelme van? Azok csak szaros színt adó kristályok! Amúgy a legjobb kristály az utsóelötti pályán van az a ismeretlen szigetes ahol a templom van na ott van egy kék színű kristály (most pell/pill nemtom a nevét de az a legjobb) össze párosítottam vele a solarit és vmi 8-42 lett a sebzésem -
#6715 lol izé hmuda bevált a módszered!!! Csak éppenséggel még eddig nem is tdutam, hogy eladóknak is adhatsz el holmikat te magad!! lol most jöttem rá az a sell izé az és ott kiválaszthatsz a cuccaidból és eladod lol erre még rá se jöttem de több mint tízezer creditet kaszáltam az ötleteddel csak éppenséggel most vittem a jatekot végig lol dark sideba és má nem ke pénz amúgy nem muszáj rögtön a tatoiin után oda menni. (csak ha az az utolsó bolygó) -
#6714 lol ja.de az eleje pont az a rész ahol tartasz az eggyik legszarabb rész a jatekban (ha a manaan bolygót nem számítjuk:)) -
#6713 De nyugi, akit elküldesz, az visszamegy a rejtekhelyre és később megint beveheted. -
Takigabi #6712 ok thx -
maxius #6711 Mert egyszerre csak 3 ember lehet a partiban. -
Takigabi #6710 én még csak az elejénél tartok az elnne a kérsésem hogy amikor megtalálom Misiion barátját Zaalbart akkor miért csak ugy választhatom be a csapatomba ha Carthot vagy Missiont száműzöm? -
#6709 Hát ha utánaszámolsz, akkor mindkettő. :-) -
#6708 azért kérdezem, hogy melyik a jó :)