11368
  • Davidsned
    Jóvanna, rosszul láttam...
  • Hmuda
    Ha már itt tartunk, akkor honnan szerezhetek neten DOS oprendszert? Kellene. :-)))
  • PiszkosFred
    Illetve hogy elinduljon a game, igy a pontos ;]
  • PiszkosFred
    Hat hivatalosan nem lehet lemasolni a jatekokat, de ha mar megvetted sok pinze' es nem akarod hogy megseruljon a sok hasznalattol, csinalhatsz az eredeti megvett(hangsulyozva! ;]) jatekrol biztonsagi masoltat. Az eredeti dvd/cd megy vissza a dobozba majd a polcra a szobadba, a masolttal meg jatszol. Na ehhez kell a backupcd ;]
  • Hmuda
    Nincs. Az csak az updatered verziószáma. :PPPPP
  • Hmuda
    Ah. Okés. Már értem.
  • Davidsned
    Nah meg most látom, van már 1.02-es update...
  • Hmuda
    Tulajdonképpen NOCD törés lehet.
  • PiszkosFred
    Pontosabban windows alatt letrehoz egy virtualis pct, amire barmilyen op rendszert telepithetsz, akar dost is persze. Aztan jon a pc a pcben funkcio, melynek nagy elonye hogy nem kell ujrarakni a rendszert. Kezelese sem nehez, megadott mekkora teruletet "fogjon le" es melyik vinyodrol, majd ezen letrehozza a maga kis dolgait, amelyre mar mehet is az uj rendszer.
  • Davidsned
    Az 1.01-es cracknél láttam, hogy backup cd. Ez pontosan mit jelent?
  • Hmuda
    Köszi. :-)
  • Hmuda
    Elvileg XP alatt lehet dos-os dolgokat futtatni, de nekem eddig nem nagyon műxik. :-(
  • RaveAir
    Mi az a virtual pc? Vagy mire jó?
  • PiszkosFred
    Hat kabe ugy 1000-1500 kommenttel korabban voltak a linkek. ;]
  • Bercy #6733
    itt van
  • Gandibá
  • Hmuda
    (gamecopyworld persze szar, szóval valami mást)
  • Hmuda
    Khm. Hol is van törés az 1.01-hez? :-)
  • Hmuda
    Meg ha valahogy összejön, akkor remélem ezzel az Elite2-t is be tudom izzítani. :-)
  • Hmuda
    De igen. Constructort akartam beüzemelni, de nekem sehogy se működött (folyton lemezt kért a VPc, közben sehol se találtam lehetőséget boot lemez készítésére).
  • PiszkosFred
    Virtual pc? Csak nem radtort a nosztalgia? ;]
  • Valen
  • Hmuda
    Juj mit találtam. :DDDDD
  • Valen
    :)
  • Hmuda
    Hát valszeg a virtual pc a ludas. Azt már töröltem is, de ez a game egy reinstallt lazán megér. :-)
  • Bercy #6722
    kitörlődhetett a windows regisztrációjából a progi. próbáld meg a reinstallt(de elötte helyezd biztonságba a save-eket)
  • Valen
    mit tettél fel legutoljára (programot) a legutobbi játszásod és a szöveg kiírása közötti időben??
  • Hmuda
    Ez mitől lehet? Az indításnál jön elő és semmiképpen nem indul. :-((((((((((((((((((((((((

"Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000005)."
  • evyl
    hi! nem tudjatok mitol lehet az, hogy az utolso bolygon vagyok mar (Kashyk), es ha vissza akarok menni a Tatooine-ra, akkor kifagy a jatek? pedig van 1-2 quest, amihez oda kell mennem. barmilyen mas bolygora vissza tudok menni, oda nem :( Koszi!
  • Hmuda
    Figyelsz arra amit az emberek mondanak neked itt a fórumon? :P

A két megakristályt tanulmányozd jobban, erre már fölös szt fecsérelni. :P
  • PiszkosFred
    nalad a lol az olyan mint masnal a b***meg?
  • gerger
    izé és amit eladok kijeleníti az eladási listájában haha és vagy 2szer annyiba kerül:). DE mi értelme van a jatek végén amikor megveszed azt a két legjobb kristályt! Annak mi értelme van? Azok csak szaros színt adó kristályok! Amúgy a legjobb kristály az utsóelötti pályán van az a ismeretlen szigetes ahol a templom van na ott van egy kék színű kristály (most pell/pill nemtom a nevét de az a legjobb) össze párosítottam vele a solarit és vmi 8-42 lett a sebzésem
  • gerger
    lol izé hmuda bevált a módszered!!! Csak éppenséggel még eddig nem is tdutam, hogy eladóknak is adhatsz el holmikat te magad!! lol most jöttem rá az a sell izé az és ott kiválaszthatsz a cuccaidból és eladod lol erre még rá se jöttem de több mint tízezer creditet kaszáltam az ötleteddel csak éppenséggel most vittem a jatekot végig lol dark sideba és má nem ke pénz amúgy nem muszáj rögtön a tatoiin után oda menni. (csak ha az az utolsó bolygó)
  • gerger
    lol ja.de az eleje pont az a rész ahol tartasz az eggyik legszarabb rész a jatekban (ha a manaan bolygót nem számítjuk:))
  • Hmuda
    De nyugi, akit elküldesz, az visszamegy a rejtekhelyre és később megint beveheted.
  • Takigabi
    ok thx
  • maxius
    Mert egyszerre csak 3 ember lehet a partiban.
  • Takigabi
    én még csak az elejénél tartok az elnne a kérsésem hogy amikor megtalálom Misiion barátját Zaalbart akkor miért csak ugy választhatom be a csapatomba ha Carthot vagy Missiont száműzöm?
  • Hmuda
    Hát ha utánaszámolsz, akkor mindkettő. :-)
  • Valen
    azért kérdezem, hogy melyik a jó :)