11368
  • gerger
    DE az mér jó, hogy más tulajdonságokat visz a kardba?
  • Hmuda
    regeneration. Ha az annak megfelelő kristályt rakod be a speciális kristály mellé, akkor körönként nem egyel, hanem sokkal gyorsabban fog visszatérni az erőd.
  • gerger
    hát ezt mondtam!!!
  • gerger
    mi az a regen?
  • Hmuda
    Bazd, ezt már nem birom.

Mindkettő speciális kristály olyan képességekkel ruházza fel a kardot, hogy a belehelyezett kristályok teljesen másként viselkednek mint normál szinezőkristályokkal. Ha odafigyelsz a táblázat olvasása közben, akkor kájöhetnél, hogy az első oszlop tartalmazza a normális kristály melletti booster kristályértékeket, a második a Mantle of Forceét, a haramdik pedig a Hearth of the Guardinaét. Ha még most se érted, akkor már totális N/C.
  • gerger
    értem
  • gerger
    ahm meg jobban tudsz témadni mert +2a anál az a=attack legalábbis ezt írja ki
  • gerger
    például plussz demage pontokat ad meg ilyenek
  • gerger
    ahaaaaa
  • gerger
    vmi olyasmikat ír ki, hogy ha beraksz egy kristályt vmi opilát vagy janurexot stb. akkor + pontokat ad rá vagy vmi ilyesmiket ír ki, hogy +3 dex
  • Hmuda
    Ki mondta, hogy fordítsd le? Olvasd el a táblázatot és annyi. Olyan nyilvánvaló, hogy rögtön kiszúrja a szemed.
  • gerger
    ahmm
  • Hmuda
    Ha ez a faq alapján nem jösz rá, hogy mit csinál a két kristály, akkor sry, ez van.
  • gerger
    jóvan bazzeg nemfogom az egészet lefordítani, hogy megtudjam :D
  • Hmuda
    In depth faqs alulrol a negyedik.
  • gerger
    nem találtam
  • Hmuda
    Bad a linken ki vannak listázva a kotor related fileok. Keresd már ki közölül az ég áldjon meg.
  • gerger
    bazz beírtam a keresőbe és vmi 10-20 izét jelenített meg de utána nemtom mit nyomjak lol
  • gerger
    várj csak
  • gerger
    csak light saber crystal guidet találtam
  • Hmuda
    Mondjuk minimális utánanézéssel te is találhatnál választ:

Keresd a special crystal guide-ot.
  • gerger
    akkor kb. mikor írtad előző évben?
  • Hmuda
    Keress vissza. Ugynannyi munka neked is mint nekem. Nem fogom senki kedvéért a fejemben tartani minden hozzászólásom teljes tatalmát időrend szerint.
  • gerger
    akko mond el melyik bejegyzésedben írtad le!
  • Hmuda
    Majd rájössz, hogy mit. Én már meguntam, hogy minenkinek külön el kell magyarázni.
  • gerger
    mit???? nemtom az erődet? mintha erősebbeket ütöttem volna azóta
  • gerger
    lol 1997???? akkor jelent meg az abe 1 is (abe odysseus) az még 2ds jatek de nagyot aratott akkoriban. Szntem jó game csak ott tényleg használni kell az eszed
  • Hmuda
    Nulla angollal is lazán rá lehet jönni, hogy mit változtat meg a két kristály, csak hát aki lusta nézelődni...
  • gerger
    lol tanulmányozni a kristályokat? bazz nem lesz türelmem kivárni míg megjelenik a 100%os magyarosítás vhogy kedvem lett 3adszorra is végigvinni a jatekot (csak az eleje nagyon szar). Ezúttal csajjal. Végigviszem most majd csajjal és elmondom akkor mi lesz benne ha változik vmi ok?
  • Hmuda
    Egy 1997-es játék. 6 éve próbálom megszerezni és most mikor végre megvan, cseszhetem a rohadt XP miatt.
  • gerger
    Az meg mi????
  • Hmuda
    Kész, feladom. Úgylátszik arra vagyok kárhoztatva, hogy soha sem fogom kipróbálni a Constructort. :-(((
  • Hmuda
    Sehogyse akar ez nekem sikerülni. :-(((
  • Hmuda
    Köszi, közben találtam egy 4 lemezes 6.22-t, majd elválik, hogy jó-e.
  • PiszkosFred
    http://www.bootdisk.com/bootdisk.htm
  • Hmuda
    Bakker. Sehol nem találok dos dolgokat, annyira nem foglalkozik vele senki. :-(((
  • PiszkosFred
    Eredeti, a game altal felrakott exe-re probalod a peccset, vagy mar a felulirt krekkeltre? Mert elso lenyegesen egyszerubb lenne, mint a masodik lehetoseg. Ha ennek elleneri irja ki, akkor vagy serult a peccsed, vagy passz..
  • Bercy #6750
    gondolom crackelt .exe file van fenn. másold vissza az eredetit! aztán patch aztán crack
  • Davidsned
    Miért van az, hogy nem tudok frissíteni, mert azt írja ki, hogy valami incorrect fájl van, meg hogy abort update???
  • PiszkosFred
    googleal keress ra, van sok helyen letoltheto. 5.0 utan a 6.22es volt talan a legjobb es megbizhatobb, arra keress ra.