11368
-
#6831 Na vagyok. Megnyugtatok minden kétkedőt, hogy nem hagytam magam befolyásolni és legödült "néhány" ital is. :D -
#6830 Halleluja eheh... -
#6829 Újra itt vagyok!!! -
#6828 Én is újra kezdtem, ezúttal egy female, scout, dark dzsedájként. -
#6827 Idézetek:
HMUDA #6503
Igen sikerült. mindig csak olyasmit kell a tnuktól kérdezni, ami egyértelműen az ő vallomásukhoz kapcsolódik.
AMIGA #6510
Sunry perének az a titka, hogy minden forduló végén lehet szavaztatni a bírákat, hogy mit gondolnak. Ha egy körben túlsúlyba kerülnek a negatív tények, ne kérj állásfoglalást.
Lényegében azt kell bebizonyítani, hogy mocskos Sith manipulációról van szó. Ebben a legnagyobb bizonyíték a rodian vallomása lesz, aki beismeri, hogy Sith felkérésre helyezett el valamit a halott mellett, ami alapján Sunry gyanúsítható. -
#6826 lol hol írta le azt nem találtam. Mos harmadszorra már úgy játszom végig, hogy megcsinálom a mellékküldetéseket is -
#6825 Na de most tényleg, hogy lehet megmenteni az a pasit. Nem találtam hmuda, hogy írta le. -
#6824 Ajánlom az rpg.hu fórumán a SW szerepjátékon belül a SW könyveket, tuti tudnak segíteni!! Vagy esetleg ha böngésznél: SW kronológia -
#6822 Én rengeteget szenvedtem vele, aztán csak sikerült. -
Sanca #6821 De sok szep orat eltoltottem azzal a jatekkal... -
#6820 Maximus olvass vissza kb 50 hozzászólást, ott Hmuda leírja az elvet
Davidsned: soká lesz, nagyon soká :) -
#6819 nincs mit. -
maxius #6817 A Manaan-on Jolee barátját meg lehet menteni a büntetéstől? (nekem nem sikerült...) -
#6816 de bolond vagyok... -
#6815 ja,bocs.hülye vagyok.asszittem callofduty topicba írok.bocs..lol vagyok:) egyébként ugyanott találsz,csak az még 10 százalékos. :D -
#6814 van,de nekem neten nem működött: Íme -
Davidsned #6812 Mikorra várható egy jó magyarosítás? Mondjuk olyan 60-70 százalékos? -
#6811 na most csaj playerrel játszok csak itt a köcsög testvérem zavar -
#6810 Bazze Hmuda. Igyál be rendesen. Arra való a szallagavató!!!
Lenyomsz két-három páleszt és olyan hangod lesz ,hogy Revan sírva fut haza.
Nah Off vége -
#6809 na elkezdek nyomulni ezúttal csaj playerrel a kotorba -
#6808 lol csak 1 70 éves nyanya aki egy szar videót nézet meg veklünk és itt vagyunk 4en és figyeljük -
#6807 a faszt egy 70 éves nyanya az -
#6806 téged jól átba.tak azok betörők? -
#6805 Bazz szar közvélemyény kutatók vannak nálunk -
#6804 Nemhiszem, hogy túl sokáig maradnék. Sokmindenhez van most kedvem, de ivászathoz nem. Inkább hazajönnék utána aludni, de majd elválik. Lehet, hogy elég meggyőzőek lesznek a havaerok, kitudja. :D -
#6803 Grat. Aztan mindent bele utana ;] -
#6802 Mindegy mostmár. Hagyjuk. -
#6801 Akkor meg mi a fenét értetlenkedél itt negyed órán keresztül? Na nekem mára ennyi elég, mentem és készülődök a szalagavatómra. -
#6800 nemis tom kinek -
#6799 lol ezt nem neked üzentem hmuda -
#6798 bazz már rég tudom, hogy mit csinálnak azok a stupid kristályok!!!!! -
#6797 Mivel a szinezőkristályok helyére kerül, ne várd azt, hogy majd marad normál kék és normál piros. Meg különben is. Így sokkal jobban megkülönböztethető, hogy melyik kér kardban van a két speciális kristály és upgrade-nél nem kell prcekig keresgélni a sok használaton kívüli fénykard között (mert én pl megtartom trófeának a levágott sötét jedik kardjait). -
#6796 na jó asszem véget kell vetnem a csetelésnek:) -
#6795 Felelmetes...
Eskuszom siman megutod a sulinet szinvonalat. Fogj mar egy kib***ott szotart konyorgom es lapozz benne egykettot.
Be kellene vezetni forumon is az ignore funkciot, ircneten a leghasznosabb dolog ami valaha is napvilagot latott... -
#6794 dark sideba tök szar volt játszani -
#6793 lol cset -
#6792 ok de a színüket is megváltoztatja!! az eggyikük ilyen piros narancssárga keverékké a másikuk meg vmi szürkés kékké. (az útóbbi a jobb mert az drágább) -
#6791 Mert jobbak mint a gégiek. Gondolom +3 erő-regenerációval mindnki többre megy mint +1 attack és +1 damage-el. -
#6790 ahm értem -
#6789 Nem egészen. Nem extrákat ad hozzájuk, hanem megváltoztatja azokat. Nem mindegy.