11368
  • Hmuda
    Na vagyok. Megnyugtatok minden kétkedőt, hogy nem hagytam magam befolyásolni és legödült "néhány" ital is. :D
  • PiszkosFred
    Halleluja eheh...
  • Police88
    Újra itt vagyok!!!
  • hollow
    Én is újra kezdtem, ezúttal egy female, scout, dark dzsedájként.
  • Valen
    Idézetek:

HMUDA #6503

Igen sikerült. mindig csak olyasmit kell a tnuktól kérdezni, ami egyértelműen az ő vallomásukhoz kapcsolódik.

AMIGA #6510

Sunry perének az a titka, hogy minden forduló végén lehet szavaztatni a bírákat, hogy mit gondolnak. Ha egy körben túlsúlyba kerülnek a negatív tények, ne kérj állásfoglalást.

Lényegében azt kell bebizonyítani, hogy mocskos Sith manipulációról van szó. Ebben a legnagyobb bizonyíték a rodian vallomása lesz, aki beismeri, hogy Sith felkérésre helyezett el valamit a halott mellett, ami alapján Sunry gyanúsítható.
  • gerger
    lol hol írta le azt nem találtam. Mos harmadszorra már úgy játszom végig, hogy megcsinálom a mellékküldetéseket is
  • gerger
    Na de most tényleg, hogy lehet megmenteni az a pasit. Nem találtam hmuda, hogy írta le.
  • Kis Szabó
    Ajánlom az rpg.hu fórumán a SW szerepjátékon belül a SW könyveket, tuti tudnak segíteni!! Vagy esetleg ha böngésznél: SW kronológia
  • hollow
    Én rengeteget szenvedtem vele, aztán csak sikerült.
  • Sanca
    De sok szep orat eltoltottem azzal a jatekkal...
  • Valen
    Maximus olvass vissza kb 50 hozzászólást, ott Hmuda leírja az elvet

Davidsned: soká lesz, nagyon soká :)
  • rezsofiz
    nincs mit.
  • maxius
    A Manaan-on Jolee barátját meg lehet menteni a büntetéstől? (nekem nem sikerült...)
  • rezsofiz
    de bolond vagyok...
  • rezsofiz
    ja,bocs.hülye vagyok.asszittem callofduty topicba írok.bocs..lol vagyok:) egyébként ugyanott találsz,csak az még 10 százalékos. :D
  • rezsofiz
    van,de nekem neten nem működött: Íme
  • Davidsned
    Mikorra várható egy jó magyarosítás? Mondjuk olyan 60-70 százalékos?
  • gerger
    na most csaj playerrel játszok csak itt a köcsög testvérem zavar
  • CarajoEsp
    Bazze Hmuda. Igyál be rendesen. Arra való a szallagavató!!!
    Lenyomsz két-három páleszt és olyan hangod lesz ,hogy Revan sírva fut haza.
    Nah Off vége
  • gerger
    na elkezdek nyomulni ezúttal csaj playerrel a kotorba
  • gerger
    lol csak 1 70 éves nyanya aki egy szar videót nézet meg veklünk és itt vagyunk 4en és figyeljük
  • gerger
    a faszt egy 70 éves nyanya az
  • Bercy #6806
    téged jól átba.tak azok betörők?
  • gerger
    Bazz szar közvélemyény kutatók vannak nálunk
  • Hmuda
    Nemhiszem, hogy túl sokáig maradnék. Sokmindenhez van most kedvem, de ivászathoz nem. Inkább hazajönnék utána aludni, de majd elválik. Lehet, hogy elég meggyőzőek lesznek a havaerok, kitudja. :D
  • PiszkosFred
    Grat. Aztan mindent bele utana ;]
  • Hmuda
    Mindegy mostmár. Hagyjuk.
  • Hmuda
    Akkor meg mi a fenét értetlenkedél itt negyed órán keresztül? Na nekem mára ennyi elég, mentem és készülődök a szalagavatómra.
  • gerger
    nemis tom kinek
  • gerger
    lol ezt nem neked üzentem hmuda
  • gerger
    bazz már rég tudom, hogy mit csinálnak azok a stupid kristályok!!!!!
  • Hmuda
    Mivel a szinezőkristályok helyére kerül, ne várd azt, hogy majd marad normál kék és normál piros. Meg különben is. Így sokkal jobban megkülönböztethető, hogy melyik kér kardban van a két speciális kristály és upgrade-nél nem kell prcekig keresgélni a sok használaton kívüli fénykard között (mert én pl megtartom trófeának a levágott sötét jedik kardjait).
  • gerger
    na jó asszem véget kell vetnem a csetelésnek:)
  • PiszkosFred
    Felelmetes...

Eskuszom siman megutod a sulinet szinvonalat. Fogj mar egy kib***ott szotart konyorgom es lapozz benne egykettot.

Be kellene vezetni forumon is az ignore funkciot, ircneten a leghasznosabb dolog ami valaha is napvilagot latott...
  • gerger
    dark sideba tök szar volt játszani
  • gerger
    lol cset
  • gerger
    ok de a színüket is megváltoztatja!! az eggyikük ilyen piros narancssárga keverékké a másikuk meg vmi szürkés kékké. (az útóbbi a jobb mert az drágább)
  • Hmuda
    Mert jobbak mint a gégiek. Gondolom +3 erő-regenerációval mindnki többre megy mint +1 attack és +1 damage-el.
  • gerger
    ahm értem
  • Hmuda
    Nem egészen. Nem extrákat ad hozzájuk, hanem megváltoztatja azokat. Nem mindegy.