11368
-
Drizzthsz #6965 De láttam egy pöcegurut egy haveromnál, amiben timedemo eredmények voltak írva...
Sajna a játék most jobban idegesít, mint ahogy élvezni tudom, mivel nagyon pöttyöz a kártyám a textúrák szélén...
A magyarítás hogy áll? Ha esetleg abba kellene segítség, megpróbálnék segíteni, csak kéne valami offline szótár, ami max. 10 mega. Isdn miatt. -
#6964 Hát azt meg nehezen lehetne tekintve, hogy suxbokszos átirat a gém. Max Frapsal tudsz és ott nézheted a kiírt FPSt. -
#6963 Szerintem benchmarkolni akar a KOTOR-al -
#6962 Mire gondolsz? -
Drizzthsz #6961 Timedemo mód van a játékban??? -
#6960 Spoiler!!!!
Ha a The One-nak segítesz, akkor mindenképpen gonoszság pontot kapsz, hiszen le kell mészárolnod az Elder-eket. Ha igazán gonosz akarsz lenni, akkor pluszba a Templom után a Rakata-kat is lemészárolhatod egy újabb gonoszság pontért. -
#6959 Hmuda. Vidd végig a Beyond Good&Evil-t. Meg aki itt van vigyétek végig. Legjobb játék!!!
On:nem tudja valaki hol vannak Sw fontok? -
#6958 Jó hozzáállás. :-))) -
#6957 Nah asszem elkezdem megint. -
#6956 UAW: ajánlom figyelmedbe a leírást az oldalon, mert ott csak a fő szál van leírva és akkor onnan kiviláglik, hogy az az oldalfolyosó csak valami lényegtelen extrát tartalmaz. Bár végülis Zalbaar elég szépen el tud játszadozni a karddal. :D -
#6955 az ajtó mögött egy kard van. egész jó kard, mérgez meg minden, de ha már az ember jedi akkor legyen a kezébe inkább lightsaber :) -
#6953 Nemtom. Én mindig az Eldereknek drukkolok, de gondolom ott se lehet elakadni, mert ha már eddig sikerült olyanra csinálni, hogy egyáltalán ne lehessen elakadni akkor nem hiszem hogy pont ott sikerült volna besúvasztani ilyesmit. -
#6952 A Unknownplanetre gondol, ahol vannak a RAKATA-k és az ELDER RAKATA-k, és az a kérdése, hogy mi van akkor, ha nem az eldereknek segít, hanem a másik cspatnak (a **** ONE-nak) -
#6951 Mivan? Beszélj már értelmesebben, pont erről beszélek. Ha minden faszságot összebeszélsz, akkor senki nem fog odafigyelni az üzeneteidre. -
#6950 Az a baj a lolal, hogy abszolút akkor szoktad használni, amikor szó szerint semmi értelme sincs és ezzel csak azt fogod elérni, hogy egy idő után már senki nem fogja elolvasni az üzeneteidet, mert annyira szét vannak kúrva a hülyeségeiddel, hogy órákig tart kibogózni a lényegi mondanivalót.
Hú de szép hosszú mondat. :D -
#6949 Nekem pont meg van fordítva (van ennek opció a menüben). Alapból nézelődök és a CTRL-al egerezek. -
#6948 Raketa csapatok?????? Amúgy meg nincs kód, de írjál már magyarul. -
#6947 lol csajomat. És ha az utolsó elötti pályán nem a rendes raketa csapatokat hagyom meg tehát amelyikkel a jatek szerint elöbb találkozol hanem a másikokat (persze akkor dark side pointokat kapok) akkor is bejutok a templomba? -
#6946 izé nincsen olyan kód, hogy (jó tduom, hogy utáljátok a kódokat de) skill pontokat kaphass?? sőt nem csak skilleket hanem a többiből is, mert az elején amikor csináltam a pasim akko vmit nagyon elcsesztem -
#6945 Úgy hogy addig húztam a csúszkát, amíg 520-on nem volt. -
#6944 OFF
ollie: hogy tudtál egy 9600pro-t 520mhz-re felhúzni?
ON -
#6943 nem jó :) -
#6942 De úgy állandóan nyomva kell tartanod a gombot, az miért jó neked? -
#6941 de azt 1 kattal ki is tudod kapcsolni. alapbol a jobb egergombot v a ctrl-t ha nyomva tartod akkor egérrel nézelődsz mint az fps-ekben! -
#6940 Ja tényleg, felfedeztem a beállításokban, hogy egy kattal el lehet intézni, hogy olyan legyen az irányítás, mint az fps-ekben, tehát egérrel lehet jobbra balra fel le nézni, és nincs kurzor se. De úgy eléggé problémás a tárgyak felvétele, beszélgetés, stb... -
#6939 Szerintem meg nem éri meg. -
Hoz_Hun #6938 Hmuda: ahüm, végül is így korrekt a Sötét Erő pont. Ha azt vesszük, maga a bérgyilkosság is a oda vezet. Hmm-hmm igaz.
Ollie: Zuulan-on kívül mindenkit leöltem és egyedül Hulasért nem kaptam Sötét Erő pontot (gonolom az jogos elégtétel volt, bár a Jedi kódex szerint...). Mondjuk én jó vagyok, de a cuccosok miatt megéri az a pár Sötét Erő pont. Tényleg jó vagyok...? -
#6937 Pedig nem mindenki után kapsz sötét pontot. -
#6936 te lol vagy :)))) -
#6935 mi a baj a lollal? lol. Amúgy kit érdekelnek a computer spikek tudok venni eleget akár 100at is eladom az összes cuccomat és kész. szar páncélok kinek kellenek azok csak az elején fontosak. Persze azé a jobb páncélokat meghagyom de sok coccot eladok fegyvereket pláne. Amúgyis ez csak egy jatek ami roncsolja az agyunkat és bezártságot okoz a külvilágtól ez csak egy olyan dolog, hogy leülsz egy doboz elé ami képeket vetít ki és ezek a képek mozognak is ha megnyomsz egy gombot ennyi. De kit érdekel nekem akkor is jó ez a doboz ami képeket vetít ki tehát lol (ebben a helyzetben viszont már használhtaom) jó akkor két rendőr megy az utcán mi hiányzik? a poén. lol lol lol -
#6934 Az ilyen akaratnélküli gyengejellemű csíterektől fordul fel állandóan a gyomrom. :PPP -
#6933 Hulas: mert utólag kiderült, hogy mindegyik áldozat ártatlan volt és az egy dolog, hogy a szervezet vezetői, attól még a űköztársaság híveit irtottad ki.
Bendak: mert pénzért ölsz meg egy embert és a Jedik kódexében benne van, hogy senkit nem szabad kivégezni, nem számít mi a bűnük. Ez az ok az előzőre is vonatkozik. -
#6932 ehehe, ez nem fps, nincs következő pálya -
Hoz_Hun #6931 Hmmm...lehet. Azaz igazság a terorista meg az egykori rabszolgakereskedő után nem is nagyon olvastam a foglalkozásukat. De a végén kiderül, hogy mindegyik Genoharadan-i vezető volt és Hulas azért likvidáltatta őket, hogy egyeduralma legyen a cég felett, ergó negatívak voltak, de lehet hogy itt is figyelmetlenül olvastam. Na mindegy viszont Bendak Starkiller-ért tényleg nem értem miért jár a sötét erő pont, hisz becsületes küzdelemben győztem le, ráadásul elég gonosz figura. -
Hoz_Hun #6930 Na elcsesztem valamit...akkor így irom:
www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/3379.html -
Hoz_Hun #6929 Nem érdemes csalni, de sok érdekesség mellett it talász azt is. Hogy müxik-e azt nem tudom, nem próbáltam.
<a href=http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/3379.html>FAQs & Guides</a> -
#6927 Ki mondta, hogy Hulasnal csak csupa bűnözőért kapsz fejpénzt? Ha figyelmesen elolvasod rájössz, hogy a társaság fele teljesen ártatlan. -
Hoz_Hun #6926 Egyébként meg mi az, hogy ha Juhanit életben hagyod nem kapod meg a kardját. Dehogynem, csak max nem az élettelen ujjai közül facsarod ki. A hajodon egyszerűen lenyulod tőle, ugyis csatlakozik, ha annyira kell. De szerintem tök fölösleges, semmi extra. -
Hoz_Hun #6925 Ja tényleg gerger, inkább használd az szvsz-t. Az több helyre illik mint a lol. Mert ahogy te használod az lol. -
Hoz_Hun #6924 Hello minddenki. Lenne egy gagyi kérdésem. Valószínüleg naív vagyok, de végül is a Bioware csinálta (inkább alkotta meg mert így szebb) a Baldurs Gate-t is.
Romantikázni csak és kizárólag Bastilával lehet (természetesen férfi "main" karakterre gondolok)? Nekem Mission sokkal szimpatikusabb, mint a beképzelt Bastila.
u.i.: kár hogy a "masszázsért" Davik rabszolgáinál nem jár XP. :) Végül is a Nevrewinter Nights-ban, ha magunkévá tettünk egy lányt kaptun 50Xp-t. Számomra a masszázs burkoltan "azt" jelenti. Vagy nagyon Magyarországon élek?
Még egy utolso kérdés(ek): Bendak Starkiller-ért miért jár sőtét erő pont, és ugyancsak miért jár Hulas "feladataiért", hisz csupa bűnözőt kell eltenni láb allól. És ha már jár érte akkor Hulas kinyírásáért miért nem. (Itt egyébként simán el lehet bliccelni Zuulan meggyílkolását, ha várunk vele Dantooine lerombolásáig).