11368
  • Hmuda
    Majd ha házigazda leszel akkor lehet csak moderálni.
  • Valen
    Drizzthsz:

Ment válasz Privátban (a fórum felső fejléc környékén kiírja hogy 1 privát üzeneted érkezett ekkor meg ekkor)
  • gerger
    javitas: témát és nem megy
  • gerger
    hmmm. most már nem lassú de izé hmuda, hogy kell moderálni mert ugye létrehoztam egy témár és nem emgy ahoz kell vmi engedély vagy mi???
  • Hmuda
    Miért pont ilyesmire figyelne mikor még egy rendes írásképet se képes összehozni?
  • Drizzthsz
    Akkor kellene segítség a magyarításban? Mert felajánlom képességeimet, ha megfelelőek.
  • PiszkosFred
    Arra nem gondoltal hogy az SG lassu ma egy picit? ;]
  • Hmuda
    Hát fura. Én minden hozzászólásodban "raketa" szavakat olvastam ami nem éppen a megfelelő és félreérthetetlen "rakata".
  • gerger
    bazzmeg mér ilyen köcsög lassú most a netem pedig 512 kbs és kb. 20 kbos a sebessége szó szerint pedig akárhányan is vannak egy honlapon nem mehet 128 kb alá!! fél óra volta mire betöltötte az üzimet
  • gerger
    már kijavítottam az előző mondatomban de mind1 amúgy az rakéta csapat amire gondolsz nem? (pokemonban)
  • PiszkosFred
    Probald ki - erdemes - es ugy jarsz mint a kotorral, csak akkor rakod le ha vegigjatszottad ;]
  • PiszkosFred
    Raketa csapat mas tortenetben van ;]
  • Hmuda
    Dantooine, a courtyyardon lévő rodian árus, Cassus Fett páncélja (mellesleg ez ad a játékban a legtöbb védelmet)-
  • ollie
    francba hülye vagyok, a vége nem .hu hanem .com
    bocsi!
  • ollie
    hát ha 5 percen belül nem jön meg, akkor már csak holnap tudok válaszolni
  • ollie
    zoltan(PONT)gyokeres(KUKAC)cchbc(PONT)hu
  • ollie
    Nem tudom, mert nálam nem jön be az uw.hu .
  • ollie
    nemtom mi az, mert nem láttam a képet
  • ollie
    ha megmondod mi van a kariján ,akkor talán

(szerintem photoshoppal csinálta :DDD)
  • Hmuda
    Bazd az Rakata és nem rakéta. :PPP
  • ollie
    SPOILER!!!

H (há) alakban kell végigsétálnod rajtuk, szerencsére nem kell iszonyat pontosnak lenned. Egyébként előtte találsz egy hullát asszem, akinél egy memóban ez el is van írva.
  • ollie
    Majd ha megtanulod hogyan kell használni vesszőt és pontot, megmondom :)))
  • gerger
    i killed the good raketa team how i go in to the temple??? the another raketa team do anything?
  • gerger
    basszameg az egész szemem csillog most jól szétdobtuk a kicsiket hehe:D hazajöttwem és úgy csillog a szemem mintha száz lámpával világítanák meg de műr múlik csak azé elég szat érzés. Amúgy ezek a kicsik elég bátrak jönnek ránk ötvenen és csodálkoznak ha kigáncsoljuk őket. ((((((lol)))).
  • gerger
    hát bazzeg ennél jobban nem lehet értelmesebben írni most azon mit nem értetek, hogyha kinyírom azokat a raketa csapatokat vagy miket az utcsó elötti pályán akik megkérnek, hogy szabadítsak ki egy fogloyt a másik raketa csapat bázisáról. Na ésha ezeket akik megkérnek erre és megölöd őket akkor a másik raketa csapat (a gonoszak) varázsolják el a templomot, hogy belehessen menni oda?? Nem értem ezen mit nem lehet érteni mondjam angolul??
  • RaveAir
    Szerintem jó kis játék. Egész jó hangulata van, ha egy sötét szobában, fejhallgatóval a fejeden játszol vele. És mivel nincs benne mentési lehetőség, csak mentési pontok, ezért abbahagyni is nehéz. Sajnos ezen is érezhető, hogy xbos-os, és az is, hogy 1-1,5 éve nagyobb durrant volna.
  • ollie
    577.6 a pingvines rekordom kacsázva
  • ollie
    Ja a HALO milyen?
  • ollie
    Én meg elfelejttem visszamenni Manaan-ra lebonyolítani a Sunry tárgyalást :)
  • Amiga
    Ma reggel mészároltam le Juhanit, na őérte nem kaptam feketepontot. Viszont ahogyan az elkószált robotot nyírtam ki, azért igen :-).
  • ollie
    jaaaaaaa :DD
  • CarajoEsp
    Fraps 2.0?:D
  • ollie
    Ez honnan van?
  • ollie
    2.0 feletti verziókban? A játék 1.01-nél tart.
  • ollie
    A másik felet választani gonosz cselekedet, szal kitalálhatod, hogy mi történik...
  • Hmuda
    Fogalmam sincs. Mivel nekem egy játéknál nem az FPS az elsődleges döntő tényező (sőt, tulképpen sz@rok rá, ha egyszer jó a játék), nem is foglalkozok ilyesmikkel.
  • Drizzthsz
    Van benne beépített mérő mód, legalábbis a 2.0 feletti verziókban(azaz nem kell hozzá screenshot), de nekem valami beépített mód kellene. Vagy lehet, hogy egyszerűen bemérték frapssal az egyik game engine animot?
  • Hmuda
    Juj. :D
  • Kandurex
    OFF

Bocs Hmuda, majd moderálod, lezárták és ez fontos:

"A szekénybe volt! A gaz! A kis felbújtó! Nahát kérem én itt súlyos hazaárulást és puccs tervezést fedeztem fel! A bűnös jobbos zokni, előre kitervelt szándékkal, különösebb befolyáltság nélkül próbálta megdönti kicsiny közösségem lelki békéjét. A kicsiny közöségem, vagyis a bal lámbam, ezennel, azonnali bírósági eljárást kezdeményez a különös kegyetlenséggel elkövetett bal láb elleni fázás vétsége miatt! "

ON
  • Hmuda
    Az ilyen eredményeket bármilyen módon el lehet érni. Még akár Fraps segtségével is. Csak meg kell adni neki, hogy a screenshotokra rakja rá az FPS-t és csinálnak pár képet aztán már cask átlagot kell számolni. Nem nagy kunszt.