11368
  • Sanca
    A legtobb jatek vegere?? Hanyszor vitted te mar vegig ezt a jatekot?:))
  • grebber
    Valaki tenne be képet hogy milyen ez a game?
  • Drizzthsz
    Hát, én nem tudom, de nem is hinném. Náalm is hajlamos lassan menni, pedig :3000+,9800pro,2*256
  • Drizzthsz
    Aha, és akkor lehetne mondjuk minnél kisebb szinttel Jedivé válni?

Amúgy már most félúton járok a teljes jóság felé...
  • Ben C
    Helló!
    kis ideje kaptam meg a kotort,és sztem nem elég erős a gépem hozzá..
    1.7 cerka
    256 MB ddr ram
    Ati 9200 128 Mb
    Ezért van, hogy nem látom amikor üt az emberkém, hanem már csak azt látom, amikor az arc a földön fexik? Peccs ezt orvaosolja?? Nagyon sorry a vissza nem olvasásért.
  • Hmuda
    Igen, de őszintén szólva ennél magasabbra menni már hülyeség lenne, mert akkor kevesebb szint jut a Jedi kasztodnak. Mivel 20 a max szint és miután jedi leszel a szinted nem nullázódik le, hanem hozzáadódik a kezdő kasztod szintjéhez. Ezzel jön ki pl nekem a maximális Soldier8/Guardian12 páros a legtöbb játék végére.
  • Drizzthsz
    Húha, de izgi...

Addig még magasabb szintet is elérhetek majd, mint 8.? Megpróbálok minden questet teljesíteni...
  • Hmuda
    Majd Taris után. Még kb +4 szintet fogsz fejlődni addig.
  • PiszkosFred
    8 korul ha "hagyomanyosan" jatszol.
  • Drizzthsz
    Tényleg, kb. mikor leszek Jedi? Még csak az első pályán járok... 4 szinten vagyok...
  • Drizzthsz
    Valen, bocs az előző privátért, már azóta megtaláltam Harczost...
  • Hmuda
    Nem. A Bacca kard egykezes.
  • maxius
    Nem úgy tűnik...vagy 3 kezű lenne a főhősöm?
  • Valen
    de a wookie Ceremonial kard az nem kétkezes kard????
  • maxius
    Én 1 fénykardot és a wookie ceremonial kardot használom...elég halálos vagyok master power attackkal...így a legjobb poén...
  • gerger
    uhh jól lecsúsztunk a listáról mármint ez a topic a második részben van tehát 50-100 között és ott is 75 fölött tehát a lap alja fele
  • ollie
    aha, köszi
  • Hmuda
    Nem. Szó szerint sz*rt se ér a fénykardnál a melee feat.
  • ollie
    Még egy kérdés. Vajon összeadódnak a lightsaber és melee weapons feat-ek bónuszai ha lightsaber-t használok? Szal érdemes e maxra tolni a melee weapons feat-et is?
  • ollie
    azaz robotsebzés is kircsi, de köszi az infót a karizmáról
  • Hmuda
    Erősebben gyógyít, meg még ad bónuszokat egy-két erőhöz. A leírásukban benne van, hogy mihez.

Mindenesetre nagyon magas wisdommal és karizmával és 3. szintű force wave-el elég bemenni egy szobába és háromat elnyomva mindenki halott. Hasonló a helyzet a villámokkal, vagy a fagyasztás se semmi, a robotsebzés egyenesen nélkülözhetetlen.
  • ollie
    A karizma tulajdonképpen mennyit számít Hmuda?
  • ollie
    és az a 4 pont elég lesz (force wave powa!)
  • Hmuda
    Én végig vittem Guardiannal, és tényleg akkorákat ütöttem, hogy mindenki elszállt, de Consularként semmit nem nyomtam támadásra és csak a bölcsesség-karizma párost nyomattam és ha hátul ennek köszönhetően közelharcabn sz@rt se értem, de távolrol maga voltam a HALÁL. Ha célirányosan fejleszted a karit kasztnak megfelelően akkor semmi gond a rendszerrel. De ha valaki ész nélkül csak támadásra gyúr ... nos, az egyéni szocproblem.
  • ollie
    Szal orrba szájba kell erőt használni, számomra a force wave nagyon ütös, mert egyszerre szinte korlátlan számú versenyzőre hat (egy bizonyos területen), és a mellett, hoyg sebez, le is bénit.
  • ollie
    Pedig pont az a lényege a többi jedi kasztnak, hogy sokkal többb erő trükköt tanulhatnak mint a guardianok, és meglepő ,de most hogy consuler-el vagyok, sokkal könnyebb így a játék, pont a sok erőtrükk miatt. Próbáld ki, ha nem hiszed.
  • harczos
  • ollie
    "ollie-harczos: azonnal fogjatok kezet"

fújjjj, én hetero vagyok :DDDD
  • Hmuda
    Nem tök mindegy? A lényeg hogy a játék hihetetlenül jó, a harcosok harcolnak, a tolvajok lopakodnak a jedik meg erőt használnak. Pont.

ollie-harczos: azonnal fogjatok kezet. :D
  • ollie
    ehehe :)))
  • harczos
    a d20-t azt fogjuk fel egy absztrakt szabályrendszernek, és minden d20 licenszű játéknak az az alapja, azt dolgozzák ki vhogy. nem ismerem az összes szabályrencert, de ha az egyik hasonlít a másikra, az még nem jelent semmit. kész, punktum ;)
  • ollie
    És szerinted a WotC SWd20-nak mi az alapja?
    Amúgy kiváncsi vagyok, hogy mennyi pénzt kapott a WotC, hogy teljesen kihagyhatták a WotC logojt a játékból.
  • ollie
    ja, veled szólalkoztam össze? :))
  • harczos
    befejeznéd? :P
  • ollie
    közben látom kaptál választ
  • ollie
    nincs bajom vele ,amúgy a d&d3e az alapja
  • ollie
    francba, tegnap este kipróbáltam... hát nem aludtam sokat ;)
  • Hmuda
    Mivan? Mi klenne még egy CRPG-be? Szvsz az egyik legjobb rpg rendszer számítógépen.
  • gerger
    jajj rossz nevet adtam a témámnak lotr:trilogyt kellet volna
  • Drizzthsz
    Küldtem privát választ...

Remélem segítségükre leszek majd...