11368
-
Sanca #7061 A legtobb jatek vegere?? Hanyszor vitted te mar vegig ezt a jatekot?:)) -
#7060 Valaki tenne be képet hogy milyen ez a game? -
Drizzthsz #7059 Hát, én nem tudom, de nem is hinném. Náalm is hajlamos lassan menni, pedig :3000+,9800pro,2*256 -
Drizzthsz #7058 Aha, és akkor lehetne mondjuk minnél kisebb szinttel Jedivé válni?
Amúgy már most félúton járok a teljes jóság felé... -
Ben C #7057 Helló!
kis ideje kaptam meg a kotort,és sztem nem elég erős a gépem hozzá..
1.7 cerka
256 MB ddr ram
Ati 9200 128 Mb
Ezért van, hogy nem látom amikor üt az emberkém, hanem már csak azt látom, amikor az arc a földön fexik? Peccs ezt orvaosolja?? Nagyon sorry a vissza nem olvasásért. -
#7056 Igen, de őszintén szólva ennél magasabbra menni már hülyeség lenne, mert akkor kevesebb szint jut a Jedi kasztodnak. Mivel 20 a max szint és miután jedi leszel a szinted nem nullázódik le, hanem hozzáadódik a kezdő kasztod szintjéhez. Ezzel jön ki pl nekem a maximális Soldier8/Guardian12 páros a legtöbb játék végére. -
Drizzthsz #7055 Húha, de izgi...
Addig még magasabb szintet is elérhetek majd, mint 8.? Megpróbálok minden questet teljesíteni... -
#7054 Majd Taris után. Még kb +4 szintet fogsz fejlődni addig. -
#7053 8 korul ha "hagyomanyosan" jatszol. -
Drizzthsz #7052 Tényleg, kb. mikor leszek Jedi? Még csak az első pályán járok... 4 szinten vagyok... -
Drizzthsz #7051 Valen, bocs az előző privátért, már azóta megtaláltam Harczost... -
#7050 Nem. A Bacca kard egykezes. -
maxius #7049 Nem úgy tűnik...vagy 3 kezű lenne a főhősöm? -
#7048 de a wookie Ceremonial kard az nem kétkezes kard???? -
maxius #7047 Én 1 fénykardot és a wookie ceremonial kardot használom...elég halálos vagyok master power attackkal...így a legjobb poén... -
#7046 uhh jól lecsúsztunk a listáról mármint ez a topic a második részben van tehát 50-100 között és ott is 75 fölött tehát a lap alja fele -
#7045 aha, köszi -
#7044 Nem. Szó szerint sz*rt se ér a fénykardnál a melee feat. -
#7043 Még egy kérdés. Vajon összeadódnak a lightsaber és melee weapons feat-ek bónuszai ha lightsaber-t használok? Szal érdemes e maxra tolni a melee weapons feat-et is? -
#7042 azaz robotsebzés is kircsi, de köszi az infót a karizmáról -
#7041 Erősebben gyógyít, meg még ad bónuszokat egy-két erőhöz. A leírásukban benne van, hogy mihez.
Mindenesetre nagyon magas wisdommal és karizmával és 3. szintű force wave-el elég bemenni egy szobába és háromat elnyomva mindenki halott. Hasonló a helyzet a villámokkal, vagy a fagyasztás se semmi, a robotsebzés egyenesen nélkülözhetetlen. -
#7040 A karizma tulajdonképpen mennyit számít Hmuda? -
#7039 és az a 4 pont elég lesz (force wave powa!) -
#7037 Én végig vittem Guardiannal, és tényleg akkorákat ütöttem, hogy mindenki elszállt, de Consularként semmit nem nyomtam támadásra és csak a bölcsesség-karizma párost nyomattam és ha hátul ennek köszönhetően közelharcabn sz@rt se értem, de távolrol maga voltam a HALÁL. Ha célirányosan fejleszted a karit kasztnak megfelelően akkor semmi gond a rendszerrel. De ha valaki ész nélkül csak támadásra gyúr ... nos, az egyéni szocproblem. -
#7036 Szal orrba szájba kell erőt használni, számomra a force wave nagyon ütös, mert egyszerre szinte korlátlan számú versenyzőre hat (egy bizonyos területen), és a mellett, hoyg sebez, le is bénit. -
#7035 Pedig pont az a lényege a többi jedi kasztnak, hogy sokkal többb erő trükköt tanulhatnak mint a guardianok, és meglepő ,de most hogy consuler-el vagyok, sokkal könnyebb így a játék, pont a sok erőtrükk miatt. Próbáld ki, ha nem hiszed. -
harczos #7032 -
#7031 "ollie-harczos: azonnal fogjatok kezet"
fújjjj, én hetero vagyok :DDDD -
#7030 Nem tök mindegy? A lényeg hogy a játék hihetetlenül jó, a harcosok harcolnak, a tolvajok lopakodnak a jedik meg erőt használnak. Pont.
ollie-harczos: azonnal fogjatok kezet. :D -
#7029 ehehe :))) -
harczos #7028 a d20-t azt fogjuk fel egy absztrakt szabályrendszernek, és minden d20 licenszű játéknak az az alapja, azt dolgozzák ki vhogy. nem ismerem az összes szabályrencert, de ha az egyik hasonlít a másikra, az még nem jelent semmit. kész, punktum ;) -
#7026 És szerinted a WotC SWd20-nak mi az alapja?
Amúgy kiváncsi vagyok, hogy mennyi pénzt kapott a WotC, hogy teljesen kihagyhatták a WotC logojt a játékból. -
#7025 ja, veled szólalkoztam össze? :)) -
harczos #7022 befejeznéd? :P -
#7021 közben látom kaptál választ -
#7020 nincs bajom vele ,amúgy a d&d3e az alapja -
#7019 francba, tegnap este kipróbáltam... hát nem aludtam sokat ;) -
#7018 Mivan? Mi klenne még egy CRPG-be? Szvsz az egyik legjobb rpg rendszer számítógépen. -
#7017 jajj rossz nevet adtam a témámnak lotr:trilogyt kellet volna -
Drizzthsz #7015 Küldtem privát választ...
Remélem segítségükre leszek majd...