11368
-
#7102 amúgy erőidnél nem erődinél hehh -
#7101 Amúgy teljesen fölösleges a pershuade skill.
Egyszerűen beállítod az erődinél a tudatbefolyósolást.
Sőt ha azt még továbbfejleszted tudatirányítássá,
akkor már senki se tud az erőmeggyőzésedre nemet mondani.
Na tessék így már jobb ti se írtok különbebb mondatokat. -
#7100 Bocsi, csak gondoltam felhívom rá a figyelmed. :-) -
Ben C #7099 Sorry -
#7098 Olvasd el a levágott kézből kiszedett adattáblát, mellesleg nem hülyeségböl írtam meg azt a végigjátszást, szóval ha elnnél szíves a fenti linkre kattintani, máris okosabb lennél. -
Ben C #7097 800*600 ban van, de mintha a peccs javított vóna rajta.
Szal Taris csatornáiban vagyok, mission gyerek most akar elvezetni a Vulkar bázisra, de ott ólálkodik egy Rancor, és már elég soxor megölt.. micsináljakvele? -
#7096 Menüben a felbontásálltásnál próbáltad? :P -
#7095 Hogyhogy? -
Drizzthsz #7094 Nálam abba se lehet tenni... -
#7093 Jaja. 800*600 a minimum. -
#7092 nem lehet? akkor 800x600? -
Ben C #7091 Sztem sem elég a játéknak ez a vasdarab a lábamnál...
640*480 ba nem lehet tenni... -
#7090 Még jó hogy ez nem fps, szal nem számít ha szaggat egy kicsit- -
#7089 +2 Wis van rajta -
#7088 Én meg nem hiszem hogy elég erős lenne a géped. Vegyél minden minimumra és 640x480-ra és úgy sasold meg. -
#7087 az emberi szem 24 fps-től lát folyamatosnak dolgot, de ahogy sanca is írja, vanamikor még a 40-50 fps is szaggató hatást kelt :) -
Sanca #7086 Hat, en a 14 fps-nel siman eszreveszem hogy vmi nem ut meg ha folyamatos is. 25-30 fps tenyleg eleg ha egyenletesen oszlik el, de ha pl a mp elso feleben 25 fps-t nyom, es a 2. feleben 5ot, azon eszreveszed hogy szaggat. Es az atlagjatekoknak sajna nem folyamatosak a dolgok. -
#7085 Hat kvekelj egyszer majd 25-30fpssel es meglatod ;] Kotorban tokeletesen eleg 30 koruli, itt aztan tenyleg nem szamit a folyamatossag. Egyebkent mar az alap nwn motor is ilyen volt, akarmilyen gepen futott, nem hozta ki a maxot, sot... -
#7084 Sose értettem mi a bajuk az embereknek a 25-30 körüli FPS-ekkel, mikor az emberi szem már a 14 FPS-t is mozgóképnek látja. Meg ez a játék amúgyis hadilábon van az ATI kártyákkal. -
Drizzthsz #7083 Ok, kösz. Lehet amúgy, hogy tényleg nem egy egyszerű konverzió, de akkor is, hogy r9800 proval 25 fps körül ténferegjen 1024*768-ban... -
#7082 Azért ezt nem nevezném egy "csak átkonvertálták xboxról" játéknak, mert vannak benne olyan extrák, amik a suxboksz verzióban nincsenek (Yavin, megakristályok, stb). Pazaak decket meg bármelyik játékostól lehet szerezni Taris után. -
Drizzthsz #7081 Egyre jobban tetszik a játék...
Csak kár, hogy ezt is ilyen fasza módon szinte csak átkonvertálták xboxról...
A Haloban is ezt utáltam, király lenne, de lassú, s régi grafika xbox miatt.
ui.: Amúgy nagyon jó. A Pazak main decket csak a legelején lehet szerezni? -
#7080 thx -
#7079 Azt csak a Starforgeon találod meg de az is minimum 26 spikeba kerül (1 a feltörés +25 a replikálás). -
#7078 SPOILER!
igen azt megtaláltam de az csak vilagos jedi hordhatja :( és én most egy sötét karakterrel is végig akarom tolni a gammát. régebben volt szó vmi kapucnis ruhárol, azt nem tudod hol lehet megtalálni? -
#7077 SPOILER!
Olyat nem, de a legjobb jedi cuccot Korribanon találod, abban a barlangban ahhol a szökött diákok vannak. Miutána Terentateket kicsináltad menj balra és vedd fel a hulláról. 5-ös a védelme és van még valami extra rajta (asszem 85 WIS, de nem biztos). -
#7076 hi. tudtok nekem javasolni vmi jo ruhat a jatekban. eddig mindig csak jedi master robe volt a legjobb ami rajtam volt. pl olyasmit nem lehet szerezni mint amilyen malaknak van? -
#7075 Dantooine látkép.
Vuki falu.
Sötét Urak Völgye.
Anchorhead, Tatooine.
Korribani barlang.
Bastila, a robotgyilkos.
Sötét Jedik küzdelme.
A Császár bekaphatja. -
#7074 Jó akkor linkekké alakítom őket. -
#7073 Gratula, a modemem a 3ik kep utan feladta a kuzdelmet... -
#7072 Nem igazán értem a dolgot, nekem 1.01-es patch volt fent az elejétől fogva, és semmi problémát nem tapasztaltam.
Ha lehet egy tippem, akkor kapcsold ki az árnyékokat, különösen a Soft Shadow-ot ne erőltesd 9200-on... -
#7070 Na, egyelőre még nincs belinkelve a galéria, de ha kell akkor belinkelhetek pár képet. -
#7069 GF4 -
#7068 FX ? -
#7067 Az egyetlen patch az 1.1V. Tudtommal javít valami ATI gondot, de mivel nekem NVIDIA-m van, engem nem érintett. -
#7066 Hát vayg 5-6 alkalommal akasztottam. :-))) -
#7065 Hát azért azt sem érdemes, max akkor ha Consular akarsz lenni. Ha Soldierrel kezdesz akor mindenképpen érdemes elvinni a karit 8. szintig, hogy minél több FEAT-et szerezhess, de azért maradjon a jedinek is. A soldier két szint kivételével mindig kap FEAT-et, de a jedik sokkal ritkábban. -
#7064 nem adtak ki Ati -hoz vmi patch -et, emiatt ? -
#7063 Szivesen raknék, de még üzemelem a galériát az oldalamon (link fent). :-) -
#7062 Szvsz ram gond lehet. Nézd meg a minimum követelményt a hivatalos oldalon.