11368
  • gerger
    amúgy erőidnél nem erődinél hehh
  • gerger
    Amúgy teljesen fölösleges a pershuade skill.

Egyszerűen beállítod az erődinél a tudatbefolyósolást.

Sőt ha azt még továbbfejleszted tudatirányítássá,

akkor már senki se tud az erőmeggyőzésedre nemet mondani.

Na tessék így már jobb ti se írtok különbebb mondatokat.
  • Hmuda
    Bocsi, csak gondoltam felhívom rá a figyelmed. :-)
  • Ben C
    Sorry
  • Hmuda
    Olvasd el a levágott kézből kiszedett adattáblát, mellesleg nem hülyeségböl írtam meg azt a végigjátszást, szóval ha elnnél szíves a fenti linkre kattintani, máris okosabb lennél.
  • Ben C
    800*600 ban van, de mintha a peccs javított vóna rajta.
    Szal Taris csatornáiban vagyok, mission gyerek most akar elvezetni a Vulkar bázisra, de ott ólálkodik egy Rancor, és már elég soxor megölt.. micsináljakvele?
  • Hmuda
    Menüben a felbontásálltásnál próbáltad? :P
  • Hmuda
    Hogyhogy?
  • Drizzthsz
    Nálam abba se lehet tenni...
  • Hmuda
    Jaja. 800*600 a minimum.
  • ollie
    nem lehet? akkor 800x600?
  • Ben C
    Sztem sem elég a játéknak ez a vasdarab a lábamnál...
    640*480 ba nem lehet tenni...
  • ollie
    Még jó hogy ez nem fps, szal nem számít ha szaggat egy kicsit-
  • ollie
    +2 Wis van rajta
  • ollie
    Én meg nem hiszem hogy elég erős lenne a géped. Vegyél minden minimumra és 640x480-ra és úgy sasold meg.
  • Valen
    az emberi szem 24 fps-től lát folyamatosnak dolgot, de ahogy sanca is írja, vanamikor még a 40-50 fps is szaggató hatást kelt :)
  • Sanca
    Hat, en a 14 fps-nel siman eszreveszem hogy vmi nem ut meg ha folyamatos is. 25-30 fps tenyleg eleg ha egyenletesen oszlik el, de ha pl a mp elso feleben 25 fps-t nyom, es a 2. feleben 5ot, azon eszreveszed hogy szaggat. Es az atlagjatekoknak sajna nem folyamatosak a dolgok.
  • PiszkosFred
    Hat kvekelj egyszer majd 25-30fpssel es meglatod ;] Kotorban tokeletesen eleg 30 koruli, itt aztan tenyleg nem szamit a folyamatossag. Egyebkent mar az alap nwn motor is ilyen volt, akarmilyen gepen futott, nem hozta ki a maxot, sot...
  • Hmuda
    Sose értettem mi a bajuk az embereknek a 25-30 körüli FPS-ekkel, mikor az emberi szem már a 14 FPS-t is mozgóképnek látja. Meg ez a játék amúgyis hadilábon van az ATI kártyákkal.
  • Drizzthsz
    Ok, kösz. Lehet amúgy, hogy tényleg nem egy egyszerű konverzió, de akkor is, hogy r9800 proval 25 fps körül ténferegjen 1024*768-ban...
  • Hmuda
    Azért ezt nem nevezném egy "csak átkonvertálták xboxról" játéknak, mert vannak benne olyan extrák, amik a suxboksz verzióban nincsenek (Yavin, megakristályok, stb). Pazaak decket meg bármelyik játékostól lehet szerezni Taris után.
  • Drizzthsz
    Egyre jobban tetszik a játék...

Csak kár, hogy ezt is ilyen fasza módon szinte csak átkonvertálták xboxról...

A Haloban is ezt utáltam, király lenne, de lassú, s régi grafika xbox miatt.

ui.: Amúgy nagyon jó. A Pazak main decket csak a legelején lehet szerezni?
  • Bercy #7080
    thx
  • Hmuda
    Azt csak a Starforgeon találod meg de az is minimum 26 spikeba kerül (1 a feltörés +25 a replikálás).
  • Bercy #7078
    SPOILER!

igen azt megtaláltam de az csak vilagos jedi hordhatja :( és én most egy sötét karakterrel is végig akarom tolni a gammát. régebben volt szó vmi kapucnis ruhárol, azt nem tudod hol lehet megtalálni?
  • Hmuda
    SPOILER!

Olyat nem, de a legjobb jedi cuccot Korribanon találod, abban a barlangban ahhol a szökött diákok vannak. Miutána Terentateket kicsináltad menj balra és vedd fel a hulláról. 5-ös a védelme és van még valami extra rajta (asszem 85 WIS, de nem biztos).
  • Bercy #7076
    hi. tudtok nekem javasolni vmi jo ruhat a jatekban. eddig mindig csak jedi master robe volt a legjobb ami rajtam volt. pl olyasmit nem lehet szerezni mint amilyen malaknak van?
  • Hmuda
    Dantooine látkép.
    Vuki falu.
    Sötét Urak Völgye.
    Anchorhead, Tatooine.
    Korribani barlang.
    Bastila, a robotgyilkos.
    Sötét Jedik küzdelme.
    A Császár bekaphatja.
  • Hmuda
    Jó akkor linkekké alakítom őket.
  • PiszkosFred
    Gratula, a modemem a 3ik kep utan feladta a kuzdelmet...
  • [NST]Cifu
    Nem igazán értem a dolgot, nekem 1.01-es patch volt fent az elejétől fogva, és semmi problémát nem tapasztaltam.

Ha lehet egy tippem, akkor kapcsold ki az árnyékokat, különösen a Soft Shadow-ot ne erőltesd 9200-on...
  • Hmuda
    Na, egyelőre még nincs belinkelve a galéria, de ha kell akkor belinkelhetek pár képet.
  • Hmuda
    GF4
  • Serpa
    FX ?
  • Hmuda
    Az egyetlen patch az 1.1V. Tudtommal javít valami ATI gondot, de mivel nekem NVIDIA-m van, engem nem érintett.
  • Hmuda
    Hát vayg 5-6 alkalommal akasztottam. :-)))
  • Hmuda
    Hát azért azt sem érdemes, max akkor ha Consular akarsz lenni. Ha Soldierrel kezdesz akor mindenképpen érdemes elvinni a karit 8. szintig, hogy minél több FEAT-et szerezhess, de azért maradjon a jedinek is. A soldier két szint kivételével mindig kap FEAT-et, de a jedik sokkal ritkábban.
  • Serpa
    nem adtak ki Ati -hoz vmi patch -et, emiatt ?
  • Hmuda
    Szivesen raknék, de még üzemelem a galériát az oldalamon (link fent). :-)
  • Hmuda
    Szvsz ram gond lehet. Nézd meg a minimum követelményt a hivatalos oldalon.