11368
  • Bercy #7142
    kösz "insel" :D
  • ollie
    SPOILER!

Yavin, de követlenűl a Star Forge System előtt kell odamenned, csak akkor lesznek ott (tehát előtte az összes bolygót végig kell járnod).
  • Bercy #7140
    SPOILER!

vki meg tudná mondani h azokat a mega kristályokat hol találom, mert már másodszor viszem végig a játékot de nem találom őket.
  • Bercy #7139
    szvsz nem a végén bastilla-val történt dolog a legnagyobb fordulat a játékban ugyhogy még tartogat meglepetéseket a story
  • ollie
    remélem türelmes gyerek vagy
  • Valen
    akkor jó sokáig várhatsz :)
  • Goodwill
    Jajj de király lesz ez a játék! Vagyis már most is az, csak kár hogy angolul van. Asszem megvárom a fordítást. :P
  • Sanca
    Kosz:) Elkuldtem, kivancsi vagyok valaszolnak-e.
  • Hmuda
    Király. Eég hivatalos, és jól körbeírja a prblémát. :-)
  • Sanca
    Na megirtam:

Tisztelt Ponthu!
    Sajnos néztem a mai adásukat - többet nem fogom - és örömmel tapasztaltam, hogy egyit kedvenc játékomrol, a Knights Of The Old Republic -ról tartanak beszámolot, melyet idő hiányában még nem tudtam végigvinni. Itt a 'szakértőjük' éppen a lehető legnagyobb spoilert(Bastilla-ról) mutogatta büszkén, ezzel igencsak elrontva mások, és jómagam játékát. Felháborítónak tartom, hogy egy ilyen játéknál, melynek legjelentősebb része a hihetetlen jól megírt történet - de minden más játéknál is - a befejezésről mutatnak igencsak fontos képsorokat, ezzel porba tiporva más játékosok szórakozását és felfedezési élményét.

Milyen sztetek?
  • Ben C
    kötszi Hmuda.
  • Hmuda
    Upper City North, a lejáratnál tovább kell menni, pont a droidüzlettel szemben.
  • Ben C
    Tarison hol van a Sith bázis?
    a végigjáccásban sincs benne.
  • Seth
    A Klubbon---de legalább normális gépen nyomta volna a bemutatót,mert úgy akadozott mint a szemét
  • Hmuda
    Egyáltalán hol van egy a műsor? Még életemben nem hallottam róla.
  • Sanca
    Hat nem szoktam nezni, szal nem tom van-e ilyen musor kozben, a weboldalukon pedig nem talaltam.
  • Hmuda
    Hajrá! Meg is érdemli. Nincs véletlen valami olvasói levél dolog, mit műsor közben beolvasnak? Az kellene.
  • Sanca
    Ebbe a tetu ponthuba(tv musor) 'szakertett' 1 fasz a kotorrol, es a vegso Bastillas spoilert nyomatta ep, hogy o milyen kurva okos. Hat kapja be az osszes faszomat az a hulye tetu. Jol kivette a feelinget a jatekbol reszemrol. Irok is ezeknek az idiota barmoknak hogy mi a faszt kepzelnek.
  • Hmuda
    Már vagy fél hónapja leírtam. :PPP
  • gerger
    hahh amúgy csak a yavinon érdemes eladni dolgokat, mert ott dupla annyiért ellehet adni mint máshol.

pl. egy nagyon szar fénykard kristályt is több mint 2000 creditért megvesz! persze utána sokkal drágábban árulja.
  • Ben C
    picike off
  • gerger
  • gerger
    szaros biztonsági okok miatt
  • gerger
    Neeeeeeeeeeeem jajj de löke vagyok csak 24 órán belül fog megjönni az email kivan írva!
  • Hmuda
    Ezért kell alapból mindig az állandóan használt nicket regisztrálni, és nem holmi álneveket regisztrálni.
  • gerger
    akkor csak a képemet tom megváltoztatni. Na azé megpróbálom insel ötletét is
  • Hmuda
    Különben se nyerő nicket változtatni.
  • gerger
    hát akkor beszívtam
  • Hmuda
    Emilt csak regisztrálásnál lehet megadni aztán annyi, többet nem lehet.
  • ollie
    a nevedet nem változtathatod, új reget kell létrehoznod. ha a régi emailedet akarod használni, akkor a mostani reghez adj meg egy újat, és utána próbáld meg az újat szerintem.
  • Hmuda
    Ez már egyéni szocproblem.
  • gerger
    igen de nem írhatom be mégegyszer az emailomat
  • Hmuda
    Kilépve próbáltad már? :PPPPP
  • gerger
    Bazz hol kell újból regisztrálni magam?ű

Vagy hol kell a nevemet lecserélni a beállításoknál nem tudtam!
  • ollie
    most látom: "különbebb"

ehehe
  • gerger
    Na ha majd 4edszerre viszem végig a jatekot a karizmámat jó magasra fogom emelni az biztos
  • gerger
    okok de azé a tudatbefolyósolás nem árt és én nemkapok mindig sötét erő pontokat érte.
  • Hmuda
    Ez hülyeség. Nem mindig lehet force persuade-et használni, vannak alkalmak mikor csak síma persuade van, szóval a legfontosabb skill még mindig a persuade.
  • ollie
    csak ha gonosz akarsz lenni, mert sötét pontot kapsz érte
  • gerger
    és leváltom a nevem Magyarra és új képet rakok be mert a ·Magyar·az igazi fórumos nevem habár ez mind1