11368
-
#7142 kösz "insel" :D -
#7141 SPOILER!
Yavin, de követlenűl a Star Forge System előtt kell odamenned, csak akkor lesznek ott (tehát előtte az összes bolygót végig kell járnod). -
#7140 SPOILER!
vki meg tudná mondani h azokat a mega kristályokat hol találom, mert már másodszor viszem végig a játékot de nem találom őket. -
#7139 szvsz nem a végén bastilla-val történt dolog a legnagyobb fordulat a játékban ugyhogy még tartogat meglepetéseket a story -
#7138 remélem türelmes gyerek vagy -
#7137 akkor jó sokáig várhatsz :) -
#7136 Jajj de király lesz ez a játék! Vagyis már most is az, csak kár hogy angolul van. Asszem megvárom a fordítást. :P
-
Sanca #7135 Kosz:) Elkuldtem, kivancsi vagyok valaszolnak-e. -
#7134 Király. Eég hivatalos, és jól körbeírja a prblémát. :-) -
Sanca #7133 Na megirtam:
Tisztelt Ponthu!
Sajnos néztem a mai adásukat - többet nem fogom - és örömmel tapasztaltam, hogy egyit kedvenc játékomrol, a Knights Of The Old Republic -ról tartanak beszámolot, melyet idő hiányában még nem tudtam végigvinni. Itt a 'szakértőjük' éppen a lehető legnagyobb spoilert(Bastilla-ról) mutogatta büszkén, ezzel igencsak elrontva mások, és jómagam játékát. Felháborítónak tartom, hogy egy ilyen játéknál, melynek legjelentősebb része a hihetetlen jól megírt történet - de minden más játéknál is - a befejezésről mutatnak igencsak fontos képsorokat, ezzel porba tiporva más játékosok szórakozását és felfedezési élményét.
Milyen sztetek? -
Ben C #7132 kötszi Hmuda. -
#7131 Upper City North, a lejáratnál tovább kell menni, pont a droidüzlettel szemben. -
Ben C #7130 Tarison hol van a Sith bázis?
a végigjáccásban sincs benne. -
#7129 A Klubbon---de legalább normális gépen nyomta volna a bemutatót,mert úgy akadozott mint a szemét -
#7128 Egyáltalán hol van egy a műsor? Még életemben nem hallottam róla. -
Sanca #7127 Hat nem szoktam nezni, szal nem tom van-e ilyen musor kozben, a weboldalukon pedig nem talaltam. -
#7126 Hajrá! Meg is érdemli. Nincs véletlen valami olvasói levél dolog, mit műsor közben beolvasnak? Az kellene. -
Sanca #7125 Ebbe a tetu ponthuba(tv musor) 'szakertett' 1 fasz a kotorrol, es a vegso Bastillas spoilert nyomatta ep, hogy o milyen kurva okos. Hat kapja be az osszes faszomat az a hulye tetu. Jol kivette a feelinget a jatekbol reszemrol. Irok is ezeknek az idiota barmoknak hogy mi a faszt kepzelnek. -
#7124 Már vagy fél hónapja leírtam. :PPP -
#7123 hahh amúgy csak a yavinon érdemes eladni dolgokat, mert ott dupla annyiért ellehet adni mint máshol.
pl. egy nagyon szar fénykard kristályt is több mint 2000 creditért megvesz! persze utána sokkal drágábban árulja. -
Ben C #7122 picike off -
#7121 -
#7120 szaros biztonsági okok miatt -
#7119 Neeeeeeeeeeeem jajj de löke vagyok csak 24 órán belül fog megjönni az email kivan írva! -
#7118 Ezért kell alapból mindig az állandóan használt nicket regisztrálni, és nem holmi álneveket regisztrálni. -
#7117 akkor csak a képemet tom megváltoztatni. Na azé megpróbálom insel ötletét is -
#7116 Különben se nyerő nicket változtatni. -
#7115 hát akkor beszívtam -
#7114 Emilt csak regisztrálásnál lehet megadni aztán annyi, többet nem lehet. -
#7113 a nevedet nem változtathatod, új reget kell létrehoznod. ha a régi emailedet akarod használni, akkor a mostani reghez adj meg egy újat, és utána próbáld meg az újat szerintem. -
#7112 Ez már egyéni szocproblem. -
#7111 igen de nem írhatom be mégegyszer az emailomat -
#7110 Kilépve próbáltad már? :PPPPP -
#7109 Bazz hol kell újból regisztrálni magam?ű
Vagy hol kell a nevemet lecserélni a beállításoknál nem tudtam! -
#7108 most látom: "különbebb"
ehehe -
#7107 Na ha majd 4edszerre viszem végig a jatekot a karizmámat jó magasra fogom emelni az biztos -
#7106 okok de azé a tudatbefolyósolás nem árt és én nemkapok mindig sötét erő pontokat érte. -
#7105 Ez hülyeség. Nem mindig lehet force persuade-et használni, vannak alkalmak mikor csak síma persuade van, szóval a legfontosabb skill még mindig a persuade. -
#7104 csak ha gonosz akarsz lenni, mert sötét pontot kapsz érte -
#7103 és leváltom a nevem Magyarra és új képet rakok be mert a ·Magyar·az igazi fórumos nevem habár ez mind1