11368
-
#7184 jah, olvastam :( -
#7183 ezis ilyen rpg lesz vagy mi? vagy rps vagy mi a neve és ebbe mit kell majd csinálni?:D
sima karddal kell kardozni? -
#7182 Csak NEM lesz PC-re.:(( Illetve az esély erre 1%-ék:( -
#7181 ez se lehet 1 rossz game. és a képeket elnézve a grafja is eléggé odabaszós. -
#7180 Láttátok a Hcgameren a tesztet?:D 85%:D Nevetséges_D -
#7179 off:
akinek tetszett a KOTOR nézzen be ide is...
-
#7178 Szasztok, + tudnátok mondani, hogy a Manaani sith bázis feltöréséhez milyen mátrix-kódok kellenek?
Vgy hogy halgassam ki a sithet?
-
#7177 A legjobb, hogy 1. szövegnél az alábbi résznél jöttem rá, hogy melyik gém melyik pályályáról beszél :
"csövek felett lődd szét a piros izéket, majd lézerkardal vágd szét a csöveket. Kis videó után egy fickót kell legyőznöd, a feje felett lévő izét lődd szét"
a 2. szöveg alapján, meg simán eltévedsz, mert hogy meg nem találnád a lépegetőt az biztos -
#7176 hát ilyen erővel mérnem ezvan benne: menj jobbra majd balra aztán egyenesen majd fölfele aztan le balra majd megint balra hajj de ne arra balra hanem a másik balra ott lesz két tehén majd ha jobbra balra fölle délkelet felé mentél jó helyen jársz ha látsz valamit (lol) mondjuk egy ajtót aztán menj ......................... -
#7175 Az eleje a legjobb: Szia, ha ezzel a játékkal akarsz játszani, kösd fel a gatyád.
Menj ki az ajtón, lődd le a katonákat, azután a második ajtón menj be, és menj végig ezen a folyosón. Lesz itt 4 robotcsirke. A folyosó végén, lévő lépcsőn menj be és vedd el a tiszttől a kulcsot, nyomd meg a piros kapcsolót. Menj le a lépcsőn majd fel a másikon, ki a külső folyosóra az egyik cső felett van egy sárga jelzés, arra a csőre kell ráugrani, menj végig rajta és ugorj fel az ajtóihoz és nyomd meg a kapcsolót és menj be, ugorj fel a felső szintre, és vedd el a tiszttől a kulcsot. Menj vissza a csövön be az ajtón (ami szemben van a csővel), és jobbra be a másik ajtón, a kulccsal nyisd ki az ajtót, és bent nyomd meg a gombot. Látni fogod, hogy ahol a kulcsot szerezted, kinyílnak az ajtók, menj oda vissza. Ugorj be a jobb hátsó csőbe és menjél végig rajta, nyisd ki az ajtót F1-el ugorj ki, menj be az ajtón és fel a lifttel, vedd el a tiszttől a kulcsot aztán ki az ajtón, ugorj fel egy szintet be és be az ajtón. Lődd ki az ablakot, és ugorj le, menj be a folyosóba, vigyázz ágyú vár rád. Fel a lifttel, itt 2 robotcsirke vár aztán be az ajtón, a csövek felett lődd szét a piros izéket, majd lézerkardal vágd szét a csöveket. Kis videó után egy fickót kell legyőznöd, a feje felett lévő izét lődd szét, onnantól kezdve nem lesz védőpajzsa, én addig lőttem, amíg meg nem pusztult. Sok sikert. Most a súlytalanság állapotában vissza kell menned a pálya elejére, és a második ajtón menj be, ha jó helyen vagy ott már nincs súlytalanság, menj tovább. És jöhet a következő küldetés.
Yavin_swamp. (jk ii 54).
Na ez bonyolult lesz! Menj egyenesen át a másik szárazföldre, majd a vízben tovább egyenesen, fel egy kisebb kőre, mellette van egy hosszú lapos kő, arra ugorj rá, és onnan ugrálj egyre feljebb, majd le a másik oldalon. Ha jó helyen vagy 2 lézerkardos fickó támad rád. Menj ki a fa mellet, majd fordulj jobbra, ott találsz egy másik űrhajót. Ahogy megpillantod az űrhajót, állj meg, balra, lévő szárazföldre menj át, menj át a nagy bokron, és a vízben jobbra van az átjáró, ahonnan lőnek rád. Menj tovább, a kövek között van egy kisebb földrész, oda menj be, onnan lehet, látni azt a felső párkányt, ahova fel kel ugranod. Ha jó felé mentél, akkor a robot hangját hangosabban hallod. Menj le a másik oldalon, és menj jobbra, fogsz látni 4 oszlopot, jó felé jársz menj tovább, nemsokára egy járathoz érsz ami balra lesz mássz be oda, menj végig rajta, majd ki és balra folytasd utadat. Mássz ki a vízből, fordulj jobbra, majd megint jobbra, aztán egyenesen az űrhajó felé ahol az embereid vannak, a ball oldali konténeren élet és muníció van. A konténertől gyere visszafelé egyenesen aztán jobbra, kicsi úszás után a jobb oldali szárazföldön folytasd utadat. Ha jó helyen vagy találkozni fogsz egy lépegetővel, a sziklák közt van egy űrhajó, menj be.
-
#7174 hahh 640*480ra :D.
amúgy meg kitöltöttem magamról sok adatot.
Azé itt nem könnyű pont úgy viselkedni, mint a valóságban.
Amúgy meg visszaolvastam ilyen 5000rel korábbi temát (visszanyomkodtam) és megtaláltam ott a jk2őt amin belül írt egy gyerek, hogy hol található egy magyarosítás.
Hát bele olvastam a jk2 magyarosításába és hát idézek belőle (elég vicces lesz): -
#7173 írd át 640*481ra:D
-
Drizzthsz #7172 Igen, de nálam csak 1024*768-at engedélyez minimum. Ha a config file-ban átírom 800*600-ra, akkor csak a kép egy részét látom. -
#7171 !!!!!!!!OFF!!!!!!!
Gerger>
Ami engem illet, én a beállításoknál legtöbször a valós adatokat adom meg, pont azért, hogy a másik, akivel beszélek tudja, hogy kivel áll szemben.
Elég gond az hogy sokan nem töltik ki, mert ezáltal úgy bocsátkoznak vitába, ahogy írtad, senki nem tudja a másikról hogy milyen szinvonalat adjon.
Én special saját magamat adom, nem játszom meg magam, s eedig még nem is ugattak le/ hajtottak el/anyáztak le, míg másokat, akik játtazák magukat szinte azonnal.
És ennek az az oka, hogy minden forumozó 2-3 hozzászólás után el tudja dönteni még az adatai nélkül is egy személyről, hogy mennyire vehető komolyan, mennyire hiteles, mennyire kultúrált, mennyire játsza meg az agyát.
és annál undorítóbb nincs is, mint amikor vki teszi az agyát, hogy ő mekkora nagy ész, s felvág olyan dolgokra, amire nem kéne/ nincs neki.
nem rólad beszélek, s ezért ne vedd személyesnek.
Ez nem rólad szólt, ez a fentebb leírtaknak szól.
Bocsánat az OFF-ért!!!!! -
#7170 najó ezcsak egy topic senkise tudja, hogy nézki a másik mennyi idős milyen gyerek tehát itt szntem senki sem önm,agát adja tehát ne itt ítéljétek meg a másikat pl. én a valóságban nem ilyen vagyok sőt éppezaz, hogy itt csomót írok de igazából nem vagyok túl dumás gyerek tehát mondjuk úgy, hogy csöndes vok -
#7169 akin védő aktivtita brita kita megapiciliánikus szónikus bluon whieloplán rendszer van -
#7168 Na van egy jó hírem gerger holnap végleg eltávozik és jön helyette valaki új -
#7167 Ne üvöltözz.
Ideges vagy tán? -
#7166 És elegem van ebből a szar nevemből szar képemből áá mindenből elegem van. (kivéve a szánmítógépből lol) -
#7165 NAJÓ ELÉG EBBŐL EZ NEM OVODA AHOGY MONDTAD MÉG RÉGEBBEN!! -
#7164 hát ja nem lesz rá idő, hogy pl. kimoderáld a #7148as és a #7150es üzenetedet. ÉS EZ NEM LOL HANEM LOLN'T.
Már az iskolában csak 1 gyerek mondja rám, hogy gépgyerek vagyok aztis csak azért mert újgyerek vagyok.
Tavaly mentem új iskolába. Most meg jönnek itt a hazugságok legalább ő igazat mond mert tényleg gép gyerek vagyok de nem vok dixlekciás. -
#7163 Nem, IE-t (mások parazsát látom, csak szerintem a motion blur miatt nem látszik. -
#7162 Tippelhetek? Mozillat használsz. :)
Sajnos a Mozilla nem jeleníti meg a makrók egy részét (IE6-al nézve látszik rendesen), hogy miért, nem tudom... -
#7161 Na látom ez gerger gyerek kezd visszaeső lenni pedig már kezdett kilábalni. Na mindegy. Nemsokára indulok egy egyhetes sítúrára, úgyhogy nem leszek itt, hogy kimoderáljam a gyökerek hozzászólásait. Legyetek jók. Majd jövök. -
#7160 Jaj akis tökéletesek és becsületesek grrr ti írtátok meg a becsületkódexet?:DDDD hehehehe. Biztos Mátyás a becsületes a példaképetek hehehehe.
hehehehehehe
Bazz és engem is hívtak már gegernek tehát szíííváss és ti is ejtettetek már helyesírási hibákat tehát szííívás. Amúgy mikor fog megjelenii a becsületkódex 2?:DDDDDDD hehehe. Megírhatnátok a Magyar helyesírási szabályok 12. kiadását hamár ennyire érekel titeket a helyesírás:DDDD.
Elnézést de ezt nem hagyhattam szó nélkül amit rólam írtatok. -
#7159 Nemjó. Próbáltam zöld parázzsal és az se látszódott. :-( -
#7158 tegyél be más képet scrollozni :) -
#7157 Királyak ezek a makrók, kár hogy a piros parázs nem látszik rajta. :-( -
#7156 A karakterem:
-
#7154 Persze hogy elfogynak. Csak kitartónak kell lenni. Megéri kivárni mindegyik hullám végét, mert sok gyógycsomagot meg stimulánst lehet szerezni, ami Malak ellen nagyon jól fog jönni. -
maxius #7153 A star forge-on a katonák kifogyhatnak? Tele van a tököm, hogy nem lehet kiirtani őket, és még elszaladni sem tudok... -
#7152 lol :-) -
#7151 sztem meg csak 1szerűen nincs összekoordinálva az agya a kezeivel és amkor írni akar rugkapál, és így a véletlenszerüen leütött karakterekből néha vmi értelmetlen jön ki. -
#7150 Hát a diszlexia nem csak íráshibákat de olvasási gyöngeséget is jelen. Mostmár kiderült, hogy tényleg az a baja. :D -
#7149 ő csak öszzevonta az intel+inside szavakat és így kapta az insel-t. :] -
#7148 De még ha esetleg Intelnek akkor még úgyahogy elfogadható lenne, de insel. Ez a gyerek szerintem krónikus diszlexiás, komolyan mondom. -
#7147 tényleg :DDDD -
#7146 gerger barátunk a #7117-ben. -
#7144 valaki inselnek hívott? :)) -
#7143 Jaja, az se volt semmi beszólás "kedves barátunktól". :D