11368
  • Valen
  • PiszkosFred
    A kave meg nem hatott ;]
  • Valen
    Fed > te is megtanulhatnál írni (
  • PiszkosFred
    servet=serveret (hiaba reggel van meg eheh)
  • PiszkosFred
    Felelmetes. Azok a mocsok, galad, senkihaziak megpingeltek parszor a szegeny gerger hazilag eszkabalt servet? Lehet a sracok nem szerettek hogy "lol"-al fogadtad oket majd kirugtad...

ui: Minek neked serverkill vagymia*** amikor neked van servered?
  • CarajoEsp
    Remélem élvezi a sielést:D Énis megyek feb. végén.:D
  • gerger
    elvileg ezt egy olyan progival lehet csinalni aminek server kill a neve. Bazz hmuda biztos tudna hol szerezzem meg ezt

de most nincs itt. Ígyhát nemtom
  • Valen
    lehet hogy csak véletlen egybeesés :)

• Ben C
    fú.
    azok má köcsögök lehettek
  • gerger
    Bazz telálkoztam ma két hackerrel.
    Csináltam egy jk2es szervert bejött rá két köcsög akik köcsögök voltak és aztmondták ha kirugom őket tönkre teszik a szerverem.

Én persze nem hittem el kirugtam őket és tönkre ment a szerverem, hogy a jó édes ^°ÿ´@ anyjukat
  • Valen
    Mégvalami.

ha a ládából a ruhádat viszsakaptad, akkor a minden mást is, csak a kezedbe nem tette vissza a fegyvert, ugyanúgy, mint ahogy többieknek sem.
  • Valen
    Gaborka30:

Gerger-nél a LOL olyan mint vmi kötőszó, nem kell vele foglalkozni :)

Ha LOL nélkül olvasod a szöveget, amit ír, semmi gond nincs vele :)

Mindenkinek van vmi mániája :)

nekem pl. :) jel, Gerger-nek meg a LOL, HMUDA meg mindenkit elhajt, aki a végigjátszásban segítséget kér :), tehát ezen nem kell fennakadni :)
  • Gaborka30
    Ja. És pl Bastila sem kapott vissza fénykardot.
  • Gaborka30
    Köszi:-) Bár legszivesebben azt mondanám a...d a LOL. Eljutottam abba a szobába, a többieken rajta is lett a ruha, de én semmit nem kaptam vissza szinte csak a ruhát. Nem is a ruha érdekel, hanem a fegyvereim, meg a páncél, meg a többi felszerelés. Azt szerettem volna megtudni, hogy azokat hogy lehet visszaszerezni. Nekem a kardben benne volt a dragon pearl. A swkotor.uw.hu-hun a karaktereknek is benne van, tehát vagy a leviathan után szerezték meg és tették bele, vagy megtalálták valahogy. Ezért tettem fel a kérdést. Normálisan. Erre kapok egy LOL-t. Kiváncsi vagyok kedves Gerger miért kel csak úgy hülyének nézni és lelolozni az embert. Na mindegy. Azért köszi a segítséget. :-)
  • gerger
    úristen ez már tényleg lol. Nem vetted észre, hogy merre mennek a többiek + ők ha odaértek nekik már automatikusan rajtuk lesz a ruha (legalábbis bastillán igen.)
  • gerger
    Amúgy azért ragaszkodok a Magyar névhez, mert az az igazi

fórumos nevem. Meg a jatekokba is azt használom és már a szívemhez nőtt ez a név:DDDD

Amúgy a gerger név úgy jött nálam mivel Gergely a vezetéknevem beírtam, hogy gerger, hogy azé ne Gergley legyen.

Amúgy bocsánat, mert a lolka és bolkát így kellet volna írnom: "lolka és bolka"
  • gerger
    ahm ahm. Tessék? Bazz szart se tudsz az egészről tod engem zavar a gerger név mégha titeket nemis de engem quvara tehat.

És azé nem úgy írok ahogy ti mutattátok bazz kitalálta vki, hogy így írok elkezdett az a személy csesztetni és most

persze, hogy mindenki engem támad. Tudjátok TÖRŐDJETEK MAGATOKKAL (najó talán valent kiv) najó carajot is de a

többiek azthiszik, hogy ők hibátlanok!!! Pedig nem tehát mivel

nem vagytok hibátlanok nem értem mit csesztettek. Lolka és Bolka
  • Bercy #7207
    SPOILER!

vissza tudod szerezni! be kell menni 1 szobába(kövesd a többieket) és ott 1 szekrényben vannak a cuccaid!!!
  • Gaborka30
    Sziasztok!
    A jövetkező lenne a problémám. Mikor elfognak a Leviathanon, a szabadulás után vissza tudom szerezni valahogy, az elvett cuccokat? Ha nem , akkor hogy van az, hogy vannak olyan karakterek pl a swkotor.uw.hu-n, hogy a fénykardjukban benne van a dragon pearl?
    A választ előre is köszi. :-)
  • Revenge
    ok,megpróbálok,köszi
  • Valen
    SPOILER!!

Van a fenti Cantinban egy (ha fiúval mész akkor nő sith, ha lánnyal mész, akkor fiú sith tanonc), akivel ha beszélsz, meginvitálnak egy partiba vmilyeik apartmanba.

Elmész a buliba, beszélgetsz vele, utánna mindenki aludni fog, s fel fogod tudni venni az egyik ládából a ruhát, ha mndent jól csináltál.
  • Revenge
    Bizonyos Sith egyenruhák kerülnek szóba. Miután meggyőzted a Sitheket, hogy nem szép dolog zaklatni olyasvalakit, aki nem tud semmit, beszélgetve az idegennel rájössz, hogy tényleg voltak nála Sith ruhák. Mivel egyet se hajlandó odaadni, kénytelen vagy a most legyilkolt járőr tagjairól lehúzni azt. -ez nem jött összenekem ....bocsi a hlye kérdésért de hogy lehet lehúzni?mert ahogy simán odamegyek és átkutatom...
  • Revenge
    oké, megnézem köszi!!-de honnan szedjek egyenruhát?:)
    megnézme a végigjátszásban
  • Valen
    vagy van a fejlécnél egy piros SW KOTOR oldal link, azon nézd meg a végigjátszásban.
  • Valen
    SPOILER!!!!!

Szerezz egy Sith egyenruhát, vedd fel és úgy menj le.

Ha esetleg a lentebbi részen lennél, akkor beszélj a hidden bac vezérrel.
  • Revenge
    Sziasztok!Kéen egy kis segítség :
    ma szereztem emg a játékot és már az elején bénázok,ugyanis van az a páyla,amikor az alagsorba kéne lejutni,de nem tudom hogy lehet mert a liftnél egy őr áll és mindig elküld.már voltam duelozni,kártyázni mindenhol,...itt mit kellene csinálni?
  • Valen
    nem

• RaveAir
    Mondjad csak, téged már látott orvos? :>
    Egyszerre több személyiséget is megtestesítesz?
  • CarajoEsp
    Azért nem haragszol ugye?:D
    Amúgymeg nem kell magára vennie. Ez egy építő jellegű kritika volt mégha nem is annak túnik.
  • Valen
    mindenki hibázik, még én is , de az 7191-es hozzászólásod tényleg erős volt, pedig nem is nekem szólt
  • CarajoEsp
    Én is hibázok: +meg, mikor,
    De legalább a vesszőt használd.
  • CarajoEsp
    Sorry ,de már annyiszor megmondtuk neki. Remélem nem sértettem a célom mindössze az volt ,hogy éreztessem vele nekünk milyen az mior öt kell olvasni. NEM mondom ,hogy rossz ,csak nehéz megérteni.
  • Valen
    Carajo Esp, tudom hogy poénnak szántad, de azért ez övön aluli
  • CarajoEsp
    gerger azistenit neki hogy nem tudsz külön inri ez meghy nagy kerís teééld mert oz máér tényleg igedesito mert nemleheterten i m itakatsz ondi mellesleg neket szettec a TOROK jatek merteas mekem gen de a tööbiek azt mondtak nem si ennyirafe joe
  • Valen
    nem a neveddel van a többieknek baja, hanem az írás stílusoddal .)
  • Bercy #7189
    nincsen semmi bajunk a neveddel
  • gerger
    :((( azthiszem belekell, hogy tödődjek a gerger névbe: ((
  • gerger
    na megis kaptam csak éppenséggel Magyar1 lesz a nevem na mind1 de azé magyarnak hívjatok
  • gerger
    ahm dejó végre ma megkapom az új nevemet mert már rohadtul idegesít ez a név, hogy gerger és a képem is leváltom mert ez nem tetszik inkább vmi jedisre váltom.
  • Bercy #7185
    ez inkabb akció közelibb mint a kotor, nem lessz körökre osztva a harc stb...