11368
-
#7224 -
#7223 A kave meg nem hatott ;] -
#7222 Fed > te is megtanulhatnál írni ( -
#7221 servet=serveret (hiaba reggel van meg eheh) -
#7220 Felelmetes. Azok a mocsok, galad, senkihaziak megpingeltek parszor a szegeny gerger hazilag eszkabalt servet? Lehet a sracok nem szerettek hogy "lol"-al fogadtad oket majd kirugtad...
ui: Minek neked serverkill vagymia*** amikor neked van servered? -
#7219 Remélem élvezi a sielést:D Énis megyek feb. végén.:D
-
#7218 elvileg ezt egy olyan progival lehet csinalni aminek server kill a neve. Bazz hmuda biztos tudna hol szerezzem meg ezt
de most nincs itt. Ígyhát nemtom -
#7217 lehet hogy csak véletlen egybeesés :)
-
Ben C #7216 fú.
azok má köcsögök lehettek -
#7215 Bazz telálkoztam ma két hackerrel.
Csináltam egy jk2es szervert bejött rá két köcsög akik köcsögök voltak és aztmondták ha kirugom őket tönkre teszik a szerverem.
Én persze nem hittem el kirugtam őket és tönkre ment a szerverem, hogy a jó édes ^°ÿ´@ anyjukat -
#7214 Mégvalami.
ha a ládából a ruhádat viszsakaptad, akkor a minden mást is, csak a kezedbe nem tette vissza a fegyvert, ugyanúgy, mint ahogy többieknek sem. -
#7213 Gaborka30:
Gerger-nél a LOL olyan mint vmi kötőszó, nem kell vele foglalkozni :)
Ha LOL nélkül olvasod a szöveget, amit ír, semmi gond nincs vele :)
Mindenkinek van vmi mániája :)
nekem pl. :) jel, Gerger-nek meg a LOL, HMUDA meg mindenkit elhajt, aki a végigjátszásban segítséget kér :), tehát ezen nem kell fennakadni :) -
Gaborka30 #7212 Ja. És pl Bastila sem kapott vissza fénykardot. -
Gaborka30 #7211 Köszi:-) Bár legszivesebben azt mondanám a...d a LOL. Eljutottam abba a szobába, a többieken rajta is lett a ruha, de én semmit nem kaptam vissza szinte csak a ruhát. Nem is a ruha érdekel, hanem a fegyvereim, meg a páncél, meg a többi felszerelés. Azt szerettem volna megtudni, hogy azokat hogy lehet visszaszerezni. Nekem a kardben benne volt a dragon pearl. A swkotor.uw.hu-hun a karaktereknek is benne van, tehát vagy a leviathan után szerezték meg és tették bele, vagy megtalálták valahogy. Ezért tettem fel a kérdést. Normálisan. Erre kapok egy LOL-t. Kiváncsi vagyok kedves Gerger miért kel csak úgy hülyének nézni és lelolozni az embert. Na mindegy. Azért köszi a segítséget. :-) -
#7210 úristen ez már tényleg lol. Nem vetted észre, hogy merre mennek a többiek + ők ha odaértek nekik már automatikusan rajtuk lesz a ruha (legalábbis bastillán igen.) -
#7209 Amúgy azért ragaszkodok a Magyar névhez, mert az az igazi
fórumos nevem. Meg a jatekokba is azt használom és már a szívemhez nőtt ez a név:DDDD
Amúgy a gerger név úgy jött nálam mivel Gergely a vezetéknevem beírtam, hogy gerger, hogy azé ne Gergley legyen.
Amúgy bocsánat, mert a lolka és bolkát így kellet volna írnom: "lolka és bolka" -
#7208 ahm ahm. Tessék? Bazz szart se tudsz az egészről tod engem zavar a gerger név mégha titeket nemis de engem quvara tehat.
És azé nem úgy írok ahogy ti mutattátok bazz kitalálta vki, hogy így írok elkezdett az a személy csesztetni és most
persze, hogy mindenki engem támad. Tudjátok TÖRŐDJETEK MAGATOKKAL (najó talán valent kiv) najó carajot is de a
többiek azthiszik, hogy ők hibátlanok!!! Pedig nem tehát mivel
nem vagytok hibátlanok nem értem mit csesztettek. Lolka és Bolka -
#7207 SPOILER!
vissza tudod szerezni! be kell menni 1 szobába(kövesd a többieket) és ott 1 szekrényben vannak a cuccaid!!! -
Gaborka30 #7206 Sziasztok!
A jövetkező lenne a problémám. Mikor elfognak a Leviathanon, a szabadulás után vissza tudom szerezni valahogy, az elvett cuccokat? Ha nem , akkor hogy van az, hogy vannak olyan karakterek pl a swkotor.uw.hu-n, hogy a fénykardjukban benne van a dragon pearl?
A választ előre is köszi. :-) -
Revenge #7205 ok,megpróbálok,köszi -
#7204 SPOILER!!
Van a fenti Cantinban egy (ha fiúval mész akkor nő sith, ha lánnyal mész, akkor fiú sith tanonc), akivel ha beszélsz, meginvitálnak egy partiba vmilyeik apartmanba.
Elmész a buliba, beszélgetsz vele, utánna mindenki aludni fog, s fel fogod tudni venni az egyik ládából a ruhát, ha mndent jól csináltál. -
Revenge #7203 Bizonyos Sith egyenruhák kerülnek szóba. Miután meggyőzted a Sitheket, hogy nem szép dolog zaklatni olyasvalakit, aki nem tud semmit, beszélgetve az idegennel rájössz, hogy tényleg voltak nála Sith ruhák. Mivel egyet se hajlandó odaadni, kénytelen vagy a most legyilkolt járőr tagjairól lehúzni azt. -ez nem jött összenekem ....bocsi a hlye kérdésért de hogy lehet lehúzni?mert ahogy simán odamegyek és átkutatom... -
Revenge #7202 oké, megnézem köszi!!-de honnan szedjek egyenruhát?:)
megnézme a végigjátszásban -
#7201 vagy van a fejlécnél egy piros SW KOTOR oldal link, azon nézd meg a végigjátszásban. -
#7200 SPOILER!!!!!
Szerezz egy Sith egyenruhát, vedd fel és úgy menj le.
Ha esetleg a lentebbi részen lennél, akkor beszélj a hidden bac vezérrel. -
Revenge #7199 Sziasztok!Kéen egy kis segítség :
ma szereztem emg a játékot és már az elején bénázok,ugyanis van az a páyla,amikor az alagsorba kéne lejutni,de nem tudom hogy lehet mert a liftnél egy őr áll és mindig elküld.már voltam duelozni,kártyázni mindenhol,...itt mit kellene csinálni? -
#7198 nem
-
#7197 Mondjad csak, téged már látott orvos? :>
Egyszerre több személyiséget is megtestesítesz? -
#7196 Azért nem haragszol ugye?:D
Amúgymeg nem kell magára vennie. Ez egy építő jellegű kritika volt mégha nem is annak túnik. -
#7195 mindenki hibázik, még én is , de az 7191-es hozzászólásod tényleg erős volt, pedig nem is nekem szólt -
#7194 Én is hibázok: +meg, mikor,
De legalább a vesszőt használd. -
#7193 Sorry ,de már annyiszor megmondtuk neki. Remélem nem sértettem a célom mindössze az volt ,hogy éreztessem vele nekünk milyen az mior öt kell olvasni. NEM mondom ,hogy rossz ,csak nehéz megérteni. -
#7192 Carajo Esp, tudom hogy poénnak szántad, de azért ez övön aluli -
#7191 gerger azistenit neki hogy nem tudsz külön inri ez meghy nagy kerís teééld mert oz máér tényleg igedesito mert nemleheterten i m itakatsz ondi mellesleg neket szettec a TOROK jatek merteas mekem gen de a tööbiek azt mondtak nem si ennyirafe joe -
#7190 nem a neveddel van a többieknek baja, hanem az írás stílusoddal .) -
#7189 nincsen semmi bajunk a neveddel -
#7188 :((( azthiszem belekell, hogy tödődjek a gerger névbe: (( -
#7187 na megis kaptam csak éppenséggel Magyar1 lesz a nevem na mind1 de azé magyarnak hívjatok -
#7186 ahm dejó végre ma megkapom az új nevemet mert már rohadtul idegesít ez a név, hogy gerger és a képem is leváltom mert ez nem tetszik inkább vmi jedisre váltom. -
#7185 ez inkabb akció közelibb mint a kotor, nem lessz körökre osztva a harc stb...